7782
-
#949 eddigi legjobb képek!!! köszike!!!!!! majdmég küldök hátulrol mindjárt azt még tedd be pls -
skristof #948 szívesen
sajna nem vmi tűéles a kép, dehát a gf2-őtől mit várjunk.... -
#947 dede jó ez!:) -
skristof #946 jah, bocsesz....
nemszotam :P -
skristof #945 hát akkor télleg az :P
amugy Shark: hol lehet megtekinteni az eddig beküldött képeket? vagy még seholsem? -
#944 Toya kocsijat javitgatom,;)
http://www.askhomework.hu/buggy/toya.jpg -
#943 naah nem is lett olyan rossz:) közikeee ez már egészen tetszik -
skristof #942 bocsesz CSOCSO, de egy ideig nekem sem műxött a viewer...
bepotlom:
CSOCSO:
-
#941 az én 3-am átcsúszott hozzá tegnap este, azzal együtt van hat? Mert akkor szegényes a repertoár még ;) -
#940 kösz.. Az enyém az nem lett jó tényleg?
-
#939 Uccso;) Amugy a "nezokeben" masok a szinek egy kicsit. Foleg a vilagitas, arnyek miatt. Valahogy, nem igazan jon ki. De ez most masodlagos.
-
Imurai #938 Hát, nemtom, szvsz vmi a színmélységgel lehet: nézd meg ott az 1.(peros:P) kocsi sárhányóján! Meg az orrán a fekete cucc mellett a piros... olyan izé...
De a második egész okés :) -
Toya #937 Eddig csak Alex alkotott maradandót és persze te.
Csocso hozod a formád :-)
Erre nem is mondok semmit, de ha ilyen szigorúan nézed akkor csak Alex alkotott valamit :-) -
#936 banán póver :) -
#935 --köszike!!... bár a sárga orra el van csúúszva:((
de nemvágom.. azért ilyen csunyák a szinek mert lebutítottad a képeket vagy mivan?:)))
de amugy mit szolsz hozzáá valamit mondhatnál..azonkívűl hoyg auton nekem nem tetszik... vmit kéne rajta változtatni? -
YaniMan #934 Azt még megvárom, aztán m1ek haza N.I. -
#933 Csocso Munkaja! -
#932 Hát edig ha jol emléxem csak alex csinált értelmeset:) én probálgatok de vivör nélkűl nehéz:) most ugy érzem két egész értelmeset alkothattam.. de majdmindjárt kiderül -
YaniMan #931 Jahu!
A pályaszerkesztőről annyit, hogy főkóderünk most hord össze benne fűt-fát; rá várunk. (Ez azt jelenti, hogy nekem most nincs vele dolgom egy darabig.)
Amúgy mindenki ilyen profi grafikus? Csak én ragadtam le a sima vonalhúzogatásnál? -
#930 nem nem nem:) neked elvilg most csak a zöld megy:))))) -
skristof #929 hmm..
micsoda igényeid vannak, baaz!! :P -
#928 ha a sárgát is átküldtem azt felpakolhatnád reflection nékül -
#927 de szerintem neked véletlen a régit küldtem el megint:))))))) -
skristof #926 nekem már jön csocso, csakhát idő, meg modem.. :( -
#925 reflection nélkű' -
#924 tükrözödés off al.. -
#923 megadod emiledet? berakhatnd a skinemet.. -
#922 jaja -
#921 THX. De inkabb csak logokat gyartok, es azokat "dobalom" ra;) -
skristof #920 elég jokat csinálsz alex...
grat -
#919 nah valakinek elküldtem a skinemet.. de baromira a régit küldtem el:)))))))))))) eddig csak Tibor kapta meg a két értelmes skinemet... persze ide is leírom hogy a wieverem nemmüxik.. nemtudtam 100%os pontossággal rajzolgatni..tibinek elküldtem a skineket.remélem berak rola képet... -
#918 Szivesen;) De szerintem egyertelmu, hogy majd tovabb kell hogy dolgozzatok rajta, mert a jelenlegi sem vegleges, hianyzik nehany dolog rola, es valszeg, meg ra kell hogy keruljon esetleg nehany dolog (ceg, kiado, sponzor stb. keresre). Addig is, next;)))
-
#917 Koszi a megertesedet. -
#916 Amiket en csinalok festeseket, azok kb. 75%-sak (idohiany-;). De oda adom a PSD-ket, es az autokon szereplo logokat, emblemakat vektoros (EPS) formatumban (egyik sem jogvedett, sajat, kamu cucc). Vagyis kotelezo lesz belenyuljatok;))) -
#915 Ez mindenkinek szol! elbenaztam bocsi -
#914 Eddig 6 skin-tervet kaptam .
Remelem meglesz jovohetre a kituzot darabszam - legalabb 15 -, hogy egyutt eldontsuk, melyik a legjobb 10.
Jovo heten jon az uj jargany!
Kerdes mindenkitol: Javithatok a texturakon egy keveset, vagy csak ugy endeditek felhasznalni, ahogy megkapom. -
#913 primposta azért coolos.. csak a freemailt használom mert mindenki azt isemri és végülis sok gondom nincs vele -
#912 nah most vagyok itt... Kristóóóf neked elküldöm mind a két skint.. amjd tedd be pls -
#911 Nekem viszont mostanában nem jönnek meg leveleim... mindig is gondom volt vele, azt hiszem itt az idő keresni mást. -
skristof #910 nah
csocso! nem küldöd?