7782
-
sznupi #1279 Valahogy éreztem, hogy valami hasonló válasz fog jönni. 8-))) -
#1278 Nem kell fizkalis bump, vagyis szamitasos. Ha ugy van megoldva a koszolodas, hogy van kb 5-10 db kosz pacsni map, ami eleve bumpszeruenek van megfestve, es azokat rakja egymasra, eleg jo hatast lehet elerni. Volt egy game, amiben csak egy fele ilyen pacsnit hasznalt, es igen latvanyos volt. Pedig nem szamolta a bumppot. -
#1277 annyit nem ér meg, akkor inkább legyen benne gagyi konzolos nézet :) -
sznupi #1276 Inkább egy láda Jack Daniels-t és beszélhetünk róla. 8-))))) -
#1275 az ok, de a kosznak minek bump? kár erre pazarolni a teljesítményt, csak a visszajátszások miatt, mert vezetés közben sokat nem látnál belőle
viszont küldenék egy drága pezsgőt a fejlesztőknek, ha kihagynák a külső nézeteket a játékból :) -
#1274 Pedig tok egyszeruen megoldhato;)) -
#1273 hülye :) -
#1272 En kertem, hogy legyen jo eros koszolodas, bump mappal, enviroment map butitassal, es viz hatasara tisztulassal;))) -
#1271 Nem is tudom, irtuk-e mar, a visszajatszast. Sok kamera allassal, elore-hatra tekeresi lehetoseggel, lassitassal, esetleg szerkeszthetoseggel;)) A jo Buggy filmek keszitese miatt kotelezo;DDD -
#1270 még egy kérdés a fejlesztőkhöz: koszolódás lesz a festésen? ha igen, hogy lesz megoldva? -
#1269 na szal:
"Nem, dehogy!! A nyitott a rulez!" :) -
#1268 nem, dehogy a nyitott a rulez
kivéve, ha van egy láthatatlan fal, amiről lepattansz 2 méterre az úttól :D -
#1267 A palyaink nyitotak lesznek es nem zart baj? -
#1266 -
#1265 P*** elintezi remelem.) -
#1264 De szazvalahany mega az egesz teszt verzio;)) -
#1263 végül is mindegy, legjobb az lenne, ha a gyári pályákat is szabadon át lehetne építeni, így mindenki saját ízlése szerint csiszolhatná, a legjobbakat meg ki lehetne adni valamilyen formában -
#1262 Nincs, Value jatek;( -
#1261 Egy autos jatekba a grafika masodlagos;))) A jo kis Bugbear fizikat es torest erdemes megnezni. -
#1260 Nics demo? -
#1259 A screenshot alapjan mar jobb lesz a jatekunk. de toltom a demot. -
#1258 Poen, de az csak koncepcio kerdese. Itt a palyaszerkeszthetoseg miatt, a kulon terepek a jok. -
#1257 Megfogom tekinteni..;) -
#1256 Tough Trucks -
#1255 kár, mert poén tud lenni, ha van egy pálya-hálózat, amiről 4-5 féle útvonalat lehet leválasztani (MBWR, LFS) -
#1254 Tough Trucks / Activison Value / BugBear / 2003 -
#1253 PÓTOLD BE NAGYON GYORSAN!!! Komolyan mondom, csak jól járnál, ha megnéznéd, nem sok hibát ejtettek benne! -
#1252 Ez mar biztos, hogy kulon palyak lesznek. -
#1251 igen, nekem is a Tough Trucks ugrik be meg a Leadfoot Stadium Offroad Racing, csak KINTI pályákkal, nem stadionban -
#1250 Itt szerintem minden verseny palya kulon-kulon terepkent fog szerepelni, es nem egy-egy scenery-bol kijelolgetve. -
#1249 Sajnos nem ismerem a gamet. -
#1248 En ebbe a Buggy-ba, ha kor palya, akkor olyan 40-90 sec hosszu palyakat gondoltam, kis szintkulonbseges, kanyargosat, es hasonloakat mint a Tough Truckban. -
#1247 nem ertem?
-
#1246 scenery sorry, nem scenario :DDDD -
#1245 Mar a 22 palya tervel vagyok kesz. -
#1244 ezt minden scenarionál meg lehetne csinálni, csak ki kéne jelölni egy keskeny rövid, meg egy széles hosszú szakaszt -
#1243 Es ha megoldhato lesz, hogy a sajatkeszitesu palyakat online is lehet majd nyomni, akkor meg a problama szerintem abszolut lerendezve. -
#1242 én azt mondom, hogy ebben a buggy stílusban vagy tök rövid, vagy nagyon hosszú (baja) versenyek jönnének be
tipikusan nem az a kategória, ahol bejönne egy 50 perces körözgetés -
#1241 Esetleg meg lehet ugy oldani a palyaszerkeszteseket, es az elosztast, hogy lesznek 4-8 es 8-16 jatekosra optimalizaltak. (Persze, nem 2-2 darabb;))))))))) -
#1240 KB:))))))))