40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Extraboy
    Emlitettem en egy szoval is??? Addig meg ne beszelj ameg a Warezt szimpla "V"-vel irod!
  • Mr Manson
    Ez nem igaz!
  • Mr Manson
    Nem ugy néz ki ...
  • Serius
    Arra készülj fel,csinálj mentést az adataidról,mert ha a Vistat leakarod szedni,full gyalú,akármelyik particióra raktad.
  • Serius
    Nem kell fizetned,felmész xy warez helyre és simán letöltőd. Arra készülj fel,hogy kb 2-3 napodba kerül ,akármilyen internet hozzáférésed van,kivétel ha a szerver gazdát ismered:))
  • Serius
    Mert 2003-ban regiztél te mindent tudsz és mersz véleményt mondani másokról? ISMERETLENÜL?Ezt nevezem,régi user ,hát azt hiszi ő diktál. Ne köpködj másra,mosd le magadról amit te is kaptál annó,tanulnod kellett volna belöle.

(nem sikerült)
  • Serius
    Akárhány felkiáltó jelet raksz,attól még okosabb nem leszel,tisztában van mindenki ,hogy BETA.
  • Serius
    Ebbe igazad van,de ennyire rossz beta még nem jött ki egy Windowshóz sem,ez egyenesen katasztrófa. Csak próbáljátok az ADSL-t keresni vele,hogy netezzetekmegb izzadtok az tuti,minden más kabelt felismer:)))
  • Serius
    Nem,hacker változat,bármely varez oldal.
  • Serius
    Azt veszel amit akarsz,szived joga,a mostani beta vista úgy kalap szär ahogy van. Többet foglalkoztak a designel mint maga a program motorral.
    Ez egy sima mezei XP hom klón felturbózva+elszúrva.

Majd kiderül milyen lesz -ha lesz. mert már arról is szó van,full kidobják és újra kezdik az egészet,addig meg adnak beta 2-3-4 -t had örüljön az user:)))
  • Serius
    Figyi kicsihuszár,ha nemtudod mit tudsz akkor inkább maradj csöndben.

Az XP beta is rossz volt ,jó kijött a végleges,mi lett a végleges XP-ből? Sorban jönnek ki a javitó patchek, SP1-SP2-most készül a 3 ,úgyhogy inkább halgattál volna mielőtt köpködsz és megjátszod a nagy szoftver gurut,azt fingod nincs miről van szó.
  • Mr Manson
    Nem tuti!
  • Extraboy
    Sehogy...
  • bon
    Én is úgy tudom, hogy csúszik. Jövő év elejére.
  • Newfronter
    Biztos hogy kijön akkor? Én úgy tudom csúszik elég rendesn.
  • NuCLEARScoRp
    A Beta2-t ami december közepén jön bárki letöltheti... várjátok meg azt szerintem
  • Renesans
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de hogy lehet hivatalos teszternek lenni? Egyátalán kell-e érte fizetni?
  • Extraboy
    Na a helyedbe sokmindenkinek hinnek, de Seriousnak nem! Szerintem meg a budos eletbe egy windowst nem latott, vagy csak nem birja felfogni, mi az a beta.
    Csatlakozhat ahoz a Gartnerhez, aki majd helyettem megmondja mit vegyek es mit ne na lol xD
  • agyhalál
    Annyiszor szembesülhettünk már szinte minden területen, hogy béták alapján ítélni nem, vagy csak részben lehet. De úgy látszik ezt még nem mindenkinek sikerült megértenie.
  • The FlashBack
    ez most komoly? úgyérted felesleges lesz megvenni?
  • Mr Manson
    Igy van!
  • Newfronter
    Bocs de egy bétából nem látszik egyértelműen, hogy milyen lesz a végleges, ez majd inkább az RC változatokra lesz igaz. És ki tudja hogy pl. a beta2-ig mit vesznek ki illetve mit raknak bele... ezért vannak a TCP verziók, hogy azokban kipróbálják, hogy mennyire jól működik és hogy a tesztereknek mi a véleményük róla. Igen nagy különbség lesz a beta1 és beta2 között, de még az RC változatban is lesznek meglepik, ebben biztos vagyok, úgyhogy nem kellene leszűrni a véleményt egy beta-ról.
  • Mr Manson
    azért nem igy van, regeteg sok jó és uj technológiát vonultat fel.
    még 1 évük van a srácoknak. (plusz a csúszás) és alakulgat a dolog
  • Serius
    #901 <---------- itt irtam,ez az én véleményem.
  • Serius
    Illegális? mind az,kérhetsz a softól,csak regizz be,azé én nem fogok:DDD
  • Serius
    Nemmondod,beta? Kigondolta volna:))) Ebből egy darabig semmi sem lesz. Az a szomorú,hogy kiadnak ilyen Betat ,had szivjanak a teszterek,a microsoft meg röhög azokon akik komolyan is veszik.

Nem felejtettünk el semmit.
  • Mr Manson
    Itt látszik hogy illegális. Még nem arról az oldalról kell megközeliteni mint egy normál user.
    Szomoru hogy elfelejtik az emberek!
    Beta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mr Manson
    -elő
  • Serius
    Ja, + DvD windows,na ettől mikor megláttam ,behaltam a nevetéstől,minek ekkora amikor semmire sem jó ,egyenlőre. Ez nem Hom PC barát,ez egyszerüen ...........
    lese irim
  • Serius
    Nyugi,kb 90% illegális teszter,én is. A véleményem a Vista-ról,elképesztően rossz,átgondolatlan,összekapkodott,feleslegesen gép igénybe vevő,ha úgy tetszik Húlladék(ez az én véleményem)
  • The FlashBack
    lool
  • Balumann
    Én szerintem illegális tesztelő leszek :))
  • Extraboy
    Udv :)
    Te MSDN elofizeto vagy, vagy tesztelo?
  • Newfronter
    Ok rendben, de szerintem még igen kevés szolgáltatás van benne, amit inkább a beta2-ben látunk meg. És remélem nem csúsztatják!
  • Mr Manson
    üdv a clubban
  • The FlashBack
    lool
    nem tom... és milyen?
  • Balumann
  • Extraboy
    Ez nem igaz, nincs kezdetleges allapotban (legalabbis szerintem). Elegge jo, de mivel nincs optimizalva, ezert nagyon instabil, ezt pl mutatja azis, hogy az event logban tobb az error mint a normal dolgok :D De amugy a Beta 1 optimizalva volt, es meg azis baromi jo volt. Egy beta alapjan soha nem lehet velemenyt mondani, de majd a Beta 2 ami publikus lesz + optimizalva, na majd akkor valamit talan lathatunk a veglegesbol is :)
  • Extraboy
    én.
  • Mr Manson
    hivatalosan?