13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
BYpsilon #2345 a 2-s petch ujabb epuletek megjeleneset hozta
pld .
-
#2344 sztem lehetne ilyen versenyt csinálni a simcity4.freeweb.hu oldalon. -
BYpsilon #2343 bocs, most olvasom a reszletes palyazati felteteleket, csak USA lakok -
BYpsilon #2342 lehet nevezni EA-nal a legerdekesebb varos design-ra aprilis 21 a beadasi hatarido
http://simcity.ea.com/community/events/contests.php -
BYpsilon #2341 kinn van a tores a gamecopyworld-n a 2-s patch-hez -
#2339 Sajnos nem! egyresz a benti gepemen nincs felinstallalva a SimCity4, masreszt olyan oldal ahol a game vagy jatek szo szerepel az oldal neveben nalunk tiltva van! :((( -
#2338 Mert en nem tudom leszedni sehonnan sem!! elkuldened nekem a [email protected]? -
#2337 Már megvan :)
Bal oldali Ctrl :) -
#2336 Valaki help me!
Nem szoktam CHEAT-eket használni de érdekelne hogy hogyan kell beirni.
Ctrl x? ezzel mit csináljak? lenyomom egyszerre de semmi. Pls help. -
#2335 Ja leszedtem. Miért?
10 mega. -
#2334 Na végre nekem is megvan a Sim City 4 :)
Nagyon tetszik.
El is kezdek egy várost csinálni. :) -
#2332 Neked megvan mar? letoltotted? en kiprobalnam, de nem tudom leszedni! tiltott az ftp, meg a "game" nev az oldalakban! :(( -
#2331 Kipróbálta már valaki a paccsot???
Kell hozzá krák??? -
#2330 Szia! nem tudnad elkuldeni nekem ezt a filet? nalunk nem lehet ftp-zni! :(( a cimem [email protected] -
#2329 Nemnem!
A másik gépemen van a játék! -
#2328 TopGun kösz az oldalcimet már olvasom -
Mayan #2327 Pl innen:
ftp://ftp.hcgamer.hu/pub2/PATCH-SKU1-TO-P2.EXE.zip
De egy "javitott" exe nekem is kene. -
mtubi #2326 Sziasztok,mi a helyzet?
Ki hogy áll?:D
K.András,már mindjárt 1 millárd?:D
Bye! -
#2325 Honnan lehet letolteni offline a patchet? Neked megvan mar? -
#2323 Tizenegynehanyezer lakosnak erdemes egyetemet adni? megvaltozik a tudasuk?? nagyobb lesz az igeny a fejlettebb iparra stb? -
#2322 Carlos itt vagy meg?? -
#2321 MOST IRTAM!! de meg csak ONLINE lehet updatelni!! Nalad ez mukodik? -
#2320 Hello MINDENKI akit erdekel!!! Tegnap megjelent a 2. patch a jatekhoz, ha esetleg tud valaki offline cimet hozza jo lenne ha leirna! Nagyon sok mindent javitottak benne!! -
#2319 2-es patch van már!?! -
#2318 Hello! Igaz, hogy en nem Szalacsy vagyok, de ide irom a magyar Simcity4 oldal cimet!:
simcity4.freeweb.hu -
#2317 Mármint a imet ird le :) -
#2316 Hello mindenki pénteken végre nekem is meglessz a game :)
Szalacsy: lécci ird le azt Sim City 4-es magyar oldalat.
Nem talállom sehol. -
NorbyI #2315 Az hogy milyen magas épületeket építenek az csak attól függ hogy mekkora a lakosság. Nekem 40e fölött kezdtek el 20-30 emeleteseket építeni aztán az egyre nőtt. Hát ennyi. Norby -
#2313 Szia! ez engem is erdekelne, de meg nem hallott rola senki! :( -
#2312 Magyaritas nincs es nem is lesz a jatekhoz hacsak elnem kezded magyaritani, kb otvenszer leirtak mar ezt is, ha visszaolvasnal a hozzaszolasok kozott akkor nem tenned fel ujra a kerdest! -
#2311 Sziasztok! Kinek hany ev utan es kb hany lakosnal epultek tiz emeletnel magasabb epuletek? nagyon ugy tunik nekem, hogy nem sikerult a patcheles :( tizenegynehanyezer lakosom van, tizenotodik-hatodik evben jarok es eddig a legmagasabb haz egy het emeletes volt. Pedig a patch azt irta ki, hogy succesfull. Van otlet? -
Szalacsy #2310 Sziasztok! Magyarítás nincs még a játékhoz? -
NorbyI #2307 Nem dolgoztam, otthon nyomultam.
Egyébként megin nincs válasz a kérdésemre. -
#2306 2-es patch van már??? -
htibor #2305 OFF
Tessék dolgozni, nem gammezni!
Kicsi a forgalom mi? -
NorbyI #2304 Szasztok.
Kellene egy kis segítség. Új városba kezdtem és állandóan csőtörés van benne szint hetente. A vízellátás épp egy kicsit több mint az igény, víztisztító van, a csövek meg elszineződnek. Akkor is ez van ha jóval az igények alá megyek. Létszi segítsetek. Köszi. -
Szalacsy #2303 Köszi TopGun! Már rájöttem,hogy elég komoly kis fórum ez, és megtalálok benne mindent,ha elakadok. Így is lett ez amikor az adózásról kérdeztem. Véletlenül találtam meg a magyar SimCity4 oldalt,miközben olvastam a hozzászólásokat. Azonnal ki is nyomtattam az egészet, összetűztem és az lett a SIM CITY 4 BIBLIÁM!!! Úgyhogy köszi az oldal szerkesztőinek! -
#2302 Hali! Kb 1000x irtak le, hogy ezek mit jelentenek, olvass vissza szerintem, mert senki nem fogja ujra leirni oket + van a MAGYAR SIMCITY4 oldal azon is megtalalhatod eleg reszletesen leirva! a cime:simcity4.freeweb.hu/ -
Szalacsy #2301 Hali! Az adóztatással kapcsolatban tudnátok valami segítséget adni? Azt értem, hogy külön kell a lakókat,a szórakozóhelyeket és a gyárakat, de mi az a § §§ §§§ ? Ezt nem tudom. És hogy kell beállítani hogy müködjön a dolog? Én mindent felnyomtím 15% ra,hát lett is tüntetés! Előre is köszönöm! -
#2300 Kozvetlen a terkep szelen kezdodnek, a masik felen is ott kezdodik a lakonegyed.