7782
  • Alexease
    En is;))
  • M. Tibor
    De felek en attol a netcodtol de nagyon.
  • Alexease
    Felolem lehet csak online, de akkor nagyon jo net kod kell, NR2003 szintu:-), es legalabb hasonlo netes lehetosegek mint ott.
  • M. Tibor
    LFS-t akartok? Mar mi is gondoltunk ra.:) Magyarorszag tenyleg nem piacvezeto szovtver az eladasban, es nekunk a vilagot kell szemelott tartanunk,
    ha valami ertelmes alkotast akarunk lerakni az asztalra!
    Mi se zartuk le az eselyet, hogy egy online jatek fele vegyuk az iranyt!:) :) :)
    Mindenfelekeppen eloszor ra kell raknunk az elso kocsit es oltari nehez optimizalast kell elvegezni a kocsikon, hogy meghozza a minoseget,
    legalabb 20-24 kocsi legyen kint a palyan normalis fps-sel.
    Igy igazan lenne hangulata.:) +netcod amirol meg nem tudjuk, hogy mit lehet kihozni belole! Aztan meg ott a fizika, de attol nem felek!:)
  • Imurai
    Aki csak multis gémet csinál, annak qrwa keveset kell kódolnia, ez igaz, de nézzétek meg az emberek nagytöbbségének véleményét ezekről. "Á, mi a jó a csak multiba?" sok haveromnak ez a véleménye.
  • Alexease
    Es akinek nincs net-e, vagy lassu? Vagy nincs annyi ideje, vagy rossz az idobeosztasa stb.? Ezek mind kiesnek.
    Van nehany jatek ami tetszene, es jatszanek vele, de mivel csak online, igy sajnos hanyagolom. Hiaba van netem, es meg hasznalhato is, az egy dolog. Az online jatekhoz sok allando, megbizhato szerver, host kell, folyamatos idoelosztassal, es normalis emberek, akik kulturaltan hasznaljak.
    Szerintem kell Ai, es egy nagyon jo. Magyarorszagon sajnos, meg a netes jatek nem az igazi.
    Bar elsosorban, nem Magyarorszag a felvasarlo piac, az igaz;))) De szerintem kint is igyenylik az AI-t.
  • FREAK
    szerintem bőven elég lenne csak multira kihegyezni, AI nem is kell bele

egyrészt úgy lehetne szűrni a kalóz verziókat, másrészt ebben van a PC-s játékok jövője
  • Alexease
    A net kod kb. 200kb;))
  • Met
    Haliho!

Azt találtam ki, hogy nem e lehetne a játéknak 2 verziója, az egyik amiben nincs multiplayer rész és a másik ami csak multira jó.
    Azért gondoltam mert az offline rész helyére gyorsabb, több embert elbíró netkódot lehessen rakni és fordítva.
    Nem értek hozzá, hogy mennyi helyet foglalnak ezek a dolgok csak fútó ötlet volt :)
  • Alexease
    Privat!
  • Pyx #1189
    megvan a file?
  • M@TriX
    ;)
  • M. Tibor
    Huuuuuuuu de durva! Kiadot is kerek hozzzza!!!!
  • petesilver
    Akkor csak az alap marad :)))
  • CSOCSO
    ehh
  • petesilver
    Kéretik egy kompetens véleménye! Ilyet lehet?
  • Imurai
    Még vmi: gondolom lesznek salakos pályák/részek is. Nos, a legtöbb ralligémben marhára nemreálisan van +oldva: laza salak, 20-30, legjobb esetben 50 centis porfelhő (magasságra). Ehelyett a TV-közvetítésekben (még nem volt alkalmam élőben látni) jó 2 méteres por van, ami a játékban amellett ,h élethű, qrwa látványos is lenne. Sztem nagyon jól nézne ki (pl egy előzetes anim, amiben 2.5 méteres porfelhő van, sok embert +győz). Nem is értem, eddigi játékokban ezt mié' nem valósították meg...
    Ugyanígy a sárral
  • Imurai
    Ííííí! Ááááááá! Úúúú! :D
    Tényleg, nem foglalkozik vki roncstelepes szkinekkel? Elején úgy volt, lesz roncstelep is! Szvsz, jól nézne ki!
  • petesilver
    Egy utolsó, a Black Hole Buggy:
  • Boborjan
    NYEEEEEEEEE!
    Lehetne mondjuk a gumik márkája GoodYear helyett Bugyír! (a reklámban is hasonlo hangzás érthető a fantasztikus "gudjír" helyett :))
  • M. Tibor
    Team Fire, jobban hangzik.:)
  • petesilver
    Még egy segítség lécci! A tüzes autóra akarok lángoló feliratot, csak nem tudom melyik fér bele a koncepcióba? Team Fire, vagy Fire Racing? Sefíts pls.!
  • petesilver
    Persze, csak nem akartam üresen berakni, mint a többit. Sajna fejgörcsöm van, ha kilábalok belőle csinálok feliratokat is!
  • M. Tibor
    A feliratokat csereld le!
  • petesilver
    another one:
  • petesilver
    És csináltam egy Flamed alapot is gyorsba! Ismerős Toya??? :DDDD
  • petesilver
    Bocs, de a Red Bull védelmében összedobtam gyorsan egy másikat. Tudom nem lehet, csak a mundér becsülete miatt!!
  • M. Tibor
    Egy kis felirat nem artana ra! :)
  • Twister
    ismerősöm képei:
    Edd Bull os:

Tüzes:
  • skristof
    hell
    egy-két ötlet a kocsik kiválasztásához:
    1.: szavazás alapján a Topx kocsi, és hogy sérttődés se legyen, a többi majd netről lenne letölthető...
    2.: Ti eldöntitek, és nem sértődik meg senki :P
    3.: 1cd-t csak ilyenekre tesztek félre (enyhén szolva költséges megoldás, csak azért, h senki se sértődjön meg!! :)))
    amugy meg sztem nemigazán sértődnének meg a festők....
    sztem nyugodtan lehetne szavaztatni, persze itt a forumban, csak regelt nickeknek, vagy mittomén...
  • M. Tibor
    #1145 kepet kicsereltem!;)
  • Imurai
    Áhh, nagyon brute!
    Matricákat, újakat kérnek!
  • CSOCSO
    nem rossz az alap...csináld tovább
  • petesilver
    Elkészültem az első alappal. Kérlek írjátok meg, hogy érdemes-e folytatnom, vagy ez nagyon tré?? Valamint, hogy az eredeti decalsokkal variáljak, vagy azt is csináljak sajátot? THX előre is!

• Alexease
    Mindenfelekepen Ti dontsetek. Nektek kell latni a jatek designjanak az osszkepet. Ugy sem lesz olyan user festes, ami valtoztatas nelkul kerulhet bele a jatekba.

A kesobb beerkezett festesek: az X autora bekuldott Y festes elvileg mindegy hova kerul kesobb, mert annyira nem ternek el egymastol az autok, es egy festesnel, inkabb a "koncepcio" a lenyeg (az otlet, a fobb motivumok, a szinkeveres, az emblemak, az osszkep stb.), vagyis atultetheto barmilyen mas jarmure is. Akkor jo elvileg egy festes, ha bar hol megallja a helyet, ha kell kamionon, buggy-n, az azt szallito trucken, vagy egy reklamtargyon;))))

Egyszeruen gyujtsetek a beerkezett festeseket, otleteket, es ugy osszatok el az autokra, ahogy a jatek osszkepenek megfelel. Es igy, azokat a festeseket-festoket kell feljegyezni, akik egy maradando "alapot" szolgaltattak a jatekba.
  • Toya
    "A Skinek kivalasztasara jo lenne egy-ket otlet, hogy sertodes ne legyen, de megis legalisan legyen lebonyolitva!
    Mi lesz azokkal akik peldaul kesobb kuldik be a skineket,
    mint a jovo heti csutortoki datum???? "

Hát így jártok ha ilyen felhívást tesztek.
    Szerintem több megoldás is van:
    1. Nem cicóztok és minden festést beleraktok
    2. Ti kiválasztjátok a nektek tetszőket
    3. Megkéritek a festőket, hogy egy részét rakják át másik alapra
    4. Limitáljátok az egy ember által beküldhető festések számát (ezt könnyen kiszámolhatjátok mennyi is, mert olyan sokan nem festenek)
    5. Mindenkitől 1-2 festést raktok csak be

Biztosan van még, de nekem jelenleg több nem jut az eszembe.
    A szavazást és más dolgokat nem tartom igazán jó ötletnek, akkor már inkább ti döntsetek .
  • M. Tibor
    A jovo heti csutortoki datumig lehet kuldeni es utana levan zarva. es jon a kovetkezo kocsi.;)

"A Skinek kivalasztasara jo lenne egy-ket otlet, hogy sertodes ne legyen, de megis legalisan legyen lebonyolitva!
    mint a jovo heti csutortoki datum???? "
  • Twister
    Ezek az én képeim:
    BloodRayne-es:

Zöldike:

Pure Pinball-os:
  • M. Tibor
    A Skinek kivalasztasara jo lenne egy-ket otlet, hogy sertodes ne legyen, de megis legalisan legyen lebonyolitva!
    mint a jovo heti csutortoki datum????
  • M@TriX
    ez benne a feeling ;)