7782
-
#788 Vagy: Kasztrol, Szoni, Panaszonik, Hjundaly, Gudjer, Bridzsszton stb. -
skristof #787 okok.. :)
de énmeg mondom, nem lehetnek jogvédett loggák!! -
#786 most nincs idpm rá de majd 20 perc mulva neki álloka szárnynak is... de Shark.. mi a baj a skinnel, azonkívűl hoy nem elég fhér a skin igy hirtelen... meg nem elég gömbölyded egy két logo.. de ez nem az én hibám.. a papiron jol nézett ki..:(((
-
#785 Minden jogvedet logot at kell modositani feliratokat csereld le. Pl:Castrol=Custrum.;) -
#784 mondom elfelejtettem megcsinálni mindjárt megsinálom -
skristof #783 jah, és a szárny direkte ilyen piros? -
#782 a szárnyt elfelejtettem megcsinálni..d emiér tnem néz ki jol? miért mondtad hogy elronottam? -
skristof #781 nemlehetnek levédett loggák
de amugy ne, rossz.... -
#780 öööh huhh.... nahmivan?:) -
skristof #779 télleg!
más kocsik??? -
#778 ez a Toms Suprárol van lesve van még egy NSM es Nissan Syliviás ugyanilyen modon megtom alkotni.. ha tetszik a toms akkor megcsinálom -
#777 Na Valamit nagyon elrontotal? de mit???;)
-
#776 MOST KÜLDI!!! 2 perc és ttvan -
#775 mindjárt küldöm elmegyek kajolni.. tegyél be képeket rola csumiii -
#774 A Buggy programhoz hozzajarul barmi modon es meg rajzol is, a credit listabban fog szerepelni.+ -
Imurai #773 Nem raknátok fel 1-2 új kocsit? -
#772 belefér... de as táblistán valaki köszönetet azét szivesen látnék.. a Toms skinekért ;) -
#771 mindjárt -
#770 10-12 -
#769 hány auto is lesz? -
#768 Kuld es megnezem. -
#767 ok nem teszek rá.. szvsz ha nincs semmi ellenszolása annak hogy jogi szarakodéás lehet belőle akkor akár mindegyik autohoz megcsinálom a TOM's skint:) -
#766 szinte készen vaaaaaaaaaaan:) nekem kibebaszottul tetszik igaz auton nemtom meglesni:) de szvsz hullajo lesz:) igaz nem HŰ mása de aki nem TOM's buzi csak látta pár helyen az azonnal felismeri.. -
#765 Fust a kipufogobol? ;)) Eddig nem nagyon lattam, pedig latvanyos. Foleg, ha linkelve van a motorelhasznalodassal, es annak fuvenyeben minnel surubb es sotetebb;))) PLS;))) -
#764 Object lesz a kipufogo. ne rajzolj ra! -
#763 Mindenki rajza benne lehet a jatekba, kozosen elbiraljuk,
valoszinuleg minden kocsihoz osszesen 10 db lesz. De ha tobb, jobb skin jon be hozzam egyertelmu, hogy boviteni fogjuk.:) -
#762 HAHÓÓÓÓÓ.. kipufogo külön meg lesz csinálva vagy rajzoljak a seggére?? -
#761 ha egész jo skin lesz a TOM istállo skinje benne lehet a gamezban? -
#760 0.12-őt h-721. ebbe a feny kikapcsolhato! -
Nyiri #759 Hela!
Elkezdtem en is a skinnel szorakozni. Osszejott egy jol kinezo darab. DE a viewerben a szinek tompak. Ocsmanyul nez ki. Miert? Szorakozzak a szinek keveresevel. Mas programban amit megfestek az olyan lesz felhuzva a modellre is. Itt nem... -
#758 Penteken kapok gf2.Akkor kijavitom a hibat! -
#757 most poráblom megcsinálni a Tom istálló skinjét.. de mivel nem megy a progi. lehet hogy baromira félre fog sikerülni.. nagyjábol rárakom a szinket feliratokat oszt ajd valaki mglesni nekem hogy milyet lett aztán megmitatja és javítom amit kell.. -
#756 egye fene, csinálok egy Buddha racing skint :) -
#755 En csinalgatom, csak hat az ido. Az elokeszuletek folynak:) Ceg-, csapat-, alkatresz-, nevek/markak, es a hozzajuk tartozo logok, szinek rajzolgatasa. Most van 15-20, meg gyartok parat, aztan johetnek a skinek is;) -
#754 Mondtam hogy megkapod a pirosat de en mar a skineket varnam! -
#753 A Spyder "family" takolmanyai;)) -
#752 Kerem szepen. -
#751 na ez mi a szar -
#750 Kered megkapod! -