7782
-
#1113 www.csocso-translator.hu -
ANT #1112 ALEXEASE :
a 'pocsojak'...
En megirhatom ,hogy a kerekek utan bemelyed a talaj ,de hogy nem raksz ossze olyan gepet amin elfogadhato sebesse'ggel fog futni az biztos.Nem hinnem hogy azert nincs ilyen ,mert masok ne tudtak volna megirni ,nem olyan bonyolult kiszamolni, csak egyszeruen jatszhatatlan lenne. -
ANT #1111 CSOCSO:
a cfg-et beirhatnad ide,vagy kuld el nekem. -
ANT #1110 Mivel a stencil arnyekot a proci szamolja , 650 MHz-tol ne varj tobbet . -
#1109 Hat mit is irjak Nforce abit amd 2400mz huzva 2470mz, Radeon gagyi 9500. fussstolt 9700-pro kuka. de nalam is megy meg. De egyszer nekem is beakadt.Majd szolok a picinek hogy egy picit nezzzzzen jobban oda!!!
Imurai: megprobalom ok! -
Imurai #1108 Skacok! Erre mit mondsztok? Nekem kib. bejönne Lécccííííííííkeeeeeeee! Kééééérlleeeek! Naaaaa! -
Imurai #1107 GeForce4 MX420 64 MB DDR-rel
emellett AMD Duron 650 MHz és árnyékkal, reflectionnal meg minden, simán viszi a 10 FPS-t demo módba, árnyék nélkül 20 körül. -
#1106 GeForce 1-től felfelé T&L.:)
-
#1105 Szerintem csak Csocso-nak nem megy;( De az iras sem megy neki nagyon, mert alig birom kihamozni, hogy mit is akar;) -
replicat #1104 Hahó! Már készülnek a saját logóval legyártott buggy-bőrök de sok arc mellett télleg nem rúghatok labdába Amúgy minden kedves érdeklődőt megnyugtatok hogy GeForce 2 mx 400 gagyiemszí kareszen is megy a viewer. (A konfig amúgy 1200-as Thunderbird és 256 MB DDR). Az összes GeForce 2-től felfelé már kell tudniuk a HW T&L-t! Nem igaz, ASK-sok? -
#1103 akkor végkép nem értem...
pl hogy miért írja ki a TnL dolgot..
ez videokártya dolog szal mindegyhogy p3 am van meg intelalaplap.. nemvágom -
#1102 mx440-en faszán megy -
#1101 lessétek meg az mx440 est is:)
merre vagytok ha kellodaadom az eminyét pár orára/napra.. nemtom meddig van rá szükségetek... -
#1100 Egyenlore nem tudjuk mi lehet a problema. Elvileg siman mennie kene mx440-en ha megy gf2 ti-n (tudasilag ugyanazt tudjak). De majd kitalalunk valamit.
ATI 7000-essel meg ne is probalkozz, mert az tenyleg nem tudja a TnL-t. Amugy eddig a kovetkezo kartyakon tudtuk megnezni es ezeken ment rendesen:
Geforce2 Ti
Geforce3
Geforce4 Ti4200
Geforce4 Ti4600
Radeon 8500
Radeon 9000
Radeon 9500 -
#1099 hjolvan ez nm megy.. öcsém gépén sem... abban egy régebi ati van.. valami 7000es azhem.. nemjobb mint az enyém csak gondoltam a gef2 vel van a baj.. de nem.. az ilyen gyenge kártákon nem megy a viewer..:(.. -
#1098 most ezt rta ki: floating point owerflow -
#1097 eredeti exe:
This game needs a TnL compatible video card!
0.12 es exe meg elindul átvált más febontásra majd elkezd gondolkodni sokat és millio ibaüzenet hang de nemlátok semmit és eltünik .. nemvágom. legnewestebb driver van fent -
#1096 nah senki nem ír.. nonembaj..vki gyorsn adjon cíímeket hogy hol vannk az uj fileok.. maga a progi meg a legutcso exe...
pls..leszedtem az uj drivert -
#1095 nekem mx 440 es van -
#1094 Megneztuk a viewer-t egy Geforce2Ti-n, es hiba nelkul futott. Szal egyenlore nem tudjuk mi lehet a problema. -
#1093 Festeni még nem volt időm, de raktam a műszerfalra egy ilyet: -
#1092 UP! -
#1091 Na elküldtem a .psd-ket.
Végül ez a végtermékem. ;)
Fire:
Ranger:
ScOOp:
-
#1090 Az en cicamat ra raktam a motorhazra.:)
-
Imurai #1089 Legyen má lécci 1 olyyan Jura Park szerűség! Lécci!!
A Shark #1082-ese lehetne az alap(sztem az olyan jó dzsungelfíling), és Alex #1080-asa jó lenne a széleknél Szvsz. Sztem kib@szottul űberszadistául nézne ki. Sztetek???? Higgyétek el, legalább 1 próbát! Léccikeeee! THX! -
#1088 nyah..:) faszák a skinek -
#1087 De ha azt akarod, hogy a jatelkba is belekeruljon, akkor ne jogvedett dolgokat tegyel ra (pl. RedBull). -
#1086 #872 -
#1085 Aleeeeeeeex!!!
Küldjétek el nekem is a cuccokat, had csináljak egy Red Bullos Buggyt!!!! Léccilécci!!!! -
#1084 Ezek a decal-ok nekem is megvannak CD-n:))) City Signs vagy hasonlo neven:))) -
#1083 Ez király :)) -
#1082 ;)
-
#1081 Track Editor
Amit multkor elfelejtette, pedig fontos, vagy legalabb is jo lenne. A pocsojak!! Sajnos, eddig csak egyetlen egy jatekban tudtam normalisan megcsinalni, ahol nagyon jo lett, es kegyetlen elvezetes. Nem elso sorban a szuper tukrozodes (bar az is volt) es a pixel shaderek a fontosak - bar kell azert valami - hanem, hogy fizikalisan meglegyen a melyedes, a lyuk, a godor, ha kell csak nehany centi "mely", es abban legyen viz. Razkodjon, zotykolodjon az auto benne, es halhatoan viz csobbanas is legyen.
Hogy az editorban hogy lehetne megcsinalni, azt pontosan nem tudom;( De esetleg, lehetne egy "viz eszkoz", melyel a mar kimelyitett resz, bizonyos oldalfal magassagara rakattintva, az azzal megegyezo szinten, letrehoz egy lapot, vagy egy teglatestet lefele, es "kitolti" viztexturaval, anyaggal. Esetleg lehetne allitani a suruseget - mennyire fogja meg az autot, vagy csuszik - atlatszosagat, tipusat stb.
A masikbol nem adok itt filmet, mert kicsit konkurencia, meg sajnos felvetelnel kegyetlenul szaggat;)) De nagyon jo;) Valami hasonlo megoldas nagyon jo lenne. -
#1080 Karpotlasnak itt egy durvan feltuno;)))))))))))
-
#1079 Nem baj. -
#1078 Az oroszlanost kihagyom, tul egyszinu szerencsetlen;))) -
#1077 Szerintem az ugy jo!!;)
-
Toya #1076 A következő kocsira igérem csinálok neked egy Sheriff festést :-) -
Toya #1075 Külön layeren vannak a feliratok és a festés, így küldtem el.
Ezt felőlem lehet módosítani, akár más feliratokat is rátenni :-) -
#1074 5 perc;) Addig itt a Cow Stable Colony;)))))))))))))))))