7782
  • CSOCSO
    eddigi legjobb képek!!! köszike!!!!!! majdmég küldök hátulrol mindjárt azt még tedd be pls
  • skristof
    szívesen
    sajna nem vmi tűéles a kép, dehát a gf2-őtől mit várjunk....
  • CSOCSO
    dede jó ez!:)
  • skristof
    jah, bocsesz....
    nemszotam :P
  • skristof
    hát akkor télleg az :P
    amugy Shark: hol lehet megtekinteni az eddig beküldött képeket? vagy még seholsem?
  • M. Tibor
    Toya kocsijat javitgatom,;)
    http://www.askhomework.hu/buggy/toya.jpg
  • CSOCSO
    naah nem is lett olyan rossz:) közikeee ez már egészen tetszik
  • skristof
    bocsesz CSOCSO, de egy ideig nekem sem műxött a viewer...
    bepotlom:
    CSOCSO:

• M@TriX
    az én 3-am átcsúszott hozzá tegnap este, azzal együtt van hat? Mert akkor szegényes a repertoár még ;)
  • M@TriX
    kösz.. Az enyém az nem lett jó tényleg?

• Alexease
    Uccso;) Amugy a "nezokeben" masok a szinek egy kicsit. Foleg a vilagitas, arnyek miatt. Valahogy, nem igazan jon ki. De ez most masodlagos.
  • Imurai
    Hát, nemtom, szvsz vmi a színmélységgel lehet: nézd meg ott az 1.(peros:P) kocsi sárhányóján! Meg az orrán a fekete cucc mellett a piros... olyan izé...
    De a második egész okés :)
  • Toya
    Eddig csak Alex alkotott maradandót és persze te.
    Csocso hozod a formád :-)
    Erre nem is mondok semmit, de ha ilyen szigorúan nézed akkor csak Alex alkotott valamit :-)
  • FREAK
    banán póver :)
  • CSOCSO
    --köszike!!... bár a sárga orra el van csúúszva:((

de nemvágom.. azért ilyen csunyák a szinek mert lebutítottad a képeket vagy mivan?:)))

de amugy mit szolsz hozzáá valamit mondhatnál..azonkívűl hoyg auton nekem nem tetszik... vmit kéne rajta változtatni?
  • YaniMan
    Azt még megvárom, aztán m1ek haza N.I.
  • M. Tibor
    Csocso Munkaja!
  • CSOCSO
    Hát edig ha jol emléxem csak alex csinált értelmeset:) én probálgatok de vivör nélkűl nehéz:) most ugy érzem két egész értelmeset alkothattam.. de majdmindjárt kiderül
  • YaniMan
    Jahu!
    A pályaszerkesztőről annyit, hogy főkóderünk most hord össze benne fűt-fát; rá várunk. (Ez azt jelenti, hogy nekem most nincs vele dolgom egy darabig.)
    Amúgy mindenki ilyen profi grafikus? Csak én ragadtam le a sima vonalhúzogatásnál?
  • CSOCSO
    nem nem nem:) neked elvilg most csak a zöld megy:)))))
  • skristof
    hmm..
    micsoda igényeid vannak, baaz!! :P
  • CSOCSO
    ha a sárgát is átküldtem azt felpakolhatnád reflection nékül
  • CSOCSO
    de szerintem neked véletlen a régit küldtem el megint:)))))))
  • skristof
    nekem már jön csocso, csakhát idő, meg modem.. :(
  • CSOCSO
    reflection nélkű'
  • CSOCSO
    tükrözödés off al..
  • CSOCSO
    megadod emiledet? berakhatnd a skinemet..
  • CSOCSO
    jaja
  • Alexease
    THX. De inkabb csak logokat gyartok, es azokat "dobalom" ra;)
  • skristof
    elég jokat csinálsz alex...
    grat
  • CSOCSO
    nah valakinek elküldtem a skinemet.. de baromira a régit küldtem el:)))))))))))) eddig csak Tibor kapta meg a két értelmes skinemet... persze ide is leírom hogy a wieverem nemmüxik.. nemtudtam 100%os pontossággal rajzolgatni..tibinek elküldtem a skineket.remélem berak rola képet...
  • Alexease
    Szivesen;) De szerintem egyertelmu, hogy majd tovabb kell hogy dolgozzatok rajta, mert a jelenlegi sem vegleges, hianyzik nehany dolog rola, es valszeg, meg ra kell hogy keruljon esetleg nehany dolog (ceg, kiado, sponzor stb. keresre). Addig is, next;)))
  • M. Tibor
    Koszi a megertesedet.
  • Alexease
    Amiket en csinalok festeseket, azok kb. 75%-sak (idohiany-;). De oda adom a PSD-ket, es az autokon szereplo logokat, emblemakat vektoros (EPS) formatumban (egyik sem jogvedett, sajat, kamu cucc). Vagyis kotelezo lesz belenyuljatok;)))
  • M. Tibor
    Ez mindenkinek szol! elbenaztam bocsi
  • M. Tibor
    Eddig 6 skin-tervet kaptam .
    Remelem meglesz jovohetre a kituzot darabszam - legalabb 15 -, hogy egyutt eldontsuk, melyik a legjobb 10.
    Jovo heten jon az uj jargany!

Kerdes mindenkitol: Javithatok a texturakon egy keveset, vagy csak ugy endeditek felhasznalni, ahogy megkapom.
  • CSOCSO
    primposta azért coolos.. csak a freemailt használom mert mindenki azt isemri és végülis sok gondom nincs vele
  • CSOCSO
    nah most vagyok itt... Kristóóóf neked elküldöm mind a két skint.. amjd tedd be pls
  • dikki*yysw
    Nekem viszont mostanában nem jönnek meg leveleim... mindig is gondom volt vele, azt hiszem itt az idő keresni mást.
  • skristof
    nah
    csocso! nem küldöd?