13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#2256 IGEN KELL!! icq:128880684, [email protected] -
#2255 Szerintem sincs! -
#2254 nekem is, de még nem nagyon van szerintem... -
#2251 icq vagy msn -ed van mert akkó átküddöm +3 -
#2250 kell ? akkó mongyá mailt de 6 mega!!
-
#2249 Hany ev alatt lett 18e a lakossag?? -
#2248 Sziasztok!! SENKI nem kuldi el nekem a terkepeket!? :((( -
#2247 először van a Dirty industry aztán az csinál smogot... nah ide járnak dógózgatni a jómunkásemberek.. amjd tanúni is elmennek az elementarty schoolba mert ott lítér.. majd mivel azellennemvég elemennek a high schoolba (középiskola) és aztán meg a college (főiskola) és esetleg university (egyetem) aztán már nem akarnak szmogozni ... és ekkor tanulnak és kell High tech industry de nem szmogos helyre !! nah teccikérteni ??? én nem ... :P -
mtubi #2246 Sziasztok.
Sajna,gondika megint van.
Minden nagyon fasza,de az ipar feketedik.Minden csik egekben,Mayor Reating magas,meg a keresletek is nagyok.
Leveszem az adojat(iparnak),meg mindent csinalok,de sehogy se tudom megoldani.
Pls help!!!! -
#2244 Új LandMark van a hivatalos lapon.
Tudja valaki letölteni??? :))))
Mikor lesz kinn a kettes pecs??? -
#2243 5.000 (ötezer).
És ez nem kamu. Bár vagy kéthete nem jáccottam már. -
#2242 elméletileg igen de 7 mega -
#2241 kinek mennyi a város lakosság rekordja ??? -
#2240 igen igen ,,, a szemétégetés is jó meg a víz eladása meg az áram ... és mennyi a lakosság?? -
#2239 akkor ne vedd meg :DD na jó pl. 576 Kbyte shopok?? meg ilyenek -
#2234 Sziasztok! megneztem amit Janos irt kezikonyvet! tenyleg nagyon hasznalhato! csak azt nem ertem, hogy teljesen nullatol ir le egy varost? vagy 35 egynehanyezertol? mert az elejen van olyan is! :( -
#2233 NEM! -
#2231 topGunnak a stuffot! azt a lisabonn térképet -
#2230 thx -
#2228 Sziasztok! -
#2227 Mit kell elküldeni??? -
#2226 megnézem mit tehetek mert 6 mega -
#2225 Elkuldened nekem mailban legyszives!! en nem tudom letolteni! :(( -
#2224 -
#2223 -
#2222 van -
#2221 Amit irtam #2216-ban azt a helyet megnezted? van ott valami hasznalhato terkep? -
#2220 Az is haladas mar!! es jatszhato?? eltudnad kuldeni mailban?? be vagyok teljesen korlatozva!! semmit nem tudok letolteni amiben szerepel a game szo! :((( -
BYpsilon #2219 egyenlore csak Lisszabon terkep van -
#2217 Sehol senki?? :(( -
#2216 Igen!! es ezekbol mindbol van?? mert ugy tudom ezek jo alaposan eltakaritjak a szemetet!! nekem legalabbis eltuntettek az osszeset! bar az is igaz, hogy nem volt tul nagy a varosom! Apropo van egy cimem! allitolag itt van egy europa terkep a jatekhoz! megtudnad nezni most??
http://members.xoom.virgilio.it/gameager/
-
#2215 Van itt most valaki onlineban? -
#2214 a landfill az a "telep" a reciclyng center az meg ami 20%kal nyomja le a garbage-t (szemetet) a Waste to energy az meg füstöt erőmű ami szeméttel megy... -
#2213 VARJ!! a Reciclyng center meg a masik az KET KULON DOLOG!! mind a kettobol van neked?? -
#2212 ez nálam is volt... :(
énse tom a megoldást... :( -
#2211 abból van 2! Ami 20%-kal csökkenti a Garbage-t. De így ís csak jön... -
mtubi #2210 Már elkuldtem erre a cimre tegnap : [email protected] ...Ugyanis az outlok szorakozik. -
#2209 Mi a Recycling Center? -
#2208 es Recycling center van?
-
#2207 van 2 égető is de az csak 20%-kal csökkenti a város szemetét azt csá' ... semmi fogyás csak jön jön jön..