40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    pl. én, Miért kérded?
  • The FlashBack
    ki próbálgatja itt a betat? lool
    ?
  • Newfronter
    Sajnos még kezdetleges fázisban van eléggé. De azt lehet már tudni, hogyha keresel valamit azt bizti gyorsan megtalálod(fejlett adatbázisa lesz e kereséshez, XML-re épűl), ja meg a virtuális mappák is jók lesznek.
    Pl. ha vegyesen van a vinyódon minden, akkor elég vmappát csinálnod és ott rendezned, nincs másolgatás, csak indexeli a fájlokat, de te úgy látod mintha minden rendezve lenne a vinyódon. Amúgy a gép számára lényegtelen hogy mi hol van, csak ugye töredezett ne legyen, na ez megint más kérdés.
  • Balumann
    Nah, hát akkor megvárom a teljest. Mit mondotok a tesztből, jobb lesz mint a Windows XP (gyorsabb, stabilabb, könnyebben kezelhető, több dologgal kompatibilisebb?) vagy ilen még nem derül ki egyáltalán a betaból? xD
    Ja kéne egy folyamatosan frissülő FAQ, vagy hírdoboz a Wista-ról, mert ez a Windows XP már hihetetlenül agyamra megy néha :(
  • Extraboy
    Ez igy igaz, a beta verziorol meg azt kell tudni, hogyha leszeded akkor ide ne irj, hogy nem mukodik stb stb, mert ez egy BETA valtozat, ami teszteloknek szol, nem neked, es ezert instabil! Amugy az en velemenyem, ha leszeded akkor az 5219-es buildet szedd. Abba bennvan 3D windows switch es stabil. 5231 nagyon instabil.
  • Newfronter
    Szerintem már lassan elkél ide is egy FAQ
    A Vista jövő ősz végére várható, a betat csak tesztelés céljából érdemes leszedni, még nem elég stabil...
  • Balumann
    Nem tudni még hogy mikor jön ki a teljes Windows Vista?
    A másik kérdésem hogy mi megy a windows vista beta-n, érdemes leszedni?
  • Extraboy
    Haaat szeritnem nem igaz, bar lehet hogy megis. Szerintem nekunk is megirtak volna a hircsoportokba, ha kesik, es eddig nem nagyon lattam. Amugy a CTP releasekben fokozatosan bennevannak azok amik a Beta2-ben lesznek, szolval tul sok dologrol nem maradunk le Februarig, ha telleg kesik :]
    Javitsatok ki ha tevedek :)
  • Newfronter
    Huh jó kérdésed van, de ezt is egy másik fórumon olvastam. Itt a teljes angol szöveg:
    Sources at the company told me this week that Microsoft will soon delay the release of Windows Vista Beta 2 from December 7, 2005 to sometime in January or February 2006. However, because the Vista development schedule is extremely time constrained, the company will try and make up lost time by eliminating one of the planned release candidate (RC) milestones that were planned for later in the process.
  • Extraboy
    Tudnal adni erre egy hivatalos linket? koszi
  • geri15
    jézus és mária
    atyaúristen
    jaj , ne
  • Newfronter
    Nem fog tetszeni senkinek az új info: Csúszik a beta 2 kb. január, február magasságára. Addig TCP verziók lesznek havonta.
  • Flamaster #878
  • Mr Manson
    ha teszter vagy aktiváld!
  • Renesans
    Feltelepítettem a beta 1-es vistát, de azt írja ki, hogy aktiváljam. Mit csináljak?
  • janos666 #875
    Látod, látod milyen kezdetleges verzó még ez? Ilyen csodakonfiggal sem jön elő mindíg a DX9-es Aero glass mint ami az aláírásodban van.
    Nekem is bugos egy kicsit a legújabb betában az Aero, mert valamit alakítottak rajta, de Nvidia driverből még mindíg csak ez az egyetlen alpha jött ki hozzá.
  • Newfronter
    A beta 2 lényegesebb újításokat fog tartogatni, és sokkal szebb grafikai elemek is lesznek benne. Az RC1-es verzióba is sok újdonság kerül majd bele... azokat mindenképpen érdemes lesz feltenni. Beta 2 december elején érkezik vagy a közepén.
  • DJ RX7
    haaaaaaaaaaaaaaaaat........eleg gagzi windows.nem tartom meg.maradok ay xpnel amig lehet...
  • DJ RX7
    na nekem megvan a Windows Vista Beta versi= itt van par kep ,hogy Bill Gates is 0ruljon.amugz nagzon furcsa keyelni de sytem egz ido utan belej0n az ember.
    eleg lassu dehat beta veryio egz biytos nem jatekra valo ahhoy mar egz eros gep kell.a futo program pedig alapbol 39 ehhhe.valaki nem tud segiteni hogz hogzan tudok besyereyni egz magzar billentzuzetet a windowshoz.
    bocs a nagzkepert de ekkora a monitorom nem vol semmi programom amivel kicsinyithetnem.acdsee 8 nem indult el.nem tudom hogz meg fogom tartani.

• Newfronter
    w5 torrent
    Ezt letöltöd, az info szerint felrakod, a témát letöltöd, a wincustomize-ről és örülsz!
  • ent
    letöltöd a windowsblinds progit és ezt is és klikk kétszer és kész
  • princeofdark
    Vagyis ezt a témát!!!!
  • princeofdark
    Ezt hogy tudnám aktiválni?

Részletesen ha lehet!
  • ent
    közelebbi cím?
  • janos666 #866
    Az XP-hez csak egy régebbi Aero glass bétát lehet letölteni az MNDS-ről vagy honnan, Avalon kódnéven (ha még letölthető).
  • ent
    és a glass efektet is használhatom, vagy csak símán úgy néz ki ahogy a képen?
  • The FlashBack
    a computer panoramaba érdekes cikkek vannak a fejlesztéssel kapcsolatba.. ajénlom minden érdeklődőnek
  • geri15
    ezer köszönet :o)
  • Newfronter
    winupdate
    Remélem ez megfelel!
    Azután kell feltenni, miután kiírja hogy nem eredeti a példányod! A windows update-nél. Ha kiírta, utána megcrackeled és újra próbálkozol és kész!
  • geri15
    tudnál adni linket vagy valamit? :)
  • Newfronter
    Jaja és nem is 1 módszer van rá. Van egy javascriptes illetve egy crackes verzió is.
  • janos666 #859
    Heckelhető a windowsupdate? És én még vettem valakitől 1000Ft-ért egy lopott, de eredeti (Sulinet program munkatársai ) Windows PRO keyt és felraktam ezt az "Eredeti Windows" akármit. Akor előtte szét is nézhettem volna.
  • FLeK0
    Van.
  • ent
    van vhol olyan skin, hogy az xpm legyen vista...??? (típus mind1)
  • The FlashBack
    pontosan
  • Morpheus
    Ezek után biztos.
  • Newfronter
    Vagy majd a warez gondoskodik egy "módosított" verzióval. :))
    A Microsoft féle cuccok annyira jól hackelhetőek, eddig ezt vettem észre...pl. windows update.
  • Mr Manson
    sokáig marad akkor még az XP
  • Morpheus
    Talán mégsem lesz annyira eltrjedt? Egy kis olvasnivaló .

Thx. Tudatlankának a linkért.
  • The FlashBack
    ya
    aham