13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
BYpsilon #2298 milyen messze vannak azok a munkahelyek?
ha magas a commute time akkor hiaba van ipari negyed nem fognak oda menni -
#2297 Ertem, de semmi mas varossal nincs osszekotve ez a varos amihez kotottem a tied, tehat nulla munkahely van! :(( es egy csomo taska ikon van a varosban elszorva! :( probabol csinaltam egy masik ipari negyedet is, de az is feketedik, gyorsan fogy a penz es nem epul semmi! pedig nagyon alacsony az ado minden ipari retegre! -
BYpsilon #2296 nagyjából amit János elmondott,
nekem ez 2 varoshoz csatlakozik egy nagy 200+e -s varoshoz ahol, nincs dirty ill manufactura ipar, illetve egy kisvaroshoz, ahol szinten alig van ipar hely hiany miatt. a nagyvarostol szemetet fogad be az ipari varos
valoszinuleg nincs ra szukseg hogy odajarjanak a szomszed varosbol dolgozni, azert feketedik el -
#2295 Janos! ez egy teljesen kulonallo ipari resz! lakosok es szolgaltatok nelkul. -
NorbyI #2294 Szasztok.
Következő problémám van. Az SC4 installálása és az indítófile felülírása után nem indul a játék, villan a kurzor és ennyi. A CD jó máshol már ment. A hw akövetkező: p4 1.8 768mb ddr gf4 ti4600 dx9. Ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata kérem ossza meg velem. -
#2292 Sziasztok! BYpsilon mitol van az, hogy elinditottam a varost amit kuldtel es ahogy ossze kotottem a szomszed varossal szinte azonnal az osszes epulet elkezdett feketedni?? pedig semmilyen adot nem emeltem es semmit nem modositottam! :( -
#2291 nehe inkább sof 2 zök mostanában :) -
#2290 HUH!! nagyon leult a topic! ennyire megunta mindenki a jatekot? BYpsilon koszi, megkaptam a kuldemenyed, csak meg nem tudtam kiprobalni!! :( -
#2289 Hali! a kettes rar-t nem kuldted el! igy nem tudom hasznalni! :(( -
#2288 ez engem is érdekel mert nem nagyon használják :( -
#2286 usb-s? mert ha nem akkor sem tudom.... nekem nem csinálja! -
#2285 Az egérmutatóm villog és sokszor el is tűnik, mit csináljak?????[PLEASE HELP ME] -
#2284 nemtom de engem is érdekel
/dchun.hq.hu/ -
#2283 dc++ -
#2282 Mikor lesz kettes pecs? -
#2281 nem is tuttam.
Akkor ezer bocs midenkitől!!! -
batoka #2280 sajnos ott már nincs fent, de megtaláltam a hlcompany.etowns.org-on. -
#2279 még mindig a warezcenterről -
#2278 Ok. Koszi Elore!! -
batoka #2277 sziasztok, csak most csatlakoztam hozzátok, ezért lehet, hogy a kérésem már elhangzott valakitől: honnan tölthetek le simcity4-et? -
BYpsilon #2276 majd megkeresem es kuldom este -
#2275 Sziasztok! BYpsilon nem kuldod nekem a csak industry mentesed? -
#2274 Nem tudja valaki véletlenül hogy miért vibrálhat az egérmutató? -
#2273 majd küldöm -
#2272 Szia! nem kaptam semmilyen levelet! az a gond veluk, hogy nem eleg a tamogatottsag, nem fed le eleg teruletet, kell meg rendorseg. -
#2271 Es elkuldened nekem? kerlek!! szeretnem kiprobalni, hogy mukodik-e a masik varosommal jo? [email protected] ok? -
#2270 kezdj újat ... -
mtubi #2269 TopGun.
Mi a baj a korházzal,stb-vel? -
mtubi #2268 Az enyém nem nagy város,csak meg kéne nézni,mi a gond vele!!!! -
#2267 küdhettek nekem is [email protected] ra jó nagy városokat!! -
mtubi #2266 Hát,valamikor pénteken,de legalább 3-4 e-mailt kuldtem.
Nézd meg,hátha ott van! -
BYpsilon #2265 nekem van industry -
#2264 Nincs valakinek tisztan industry es commercial jol mukodo varosa lakok nelkul? -
#2263 Megkaptam az elos terkepet, letoltottem, johet a tobbi is ok? -
#2262 Nem kaptam semmit! :(( mikor kuldted el? -
#2261 jah SoF 2 rullah! -
mtubi #2260 Top Gun,nem kaptad meg a mail-eket?
Vagy ha megkaptad,miert nem irsz vissza? -
#2259 Nem, énis dolgozom!
Majd 7végén! Talán... :) -
#2258 EWn nem gemelek en dolgozom! TE gamezol?? -
#2257 Mingyár lecsúszunk az első lapról!
Írok is iziben!
Amúgy mi ez a pangás? Mindenki gémel???