7782
-
#1157 a pénteken azaz 24. én elküldött skinek megvannak ugye? -
#1156 kérdésem a következő..első kerekeken miért nincsen sárvédő?? pont aza legszarabb hisz ha kanyarodsz akkor a pofádba megy az összes sár... -
Toya #1155 Mondjuk mivel egy CD-t is meglehetne tölteni festésekkel, így megoldás lehet, hogy a beérkezett munkák egy részét (persze csak amik minőségben megfelelnek) egy másik kocsira rakjátok rá.
Ez szerintem jó megoldás lenne. -
#1153 meg végülis ha vannak akkor miértne lenne bő a választék... -
Toya #1152 Én is beleraknám mindet a programba :-)
10 vagy 20 az már teljesen mind1 :-) -
#1151 szerintem király az összes. ;) -
#1149 huh -
#1147 Ide kerem!
[email protected]
-
#1145 Mar sok kocsi osszegyult, de meg csutortokig lehet kuldeni.
Eddig bekuldott kepek egyben. -
Imurai #1144 Ja, az előző a #1116-ra ment :P
A Cretassic-hoz még: van olyan "high voltage" matricád sárga-fekete alapon? Mint a filmbe a kerítéseken! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! -
Imurai #1143 Anyám! Hogy tudtad ezt még nem észrevenni! Eheh!
Shark kössziiiiiii!! Lehetne rajta pl a T-rex koponyája helyett pl 1 raptoré(ha kell, keresek róla képet, gugli biztos talál) felirat + pl Cretassic Park (gy.k. a kréta kor a jura után volt, T-rex nem is volt sok a jurában) Lécci! Kösz! -
#1142 Nekem le eset.;)
-
#1141 ugyanígy érzek!:) -
#1140 ??? -
#1139 Nekem az 1. 3. 4. az már megvan aranyra, a többivel küzdök. Még. ;)
Multiba jó lehet szerintem... -
#1138 nah:) mindegyik skinem segge meg van csinálkodva.. mehetnek a játékba ;) -
#1137 nah a Dragon-t is kijavítottam.. tényleg.. mé nem szolt senki hogy a buggy seggén minden elcsuszik a textura hajlítások miatt??... -
#1136 nah.. a Supra racinget kijavítottam.. szvsz mostmár igazán versenyképes..meglesem a többit is.. -
ANT #1135 Oke .Johet!
Van egy eleg hasznalhato fizikank, de barmilyen help es info jol jon! -
#1134 Az nem lesz jo. Az magassagterkepes volt;))) Nem akarok offolni, foleg a "konkurenciaval";)) De a palyat elkuldhetem;) -
ANT #1133 Kuldheted a progit forrassal, becopyzom a kodba. -
#1132 Csak azert eroltetem, mert nagyon elvezetes;)) Egy 3 eves programba csinaltam meg, es olyan lett, hogy majdnem kiugrott a szemem a helyerol, ugy razott, lotykolodott, frocskolt stb.;DDDD Es nem egy pocsolya volt, hanem egy tona. Fizikalisan bemelyitve, vizzel, szin, atlatszosag, tukrozode allitva;))
Vagyis, meg kellene oldani -
#1131 3D-s kereknyomok
Mar ezt is irtam;)) Termeszetesen poligonokkal megoldani nem erdemes. De, ha lesznek kereknyomok - gondolom ;)-, es ha olyan vagy hasonlo elven lesz a texturazas ahogy leirtam multkor- a texturakhoz, bump-mapppokhoz kulon hang es FFB efekt is vann rendelve - akkor megoldhato, hogy a "felrajzolt" kereknyomhoz is tartozzon egy sajat FFB efekt. Ami ha jol be van allitva, akkor olyan a hatas, mintha egy kivajt kereknyomba mentem volna bele. -
#1130 ékztk helyett aposztróf van -
#1129 szerintem is
csak pár plusz hang kell, meg egy fizikai módosító, ami sekély pocsolyánál csúsztat, mélynél meg ragad-fékez -
#1128 muhahaha müxik végre.. de azért szolhattataok volna hogy a supra racing hátulja totál el van csuszva a textura hajlítása miatt:(((((( -
#1127 Pocsolyak;))
En nem azt szerettem volna, hogy a kerekek utan besulyedjen a talaj, mert az meg egy kicsit eros lenne;))) Csak azt, hogy az editorban, lehessen pocsolyakat kesziteni, ahogy leirtam. Elore gyartott melyedesek, es abba valahogy vizet generaltatni. Ez szerintem azert megldhato. -
#1126 :) -
#1125 Nagyon ismeros! -
ANT #1124 Eloszor sose a progiban kell keresni a hibat.Ismeros nem? -
#1123 Baker 16 bitben volt a destopod!!!!!!!!!!!!! :))))) -
ANT #1122 Olvashatatlan az irasom? Amugy csak egy linuxon gepelek ahol nincs ekezet,es ez nemely szavaknal zavaro lehet. -
#1121 arghjj akarom mondani a wire miatt.. -
#1120 :))))) mondhattátok volna hogy psd fileokat jobb rajzolgatni fosoppal mint a hülye jpg ket.. de mostmár mindegy..wframe miatt mondtam.. -
#1119 ey kicsit furcsán írsz...no demidnegy már megoldódott.. mostmárcsak azt mondja el valaki hogyan kell előhozni a saját kocsijaimat?... -
ANT #1118 Akkor az utobbi keres ervenytelen,meg mindig jok a megerzeseim :))))) -
ANT #1117 Allitsd be a desktop felbontasat es szinme'lyse'ge't , e's a ve'ge're 0. -
#1116 BAZDMEG:))))))))))))) elindultÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
gondoltam ránézek a beállításokra...
áttetema moncsit 32 bitre és müxik:))))))))))))))))))) de ne anyázzatok PLS!!!!!!!!!!!!!:) senki sem lehet tökéletes!!!!!!!!!!!!!! -
#1115 nem mintha akarnék még csinálni skint csak finomítani + nézegetni mindenhonnan -
#1114 cfg mben ez áll:
screen 800 600 32 1
On_Top 1