13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#1903 Még nem jött meg, de lehet azért, mert carlos kétszer küldte el, és megtelt a freemail. majd mindjárt megnézem újra.
-
#1902 Eluldtem a mailt! -
#1901 [email protected]
-
#1900 Igen! KOSZI!! most neztem meg es nagyon hasznos! viszont van ket kep amit elkuldenek Neked es le kellene forditani, meg megnezni ok? ird le azt az E-mail cimed amit most eltudsz olvasni jo? -
#1899 Csacsi itt vagy most? -
#1898 Most olvasom csak ezt. Szóval, katonaságot, és rakétasilót akkor kapsz, illevte ajánlja fel a program, ha már nagyon kevés pénzed van, és folyamatosan mínuszba mész.
-
#1897 Sziasztok.
Most ment fel a frissítés. A segítség/Kérdőjel ikon lett frissítve. Azthiszem ezt még annó topgun kérte. Remélem tudod használni majd. Meg remélem másnak is segítség majd.
-
#1896 Carlos megnezted mar a World map-ot? a kep alapjan ugylatom nincs rajta az egesz fold nem?! -
#1895 Szia! nem gond persze!! Koszi!! kicsit meloztam! most megnezem! remelem le tudom szedni meg!? -
#1894 okés!
Szívesen! -
#1893 Most más nem jut eszembe, azt majd én megcsinálom otthon. Szóval egyenlőre ennyi, köszi.
-
#1892 Ehhh...jólvan.
Még valami, amiben segíthetnék???
Merthogy ez egy ilyen népoldal lesz, vagymi! -
#1891 Köszi, megkaptam, kb fél óra múlva redménye is lesz a honlapon. :)
-
#1890 Szólj vissza, ha megkaptad! -
#1889 Átment!!! -
#1888 Széjjelfagytam az imént!!! -
#1887 Szarakszik a mélem!
Mingyár megy! -
#1886 Oké, köszi, akkor a [email protected] címre küld pls.
-
#1885 Nem, megyek, megcsinálom a képeket és küldöm!
Aztán ha megjött, akkor jelezz vissza!!! -
#1884 Melóhelyen nincsen max irc-t tudok beszerezni, ha az jó.
-
#1883 ICQ ??? -
#1882 Nah kéne olyan kép 1 commercial épületről, egy residental épületről, és industrial épületről, amin látszanak a feliratok, ha a kérdőjel ikonnal rákattintasz. Magyarul, rákattintasz a kérdőjel ikonnal egy residentak épületre, és lemented a képet, mjad küld el mailb : [email protected] -
#1881 Itthon vagyok, bár a másik gépemen van a játék, de nem gond!
Milyen kellene?
NAGGGGYON Kezdő vagyok! 2000 ember, 100 alatti bevétel!!! -
#1880 ok -
#1879 Bocsi, csak épp telefonáltam, most meg megyek reggelizni, aztán akkor megbezséljük, hogy hogy tudnál segíteni. Leginkább azzal, ha most otthon lennél, és tudnál csinálni pár screenshotot. majd elmondom milyen kéne, de most tényleg megyek enni. 20 perc és jövök
-
#1878 Miezapangás? -
#1877 Hogy tudnék segíteni a munkában (site) ? -
#1876 Értjük!
QL.
Mivan a Site-al? Frissült, szépült azóta? -
#1875 Ezt én írtam. Kicist reggel van még a supergameznek, mert bejelentkeztem a sját nevemen, erre ezt a nicket kaptam, de ahogy nézam, most már minden rendben van :D
Kicsit meglepődtem, hogy valami garfield írt, az én írásom meg eltünt, de aztán látom, hogy az Én írtam. Nag mind1. remélem értitek. LOL
-
#1874 TÉnyleg!
Hogy lehet kérni/kapni a katonaságot, rakétasilót stb? -
Garfield™ #1873 Sziasztok. Tegnap kaptam egy várost BYpsilontól. (sorry, ha rosszul írtam a neved)
Holnap felteszem, miután megnéztam otthon, ma meg más letöltéseket tezek elérhetővé.
Tegnap csináltam egy várost, nagyon gagyi, csak azért van 200-al több bevételem, mert már van katonaság, és rakétasiló. Holnap azt is felteszem, és ha lenne olyan kedves valaki, aki letöltené, és megnézné, hogy mi a baj vel, azt szívesen veszem. Előre is köszi.
-
#1872 http://w1.193.telia.com/~u19311496/g4terrains7a.html
legalul! Még nem néztem meg, hogy milyen, csak letöltöttem! -
#1871 Várj!
Megkeresem neked!
3 Mega! Nem gond? -
#1870 Kezdésnél milyen adókat állítsak be? -
#1869 Szia Carlos! hol van fennt a vilagterkep egy regiokent? -
#1868 Bocsi, offtopic!
Te hogy töltöd fel a képeket, mert én is csináltam egy ilyen x3-as izét és asse tom, hogy mit csináljak! -
K.András #1867 Hát elsö szerintem a tüzölto legyen,onnantol kezdve pedig az igényeket kell figyelni,ha van munkahely akkor nincsen akkora bünözés, ergo nem kell még rendör egyébként a jo oktatás is csökenti a bünözést.A másik pedig az, nem lehet igy kimondani hogy x ezer embernél rakj le ezt vagy azt,ez is minden városnál más te alakitod fejleszted a várost, tehát neked kell ezeket tudni(végül is ez a lelke a játéknak). Ehez a grafikonok nagy segitséget adnak, ahol szinte mindent nyomon lehet követni (bár a halálozás&születési arányt sajna nem), de a lakosság összetételétöl kedzve szinte minden mást igen. -
K.András #1866 Alakul növöget a város, de mintha kevés lenne a residental telek... -
K.András #1865 Ami azt illeti én most sem mentem még 7% alá és nem is tervezem, mivel ha jo az ellátás jol érzik magukat a simek, akkor magasabb adot is elviselnek.Én ezekel az adokulcsokkal dolgozom:R $ 7.1 $$7.2 $$$ 7.3 commercial ue, ipar pedig $ 13 $$ 9 $$$7.4... -
K.András #1864 Igen elvileg metroval kéne,de ha valaki tud más modszert rá ne tartsa magában...