1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#155 hát ha szerinted az a hiba, hogy a készítők nem voltak képesek egy totál lényegtelen részlet kedvéért meghazudtolni a fizika törvényeit, és átlépni a számítástechnika ma ismert határait, akkor tényleg nincs miről vitáznunk
mellesleg szerintem te NR4 shotokat néztél Daytona-ról.... persze az sem segít, ha közlöm, hogy a pálya minden egyes centis domborulatát lemodellezték, az idei repedések és roggyanások a játékban is szerepelnek, az aszfalt mindenhol az éghajlatnak megfelelően melegszik, a levegő is LÉTEZIK a játékban, hőmérséklete, mozgása, páratartalma van.... neked ez mind semmi, mert nincs DOF a screenshotokon.... bravo -
dashed_ #154 mohus :
a grafika nem minden.. foleg nem egy szim jateknal...
szepen kielemezted ezt a belsonezetet de a gt-ben meg belso nezet sincs.. mellesleg az lfs meg csak Beta / alpha ugyhogy meg varj ezzel az elemzessel.. -
#153 joccakat -
#152 a 150 törlendő:)
3 fickó fejleszti....vazz nálunk a honlapot fejleszti három lókötő -
#151 "Az LFS-t 3 darab fickó csinálja a szabadidejében"
ja....ezt nem tudtam...nem szóltam egy szót sem.bocs
de akkor olyan nem lesz és ne is várjam,hogy neked megfelelő fizika és nekem megfelelő autócsoda? -
#150 te írtad a Nascarrol is hogy hibátlan...
Daytona meg úgy néz ki benne mint az atomacsapás...erre most már kötözködöm. Reálisan nézzed...ha gyalult a közönség hát gyalult nekem így is hangulatosnak tűnik és apingált verdák is ot tvannak...de akkor ne írd azt nagy mellénnyel,hogy hibátlan.
A GT3 abszolút nem hibátlan lapfák nincs törés nincs online és még egy rakás dolog...de az egyetlen utóbbi időben gyártott autós valami, ami új színt hozott...és várom ,hogy most a PC adjon valamit, hüledezni akarok amiért érdemes lenne a PC-met felfejleszteni!... az eddigi játéktörténelmet elnézve egy új konzol megjelenése után a PC jut olyan szintre, hogy ne akarj konzollal játszani (lsd PSX pixelhegyeit körbeverte a voodoo, aztán a többi cucc ) jött a PS2 és dobott egy GT3-t....erre az így kinéző LFS járgányok lennének a válasz?vagy az ezeréves NASCAR csont? nemá...mit kapunk idén? -
#149 1. Az LFS-t 3 darab fickó csinálja a szabadidejében. Megnéznék 3 japánt, aki ezt utánuk csinálja, mivel a GT sorozat készítésében minimum 300 ember vesz részt.... Csak miheztartás végett.
2. Az hogy neked nagyon kevéske, eléggé lényegtelen kis vélemény a tény mellett, hogy a szimuláció már most megeszi bármelyik konzolos játékot, és ez csak jobb lesz. Ha neked depth of field meg motion blur kell a KÜLSŐ nézeteknél, akkor rossz helyen keresed. Ez nem szórakoztatás, ez szimuláció, nem a haszonszerzés élteti, hanem az elhivatottság.
De komolyan hagyjuk abba, kezd nagyon fárasztó lenni, hogy egy konzolos arcade rajongónak magyarázom, mi a különbség szappantartónak tűnő autó és autónak látszó szappantartó között. Próbáld ki a valóságban, nem tudom melyikkel érsz be hamarabb a munkahelyedre.... -
#148 :)miert lennék az...a dokim nem mondott semmit...és te hogy vagy?
miért nem lehet "igazi" kinézete az LFS-nek?mi az oka? itt nem kell ezer autót kirajzolni...a PC-k nagyon erősek..rengeteg ram stbstb....mi akadaályozza meg a fejlesztőt abban, hogy olyat alkosson ,hogy leessen az állunk 2003-ban?állítólag nagyot akarnak alkotni...sztem ez így ahogy kinéz nagyon kevéske...és középszerűvé teszi
az lfs-ben tök fekete....a GT3-ban azért belátni...illetve átlátni..üvegkinézete van és nem műanyag szvsz
neked is jó vezetést! -
#147 minek?? legyen mibe belekötni? okos gyerek vagy te, megtalálod, amit akarsz -
#146 te egyszerűen beteg vagy
figyi öreg, jó lesz neked a GT3, abban legalább a vezető retináját is látod, és még a kemara is visszatükröződik a kívülről fekete, belülről meg nem létező szélvédőn.... nyomjad, have fun! -
#145 okes hiszek neked...na -
#144 "ide már tényleg kuplunk kell, meg H váltó (mondjuk az Act Labs csinál ilyet elérhető áron) vagy pedig egy profi, nem gamereknek gyártott szim cucc"
linkelj már ilyen PC-s cuccokat vazze...komolyan érdekelnek a kütyük
-
#143 ja, és ott az állítható FOV, amivel már nem csak a kormány fölötti rész látható, hanem az oldaltükrök is (LFS-ben kanyarodáskor a muksó feje is fordul stb stb)
és SZIMről beszélünk, nem pedig múautóról
egyáltalán nem az a cél, hogy összetéveszthető legyen a két élmény, hanem, hogy az eszközökhöz képest a legjobban megközelítsék egymást -
#142 LFS...PC
Egy belső nézet, amiről a szimulátor megismerszik ugye.Hát itt még van mit faragni.Már a pálya sem olyan szép mint az előbbi képeken.Az indítólámpát inkább kihagynám belőle, mert a piros korong jut eszembe az ált. iskola első osztályaiból....hogy a beton tükröződik-e innen nem lehet megállapítani..de remélem igen.A demo nálam nem indult el...az XP biztos megfeszítette:)valami data könyvtárat kívant...nem érdekel annyira.
A járgány biztos nem Audi..az illesztésekkel komoly gondok vannak, a sötétített üveg belűről már teljesen átlátszó.A belső tükröt rossz helyre csavarozták fel. Jobboldal ugye az anyósé ezért oda sem lehet látni. Így az autó jobboldalát vezetés közben elég nehéz lehet érzékelni. aBaloldali tükör is rosszul van beállítva mivel szürkéskék benne minden.Bár a Suzuki WagonR belseje nem ilyen, valam hasonló lehet...vagy busz, mivel a motorháztető gyakorlatilag nem latszik. Jé látok itt sebességet és fordulatszámmérőt az üvegre vetítve...igazi szimben ezt asszem nem szokás. A csodás bőrkormányon áttekintve viszont az összes műszer max értékeket mutat, a lámpa viszont igencsak piros...nehéz lesz megállni...ja a HUD-on 0km/h látszik, akkor mégiscsak állunk. A lila csík jelentését nem tudom...
A kétújjas gumikesztyűt viszont feltétlenül szerezze be mindenki, mert a sofőrön az van szerintem. -
#141 az, hogy valami nem TÖKÉLETES, még nem jelenti, hogy GAGYInak kell lennie
túlzásba is lehet vinni a dolgot, erre példa a GTR2002, ami már olyan szinten reális, hogy egy átlagos kormánnyal játszhatatlanul nehéz (billentyűvel meg se próbáld!), ide már tényleg kuplunk kell, meg H váltó (mondjuk az Act Labs csinál ilyet elérhető áron) vagy pedig egy profi, nem gamereknek gyártott szim cucc
de a két véglet között nagyon sok játék van, és ha már a csúcs elérhetetlen, nem kell rögtön lepihenni a hegy lábánál
a Papyrus nekiindult, és jelenleg ők állnak a legmagasabban...... -
#140 szvsz soha:) nem eredeti auto kell hanem normalis hatsokerekes fizika:) -
#139 linkelek is
Live for speed...PC
a pálya maga nagyon jól néz ki..árnyékok stb gyönyör, de a verda az még elég botrány, műanyag makett, főleg ezzel az egyenfekete ablaküveggel...mikor teszik be az eredeti kocsikat végre? -
#138 köszi a címet...elég jó oldal
-
#137 akkor már tudom hogy Schumi miért nem kacsint sose...azt is beragasztották neki
mellesleg:én ha ránézek a moncsira( ami tőlem 30-40 cmre van balra látom a könvespolcot a monitor szélétől 1,5-2m-re és ugyanígy jobbra a képet a falon...fölfele szintén és lefele látom a kezemet a billentyűzeten....
de holnap melóba, majd szemellenzővel fogok bekocsikázni és délután hazaérve bekapcsolom a PS2-t és akkor elmondhatom a GT3-ról hogy reális:)
neked meg azt javaslom vegyél egy nagy kartonpapírt és a kocsid szélvédőjén hagyjál ki egy 40cm átlójú téglalapot és a többit takard le..majd vezess le így a Balcsira pénteken
de hogy igazi szimulatorod legyen otthon a bontóból egy bal első ajtót szerezz be, amin még jó az ablaktekerő éss van benne üveg....állítsd magad mellé stabilan...tegyél egy ventillátort az autóajtó kulso oldalára az üveg magasságában...kapcsold be a ventillátort...ülj be a masik oldalra...kezd el LFS-ezni. Így ha meleged van letekered az ablakot és bevág a levegő...na ez az igazi realitás.
komolyan szólva, tényleg elhiszed hogy otthon ülsz a monitor előtt és igazán valódi vezetési élményhez juthatsz max 50cm monitor előtt?
milyen pedálokat használsz? van kuplung is? aztán ,ha rosszkor váltasz megreccsen a váltó és remeg a PC doboza? a fékszervó be a van lőve a fékpedálba? van slusszkulsz? elfordítod és megzizzen alattad a talaj?
-
#136 bhmotorsports.com
ott LFS, és movie vagy video szekció, meg fogod találni
mellesleg csak megjegyzem (bár az LFS-re pont nem vonatkozik) hogy manapság a gyorsasági autóversenyzésben olyan szinten rögzítve van a pilóták feje, hogy a szemgolyóját is nehezen fordítja oldalra, úgyhogy teljesen reális az egy monitoron való játék -
#135 kösz...megnézem
mia pontos cím? -
#134 BHmotorsportrol leszedheted az elmebeteg ember mitapeldanyat:)) sajat gyartasu kormany\valto matrox perhelia 3db eizo:)))))) nem egyszeruen tekeri az lfs-t:)
De van ott VR szemuveg na az brutal ahogy nezelodik korbe:) -
#133 de 3 havernak már 3 lehet...összejönnek és tesztelnek egy jót -
#132 semmi baj...épp anyám volt, aki a sárba tiporta volna a Megadrive-omat:) ha azt a zsebpénzemből vettem volna...ezért elment a gimis srác újságot hordani és nem volt helye reklamációnak...
ha szeretném a Nascart már en is ott köröznék veletek:)iszonyat buli együtt nyomulni...
én öcsikémmel szoktam linkelni a GT3-at, ő mellesleg totál meg van gajdulva az utcai, concept és mindenféle verdákért (mondjuk a Nascar-ért nem)...
-
#131 "LFS támogatja a többmonitor használatát? nem ártana..."
Na az ilyentol mar vorosodik a fejem:)) Nehogy azt mond, hogy kurvara alap, hogy valakinek 2-3 monitora legyen. Az atlag ember orul, ha EGY normalis monitort tudd venni!!! -
#130 "ilyen szinten az LFS is el van maradva, mert lehet bill-ről nyomni"
még szép:) vagy a játékhoz majd adnak kormányt?
komolyan szólva, tényleg elhiszed hogy otthon ülsz a monitor előtt és igazán valódi vezetési élményhez juthatsz max 50cm monitor előtt?
milyen pedálokat használsz? van kuplung is? aztán ,ha rosszkor váltasz megreccsen a váltó és remeg a PC doboza? a fékszervo be a van lőve a fékpedálba? van slusszkulsz? elfordítod és megzizzen alattad a talaj?
és a legrosszabb az a periférikus látás hiánya....folyton egy "alagútban" vagy és hiányzik a jobb és baloldali tükör:)
LFS támogatja a többmonitor használatát?nem ártana
én vezettem a corvette-t...élőben, de eszembe sem jutott hogy majd a GT3-ban vagy más játékban bármi hasonló lesz ahhoz az élményhez...hogy nyomod a gázt az autópályan és nem tudod tövig megnyomni, mert az autó azonnal felveszi a sebességet és már 200 felett jársz...
ami teljesen elképesztett az az autók kidolgozása volt -
#129 Akkor jo, nem szoltam:)))
(Csak mostanaban, valahogy erzekeny vagyok:))))) Sosem erdekelt ki-hogyan el, mennyit keres, csak mostanaban annyi a takony kolyok, akinek az olebe hullot a josag, hogy szornyu. Ez meg nem lenne baj, csak az, hogy altalaban kibaszott nagy arcuk van. Es erre kurvara be tudok ragni:)))) oN:) -
#128 asszony, gyerek....amit akarsz:) -
#127 jaja...van meló ezerrel. -
#126 hát persze, egyébként visszajátszás közben igencsak rá lehet zoomolni a verdákra ilyenkor látszik, hogy ki vannak dolgozva....
(szerintem egyébként meg a GT4 Mitsubishije renderelt....mert nehezem hiszem el hogy a PS2 ilyet kiprésem magából, de majd meglátjuk)
a GT40-et láttam már így ahogy látjatok, úgyhogy nem renderelt, ami a granturismoban renderelt azok az introk bizonyos részei és a befejező mozik...a gt4-et még nem láttam élőben úgyhogy arról majd ráérünk eszmét cserélni,hogy ez a mitsubishi itt, most játék közben látható-e igy...
-
#125 Es te mar dolgozol? -
#124 ezért dolgozik ugyebár az ember...hogy 30 fele már ne az apja tartsa el.... -
#123 almaim jateka GT akarmi papy fizikaval full online:) -
#122 jo azert az ugy mukodik am hogy honnda szivik 97\98\99\2000 es igy tovabb:)
Mondjuk azert sokkal jobban allunk mint a uj NFS GTkillernek behirdetett jateka 20 autoval hugyoztam a rohogestol johogynem 2 auto van benne es a honapig kell napi 5 oraban tolni hogy megnyerd a masikat:D -
#121 meg eleve, ha már azért kell a kormány, hogy ez adjon valami pluszt a játéknak, akkor kétlem, hogy valami komoly dologról lenne szó
szimulátorban a kormány ALAPKÖVETELMÉNY, ahogy egy autóban is
anélkül nem is lehet játszani rendes autós game-et, amit lehet, amiatt meg nem éri meg kormányt venni
ilyen szinten az LFS is el van maradva, mert lehet bill-ről nyomni, de kétlem, hogy ez így marad, ha kijön a full fizikát tartalmazó verzió -
#120 "sőt, ha olvasod az 576 konzolt van olyan ,hogy autósgammát gamepaddal tesztel és úgy alkot róla véleményt, hogy árkád...NEVETSÉGES"
Ezen nem tudom, mit kell ennyire csodálkozni. Ha egy kűmúvesnek fakanalat nyomnak a kezébe, azzal keveri a maltert. Ugyanígy, ha Martinnak elég az hogy kontrollerrel teszteljék az újságjában az autós játékokat, akkor ennyi, a játékosok 99%-a úgysem vesz kormányt konzol mellé.
Mellesleg, nem tudom, mi változna, ha kormánnyal tesztelnék. Ahol szar a súly, a gravitáció, irreális az autó viselkedése, röhejes a tapadás, siralmasak az ütközések, a törés szánalmas (ha van) és eleve 16 millió színű "bonus" feliratok takarják el a kilátást, ott kurva mindegy, hogy kormánnyal vagy protonágyúval irányít az ember. Max odaírtam volna a végére, hogy "kormánnyal játszva egy nappal tovább tarthat az önhülyítés, akinek megéri, fektessen be...." -
#119 Tök jó, visszaolvastam, és rólam volt szó :DD -
#118 jaja a GT40 pl. a játék engine-jével készült ugyan, de NEM ingame/realtime renderelt kép..... -
ShaiHulud #117 nana azert vigyazzunk ezzel az ingame kepekkel, mert a legfosabb kepbol is lehet faszat csinalni akar photoshoppal is:) -
#116 Szerintem nem mindenkit penzel apuci...