7782
-
#1073 Csinaljak? :)))) -
#1072 Nem latom az oroszlanos skint? :) -
#1071 Ez áállat :))) -
#1070 Esetleg meg a SnakeTeam-et ajallanam;DDDDDDDD
-
#1069 kell! -
#1068 Ha jok ezek a "skinezettek" is, akkor csinalhatok en is nehanyat;)) Ha kell, felmatricazom oket.
-
#1067 Sztem a terepszín meg a piros valahogy nem az igazi. De mondom, ez csak az én véleményem :) -
#1066 ó jee
eddigi kedvenc
rendőröset nem csinálsz? -
Imurai #1065 Menő! nekem minden kocsira kell 1 ilyen :) -
#1064 kell! -
Toya #1063
Ez csak úgy viccből készült :-)
Ha kell elküldöm azért és finomíthattok rajta ;-) -
Imurai #1062 Nem tudnátok csssinálni 1 olyan buggy vjúer verziót, amibe a spoileren is van refmap? -
#1061 ezt jól leírtam..szal egy kínai írásjelet.. -
#1060 nyah ezen is változtattam:) rátettem egy knai jelet aminek meg a 4x4 es logót.. -
#1059 872. hozzaszolasnal toldheted! -
#1057 nemtom mikor lesz demo...más se nagyon szerintem
festéseket paintel, fotosoppal, corel draw al.. ki mit ismer, szeret használni...
plusz van ez a progi amivel megtod nézni hogy mit műveltél...
nemtom hol vannak a progik.. -
#1055 nincs még demo...
csak kint tudsz rajzolgatni + egy nézegető... ami nem midnenkinek müik:((((((
:) -
#1054 nyah okkk köszike szvsz egész cool de neked hogy tetszik?? ennyire szarok hogy nem írsz roluk semmit vagy direkt idegelsz?:)) 8 szor kértelek meg hoyg mondj valamit ezekről... -
#1052 csocso itt van! -
#1050 muti muti muti muti!!!!!!!!!!! plíííííííííz:) -
#1049 Koszonom, a teljes csapat neveben az elismerest.
Mindegy, hogy keszited el, csak legyen benne valami fantazia!
Nezzel vissza egy par oldalt a topikba, es lathatod, hogy masok hogy dolgoznak. Ami fontos, hogy nem lehetnek levedett logok es feliratok. -
#1048 Ez milyen játék lesz? -
#1047 nah kész az uj skin.. vki tegye feeeeeeeeeeeeeeel:)) és nem te dikki!! ;) -
#1046 fasza:))) -
#1045 Paint rulz!!! ;) -
#1044 akkor a szárny is csunya lesz?:)))))))) bocs:)))))))
amugy ne keseredjen el senki.. de isnáltam még egy skin-t:)) nem bírtam lesni hogy a Cstrol skinemet kihagyjátok a sorsolásbol..szal tettem rá idegen kitalált márkákat stb...nemsokára vki flrakhatná..pl kristof:)) -
Imurai #1043 Ezt a fríméjl-el is + lehet csinálni. Csak úgy mondom. -
Odessa #1042 ... de azért maradjon legális. -
sznupi #1041 A szárny azért más szinű, mert utólag vettük észre, hogy lemaradt a viewerben a refmap róla, de sztm hamarosan javítva lesz. 8-))
A map editor meg készül, napról napra több minden van benne, jelenleg a fa meg a fű készülget bele. -
replicat #1040 Sziasztok! Kedves ASK! Ezúton maximális gratula, és garázsmesteri dícséretem az egész stábnak!!! Magam nem vagyok programozó bár próbálgatom a különféle nyelveket. Viszont mint fejlett szépérzékkel rendelkező gamer, csak annyit tok mondani hogy: a gamma BRUTÁLMEGACSÁSZÁR megjelenéssel bír!!! Ehhez kontárkezdő lámer 2d hobbigrafikus módján magam is szeretnék hozzájárulni. Mivel kábé 7 hónapja telepítettem először a Photoshop-ot (azelőtt Corel-eztem-azt mondjuk suliban is tanultam), ezért még finoman szóva nem vagyok máesztro. Szeretnék egy-két tippet kérni a buggy-skin készítéséhez. Léccike segítsetek! Mondjuk ilyen érdekelne hogy a matricák transparent layerre felvitt feliratok-e, valamint hogy slice-okkal dolgozzak a pontos elhelyezéshez? Továbbá ha bármilyen jótanácsot tudtok adni kedves fejlesztők, azt örömmel várom!!! ÉS CSAK ÍGY TOVÁBB! Mutassátok meg hogy Magyarország nem csak a csípőspaprika-Budapest-széplányok kombinációban ász! -
#1039 uhh.. CSOCSO, most jött meg a mailed :(( durván szar a mailbox... jut eszembe pl. M@trix se válaszolt egy levelemre lehet csak nem érkezett meg ;D
de egyszerűen nincs másik olyan free mailacc ahol letölthetem egy file-ban az összes levelem és nekem az kell. -
#1038 Ez jó, tetszik :) -
#1037 nem ártana méretezni a képeket. ;)
Nyugi csak utazom azért láttok ebben a hülye időpontban. ;) -
#1036 KÖSZI A KÉPEKEEEEEEEETTTTTTTTTTT
igen elég érdekes és sajnálatos hogy nem olyan szép az auto pirosága.. elég koszos piros:( de nemtom mé..papios szvsz jol néz ki az egész..itt se rossz annyira. gamezban jobban fog kinézni ;) -
skristof #1035 érdekes, h elméletlileg a szárnyon lévő piros, uolyan piros, mint a többi. nem??? de mégsem!! :)
SZNUPI:hogy áll a mapeditor??? -
skristof #1034 nah, bocsesz, h csak most, de volt egy directx install, meg egyéb nehézségek...
CSOCSO:
Dragon new version:
Error Sport:
-
#1033 elküldve pedig.. -
skristof #1032 de nem jön bakker... -
#1031 el én -
#1030 nyah készen vagyokkkkkkkk