7782
  • Alexease
    Akkor a tobbit ki sem teszem;)))))))
  • petesilver
    Mond Alex, muszáj elvenni az ember kedvét a festegetéstől????????? :DDDDDDDDD
  • Alexease
    Meg ez...
  • Alexease
    Talan meg ezek is meglesznek;))

• M. Tibor
    Hoopa!!!
  • dikki*yysw
    Kegyetlen jók :)
  • Alexease

• M@TriX
    ez király, kis üvegkaszni, mondjuk a motorháztetőre király is lenne. ;)
  • M@TriX
    na 2 napig nem vagyok erre kinnt az új kocsi és mind a 3 skinem bekerült a játékba. Köszönöm-köszönöm. ;)
    Na majd készítek ehhez is párat. Ja király, hogy ki van emelve a topic a fórumban. ;)
    Hajrá fiúk!
  • Alexease
    Ja meg a szarnyra tettem enviroment mappot;))
  • CSOCSO
    én is én is
  • Alexease
    Bocsi;))))))))))))) Csak a Speculart leszedtem a kasznirol, mert kicsit nagy, es ezt nem birtam kihagyni;))

• dikki*yysw
    Most olvasom a változásokat, és maximálisan egyetértek velük.
    GG ASK, keep walking! :-)
  • cor72z
    megyek megkeresem azt a festöprogit vagy mit,és nekiállok dolgozni vele
  • petesilver
    Igaz. Én lehetőséget látok benne, és próbálok élni is vele. Amit nem vágok, hogy miért rondítanak bele a topicokba rosszindulatú, alpári stílusú baromságokkal /többnyire unreges/ arcok. Sose fogom érteni, mire jó ez? Csak abba ne hagyjátok please!!!!!!
  • M. Tibor
    Mindenki számára!!!!

Megprobálunk minden olyan ötletet belerakni a játékba, amit a játékosok szeretnének
    persze, ha a kivitelezés nem drasztikusan nehéz és bonyolult.
    Amit leirtunk WWW.askhomework.hu weboldalunkon probaljuk teljesíteni, már vannak
    változtatások, de ez csak a program javulását eredményezi.
    Addig lehetnek változtatások, amig nem írunk alá egy szerződést.
    Igy nekünk is egyszerűbb, mert formálhatjuk a programot egyre jobban anélkül,hogy megkellene
    győznünk a kiadót, hogy így jobb lesz.
    Pontosan ezért vagyunk itt, mert nem akarunk egy szedett-vetett játekot készíteni.
    Nem értem, hogy egyes emberek miért látnak rosszat ebben?
    Nem kizsákmányolás céljából adjuk a skinek rajzolását. Ez talán egy lehetőség
    egyesek számára, hogy belekerüljön egy kiadott játékprogramba a munkájuk.

Remélem érthető mindenki számára?

Főleg -----towex----- számára, mert elég lehangoló és gusztustalan levelet írt a csapatra nézve.
    Nem is értem, miert csak privátba küldte el, amit írt.
    Towex! Legközelebb írj a fórumba és add hozzá a méltó megkeresztelt nevedet, ha mered,
    mert én odabiggyesztettem a nevem. Ha beírod igérem nem szedem ki a topikból, ha alá írod.

Aki már küldött maradandó ötletet és Skint nem fogunk róla megfeledkezni!
  • cor72z
    hello,megnéztem az oldalatokat,el is olvastam,
    nem lesz rossz gama,aképek és amit irtatok mi lesz benne
  • Alexease
    Meg egy kis "ON";) Majd este jovok...
  • Toya
    Mondjuk valóban van igazság abban amit leírtál.
    Nem megállapodás kellett volna, hanem az SG oldaláról önzetlen támogatás (ala PC Dome) ami egy magyar játéknál a legfontosabb lenne.

Na mind1, ez nem a mi dolgunk - szerencsére.
  • Alexease
    Hogy legyen valami az OFFon kivul is;)))
  • M. Tibor
    En voltam aki torolte a hozzaszolasodat,
    Kampfkluppe #1489 elobb olvass es utana irj.
  • Hmuda
    Mondom hagyjuk, de te csak erősködsz? Nem egy olyan üzenet van az sg-n ami ezen kból kifolyólag azonnal törlésre kerülhetne, de nem teszik meg. Bezzeg ha vki már őket kritizálja ilyen hangnemben, akkor rögtön 'húdecsúnyánbeszél'. Mondom, hogy hagyjuk, mivel szerintem nekem van igazam, szerinted neked van igazad, ennyi. Inkább foglalkozz kampfkluppe hozzászólásával, ő jobban megérdemli.
  • YaniMan
    Szüli
    Már bocsánat, ha nem akarunk nemiszervekkel kapcsolatos dolgokat építű jellegűnek minősíteni. Amúgy nem kritizálom senki IQ-ját, megteszi ezt ő maga a szókincsét fitogtatva.
    Azt a pofára menő moderálásos dolgot pedig te sem gondolhattad komolyan. Azt moderálják (és törlik), aki olyan szavakat használ, ami nem ide való. Nem pedig az olyan rosszarcú embereket, mint... namindegy.
  • Hmuda
    Nekem nem a szerződéssel van gondom, se az ASKHW-el (minden tiszteletem a tiétek, hogy ilyen király játékot csináltok :-)), nekem mindössze az SG egyre pofátlanabb hirdetéspolitikájával van gondom. Na de hagyjuk, egyetlen apró hangocska nem fogja megváltani a cilágot, tényleg menjen itt az aminek mennie kell, hogy mégjobb legyen a játék.
  • sznupi
    Szerintem egyáltalán nem pofára megy a moderálás, csak szeretnénk normális keretek között tartani a topicot, bár én nem tudom ki követte el a moderálást.
    Az meg, hogy bejösz ide és elkezdesz flamelni egy olyan dolog miatt, amiről fogalmad sincs, az már a Te bajod és ha mondjuk ezért kimoderálnak, akkor ne csodálkozz rajta.
    Létrejött egy szerződés az A.S.K. Homework meg az SG között, ami sztm csak ránk meg az SG-re tartozik, ennek keretében került fel a topic a Moderátoroknak topic mellé.
    Ennyit erről ... ezentúl megkérnénk mindenkit, hogy csak a játékkal kapcsolatos információkat ossza meg a fórumozókkal, hogy elkerülhessük pont az ilyen kellemetlenségeket.
  • sznupi
    Azért lett ez a topic, hogy bevonjuk a játékosokat is a fejlesztésbe, vagyis Ti nagyban hozzászólhattok, hogy mégis milyen legyen a játék, mik legyenek benne meg ilyesmik.
  • sznupi
    Egy tetszik belőle, az a tipikus putto buggy, az lesz a követkző amit megcsinálok.
  • sznupi
    Persze, próbálkozz nyugodtan és sztm addig van a határidő amíg a következő kocsi el nem készül, az kb 1 vagy 2 hét, de legyen inkább 2 hét mint ahogy az előzőnél is volt. 8-))
  • ollie
    :)))
    folyik a moderálás ezerrel
    :)))
  • Hmuda
    Fura mi? Beírom, hogy faszság volt odarakni, erre rejtélyes módon eltünt az üzenet. Hát nem furcsa? Kezd érlelődni bennem, hogy itt egyre jobban pofára moderálják az embert, meg minden f*szságot bevetnek, hogy a pofánkba tolják a hülye hirdetéseiket. Ha tényleg vmi megállapodás van az ASKHomework és az SG között, akkor kezd már túlságosan eldurvulni a dolog. Ha nem tetszik a szövege, egye fene, moderáljuk? Gratula SG, csak így tovább. :PPP
  • ollie
    Oké, köszi. Csak hát nem gondoltam, hogy játékfejlesztők itt nyitnak topicot. Amúgy meg soha nem szoktam warezolni (max kipróbálás szintjén, aztán megveszem ha tetszik, ha meg enm, akkor úgy sem játszok vele), csak eredeti játékaim vannak.
  • petesilver
    Hja, azért még próbálkozhatok egy-két skinnel? Meg van már a határideje ennek a buggynak?
  • YaniMan
    Szüli
    De, készen van, a www.askhomework.hu/ollie/thebuggy_full_only_for_ollie.zip címen tőtikézheted.

Persze csak mókázok. Amikor valaki "újhús" (meg ne sértődjön senki!) idetéved, és beszól egy olyat, hogy "mikóleszkész?", akkor miért nem veszi a fáradságot, hogy legalább egy-két lapot visszaolvasson a topicban? Most amúgy nem ideges vagyok, csak fáradt. Laponként legalább egyszer olvashatok olyan válaszokat, hogy <<nem, még nincs>>, és ez szerintem fárasztó.
  • ollie
    Aha, fizettek is érte?
    Egyébként akkor még nincs kész a játék?
  • M. Tibor
    Mielott mindenki megkerdezne, hogy miert is kerultunk oda felulre, annak elarulom, hogy egy frappans szerzodest jott letre a Supergamez es az ASK kozott.
  • CSOCSO
    nahmeglestem .. nekem tetszik az uj auto!! dög lett!!!
  • ollie
    meg lehet venni ezt a játékot magyarországon? ill. van letölthető demója?
  • sznupi
    10 vagy 20 százalékos szürke lenne jó, az még eléggé feketének hat és a ref is látszik rajta, kb olyasmi mint az előző buggynál az alapskin amit mellékeltünk hozzá.
  • ollie
    hova tűnt a #1471-es hozzászólás? még válasz is van rá.
  • petesilver
    Huh. ez már biztos? Az alap megvan layerezve, de azt szétszabdaltam, és széttorzítottam, mire idáig jutottam. Ha bekerül a skin, legyártom újra, de ha lehet írhatnál a szürkére egy színkódot, amit még gond nélkül lekezel. Bár szerintem szürkével nem lesz ilyen jó. Mielőtt bárki ideírná, tudom hogy ezt is lehetne color selection-el módosítani, csak félek, hogy az kontárfeelinges lenne. Ezért gondoltam, hogy az alapoktól kéne újra csinálni. De majd kipróbálom, hátha jó lesz úgy is.