40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • FLeK0
    eleg.
  • Dodo55
    Most van egy Xp-m, és egy Vista Beta 1-em. A Vista-t szeretném letörölni. De hogy lehetne a boot managerét is leszedni? Lett a c:-mben egy boot.bak, és egy bootsect.bak. A boot.bak a régi boot.ini másolata. A bootsect.bak valószínüleg a winchesterem bootsectorának a másolata. De azt mivel lehetne visszaállítani a régire? Vagy a boot.ini-t visszaállítása elég lenne a vista-s bootmanager eltüntetéséhez?
  • geri15
    jah :| mind1, mindig van egy fasz aki segít az ilyeneknek... és még csak megse köszöni :C
  • janos666 #767
    Vagy meghalna ha csak az nfo-t töltené újra. Azt megérteném ha közben lejárt az FTP/SMSwarez előfizétése, de hogy nem bírja kiválasztani az nfo-t a rar-ok mellől...
  • geri15
    Ugye meghalnál hogyha vissza kéne olvasni?
    De tessék itt van: GKFV7-F2D9H-QKYXY-777P3-4M73W
  • osomfai
    Sziasztok! Letöltöttem az 5219-es Vista-t. Felírtam dvd-re, és az összes file-t letöröltem a vinyóról. Így, az nfo-t is. Magyarul a product key nincs meg. Segítsetek, légyszíves. Nem akarom letölteni emiatt újra. 5 nap alatt jött le.
  • wudy86
    Sziasztok!

Írta valaki itt, hogy talán lehet Beta 1-ről frissíteni pre-Beta 2-re! Ha valóban megoldható, akkor hogyan? Köszi
  • takraj
    igen
  • Neophyte
    Hali! Fel lehet telepíteni Vista-t virtuális meghajtóról is? mert nekem nincs DVD meghajtóm...
  • Dodo55
    Felraktam a Windows Vista Beta 1-et. Semmi aktiválásról nem beszélt, de úgy tudom, hogy csak 30 napos, ha nem aktiválom. Most akkor én töltöttem le egy olyat, amiben már van antiwpa, vagy csak még nem szólt érte?
    A jobb alsó sarokban ott van, hogy Evaluation Copy.
    A másik dolog, hogy a mappa ikonokat, ha tiles nézetben vagyok egy fekete négyzetté változtatja.
  • dester
    Én aznap kezdtem leszedni amikor felkerült, pár órája jött le, de most megpróbáltam újra leszedni és már nálam is ezt írja.

• janos666 #759
    Nekem 2 napja nem kezdi el soha, mert azt mondja hogy túllépte a limitet a kapcsolatok száma (sokan töltik). Ez egyéni hiba vagy tényleg túl sokan töltik?
  • Shake1973
    Még egy kérdés. A BitComet-ban mi az a csevegö és kik azok akik oda kerülnek és honnan? Én mondtam,hogy tudatlan vagyok!
  • dester
    Letöltöd pl. a BitComet-et.

Telepítés után elindítod, megnyitod vele azt a torrent fájlt.
    Megadod, hogy hova mentse és kb. ennyi.

Letöltés
  • Shake1973
    Bocsi! Lehet most tudatlannak tartotok de amit lehúztam mit kezdjek vele? Még kezdő vagyok ilyen téren! Előre is köszi!
  • dester
    Link
  • Shake1973
    Bocsi,hogy zavarok,de meg lehetne valahonnan szerezni ezt a vistát?
  • agyhalál
    Megvezettem saját magamat?:) Végig abban a tudatban voltam, hogy te a Vista ISOját akarod kiírni:D Bazzz... egy világ omlott össze bennem. "Alkoholba fojtom bánatom"
    Ebben sajnos nem tudok segíteni, egyszer felraktam Vistát, megszakértettem és le is szedtem. CD írást nem próbáltam rajta. A többiek majd talán tudnak segíteni ezügyben.
  • takraj
    nem a vistát akartam kiírni ;) egy 695MB-os progit akartam volna...
  • agyhalál
    Sry. Csak felületesen olvasom a verzió számokkal kapcsolatos infot, ezért csúszott ki a Beta2.
  • geri15
    :DDD
  • ent
    Én mondtam, hamisat állítani a törvény bünteti!:D
  • Mr Manson
    5219build meg tényleg csak DVDre fér fel!
  • Mr Manson
    Nincs még Beta2!
  • agyhalál
    "Nem dvd-re akartam, hanem egy újraírható cd-re."
    Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal a Beta2 is DVD méretű. Legalábbis az 1 az volt. Nem?
  • Mr Manson
    Pár ujdonság, hibajavítás. de ez csak köztes build!

Hasznalatra még mindig nem alkalmas!
  • takraj
    Csak ínyenceknek ;)
  • bon
    Több újdnonság van benne és állítólag kicsivel több benne a Bug
  • Rain1
    10óra múlva meglesz 5219 verzió :)

Ez az új verzió miben más, mint a beta1? Stabilabb? Több program megy rajta? A játékok jobban mennek rajta?
  • Mr Manson
    meg
  • eminem
    nektek megvan a vista?
  • takraj
    Nem dvd-re akartam, hanem egy újraírható cd-re.
    A Daemon Toolst pedig majd még megpróbálom...
    Amúgy tudom, hogy más progik is bírják az ISO fájlokat, csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy vista alatt melyik megy rendesen, hiba nélkül.
  • agyhalál
    Érdekes amit írsz, elvileg nem léphetett volna fel ilyen hiba egyik programmal sem. Másik és egyben utolsó ötletem NEROval kapcsolatban, hogy mountold be az ISOt Daemon Toolsszal, majd így válaszd a Lemezmásolás funkciót. Mindenesetre ha teheted használj újraírható lemezt.
    Ugye DVDre próbáltad kiírni?
    Ja és természetesen más CD - DVD író programok is megbírkóznak az ISO fileokkal, de ez a 2 a legelterjedtebb, én is ezekben érzem magam otthon.
  • takraj
    A Nero-val nekem nem jött össze a cd írás, mert csak szépen végigszaladt rajta és annyi, a cd természetesen hibás lett... Alcohol meg sztem nem túl jó ötlet a vista-ra, mivel elég labilis a rendszer ígyis...
  • agyhalál
    pl. NERO is kezeli ezt a formátumot. Sőt, tudtommal Alcohol 120% is.
  • takraj
    Tudnátok egy működő cd író programot mondani vistára ami kiírja nekem az iso fájlt? más funkció nem is kell, de ez mindenképp!
  • Newfronter
    Nem tudom melyik varázslóra gondolsz, de én megtaláltam az ADSL-hez ami kellett. Ha rámész a hálózati kapcsolatokra azon belül a címsor alatt van egy olyan csík hogy new network, de pontosan nem tudom, mert most XP-ben vagyok.
    Remélem arra gondoltál. Mert nálam a hálókártyát alapból telepítette, így azt nem kellett babrálnom, de a netet azt magam csináltam meg.

Amúgy ezen a verzión látszik meg igazából hogy béta, sajnos sokszor van úgy hogy belassul az op.rendszer meg szaggat(!) az mp3. De ezek természetesen javítva lesznek a következő buildekben.
    Meg lehet hogy nemsokára lesz hack hogy előcsalogassuk a sidebar-t, de ez nem biztos info.
  • ent
    Raid 0 ra feltette vki az új bétát?
  • Rasti
    Hálózattal kapcsolatba valami ötlet valakinek?
  • Mr Manson
    Na fent, minden szep es jo ...