7782
-
#1599 na egy igazi Buggy. ;) Király. -
#1598 Ez tök jól lehet skinelni! -
#1597 -
sznupi #1596 Azért nem ülünk a fenekünkön, szal dolgozunk és nem tüntünk el, hamarosan kész a következő kocsi is, egy kis ízelítő. 8-))
Talán sokak örömére egy igazi putto buggy lesz...
-
#1595 Köszi! Nem bízom el magam, miért tenném? Majd remélem lesz jobb is! Olvastad: nagyon próbálkozom!! :)))) -
#1593 -
#1592 Ez az utolsó baromság, a következő már festés lesz. Kérdés: Melyik az eleje????? :DDD
-
#1591 Szerintem jó az, én ezt 5 perc alatt csináltam, ez azért gyengébb jóval! :D
-
#1590 A #1580-at csak poennak szantam:)) Nyugi, nem csinalom meg, nem kuldom el;)) -
#1589 Mertem egy idot, 3 perc;)) De sajnos olyan is;DDDDD
-
#1588 bocs hogy ide írom de nem tudtok jó Insanes fan oldalt ahonnan festések és autók is vannak -
#1587 Jó lett!
Én magamban próbálkozok! :D
http://zeemady.uw.hu/b2.bmp -
#1586 Első komolyabb munkám az Alexuralom letörésére.1 perc alatt összehoztam, bootolással együtt:)) Alex bizti nem tudja utánam csinálni!! :)))
-
#1585 Mi az hogy próbálkozik?????? Lenyomom Alexet BAKKER, meglátjátok!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDD -
#1584 Debrecen után szabadon! ;)
-
#1583 Elfelejtettem és most pótolom. Az előző kicsi skinekből összesen 34 db érkezett be!
4 ember munkája adta ki a 12 skint, ami kilett választva, ez mind az sg. fórumozók munkája.
Név szerint: Alexease, Toya, Matrix, Csocso,[#éljen]
Úgy látom, hogy újabb reménység tünt fel a placon az pedig petesilver, aki nagyon próbálkozik
és nem is rosszul.
Remélem még lesznek vállalkozók, akik betudnak furakodni a társaságba és bekerülnek a játék
elkészítéséhez folyó munkákba. Köszönet mindenkinek még annak is, aki csak próbálkozik! -
#1582 nem rossz
nem próbálsz meg egy military-zöld szegecses-páncélos mókát? decalnak nagy csillagokkal meg golyónyomokkal :) -
#1581 Na nemÁ.:)
Kazán lemez akcio??? -
#1580 Tudom, hogy utalsz, de nehany gyors variacio a temadra:))))
-
#1579 Hajra loki :) -
#1578 Én ezt csak úgy magamnak kreáltam! :D -
#1577 :)))
(tod ugye, hogy jogvédett logó nem lehet rajt). -
#1576 Egy kis DVSC Rulez! ;)
Nem a legjobb, de első szkinem! -
#1575 Jó, értem, biztos egy kicsit elszámítottam magam, csak ahogy így visszafelé olvasgattam, általában a javaslatokra mindig érkezett válasz 10-15 poston belül, akár egy "le van szarva", akár egy "jupééé", csak valahogy az enyémre soha sem. De jó, visszafogom magam, remélem teljesen igazad van. Hail to the King -
#1574 Tread rulezzz;)) -
#1573 Tanulmány skin:
-
#1572 Az igazsag nalad van! :) -
#1571 Szerintem még minden képlékeny, és ki sem látszanak az alapok elkészítésében. Ha ilyet szeretnél, gyanítom megpróbálják belerakni, ha olyan fázisba ér a fejlesztés. Nem a pikkelés jellemző erre a fórumra. -
#1570 Pikkeltek rám, vagy csak nem mertek válaszolni a kérdéseimre?
- Replay szerkesztő?
- Játékosonként különböző AI (esetlegesen random kosztással)?
- Eygforma autók -> egyforma sebesség (AI és emberi játékos részére egyaránt, egyforma tuning mellett, nem úgy, mint az 1nsane-ben!)?
- Pályaszerkesztő, olyan, mint a Sacrifice-ban? -
#1569 Alex privi ment :) -
#1568 Ahamm! Kösz! -
#1567 Határidő amíg a következő kocsi el nem készül, az kb 1 vagy 2 hét. -
#1566 Mennyi a Buggy hatáideje? -
#1565 alex és az 1505 öst hogyan csináltad :D ???? -
#1564 Köszi Alex, működik!!!!!! -
#1563 Najó, az lehet :) -
#1562 Nalam is igy van:(
Az Enviroment map, nem a fenyesseget csak valtoztatja a mapnak, hanem hozza adodik a szine is. Bar a valosagban is igy van, de itt a fenyviszonyok, es szamitasai miatt, elegge furcsa az eredmeny.
Egyelore, hasznald ezt a ref mappot:
Alex Buggy Ref
A ..\Buggy\ konyvtarba masold be (az eredetit archivald!!!). -
#1561 Szerintem ez erősen kártyafüggő is amúgy, nekem még nem sikerült olyan képeket előcsalni a nézegetőből, mint amilyen screenshot-okat ide küldözgettek. -
#1560 Asszem Lazarus 1520-as skinjénél is ez lehet a helyzet. -
#1559 Lenne egy kérdésem. Megfestem a skint, és a színek szépek. Mondjuk pirosból átmenet középsárgába. Viewerbe behívom, és egy tükröződőaranybarnás takony lesz az egészből, a szép átmenet csak halványan, gagyin észrevehető. Namost. Ez koncepció a reflection-höz, vagy jelenlegi állapotában így mutatja a viewer, keine pánik, lesz ez másképp, a játékban 1:1-ben lesz? Vagy ez ilyen, ez van?