7782
  • M@TriX
    na egy igazi Buggy. ;) Király.
  • Gregorius
    Ez tök jól lehet skinelni!
  • Alexease
  • sznupi
    Azért nem ülünk a fenekünkön, szal dolgozunk és nem tüntünk el, hamarosan kész a következő kocsi is, egy kis ízelítő. 8-))
    Talán sokak örömére egy igazi putto buggy lesz...

• petesilver
    Köszi! Nem bízom el magam, miért tenném? Majd remélem lesz jobb is! Olvastad: nagyon próbálkozom!! :))))
  • Alexease
  • petesilver
    Ez az utolsó baromság, a következő már festés lesz. Kérdés: Melyik az eleje????? :DDD
  • Zee
    Szerintem jó az, én ezt 5 perc alatt csináltam, ez azért gyengébb jóval! :D
  • Alexease
    A #1580-at csak poennak szantam:)) Nyugi, nem csinalom meg, nem kuldom el;))
  • Alexease
    Mertem egy idot, 3 perc;)) De sajnos olyan is;DDDDD
  • bodesz
    bocs hogy ide írom de nem tudtok jó Insanes fan oldalt ahonnan festések és autók is vannak
  • Zee
    Jó lett!
    Én magamban próbálkozok! :D
    http://zeemady.uw.hu/b2.bmp
  • petesilver
    Első komolyabb munkám az Alexuralom letörésére.1 perc alatt összehoztam, bootolással együtt:)) Alex bizti nem tudja utánam csinálni!! :)))
  • petesilver
    Mi az hogy próbálkozik?????? Lenyomom Alexet BAKKER, meglátjátok!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDD
  • Zee
    Debrecen után szabadon! ;)
  • M. Tibor
    Elfelejtettem és most pótolom. Az előző kicsi skinekből összesen 34 db érkezett be!
    4 ember munkája adta ki a 12 skint, ami kilett választva, ez mind az sg. fórumozók munkája.

Név szerint: Alexease, Toya, Matrix, Csocso,[#éljen]

Úgy látom, hogy újabb reménység tünt fel a placon az pedig petesilver, aki nagyon próbálkozik
    és nem is rosszul.
    Remélem még lesznek vállalkozók, akik betudnak furakodni a társaságba és bekerülnek a játék
    elkészítéséhez folyó munkákba. Köszönet mindenkinek még annak is, aki csak próbálkozik!
  • FREAK
    nem rossz

nem próbálsz meg egy military-zöld szegecses-páncélos mókát? decalnak nagy csillagokkal meg golyónyomokkal :)
  • M. Tibor
    Na nemÁ.:)
    Kazán lemez akcio???
  • Alexease
    Tudom, hogy utalsz, de nehany gyors variacio a temadra:))))

• M. Tibor
    Hajra loki :)
  • Zee
    Én ezt csak úgy magamnak kreáltam! :D
  • Dikkma
    :)))
    (tod ugye, hogy jogvédett logó nem lehet rajt).
  • Zee
    Egy kis DVSC Rulez! ;)

Nem a legjobb, de első szkinem!
  • Gregorius
    Jó, értem, biztos egy kicsit elszámítottam magam, csak ahogy így visszafelé olvasgattam, általában a javaslatokra mindig érkezett válasz 10-15 poston belül, akár egy "le van szarva", akár egy "jupééé", csak valahogy az enyémre soha sem. De jó, visszafogom magam, remélem teljesen igazad van. Hail to the King
  • Alexease
    Tread rulezzz;))
  • petesilver
    Tanulmány skin:

• M. Tibor
    Az igazsag nalad van! :)
  • petesilver
    Szerintem még minden képlékeny, és ki sem látszanak az alapok elkészítésében. Ha ilyet szeretnél, gyanítom megpróbálják belerakni, ha olyan fázisba ér a fejlesztés. Nem a pikkelés jellemző erre a fórumra.
  • Gregorius
    Pikkeltek rám, vagy csak nem mertek válaszolni a kérdéseimre?

- Replay szerkesztő?
    - Játékosonként különböző AI (esetlegesen random kosztással)?
    - Eygforma autók -> egyforma sebesség (AI és emberi játékos részére egyaránt, egyforma tuning mellett, nem úgy, mint az 1nsane-ben!)?
    - Pályaszerkesztő, olyan, mint a Sacrifice-ban?
  • dikki*yysw
    Alex privi ment :)
  • Zee
    Ahamm! Kösz!
  • M. Tibor
    Határidő amíg a következő kocsi el nem készül, az kb 1 vagy 2 hét.
  • Zee
    Mennyi a Buggy hatáideje?
  • bodesz
    alex és az 1505 öst hogyan csináltad :D ????
  • petesilver
    Köszi Alex, működik!!!!!!
  • Lazarus
    Najó, az lehet :)
  • Alexease
    Nalam is igy van:(
    Az Enviroment map, nem a fenyesseget csak valtoztatja a mapnak, hanem hozza adodik a szine is. Bar a valosagban is igy van, de itt a fenyviszonyok, es szamitasai miatt, elegge furcsa az eredmeny.

Egyelore, hasznald ezt a ref mappot:
    Alex Buggy Ref

A ..\Buggy\ konyvtarba masold be (az eredetit archivald!!!).
  • Gregorius
    Szerintem ez erősen kártyafüggő is amúgy, nekem még nem sikerült olyan képeket előcsalni a nézegetőből, mint amilyen screenshot-okat ide küldözgettek.
  • petesilver
    Asszem Lazarus 1520-as skinjénél is ez lehet a helyzet.
  • petesilver
    Lenne egy kérdésem. Megfestem a skint, és a színek szépek. Mondjuk pirosból átmenet középsárgába. Viewerbe behívom, és egy tükröződőaranybarnás takony lesz az egészből, a szép átmenet csak halványan, gagyin észrevehető. Namost. Ez koncepció a reflection-höz, vagy jelenlegi állapotában így mutatja a viewer, keine pánik, lesz ez másképp, a játékban 1:1-ben lesz? Vagy ez ilyen, ez van?