A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Na igen ez egy probléma.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

En nem kaptam semmit :]

Ha nyomvatartod az egér görgetõ gombját,akkor lehet mozgatni a kamerát.Már ha van görgetõ gomb az egereden.

Kérdeztem hogy: Nem megy akkor egy Geforce4 MX-en??? Na mindegy...szeretnék egy editort igényelni! :|
Balo
Lehet hogy hülye kérdés. Az egész programot vágom, csak azt nem, hogy hogy lehet a kamerát elõre-hátra mozgatni. A forgatása megy.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

M. Tibor
Perssssssze.😊
Vagy is igen.
vertex color.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Azt hogy lehet változtatni a tex szinet,azt vertex colorrral van megoldva?Gondolom nem titok.

M. Tibor
Ez a picike amit mindenki megkapot 1 orai munka volt.

Jó az editor,gratula hozzá,az pl nagyon tetszik hogy nem csak fel le lehet a terepet modositani,hanem akarmerre.

ranGer2
Thanx

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Akkor nekem nem fog menni az editor a Geforce4 MX 440-emen??? 😞 Nem lehet igaz!!! Nem lehet ezt valahogyan letíltani...
Igen,jó a felhõ.

M. Tibor
Plane Ati kartyan. 😞

M. Tibor
neki.😊

Hát semmi sem lehet tökéletes 😊

M@TriX
na most érkeztem haza, meglesz a szórakozás. 😉 Juhejj

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M. Tibor
Az felho arnyek jo szerintem, de a terep targyak es a terepnek nem lesz arnyeka. 😞

ejj,arra a vacak válaszra mindig elfelejtek rányomni

a felhõ sem jó radeonnal?

Balo
Hmm...
Nekem Radeon 9200-n van felhõ-árnyék...

Oké,kösz,már szedem is 😊

M. Tibor
Ment.😊

én kérném 😊 akkor most kuldjek egy uzenetet nektek? vagy mi? 😊

M. Tibor
Nem csak aki keri.😊

Az mit jelent hogy lehet lionket kerni?
Nem kapja meg mindenki?
Nem lehet ide beirni a linket?

Balo
Thanx 😉

Pyx
köszi 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
Jöhet 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

M. Tibor
Az editor, csak olyan videokartyan mukodik, ami tudja az alap pixel es vertex shadert. 😞

Nvidian mukodik minden ami most benne van.
Ati kartyan arnyek es viz nincs benne, meg szerintem joval lasabb, mint kellene, de igerem a hibakat javitani fogjuk
hamarosan.

Amit az editorral lehet csinalni
terep deform mukodik, de a 3d paint meg nem. 😊

Top view path tool ez teljes mertekben mukodik.😊

Object\common objects\tree konyvtarba belepese utan mukodik.
Masra ne nagyon klikk.😊 ja, object torles meg nincs.

Korlat kirakasa meg nincs megcsinalva teljesen, de mukodik egy picit,
ha torolni akarod a korlatokat, a data korlat.dat-ot torlod es hozzal letre egy ujat uresen.

Fobb billentyuk az editorban:

space redukalo

g fu

v viz redukalo viz letre hozasa, a talajtol 2 meterre talalod.😊

b butitva a terep gyors nezet.

s arnyek

q ut ujra rajzolasa

a1ring nevu palyat mellekelek es meg az utvonalat is, ha ezt betoltotted es redukalod
nyomj egy p-t .😊
En valami hasonlo palyakra lennek vevo.

Lehet linket kerni az editorra, tolem vagy Alex, Sznupi, es Pumy-tol

M. Tibor
Na kell vagy nem?.😊

Balo
Az xar.

addig legalább nekünk is van esélyünk...
met utánna... 😊)))

football without ultras is nothing

Pyx
mer hétfö, kedd érecscégi, sry :C

Balo
MÉT?

Pyx
sztem inkább szerdán 😄

Balo
Hát nem lenne rossz! 😄

jah
hát nanáááá! 😊
mire hazajövök 8kor, addigra legyen ám!! 😊))))
nah, jó, ráér hajnali kettõkor is! 😛

hehehe.....

robotnyk
idevele!
M. Tibor
Legyen editor meg ma ? 😊

Pyx
az editor mellé, mini efpéest kapunk? 😛

Balo
Már nagyon kiváncsi vagyok...

Felejtsd el, én nem fogok semmiféle hülyeséget csinálni, meg eleve tök értelmetlen, ugyenis valamilyen model kell az embereknek akik játszanak, azt meg nem egyszerû megcsinálni, fõleg, hogy nem árt ha van mozgásfázisa is, az meg marha bonyolult szerintem. 8-))

Amúgy a mercinek nincs belseje, mivel csak unalomból csináltam anno és nem is volt tervezve neki. 8-))

Jaezjó. De ennek van belseje??? Azért akkor is szeretném használni, ha nem van neki olyas. Figyu, Cápeti (bocccsss) lusti, hát gondoltam, neked is szólok, hogy kéne gyártani szabadidõben (bár emtom, mennyi olyanunk lesz, de ráér) egy kis mini-játékot, valami mászkálós-hálós-durrbele lövöldözõset, amiben annyi a pálya (meg az editor), hogy van egy 3D-s mátrix, oszt abban letárolva a pályaelemek számai. Minden pályaelem mittomén 1x1mm, és elõre meg vannak rajzolva (mondjuk) max-ban (lépcsõ, tömör kocka stb.). Nagyon 1xÛ game, emiatt a hálón is kevés adat mozog => marha sok M.ber lehet bent 1xE, meg Interneten is játszható lenne, és akkor sokan rá tudnánk nyomulni. Naaa? Persze majd személyesbe' jól megbeszéljük.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

M@TriX
😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A demoban egy C200-as van, csak ezt a mercit YaniMan mondta nekem, hogy neki ilyen kéne és micsoda véletlen de még régebben csináltam egy ilyen régebbi DTM mertcit. 8-))

M@TriX
nem, nem ez volt a kis demóban...

Itt van a mercid, erre gondoltál? 8-)))

höhö
Shark sztem estére készül, bizti ma jön ki az editor! 😊
remélem 😉
énis kérek ám!!!

Én nem. Otthon csak Mx440-em van 😞 Nekem csak az rc megy.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom