13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#2206 Szemetegeto nem dolgozza fel a szemetet? szomszed varos nem veszi meg elegetni? -
#2205 nah nézze meg valaki és mongya el mit lehet kezdeni a "szürkülés ellen" ?? És a sok sok sokkk Szeméttel ?? -
#2204 azt is a 0ból csináltam :DD -
#2203 Itt van a Mo-rol szolo cucc! #2201-ben az oldal tetejen van valami, csak nem tudok eleg jol angolul hozza! :(( -
#2202 Én semmilyen hivatkozást nem találtam. De lehet, hogy csak én agyok lámer! -
#2201 HUN Hungary / DTM- 100 x 100m (53)
100 Spot heights
HUN Hungary / DTA- 1:500K DXF Bilat. (53)
500 agreem.
HUN Hungary / DTA- 50x50m Spot Bilat. (53)
50 heights agreem.
HUN Hungary / DTM- 1 x 1km DTM Bilat. (53)
1000 agreem.
HUN Hungry / DTM- 200 x 200m Bilat. (53)
200 DTM agreem.
HUN Hungary / DTA- 1:200K DXF Bilat. (53)
200 Topo., no agreem.
contours
Ez van a listaban, gondolom valahogy csak meg lehet talalni nem? csak nalunk szinte mindent letiltottak az interneten! ugyhogy en semmit nem tudok csinalni!! :((( -
#2200 Ott azon az oldalon van valahol egy listara hivatkozas! abban van TUTI! Magyarorszagrol valami! lattam! vagy 4 fele lepteku. -
#2199 CSacsi:
mivan a honlappal??? Már egy csomó ideje nem frissítetted! Mi a gond? -
#2198 Most ittvagyok!!!
Mondjad!!!
3-ig leszek fenn, aztán meg csak este (5-6) -
#2197 Naszóval ez itt mi volt?????
Merthogy Magyarország térkép nem, az ziher! -
#2196 Talaltam egy cimet! http://www.geo.ed.ac.uk/geoinfo/dem.send
itt van Magyaroroszagrol is terkep! csak nalunk mindenfele letoltest betiltottak! :(( megnezne ezt valaki! hatha hasznalhato? -
#2195 Carlos! Szia! itt vagy meg?? tudnal nekem segiteni? -
#2194 csinos... -
#2193 [email protected] ide kuldheted a mentesed! -
Madmaxx #2192 Haha elgyalultad az egész környéket? semmi hegy-völgy?
én parasztparkon akarok élni! -
#2191 -
#2190 A szeméttel mit lehet kezdeni?? mert csak gyűlik gyűlik és gyűlik??? -
-
#2188 src="http://www.freeweb.hu/pasthelod/a1.jpg">
-
#2187 nah én a swappolást megoldottam !% Ma vettem ugyanis még 256 Mb DDR-t :o)
Más! Az "elszenesedés"-el lehet valamit kezdeni? Az egész qrva nagy ipari parkban mindenhol elszenesednek az épületek de! van igény dirty industrya....
Nekem is volt má' olyan nagy szép üvegtorony vagyis kisebb de 2600an laknak benne :DD -
#2186 nah egy kicsit játszottam! a régióban laknak 86 000 -en és van vagy 7 város! Berakok 1-2 képet,ok? -
mtubi #2185 Mi az e-mail cimed?(ugyanis az infodnál lévő e-mailcimre nem tudom elkuldeni)
Leirod,azt ma valamikor elvileg elkuldom.
Nagyon megkoszonném,ha tudnál segiteni.
Viszont nálam volt olyan,hogy nem tudtam beimportálni várost,mert nem látta a filét(BYpsilon kezdővárosát,a 1st-t).
Koszi -
#2184 ok. megprobalom, ha nem sikerult holnap megkereslek ok? :) -
#2182 Figyi! a #2168-ban leirt kerdesemre, nem tudod a valaszt veletlenul? -
#2181 Megneztem! nem rossz! csak minden benne legyen amit leirnak a javitasokrol!! -
#2179 Szia! hol olvastal az uj patchrol? melyik site-on? -
#2177 Apropo! valakinek sikerult mar a bonus addon
CD-t feltenni, anelkul, hogy elcseszte volna a jatekot? es ha igen akkor melyik verziot es mik a jellemzoi a bonusnak? mibol latszik, hogy mukodik? -
#2176 Szia! kuldd el nekem mailban a varosod es megnezem ok? -
#2175 High Tech ipar kéne.
(talán) -
mtubi #2174 Hello ujra.
Megint van nagy gondom...Mindig azt csinalja,hogy epulnek az emeletes házak,meg az ipar es a boltok.De mégis elkoltoznek.
Arra gondoltam,hogy mivel ujabb kérok,ezert oda koltoznek,de az a legfuribb,hogy sehol nem látok elszenesedett épuletet,csak is az iparnál.
Emiadt az van,hogy felmegy(most pl) 14500 lakosra a városom,és esik visszafelé,kozben épulnek a kérok.Pls HElP mE! -
mtubi #2173 koszi -
Madmaxx #2172 3. Ha befeketedik azt jelenti hogy romlott az állapota. A gazdagok elköltöztek a nagy lakásokból és a csövesek meg beköltöztek többen. Amiben még laknak és fekete azt semmiképp se bontanám le mert valószinüleg változni fog majd, és ha most lebontod akkor a bentlévők hajléktalanok lesznek és más házakat foglalanak el a környéken igy lerontva azok szinvonalát is. (tapasztalat-például felszámoltam egy iylen csövesnegyedet és utánna a körülötte lévő gazdag házak is lerobbantak tehát 1-2 házat lehet bontani de ne egyszerre többet) Tehát csak akkor bonts ha már nem lekik benne senki. -
mtubi #2171 Sziasztok Skacok!
Jo rég irtam ide.Megint csak segitséget kérnék:
1.Van egy igen jo(legalább is szerintem) város elkezdve,de nem akarnak koltozni.Nem lehetne az,hogy valaki megnézni a városomat?Ha valaki ad egy e-mail cimet és megnézne,nagyon megkoszonném!!!
2.Valami miadt(nem tudom miert),volt olyan,hogy valamikor elmentettem,jatszottam es mindenkinek volt munkáva.Utána visszatoltottem es asszem ugyan ugy csinaltam,mint az elobb(SŐT még tobb ipart,meg boltot raktam le),de mindenhol munkanélkuliség volt.
3.Felépűlt egy 106-os $$ bolt,beszurkult es utána már $-es lett,de 414-es.Ez hogyan lehet?
Amugy nálam is volt olyan,hogy feke épulet helyére ujjat huztak,de nem is vittem le az adokat.
Elore is thx mindenkinek.
Bye! -
#2170 :o) -
BYpsilon #2169 gratulalok :) -
#2168 Hello! ezt hol lehet megtalalni?:life expentancy grafikon -
zacsko #2167 Még valami, feltünt nekem, hogy ha elmentem a játékot attól kezdve irtóra lelassul minden müvelet, percekig swappel minden müveletnél, a leállítás mentés nélkül volt vagy 5 perc. Teljesen ujra kell inditani mindent, hogy normálisan tudjak játszani. Ez nálatok is igy van? -
#2166 Ertem! koszi a tanacsokat! az a helyzet, hogy klinika utan is nyivakoltak, pedig abbol is ketto van ami teljesen lefedi a teruletet!! :(( -
zacsko #2165 Nekem most olyan problémám van, hogy van egy város amiben van kb 30 általános iskola: kb 1,5-szeres lefedettség, 10 főiskola: teljes lefedettség, egyetem, 4 kollégium, könyvtárak, muzeumok, főkönyvtár, főmuzeum egyszóval minden, de! Az elégedettségi grafikon mégis félállásban van, pirosba hajlik és nem tudom miért. Már több évtizede igy áll és nem akar feljebb menni, sőt, minél több iskola van annál lejjeb ment.
Ötlet???
Másik: a life expentancy grafikonja jó ha folyamatosan csökken? 60 évről indult és már 30-nál jár, pedig az egészségügy grafikon maxon van!
Harmadik: miért van az, hogy a grafikonok néha pozitiv irányba elkezdenek zuhanni, majd 1-2 hónap mulva visszaáll az eredeti értékre? Pl. a légszenyezés nekem egyszer lezuhant majdnem nullára örültem is neki, majd 1 hónap mulva visszaugrott az eredeti álapotba.
Ezekre varrjatok gombot nekem:) -
zacsko #2164 szerintem ha van rá lé akkor rakhatsz, mert később ugyis muszály lesz sürübben lerakni az iskolákat (fél milla felett már kb 3-4 utcánként), de ha nincs mani akkor még ráér.
A repülötér szerintem 150-200e felett érdemes, elég jól vonzza a kereskedelmet viszont az én problémám az volt, hogy alig, hogy megépitettem már raklamáltak, hogy bővitsem, a bővités után is reklamáltak, végül kellett épiteni mégegy repülöteret és akkor nyugodtak meg.