13557
  • BYpsilon
    a 2-s petch ujabb epuletek megjeleneset hozta
    pld .
  • Venom
    sztem lehetne ilyen versenyt csinálni a simcity4.freeweb.hu oldalon.
  • BYpsilon
    bocs, most olvasom a reszletes palyazati felteteleket, csak USA lakok
  • BYpsilon
    lehet nevezni EA-nal a legerdekesebb varos design-ra aprilis 21 a beadasi hatarido

http://simcity.ea.com/community/events/contests.php
  • BYpsilon
    kinn van a tores a gamecopyworld-n a 2-s patch-hez
  • TopGun
    Sajnos nem! egyresz a benti gepemen nincs felinstallalva a SimCity4, masreszt olyan oldal ahol a game vagy jatek szo szerepel az oldal neveben nalunk tiltva van! :(((
  • TopGun
    Mert en nem tudom leszedni sehonnan sem!! elkuldened nekem a [email protected]?
  • Venom
    Már megvan :)
    Bal oldali Ctrl :)
  • Venom
    Valaki help me!
    Nem szoktam CHEAT-eket használni de érdekelne hogy hogyan kell beirni.
    Ctrl x? ezzel mit csináljak? lenyomom egyszerre de semmi. Pls help.
  • Carlos
    Ja leszedtem. Miért?
    10 mega.
  • Venom
    Na végre nekem is megvan a Sim City 4 :)
    Nagyon tetszik.
    El is kezdek egy várost csinálni. :)
  • TopGun
    Neked megvan mar? letoltotted? en kiprobalnam, de nem tudom leszedni! tiltott az ftp, meg a "game" nev az oldalakban! :((
  • Carlos
    Kipróbálta már valaki a paccsot???
    Kell hozzá krák???
  • TopGun
    Szia! nem tudnad elkuldeni nekem ezt a filet? nalunk nem lehet ftp-zni! :(( a cimem [email protected]
  • Carlos
    Nemnem!
    A másik gépemen van a játék!
  • Venom
    TopGun kösz az oldalcimet már olvasom
  • Mayan
    Pl innen:
    ftp://ftp.hcgamer.hu/pub2/PATCH-SKU1-TO-P2.EXE.zip

De egy "javitott" exe nekem is kene.
  • mtubi
    Sziasztok,mi a helyzet?
    Ki hogy áll?:D
    K.András,már mindjárt 1 millárd?:D
    Bye!
  • TopGun
    Honnan lehet letolteni offline a patchet? Neked megvan mar?
  • TopGun
    Tizenegynehanyezer lakosnak erdemes egyetemet adni? megvaltozik a tudasuk?? nagyobb lesz az igeny a fejlettebb iparra stb?
  • TopGun
    Carlos itt vagy meg??
  • TopGun
    MOST IRTAM!! de meg csak ONLINE lehet updatelni!! Nalad ez mukodik?
  • TopGun
    Hello MINDENKI akit erdekel!!! Tegnap megjelent a 2. patch a jatekhoz, ha esetleg tud valaki offline cimet hozza jo lenne ha leirna! Nagyon sok mindent javitottak benne!!
  • Carlos
    2-es patch van már!?!
  • TopGun
    Hello! Igaz, hogy en nem Szalacsy vagyok, de ide irom a magyar Simcity4 oldal cimet!:
    simcity4.freeweb.hu
  • Venom
    Mármint a imet ird le :)
  • Venom
    Hello mindenki pénteken végre nekem is meglessz a game :)
    Szalacsy: lécci ird le azt Sim City 4-es magyar oldalat.
    Nem talállom sehol.
  • NorbyI
    Az hogy milyen magas épületeket építenek az csak attól függ hogy mekkora a lakosság. Nekem 40e fölött kezdtek el 20-30 emeleteseket építeni aztán az egyre nőtt. Hát ennyi. Norby
  • TopGun
    Szia! ez engem is erdekelne, de meg nem hallott rola senki! :(
  • TopGun
    Magyaritas nincs es nem is lesz a jatekhoz hacsak elnem kezded magyaritani, kb otvenszer leirtak mar ezt is, ha visszaolvasnal a hozzaszolasok kozott akkor nem tenned fel ujra a kerdest!
  • TopGun
    Sziasztok! Kinek hany ev utan es kb hany lakosnal epultek tiz emeletnel magasabb epuletek? nagyon ugy tunik nekem, hogy nem sikerult a patcheles :( tizenegynehanyezer lakosom van, tizenotodik-hatodik evben jarok es eddig a legmagasabb haz egy het emeletes volt. Pedig a patch azt irta ki, hogy succesfull. Van otlet?
  • Szalacsy
    Sziasztok! Magyarítás nincs még a játékhoz?
  • NorbyI
    Nem dolgoztam, otthon nyomultam.
    Egyébként megin nincs válasz a kérdésemre.
  • Carlos
    2-es patch van már???
  • htibor
    OFF
    Tessék dolgozni, nem gammezni!
    Kicsi a forgalom mi?
  • NorbyI
    Szasztok.
    Kellene egy kis segítség. Új városba kezdtem és állandóan csőtörés van benne szint hetente. A vízellátás épp egy kicsit több mint az igény, víztisztító van, a csövek meg elszineződnek. Akkor is ez van ha jóval az igények alá megyek. Létszi segítsetek. Köszi.
  • Szalacsy
    Köszi TopGun! Már rájöttem,hogy elég komoly kis fórum ez, és megtalálok benne mindent,ha elakadok. Így is lett ez amikor az adózásról kérdeztem. Véletlenül találtam meg a magyar SimCity4 oldalt,miközben olvastam a hozzászólásokat. Azonnal ki is nyomtattam az egészet, összetűztem és az lett a SIM CITY 4 BIBLIÁM!!! Úgyhogy köszi az oldal szerkesztőinek!
  • TopGun
    Hali! Kb 1000x irtak le, hogy ezek mit jelentenek, olvass vissza szerintem, mert senki nem fogja ujra leirni oket + van a MAGYAR SIMCITY4 oldal azon is megtalalhatod eleg reszletesen leirva! a cime:simcity4.freeweb.hu/
  • Szalacsy
    Hali! Az adóztatással kapcsolatban tudnátok valami segítséget adni? Azt értem, hogy külön kell a lakókat,a szórakozóhelyeket és a gyárakat, de mi az a § §§ §§§ ? Ezt nem tudom. És hogy kell beállítani hogy müködjön a dolog? Én mindent felnyomtím 15% ra,hát lett is tüntetés! Előre is köszönöm!
  • TopGun
    Kozvetlen a terkep szelen kezdodnek, a masik felen is ott kezdodik a lakonegyed.