40038
-
jajj szüzanyám....
2006 karácsony (feltehetőleg) -
december eleje?
és a teljes full kiadás?
-
december eleje a Beta2 publikus(tehát bárki letöltheti) verzió megjelenése!! -
Mikorra várható valami elfogadható beta megjelenése??? -
Ha jól tudom 5231 és elég instabbil. Játékal nem érdemes kinlódni. Még az alap mükődessel is gondok vannak. -
Sziasztok melyik a legutolsó fellelhető kiadás???És mit tapasztaltatok mennek már a játékok alatta??? -
én már várom:D -
kár -
egyév múlva jelenik meg? csak? -
FLeK0 #841 kb. 1 ev mulva, lesz, kesobb igen. -
csingacsguk #840 Ez a Vista op. rendszer mikor jelenik meg?
És 64 bites lesz?
Esetleg magyarul is megjelenik? -
jo -
valaki megmondaná, hogy milyen?
-
nincs -
Ebben az 5231-es buildben van Sidebar? És ha igen, hogyan tudom megjeleníteni? -
Google?
És ajánlom az első linket. Bár az nem a legújabb verzió , de a keresőjében megtalálod azt is (5231)... -
Köszi szépen! -
Renesans #833 Honnan lehet leszedni a legújabb vista buildet? mert megnéztem a 802-es hozzászl
ást és ott nem ír ki semmit a torrentspy kereső. -
Tisztában vagyok vele!
Csak egy változat létezik. De ez a build otthanra, mindenapokra nem jó. Nagyon beta még.
Nem dologzom az MSnél, de Vista teszt buildeket tesztelhetem.
-
És mit gondolsz hogy kerül fel torrentre???
Abban is a MS játszik szerepet!
Ez biznisz az MS-nak. érted már?
Nincs kétféle verzió! Mindenki ugyanazt használja.Legyen az teszter vagy warez!
Ez a végleges verzióra is igaz.
Amugy meg hivatalos teszter csak (99%ban) belső ember lehet.
te sem lehetsz hivatalos teszter hacsak nem a mikrofosnál dógozó. -
Csak annyit mondtam:
A teszterek megkapják ezt a buildet. Ok leszedhetik.
Torrent-en fent van, de szerintem nem ér meg még annyit. Ez csak tesztverzió sok vele a gond.
Csak erre akartam rávilágitani! -
nézzd meg a #802-es hozzászólást.
Ott a link! -
húúúúú apám! mi ez a baromság amit itt összehordasz???? -
jó ... nekem innen van meg. Azért ezt mondtam. Egy torrentet nem ér meg, beta-t warezolni nagy butaság. -
ent #826 A szart, ne hülyítsd már... torrent oldalról. pl: www.torrentspy.com -
MS oldalról! Ha te is teszter vagy, vagy MSDN előfizetésel... -
Despy #824 Megtudnátok nekem mondani hogy honnan tölthetem le a Vistat? Ne nézzetek hülyének csak nem találtam..... :( -
Dodo55 #823 Nagy nehezen sikerült telepítenem egy recovery console-t. A cd nem jelenítette meg a recovery console lehetőséget, ezért maradt a windowscd:\i386\winnt32.exe /cmdcons, de mivel sp nélküli a cd-m, de felraktam az sp2-őt ezért előtte fel kellet másolnom a cd tartalmát, aztán meg sp2 telepítővel beleintegrálnom az sp2-t a felmásolt cd-be, aztán működött a winnt32.exe /cmdcons és lett egy recovery console a bootmanagerben aztán meg fixboot és kész volt. -
jah... de nem a legjobb -
Szia!
Ezek szerint az XP mellé is fel lehet rakni? -
Dodo55 #820 Utánanéztem ennek, de azt írják, hogy a recovery console-ban kell, amit a windows telepítő cd-ről kéne indítani, de nekem rögtön elkezdi a telepítést a cd, nem kérdez rá, hogy telepítek, vagy repair-elek. -
fixmbr ? fixboot ? -
Dodo55 #818 Volt a gépemen egy Vista Beta 1. Letöröltem, és a boot.ini-ből is kiszedtem a hozzátartozó részt.
Így simán indul az xp, de ha f8-at nyomok, akkor nem az xp módválasztója jön be, hanem a vista-s boot manager, és utána ki kell választanom, hogy legacy pre longhorn windows, és utána megint f8, és csak így tudom behozni azt a részt, ahol ki lehet választani, hogy milyen módban induljon a windows.
A gépem nemsokára be kell vinnem egy szervizbe, mert cserélni fogják az alaplapot, és valószínüleg szükség lesz majd a windows csökkentett módban való elindítására.
És nem akarom azt, hogy ott bent a szervizben ezzel a vista-s boot managerrel szenvedjenek mire eljutnak addig, hogy ki tudják választani a csökkentett módot.
Szóval el lehet teljesen távolítani ezt a vista-s boot managert, hogy első f8-ra már az xp módválasztója jöjjön be? -
ent #817 Raid0-ra installált már vki vistát?
-
tisztában vagyok vele, de még nincs Beta2, csak pre-Beta!
akiket érint (hivatalosan) ugy is tudják(juk) -
Newfronter #815 Abban is Aero lesz, csak sokkal fejlettebb lesz és sok újat fog mutatni, az eddigiekhez képest. -
de akkor még nincs is "beta2-ben lévő Aero" -
Newfronter #813 Nem még nincs, csak december környékén.. :)) jó is lenne..
Csak amit mondtak nemrég az meg is fog valósulni. Sokkal jobb lesz a GUI, mint az eddigi buildekben. -
van beta2? ez uj.... -
Newfronter #811 A beta2-ben lévő Aero keményen odavág a windowblinmds 5-nek és azt már nemhiszem, hogy át tudják rakni az XP-be. Amúgy nagyon ügyesek a Stardockos srácok. El sem tudom képzelni, hogy mit alkotnak, majd a Vistában.