7782
  • Alexease
    Csinaljak? :))))
  • M. Tibor
    Nem latom az oroszlanos skint? :)
  • dikki*yysw
    Ez áállat :)))
  • Alexease
    Esetleg meg a SnakeTeam-et ajallanam;DDDDDDDD
  • M. Tibor
    kell!
  • Alexease
    Ha jok ezek a "skinezettek" is, akkor csinalhatok en is nehanyat;)) Ha kell, felmatricazom oket.

• dikki*yysw
    Sztem a terepszín meg a piros valahogy nem az igazi. De mondom, ez csak az én véleményem :)
  • FREAK
    ó jee

eddigi kedvenc

rendőröset nem csinálsz?
  • Imurai
    Menő! nekem minden kocsira kell 1 ilyen :)
  • M. Tibor
    kell!
  • Toya

Ez csak úgy viccből készült :-)
    Ha kell elküldöm azért és finomíthattok rajta ;-)
  • Imurai
    Nem tudnátok csssinálni 1 olyan buggy vjúer verziót, amibe a spoileren is van refmap?
  • CSOCSO
    ezt jól leírtam..szal egy kínai írásjelet..
  • CSOCSO
    nyah ezen is változtattam:) rátettem egy knai jelet aminek meg a 4x4 es logót..
  • M. Tibor
    872. hozzaszolasnal toldheted!
  • CSOCSO
    nemtom mikor lesz demo...más se nagyon szerintem
    festéseket paintel, fotosoppal, corel draw al.. ki mit ismer, szeret használni...
    plusz van ez a progi amivel megtod nézni hogy mit műveltél...
    nemtom hol vannak a progik..
  • CSOCSO
    nincs még demo...
    csak kint tudsz rajzolgatni + egy nézegető... ami nem midnenkinek müik:((((((
    :)
  • CSOCSO
    nyah okkk köszike szvsz egész cool de neked hogy tetszik?? ennyire szarok hogy nem írsz roluk semmit vagy direkt idegelsz?:)) 8 szor kértelek meg hoyg mondj valamit ezekről...
  • M. Tibor
    csocso itt van!
  • CSOCSO
    muti muti muti muti!!!!!!!!!!! plíííííííííz:)
  • M. Tibor
    Koszonom, a teljes csapat neveben az elismerest.
    Mindegy, hogy keszited el, csak legyen benne valami fantazia!
    Nezzel vissza egy par oldalt a topikba, es lathatod, hogy masok hogy dolgoznak. Ami fontos, hogy nem lehetnek levedett logok es feliratok.
  • Carlos
    Ez milyen játék lesz?
  • CSOCSO
    nah kész az uj skin.. vki tegye feeeeeeeeeeeeeeel:)) és nem te dikki!! ;)
  • CSOCSO
    fasza:)))
  • CSOCSO
    Paint rulz!!! ;)
  • CSOCSO
    akkor a szárny is csunya lesz?:)))))))) bocs:)))))))
    amugy ne keseredjen el senki.. de isnáltam még egy skin-t:)) nem bírtam lesni hogy a Cstrol skinemet kihagyjátok a sorsolásbol..szal tettem rá idegen kitalált márkákat stb...nemsokára vki flrakhatná..pl kristof:))
  • Imurai
    Ezt a fríméjl-el is + lehet csinálni. Csak úgy mondom.
  • Odessa
    ... de azért maradjon legális.
  • sznupi
    A szárny azért más szinű, mert utólag vettük észre, hogy lemaradt a viewerben a refmap róla, de sztm hamarosan javítva lesz. 8-))

A map editor meg készül, napról napra több minden van benne, jelenleg a fa meg a fű készülget bele.
  • replicat
    Sziasztok! Kedves ASK! Ezúton maximális gratula, és garázsmesteri dícséretem az egész stábnak!!! Magam nem vagyok programozó bár próbálgatom a különféle nyelveket. Viszont mint fejlett szépérzékkel rendelkező gamer, csak annyit tok mondani hogy: a gamma BRUTÁLMEGACSÁSZÁR megjelenéssel bír!!! Ehhez kontárkezdő lámer 2d hobbigrafikus módján magam is szeretnék hozzájárulni. Mivel kábé 7 hónapja telepítettem először a Photoshop-ot (azelőtt Corel-eztem-azt mondjuk suliban is tanultam), ezért még finoman szóva nem vagyok máesztro. Szeretnék egy-két tippet kérni a buggy-skin készítéséhez. Léccike segítsetek! Mondjuk ilyen érdekelne hogy a matricák transparent layerre felvitt feliratok-e, valamint hogy slice-okkal dolgozzak a pontos elhelyezéshez? Továbbá ha bármilyen jótanácsot tudtok adni kedves fejlesztők, azt örömmel várom!!! ÉS CSAK ÍGY TOVÁBB! Mutassátok meg hogy Magyarország nem csak a csípőspaprika-Budapest-széplányok kombinációban ász!
  • dikki*yysw
    uhh.. CSOCSO, most jött meg a mailed :(( durván szar a mailbox... jut eszembe pl. M@trix se válaszolt egy levelemre lehet csak nem érkezett meg ;D
    de egyszerűen nincs másik olyan free mailacc ahol letölthetem egy file-ban az összes levelem és nekem az kell.
  • dikki*yysw
    Ez jó, tetszik :)
  • M@TriX
    nem ártana méretezni a képeket. ;)
    Nyugi csak utazom azért láttok ebben a hülye időpontban. ;)
  • CSOCSO
    KÖSZI A KÉPEKEEEEEEEETTTTTTTTTTT
    igen elég érdekes és sajnálatos hogy nem olyan szép az auto pirosága.. elég koszos piros:( de nemtom mé..papios szvsz jol néz ki az egész..itt se rossz annyira. gamezban jobban fog kinézni ;)
  • skristof
    érdekes, h elméletlileg a szárnyon lévő piros, uolyan piros, mint a többi. nem??? de mégsem!! :)
    SZNUPI:hogy áll a mapeditor???
  • skristof
    nah, bocsesz, h csak most, de volt egy directx install, meg egyéb nehézségek...
    CSOCSO:
    Dragon new version:

Error Sport:

• CSOCSO
    elküldve pedig..
  • skristof
    de nem jön bakker...
  • CSOCSO
    el én
  • CSOCSO
    nyah készen vagyokkkkkkkk