7782
  • skristof
    és el is küldöd?? :P
  • CSOCSO
    nah szinte elkészült az új dragon skin..az error már rég készen van
  • skristof
    nos?
    nem küldöd??!?! már egy ideje küldtem privit...
  • skristof
    hányat csináltál?
    nincs vhova föltéve? csakmert megnézném őket...
    ahogy nézem te elég jo vagy, elég jokat csinálsz..
  • Toya
    Én átküldtem a PSD-ket, remélem át is mentek :-)
    Innentől azt csináltok vele amit akartok freeware mind :-))))
  • CSOCSO
    okkkkk
  • skristof
    szolok privatban majd, ha megjöttek, és utána küldheted a skinedet...
  • CSOCSO
    igazad van.. most átcsinálkodom a skint.. feka iosra.. szvsz már jobban néz ki de majd meglássuk
  • CSOCSO
    1.3 megéás és a fontok..
  • skristof
    feldobok..
    dehogy gyorsan nem.... :P
    most vmi nagy jön nekem.. :P
    nem tom, te küldtél fontokat? vagy ez már a skin? énnemtom....
  • FREAK
    figyi egy igazi Buggyn jól nézne ki a dragon is, az tuti, de ha már játék, és ingyen lehet akármilyen skint csinálni, azért azt illene kihasználni

a valóságtól függetlenül, szerinted a többségnek melyik jönne be?
  • CSOCSO
    ha átküldöm az error os skint abbol gyorsan eldobsz nekem egy képet??
  • CSOCSO
    mint ahogy M#atrix barátunk is mutatja.. közel sem ugy néznek ki az autok mint az Alex skinei:) de mindegy... amugy meg a szinátmenettel nemtom mi a baj... legyen cikkcakkos? vagy mit tudnál ideképzelni?...
    a hülye rikító szineket meg... azért találtam ki mert rikítanak:(nyah.. de lehetne piros feka átmenet is.. agy szimplán piros auto és rajta a fekete feliratok stb... de ilyen az error sportos auto is..
  • FREAK
    ja má bejött :)))

de azért reklám ezen is van szép számmal
  • FREAK
    fehér alapon piros X? :) tényleg tré :)
  • M@TriX
    amúgy jól mondod, mert alapban a verseny buggik nagyon trén néznek ki. Csak egy szín és ráfirkantva fehéren egy-két támogató logója és kész. Ezek az igazi buggyk;)
    Like this: ;)

De persze egy játékban meg nem lehetnek ilyenek, mert a székben tespedő dagi amcsigyerekeknek csilivili kell. ;)
  • FREAK
    "kell pár üresebb skin is"

Ez valami szakmai tipp? :)))))))))))))) Én sajna nem tudok neked okos tanácsot adni, mert én is elég sajátosan festek :D De ha már két szín, akkor valami érdekesebb minta lehetne, és egy élesen elütő reklámfelirat is jót tenne. A banánsárkány szerintem gagyi, ez a színátmenet durván amatőr, remélem, nincs harag!
  • skristof
    baaz, probálj már szerválni egy működö vivört!!!
  • CSOCSO
    okkkkkkkkkkkkkkkkk
  • CSOCSO
    szal szerinted csak a szinekkel van a baj?...
    amugy mindegyik alapja két szinű de nem akartam ugy teli aggatni mint alex... kell pár üresebb skin is:))...
  • skristof
    de ugyis jo, ha csak találomra választasz vmennyit...
  • skristof
    jah, fontokat küldheted! köcce
  • skristof
    sztem is a pályaeditort erőltessük már!!!!! :P
    ugyse vok vmi jo grafikában, abban hátha tok majd vmi maradandot alkotni! :)
    ugye azt is publikáljátok a rendes fanoknak itten?!?!? :P
  • M@TriX
    Akkor a .psd-t is küldjük el?
    Rendicskk. Remélem szép nagy mailboxotok van. ;)
  • M@TriX
    mert mindneki dolgozik!. ;)
    A járgányhoz annyit, hogy vigyál rá még színt, ne csak egyszínű legyen, de persze ez saját vélemény, de te kérted. ;)
  • CSOCSO
    festőeditor nem kőőőőő... a pályaeditorra gyúrjatok rááááááááááá
  • CSOCSO
    nah senki nem mond semmit.. lenyűgöző--neked is csak annyit akartam hogy amit küldtem skint azt töröld ki...
    majd ezeket amiket most csináltam majd elküldöm azt lesz ami lesz:))
    sőőt el is küldöm gyórsba.. persze megenn csak leírom..: nincs wieverem:)))))
    csak ugy csinálkodtam..plusz 800 szor betették ide és abol is javítgatom de remélem végre kb olyan lesz hogy bekerülhesen a gamezba legalább az egyik.. nah küldök mailt
  • M@TriX
    szerintem sem érdemes készíteni festőeditort a játékhoz. Inkább az erre fordított energiát másra fordítsák a fiúk..
  • Alexease
    SZNUPI
    Szerintem, beepitett skinelo, festo, matricazo programot, nem igazan eri meg csinalni. Foleg, ha van lehetoseg, "kintrol" festeni.
    Maximum olyat, ami nagyon egyszeru, olyannak, akinek tenyleg goze sincs mas programhoz (egyszin-szinatmenet-matricakat ra (PNG), kesz).
    Hiaba van a Nascar-ban is egy kissebb PhotoShop® (;D), aki komolyan gondolja, kint fest. Bar nem ismerem a valodi igenyeket...

OLyan sok Decals-t nem csinaltam;)) Mindig annyit, ami epp az autokra kell. De ha kellenek az autoim, akkor ugy is mellekelem kulon az "emblemakat" vektors EPS-ben, azt felhasznalhatjatok barmire (egyebb autofestesekhez, vagy a beepitett festoben matricanak). Ha az osszes autohoz tudok majd nehany festest takolni, akkor biztos osszejon nehany;))
  • CSOCSO
    erről kérek egy kis kritikát vagy dicséretet valamit.. jo lesz ? hagyjam igy??? vagy valami..
  • CSOCSO
    nahkinek küldhetem el aki felrakosgatja??:))))))))
  • CSOCSO
    hja kész van a error skinem...
  • CSOCSO
    a fstegetős szvsz már igyis jobb mint az LFS ben.. mert ott az auto 4 oldalárol lhet festeni és ugy kell festened hoyg azok majd illeszkedjenek..
  • CSOCSO
    nah átszerkesztettem a CSOCSO-s skinemet... remélemnem lett gáz:)))))

a Dragon os ra valamit mondjon már a társaság pls!!! nahjo. mind kettőre de most várjátok meg az új error kasztnis omat.. tehát csocso-s nincsen..csak az error és a dragon....
  • Imurai
    Szvsz legyen 1 saját szkinelő progi a játékhoz. Ne, Shark, ne fojts meg!!!!!!!!!!!
    Szal ,vmi oloyanra gondoltam, mint a Viper racingben (ezekről a matricákról ugrott be), mert szvsz senkitől nem várhatjátok el aki +veszi ,h vegyen mellé 1 PSP-t is O_o
    A matricákat is úgy lehetne rápakolni, lennének vmennyire előrajzolt szkinek (gy.k lángfestés, de ha akarom kéken), stb, így az is ráfoghatná ,h "hebazze, ez a én saját szkinem ,bazze", aki nem tanul űbergrafikusnak (a jelenlevők nagytöbbségével szemben, én pl ilyen vagyok)
  • CSOCSO
    jó ez köszike...
    a fontokat ugy tudjuk megodani hogy megákra feldarabolom és elküldök fél oránként egyet..nah?
  • skristof
    CSOCSO's Dragon buggy segge:
  • M. Tibor
    Tudom! De ez Majd meglatod.:)
  • sznupi
    Alex, ha csináltál sok decalst azt szivesen fogandám, sztm nem lenne rossz ötlet, ha belekerülne a játékba és azok alapján is lehetne a skinelést csinálgatni majd, bár ezt egyelőre nem tudom, hogy lesz megoldva. 8-))
  • sznupi
    Jelenleg V8-as van benne, de mint korábban említettük, L4, L6, V6, V8 motorok lesznek, azért V8 van benne most, mert az lesz a legnagyobb motor és a köré kellett úgy felépíteni a kocsit, hogy minden elférjen benne. 8-))