7782
-
#5707 Mást már nem igazán tudok! de jó helyen keresgélek? -
#5706 Na?
-
#5705 De te azt mondtad, hogy ugyanaz az editor van meg neked, mint a miénk, akkor mi benne a különbség? :) -
#5704 AZ amúgy is lesz benne, gyengébb videokártyák miatt. -
#5703 Mert meg a videlyo karaszok meg nem tudjak.:) -
#5702 Ez lenne legjobb? akkkor miért nem ez az? -
#5701 Ez lenne a leges legjobb de ez meg a jovo.:)
nem. -
#5700 :) Vagy! öö izé! nem valami olyasmi hogy ami távol van az nem látszik szóval eltünik... pl csak az látszik amit éppen nézünk ami távol van az eltünik vagy nem látszik annyira! tyű de szarul irtam le! -
#5699 1 fajta texturat latol a kepeken.:) -
#5698 Nem ez hülyeség akkor a dombon se lenne sziklá tex. -
#5697 1 fajta textúra az egész és csak le van festegetve zöldre? -
#5696 Es mas a vertex color szineket hasznaltam. -
#5695 De akkor is szebb -
#5694 Ott csak mas a textura.:) -
#5693 A második és a negyedik kép szebb mint az első és a harmadik... hmm vajon mi lehet a kül.. de most akkor melyik az uj? -
#5692 Hat igen nem.:) -
#5691 Nem, edig is ilyen szar volt.:) -
#5690 Hát ami nincs ott, az a talaj a háttérben, ami a kerítesen kívül van. Erre gondoltam, de akkor ezek szerint nem. -
#5689 Nem a meret a fontos.:)
Ha nem a ..............................
-
#5688 Talán butábbak az árnyékok? -
#5687 :DDDDDDDDD
Hát elolvastam 300 hozzászólást, végigröhögtem... :DDDD -
#5686 Nem tudo, számomra a taljszínezés néz ki teljesen máshogy, az egésznek olyan teljesen más benyomása van fűvel együtt.
Aztán egy teljesen más dolog is belenyilalt a fejembe. Tudod, én órákat szoktam szenvedni, hogy a képeken ne lehessen látni a kurzort. Most meg minden képen beficcen. Az általam kiszemelt képeken, mintha nagyobb volna. Ha a kurzor mérete nem változott, akkor biztos a terep lett kisebb.
Ha NEM, akkor járatok tovább az agyam. Egészséges túráztatás ez. -
#5685 :)))))))))))))))))))))))))) -
#5684 Edig se volt. -
#5683 Megvan! Nincs fizikája az objecteknek, és nincs FFB hatás a kormányon! -
#5682 Nem -
#5681 Nincs korlát. Nincs átmenet az út, és a környezet között. -
#5680 LOÁL -
#5679 Ujabb beszelgetes a fenyegetos emberkevel.
"az objectek átmentek egyszerű 1 lapba. Látod, de közel sem annyi poligon. Nem real3d."
nem
"valami background trükk?"
nem
"Akkor este lemegyek vazze, betörök, ellopom az egész projectet, és addig nem kapsz mást, mint szivatós képeket a fórumba, amíg el nem árulod!!!"
"És majd belinklem ugyanazt a képet kétszer, és amíg meg nem mondod, mi a különbség/ ami persze halál egyszerű/ nem kapod vissza a projectedet! Aztán ülhet mindenki a főhadiszálláson, és szugerálhatja azt az 1 monitort, amit otthagyok. Vagy az is lehet, hogy elhozom az összeset, és viszek 1 14 colos monochrome monitort, aztán találjátok ki!
"
-
#5678 Az hiba.:)
Ne a hibat nezd ha nem ami nincs ott.:) -
#5677 Miért áll a háttér a levegőben? -
#5676 Es? -
#5675 Azt akarom mondani, hogy az első és a harmadik az új, de nem tudom miért. -
#5674 Háááá! Ezttá! Hááá, nemtudooom! -
#5673 Egy ujabb segitseg, a megfejtes ott van a szemetek elott.:)
Ujra kicsuszott a kep.:)
Keszitettem egy par ujabb kepet, amin a regi es az uj technika van rajta.:)
De melyik kep az uj, es melyik a regi, azt mar nem mondom el, de tisztan kiveheto a megoldas a kepeken. :)
Tudtam volna az editorban manipulalni es retusalni is a kepeket, de nem tettem. Nem az a celom, hogy hulyenek nezzek barkit is, de ez a megfejtes mar johetne.:)
Es nagyon ugy latszik, hogy felesleges az a 3x-os lassitas a progiban.
Szoval, mi az a 3x-os gyorsitas, amit a kepeken hianyolok. Remelem segitettem valamit, vagy meg jobban osszezavartalak beneteket.
Az mar tisztan latszik, hogy ilyen rejtelyekben fogom tudatni most mar az uj infokat veletek. :)
-
#5672 Vajon? :) -
#5671 Hat ez se jott be.
NEM. -
Imurai #5670 Shark, kaphatnánk 1 képet a lens flare-ről? Vmi a fényekkel van... -
#5669 Vajon ki irhat ilyeneket? -