40038
-
#930 Emlitettem en egy szoval is??? Addig meg ne beszelj ameg a Warezt szimpla "V"-vel irod! -
#929 Ez nem igaz! -
#928 Nem ugy néz ki ... -
#927 Arra készülj fel,csinálj mentést az adataidról,mert ha a Vistat leakarod szedni,full gyalú,akármelyik particióra raktad. -
#926 Nem kell fizetned,felmész xy warez helyre és simán letöltőd. Arra készülj fel,hogy kb 2-3 napodba kerül ,akármilyen internet hozzáférésed van,kivétel ha a szerver gazdát ismered:)) -
#925 Mert 2003-ban regiztél te mindent tudsz és mersz véleményt mondani másokról? ISMERETLENÜL?Ezt nevezem,régi user ,hát azt hiszi ő diktál. Ne köpködj másra,mosd le magadról amit te is kaptál annó,tanulnod kellett volna belöle.
(nem sikerült) -
#924 Akárhány felkiáltó jelet raksz,attól még okosabb nem leszel,tisztában van mindenki ,hogy BETA. -
#923 Ebbe igazad van,de ennyire rossz beta még nem jött ki egy Windowshóz sem,ez egyenesen katasztrófa. Csak próbáljátok az ADSL-t keresni vele,hogy netezzetekmegb izzadtok az tuti,minden más kabelt felismer:))) -
#922 Nem,hacker változat,bármely varez oldal. -
#921 Azt veszel amit akarsz,szived joga,a mostani beta vista úgy kalap szär ahogy van. Többet foglalkoztak a designel mint maga a program motorral.
Ez egy sima mezei XP hom klón felturbózva+elszúrva.
Majd kiderül milyen lesz -ha lesz. mert már arról is szó van,full kidobják és újra kezdik az egészet,addig meg adnak beta 2-3-4 -t had örüljön az user:))) -
#920 Figyi kicsihuszár,ha nemtudod mit tudsz akkor inkább maradj csöndben.
Az XP beta is rossz volt ,jó kijött a végleges,mi lett a végleges XP-ből? Sorban jönnek ki a javitó patchek, SP1-SP2-most készül a 3 ,úgyhogy inkább halgattál volna mielőtt köpködsz és megjátszod a nagy szoftver gurut,azt fingod nincs miről van szó. -
#919 Nem tuti! -
#918 Sehogy... -
#917 Én is úgy tudom, hogy csúszik. Jövő év elejére. -
Newfronter #916 Biztos hogy kijön akkor? Én úgy tudom csúszik elég rendesn. -
#915 A Beta2-t ami december közepén jön bárki letöltheti... várjátok meg azt szerintem -
Renesans #914 Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de hogy lehet hivatalos teszternek lenni? Egyátalán kell-e érte fizetni? -
#913 Na a helyedbe sokmindenkinek hinnek, de Seriousnak nem! Szerintem meg a budos eletbe egy windowst nem latott, vagy csak nem birja felfogni, mi az a beta.
Csatlakozhat ahoz a Gartnerhez, aki majd helyettem megmondja mit vegyek es mit ne na lol xD -
#912 Annyiszor szembesülhettünk már szinte minden területen, hogy béták alapján ítélni nem, vagy csak részben lehet. De úgy látszik ezt még nem mindenkinek sikerült megértenie. -
#911 ez most komoly? úgyérted felesleges lesz megvenni?
-
#910 Igy van! -
Newfronter #909 Bocs de egy bétából nem látszik egyértelműen, hogy milyen lesz a végleges, ez majd inkább az RC változatokra lesz igaz. És ki tudja hogy pl. a beta2-ig mit vesznek ki illetve mit raknak bele... ezért vannak a TCP verziók, hogy azokban kipróbálják, hogy mennyire jól működik és hogy a tesztereknek mi a véleményük róla. Igen nagy különbség lesz a beta1 és beta2 között, de még az RC változatban is lesznek meglepik, ebben biztos vagyok, úgyhogy nem kellene leszűrni a véleményt egy beta-ról. -
#908 azért nem igy van, regeteg sok jó és uj technológiát vonultat fel.
még 1 évük van a srácoknak. (plusz a csúszás) és alakulgat a dolog -
#907 #901 <---------- itt irtam,ez az én véleményem. -
#906 Illegális? mind az,kérhetsz a softól,csak regizz be,azé én nem fogok:DDD -
#905 Nemmondod,beta? Kigondolta volna:))) Ebből egy darabig semmi sem lesz. Az a szomorú,hogy kiadnak ilyen Betat ,had szivjanak a teszterek,a microsoft meg röhög azokon akik komolyan is veszik.
Nem felejtettünk el semmit. -
#904 Itt látszik hogy illegális. Még nem arról az oldalról kell megközeliteni mint egy normál user.
Szomoru hogy elfelejtik az emberek!
Beta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#903 -elő -
#902 Ja, + DvD windows,na ettől mikor megláttam ,behaltam a nevetéstől,minek ekkora amikor semmire sem jó ,egyenlőre. Ez nem Hom PC barát,ez egyszerüen ...........
lese irim -
#901 Nyugi,kb 90% illegális teszter,én is. A véleményem a Vista-ról,elképesztően rossz,átgondolatlan,összekapkodott,feleslegesen gép igénybe vevő,ha úgy tetszik Húlladék(ez az én véleményem) -
#900 lool
-
#899 Én szerintem illegális tesztelő leszek :)) -
#898 Udv :)
Te MSDN elofizeto vagy, vagy tesztelo? -
Newfronter #897 Ok rendben, de szerintem még igen kevés szolgáltatás van benne, amit inkább a beta2-ben látunk meg. És remélem nem csúsztatják! -
#896 üdv a clubban -
#895 lool
nem tom... és milyen?
-
#894 -
#893 Ez nem igaz, nincs kezdetleges allapotban (legalabbis szerintem). Elegge jo, de mivel nincs optimizalva, ezert nagyon instabil, ezt pl mutatja azis, hogy az event logban tobb az error mint a normal dolgok :D De amugy a Beta 1 optimizalva volt, es meg azis baromi jo volt. Egy beta alapjan soha nem lehet velemenyt mondani, de majd a Beta 2 ami publikus lesz + optimizalva, na majd akkor valamit talan lathatunk a veglegesbol is :) -
#892 én. -
#891 hivatalosan?