40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • takraj
    jajj szüzanyám....

2006 karácsony (feltehetőleg)
  • The FlashBack
    december eleje?
    és a teljes full kiadás?
  • NuCLEARScoRp
    december eleje a Beta2 publikus(tehát bárki letöltheti) verzió megjelenése!!
  • BaziJoe
    Mikorra várható valami elfogadható beta megjelenése???
  • bon
    Ha jól tudom 5231 és elég instabbil. Játékal nem érdemes kinlódni. Még az alap mükődessel is gondok vannak.
  • BaziJoe
    Sziasztok melyik a legutolsó fellelhető kiadás???És mit tapasztaltatok mennek már a játékok alatta???
  • The FlashBack
    én már várom:D
  • The FlashBack
    kár
  • The FlashBack
    egyév múlva jelenik meg? csak?
  • FLeK0
    kb. 1 ev mulva, lesz, kesobb igen.
  • csingacsguk
    Ez a Vista op. rendszer mikor jelenik meg?
    És 64 bites lesz?
    Esetleg magyarul is megjelenik?
  • geri15
    jo
  • The FlashBack
    valaki megmondaná, hogy milyen?
  • Mr Manson
    nincs
  • wudy86
    Ebben az 5231-es buildben van Sidebar? És ha igen, hogyan tudom megjeleníteni?
  • Morpheus
    Google?

És ajánlom az első linket. Bár az nem a legújabb verzió , de a keresőjében megtalálod azt is (5231)...
  • Morpheus
    Köszi szépen!
  • Renesans
    Honnan lehet leszedni a legújabb vista buildet? mert megnéztem a 802-es hozzászl
    ást és ott nem ír ki semmit a torrentspy kereső.
  • Mr Manson
    Tisztában vagyok vele!
    Csak egy változat létezik. De ez a build otthanra, mindenapokra nem jó. Nagyon beta még.
    Nem dologzom az MSnél, de Vista teszt buildeket tesztelhetem.
  • Flamaster #831
    És mit gondolsz hogy kerül fel torrentre???
    Abban is a MS játszik szerepet!
    Ez biznisz az MS-nak. érted már?
    Nincs kétféle verzió! Mindenki ugyanazt használja.Legyen az teszter vagy warez!
    Ez a végleges verzióra is igaz.

Amugy meg hivatalos teszter csak (99%ban) belső ember lehet.
    te sem lehetsz hivatalos teszter hacsak nem a mikrofosnál dógozó.
  • Mr Manson
    Csak annyit mondtam:
    A teszterek megkapják ezt a buildet. Ok leszedhetik.
    Torrent-en fent van, de szerintem nem ér meg még annyit. Ez csak tesztverzió sok vele a gond.

Csak erre akartam rávilágitani!
  • Flamaster #829
    nézzd meg a #802-es hozzászólást.
    Ott a link!
  • Flamaster #828
    húúúúú apám! mi ez a baromság amit itt összehordasz????
  • Mr Manson
    jó ... nekem innen van meg. Azért ezt mondtam. Egy torrentet nem ér meg, beta-t warezolni nagy butaság.
  • ent
    A szart, ne hülyítsd már... torrent oldalról. pl: www.torrentspy.com
  • Mr Manson
    MS oldalról! Ha te is teszter vagy, vagy MSDN előfizetésel...
  • Despy
    Megtudnátok nekem mondani hogy honnan tölthetem le a Vistat? Ne nézzetek hülyének csak nem találtam..... :(
  • Dodo55
    Nagy nehezen sikerült telepítenem egy recovery console-t. A cd nem jelenítette meg a recovery console lehetőséget, ezért maradt a windowscd:\i386\winnt32.exe /cmdcons, de mivel sp nélküli a cd-m, de felraktam az sp2-őt ezért előtte fel kellet másolnom a cd tartalmát, aztán meg sp2 telepítővel beleintegrálnom az sp2-t a felmásolt cd-be, aztán működött a winnt32.exe /cmdcons és lett egy recovery console a bootmanagerben aztán meg fixboot és kész volt.
  • Mr Manson
    jah... de nem a legjobb
  • Morpheus
    Szia!

Ezek szerint az XP mellé is fel lehet rakni?
  • Dodo55
    Utánanéztem ennek, de azt írják, hogy a recovery console-ban kell, amit a windows telepítő cd-ről kéne indítani, de nekem rögtön elkezdi a telepítést a cd, nem kérdez rá, hogy telepítek, vagy repair-elek.
  • Mr Manson
    fixmbr ? fixboot ?
  • Dodo55
    Volt a gépemen egy Vista Beta 1. Letöröltem, és a boot.ini-ből is kiszedtem a hozzátartozó részt.
    Így simán indul az xp, de ha f8-at nyomok, akkor nem az xp módválasztója jön be, hanem a vista-s boot manager, és utána ki kell választanom, hogy legacy pre longhorn windows, és utána megint f8, és csak így tudom behozni azt a részt, ahol ki lehet választani, hogy milyen módban induljon a windows.

A gépem nemsokára be kell vinnem egy szervizbe, mert cserélni fogják az alaplapot, és valószínüleg szükség lesz majd a windows csökkentett módban való elindítására.

És nem akarom azt, hogy ott bent a szervizben ezzel a vista-s boot managerrel szenvedjenek mire eljutnak addig, hogy ki tudják választani a csökkentett módot.

Szóval el lehet teljesen távolítani ezt a vista-s boot managert, hogy első f8-ra már az xp módválasztója jöjjön be?
  • ent
    Raid0-ra installált már vki vistát?
  • Mr Manson
    tisztában vagyok vele, de még nincs Beta2, csak pre-Beta!
    akiket érint (hivatalosan) ugy is tudják(juk)
  • Newfronter
    Abban is Aero lesz, csak sokkal fejlettebb lesz és sok újat fog mutatni, az eddigiekhez képest.
  • Mr Manson
    de akkor még nincs is "beta2-ben lévő Aero"
  • Newfronter
    Nem még nincs, csak december környékén.. :)) jó is lenne..
    Csak amit mondtak nemrég az meg is fog valósulni. Sokkal jobb lesz a GUI, mint az eddigi buildekben.
  • Mr Manson
    van beta2? ez uj....
  • Newfronter
    A beta2-ben lévő Aero keményen odavág a windowblinmds 5-nek és azt már nemhiszem, hogy át tudják rakni az XP-be. Amúgy nagyon ügyesek a Stardockos srácok. El sem tudom képzelni, hogy mit alkotnak, majd a Vistában.