A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem Radeon 9200-n van felhõ-árnyék...
Nem kapja meg mindenki?
Nem lehet ide beirni a linket?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nvidian mukodik minden ami most benne van.
Ati kartyan arnyek es viz nincs benne, meg szerintem joval lasabb, mint kellene, de igerem a hibakat javitani fogjuk
hamarosan.
Amit az editorral lehet csinalni
terep deform mukodik, de a 3d paint meg nem. 😊
Top view path tool ez teljes mertekben mukodik.😊
Object\common objects\tree konyvtarba belepese utan mukodik.
Masra ne nagyon klikk.😊 ja, object torles meg nincs.
Korlat kirakasa meg nincs megcsinalva teljesen, de mukodik egy picit,
ha torolni akarod a korlatokat, a data korlat.dat-ot torlod es hozzal letre egy ujat uresen.
Fobb billentyuk az editorban:
space redukalo
g fu
v viz redukalo viz letre hozasa, a talajtol 2 meterre talalod.😊
b butitva a terep gyors nezet.
s arnyek
q ut ujra rajzolasa
a1ring nevu palyat mellekelek es meg az utvonalat is, ha ezt betoltotted es redukalod
nyomj egy p-t .😊
En valami hasonlo palyakra lennek vevo.
Lehet linket kerni az editorra, tolem vagy Alex, Sznupi, es Pumy-tol
met utánna... 😊)))
football without ultras is nothing
hát nanáááá! 😊
mire hazajövök 8kor, addigra legyen ám!! 😊))))
nah, jó, ráér hajnali kettõkor is! 😛

Amúgy a mercinek nincs belseje, mivel csak unalomból csináltam anno és nem is volt tervezve neki. 8-))
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shark sztem estére készül, bizti ma jön ki az editor! 😊
remélem 😉
énis kérek ám!!!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
neki.😊