7782
-
#1373 az egért nagyon megköszönném! :) -
replicat #1372 Hy Kedves ASK Team! Jómagam is bütykölöm vadul a skineket de eddig még nem küldtem egyet se, mert gagyi melót nem szívesen adok ki a kezem közül... De nem csüggedek-és ha ráér a dolog akkor kaptok egy pár saját logos egyedi replicat skint is Csak győzzétek kivárni ; )
Ezúton szeretném kérdeni hogy meddig lehet varázsolgatni bőröket? És snapshotot lehet ide beszúrni vagy inkább a mélcímre küldjem ha meglesz? Továbbá: vajon miért marad full árnyékban a buggy segge a buggy viewerben? És a viewernek van új verziója esetleg amiben van menüsor (korábban mintha láttam volna ilyent)?
Mindenkinek üzenem: hajráhajrá! Freak, patent a #1322-nél szereplő skined! -
#1367 ja neked, bocsi :) -
#1364 thx, akkor megreszelem! -
#1361 csak jo lenne tudni hogy melyik skin tetszik.. mert akko azt cisnálom meg az uj buggykra is...a 3 ambol gondolom vagy a dragon vagy a supra az ami elfogadható... -
#1360 10 buggy lesz, ez csak az elso. Eredetileg ugy volt, hogy hetente/kethetente adnak egy buggy-t, es az lehet festegetni. Ezert volt a hatarido.
De ha igy nezzuk, akkor meg egy evig folyamatosan lehet festest csinalni, ami jo ugy is belekerulhet. Elvileg;) -
#1359 LOL!! És csütörtökig kellenek a skinek????? -
#1358 az mindegy, csak legyen legalább egy techdemo még tavasz előtt, azzal elleszünk fél évig :) -
#1357 Valszeg, jovo szeptember-november. Most kezdtek el 1-2 honapja:) -
#1356 komoly?:) -
#1355 Jaj modemmel nem szabom le ezt az animot :~
De majd otthon...! -
#1354 -
#1353 wow
nem is tudtam, hogy ti csináljátok a STALKER-t :) -
#1352 A winyon valahogy megbujt.eleg regi a stuffff.400 napos!!
Megnezni csak batran.
anim regi. -
#1351 Ki tudja meg azt, de csutortokre kiderul! -
envagyokneo #1350 Jaaaa...akkor jó!Azt hittem már én vagyok ekkora marha!(bár az egyik nem zárja ki a másikat) :-) Akkor hova tegyem fel? -
#1349 Hasznalj UW-t. -
skristof #1348 SHARK!!!???!!!???!!! -
#1347 NEM! -
envagyokneo #1346 -
envagyokneo #1345 Az X3-ról nem lehet belinkelni??? -
envagyokneo #1344 Hát ez nem lehet igaz!!! :-\ -
envagyokneo #1343 -
#1342 Osz? tel? ;) -
#1341 Ra pillantotam ;) -
envagyokneo #1340 Hát...vagy mégse. :-( -
envagyokneo #1339 pillantsatok rá erre: -
#1338 kicsi a video de még sehol egy sártenger:) de várom már nagyon az egészet.. ..lehet elhangzott.. kbmikorra végeztek??? jövő tavasz? nyár? -
#1337 En se viccelek es lesz eger! -
#1336 Ez eleg brutal mennyisegu poligon;) Erre kivancsi leszek;) -
envagyokneo #1335 Az anim...nem kis pályáztok! -
#1334 Csak vicceltem:))) Amugy az eger kontrol tenyleg jo dolog, aaz jo lenne. Mar az SL-ben is van... -
#1333 lol
ettől függetlenül az egér kontrol jó dolog -
#1332 hajrá fiúk! -
#1331 Es Kliinngg! hang kisereteben megjeleno, 3D-s, villogo BONUS! felirat lesz bene? Bar ez egyikunket sem erdekli, de sokakat igen, de ettol fuggetlenul, meg veletlenul se legyen benne;)))))))))) -
skristof #1330 hány mega ez a múvii? -
skristof #1329 Conan, Yahaha rulez!!!!! :P -
skristof #1328 nyah, visszaolvastam, de nem találtam döntést buggy-skin ügyben..
szal, hogy döntitek el, hogy melyikek kerülnek bele??? -
Toya #1327 Egyre biztosabb vagyok benne hogy egy komoly sikerprogram készül nálatok.
Egy kérdés:
-Egérrel lehet majd kormányozni? Bár ez bennünket szinte egyikünket sem érint, de azért biztosan lenne rá igény (pl.: LFS). -
#1326 anim jo