7782
  • Toya
    Én csak tippeltem.
  • Toya
    Így állandóan fent lesz a TOP-on
  • Hmuda
    Ez meg minek lett a moderátor topic mellé rakva? :PPP
  • Toya
    Ezt most hogy pattant ki a csepp agyacskádból?
    Komolyan érdekelne a logika amivel azt levezetted, hogy nekem kellene rajzot küldenem.
    Neked kellene modelleket küldeni, hiszen te vagy itt akinek nem tetszenek a 3D-s modellek és mindenbe belekötsz, különösebb visszaolvasás nélkül.
  • sznupi
    Nincs itt, mert én itthon vagyok, Ő meg az irodában, de sztm olvasta a "felhívásod" és már ott gerjed ICQ-n. 8-)))
  • Zsolt74
    Elvileg itt lehet oket megnezni:
    Europa
    USA
  • Alexease
    www.rccars.com;)
    Van valami kozponti oldal, ahol a levedett neveket, markakat stb. meg lehet nezni?
  • Zsolt74
    Az altalad felsorolt nevek kozul (Rail Runner, Soldiers of the Universe, Ball Adventures, RC Cars) egyik se jogvedett.
  • Alexease
    Itt vannak az alapok, JPG-ben.
    Buggy Alap feher
    Buggy Szarny Alap feher

• Gregorius
    Próbáltam készíteni egy festést a Buggy, Rail Runner, Soldier of the Universe, Ball Adventures, RC Cars feliratokkal, de sajna gyerekcipőben elhalt a próbálkozásom. Ha nekem nem sikerül, megcsinálhatná valaki más, mert az ötlet szerintem jó, csak megkérdezném akkor azt is, hogy ehhez van johunk, vagy a copiright itt is a kiadók kezében van. Gondolom az RC Cars mivel nem jött ki ezért, ott nincs semmi védelem.

Ezen felül szeretném azt is kérni, hogy lehetne, hogy minden kijövő autóhoz küldenétek egy null festést is (tiszta fehéret), mert sajnos nincs semmi kulturált festegető progim, amivel rendesen ki lehetne jelölni a festeni kívánt területet. Mindegyikben minimum negyedórát ez vesz igénybe, és legalább 20szor ki kéne jelölni.
  • Toya
    Ja ha ott van akkor bökd már oldalba, hogy jöjjön fel az ICQ-ra egy percre :-)
  • Toya
    Elküldte.
    Király lett!
  • Toya
    Ki mondta neked hogy az összes skin belekerül a programba?
    Mielőtt hülyeségeket irogatsz (bár ez lehet, hogy adottság) legalább olvass vissza!!!
  • sznupi
    PuMy elküldte a fejlécet? A képeket Ő válogatta hozzá, szal nem engem okolj ha nem jók. 8-))))
  • Toya
    De azért az látszik, hogy valami nagyon nincs rendben nálad és ez 3 hozzászólásból kiderült.
    Ha ennyire nagy ász vagy, akkor töltsd be a 3DStudio Max-ot és csinálj jobb buggykat, persze olyanokat amik csak nyomokban hasonlítanak az eredetiekre.
    Ja utána rakd már be ide is, hogy betegre röhöghessük magunkat :-)

ASK-sok azt hittem ezt már megbeszéltük, hogy az unreg beírok felvetéseire felesleges egyáltalán figyelmet fordítani is, sőt még az elolvasásuk is időpocsékolás.
  • sznupi
    Már nem azért, de a "többiek", ahogy említetted, nagyban hozzájárultak, hogy mégis milyen legyen a játék, milyen modok legyenek benne, hogyan kellene megvalósítani ... ezt nálad nem igazán lehet tapasztalni, csak bejösz ide, jól lehurrogsz egy olyan projektet ami kb jövő ősszel lesz esedékes. Inkább építő jellegű kritikát írnál vagy legalábbis normális hangnemben krizitálnád azt a játékot ami a játékosok bevonásálval készül.
  • Zsolt74
    Ebbe most egyaltalan nincs igazad, mert nem a nyalizas alapjan dol el, hogy melyik festes kerul bele a jatekba. Amugy meg ha megfigyelned a felsorolast, hogy mely festesek kerulnek bele a jatekba alapbol, akkor lathatnad, hogy az a festes nem kerult bele.
  • Zsolt74
    Nem furcsa, de en szemely szerint nem mindenre tudok valaszolni. Vagy irjam be azt, hogy nem tudom?
    Amugy meg szepen sorba haladunk, sajnos nem vagyunk annyian, hogy mindent egyszerre el tudjunk kesziteni, raadasul me'g mindig nem tudunk 100%-osan csak a buggy jatekra koncentralni.
  • sznupi
    Készül, kb 1 hét és lesz mégegy kocsi.
  • Zsolt74
    Attol, hogy neked nem tetszik, me'g nem azt jelenti, hogy egy vacak. Igenis ez is egy buggy tipusu auto, csak a legujabbak kozul. Amugy meg ha nem tetszik akkor ne nezd!
  • M. Tibor
    Te b**** arcu kisiparos a cicam az en kislanyom es ki mondta, hogy a kep utal valamit a motorol.
  • sznupi
    Pete, tetszik a skin, csak megkérnélek, hogy ami fekete rajta, azt inkább sötétszürkére fesd, különben nem nagyon fogja kiadni a refmapot.
  • sznupi
    Nincs elkapkodva, de ez a kocsi is bele fog kerülni a játékba, és jól tudod, már egyszer szerepelt ez a kocsi, csak újracsináltam az UW mapját, mert ami volt arra nem tudott volna senki skineket rajzolni.
    Meg amúgyis lesz 10 buggy, abból egy ilyen lesz, nem értem mi vele a gond, amúgyis ez a Peugeot utánzat közkívánatra készült el...
  • M. Tibor
    Latom, hogy az elozo kocsit nagyon megnezted!! :(
    Mi benne a hasonlo talan a kerek formaja es a szarny??
    #1403 #1404 #1431 Skinek nekem nagyon bejonnek eleve meg felkesz alapotban vannak de, mar stilusa van!!!
  • Gregorius
    Most már jó! Köszi! Ez egyszerűen haláli. :)
  • Ams
  • petesilver
    Ezt csak most dobtam össze 21.00-tól. Persze megcsinálom azt is, de most már megyek aludni lassan. Köszi a dícséretet FREAK!!!!!!!!!
  • FREAK
    bár a szárny nagyon elütt arra is kéne valami hasonló minta
  • FREAK
    nekem tetszik, hajrá Peti! :)
  • FREAK
    PETE skinje:

• petesilver
    Nem műkszik a tar.hu, megkértem FREAK-et, hogy rakja be az új buggy skinem. Vélemény?
  • Ams
    ezt eddig is tudtam...
    csak lusta voltam...
  • sznupi
    Ez meg micsoda? Nem rémísztgetni akarjuk az embereket, de amúgy pofás. 8-)))
  • Alexease
    Nekem is, de rendszer es bongeszo fuggo is a dolog.
  • FREAK
    nekem elsőre is ment
  • Alexease
    Ha internetes file-oknal sem SPACE-t, sem nagybetut, sem ekezetesbetut nem hasznalsz, akkor mukodni fognak a dolgok...
  • Ams
    :D
  • M. Tibor
    Tenyleg kisse pizsama feelingje van. :)
  • Ams
    Most?
  • Ams
    nem, kicsi és vörös:)
    1perx