40038
-
#1050 Felesleges foglalkozdod vele sokszor még a saját programjaival is gond van nem még, hogy játék futtatásával. Ez Beta nem igazán alkalmas játékra. -
#1049 A játékokat támogatja ? -
#1048 jó,de még mindig nem volt időm kipróbálni :( -
FTeR #1047 majd küldöm a számlát. -
#1046 na, élménybeszámoló egyenlőre elmarad, az oldalt lementettem + a szükséges fájlokat, majd este megnézem, most (is) ezer dolgom van
kösz, hogy kugliztál helyettem ;) -
FTeR #1045 ej, én meg itt napok óta várom dokar élménybeszámolóját, erre semmi... :( -
#1044 -
#1043 A Google a keresők királya... persze ketresni is tudni kell -
FTeR #1042 ah, poénból beírtam, kugliba: changing "start menu" text
errő az első helyen a köv urlt dobta: http://www.theeldergeek.com/change_text_on_xp_start_button.htm -
FTeR #1041 persze lehet, h még másnak sem jutott eszébe ekkora baromság és akkor a google se segít. -
FTeR #1040 kösz a bizalmadat, de lévén nem vagyok autista, h fejből vágjam az egész reget és még életemen nem jutott eszembe átírni a start menüt, nem vágom hol van pontosan.
mondtam, google a barátod, talán képes leszel egyedül használni. -
FTeR #1039 #1036,#1037,#10368:
:) sztem még életemben nem telepítettem úgy drivert, h az .exe-t futattam (najó, ez "enyhe" túlzás).
szal az eszközkelebőn hozzáadott .inf-et nem fogadja el. vagy azt mondja, h nem talált semmit, vagy felteszi, de felkiáltójeles lesz a cuccos. -
#1038 igen -
#1037 Mert nem a driver az inkompatiblis hanem az installer csomag. Egyszerűbb ha a vezérlőpult eszközkezelőjében kézzel felpakoltatod a drivert az INF-el. -
#1036 Most nem vistarol irok, szal XPbe mondom el, de majdnem ugyanaz: Exere jobbklikk / tulajdonsagok / kompatibilitas ful / futtatas a kovetkezo kompatibilitasi modban. Ertelemszeruen az XPbe a legmagasabb a Windows 2000, Vistaba mar lehet XPkent emulalni is. Ez egy-ket driveren segit, pl nekem hangnal. -
ent #1035 Vki tett már fel vistát Raid 0 rendszerre? -
#1034 szép:)
nekem nagyon bejön:)
sajátod?
-
#1033 Hol van pontosan a regben a bejegyzés, ami a Startgombon lévő 'Start' feliratot tárolja??? -
FTeR #1032 emulálod a drivert?
azt hogy? nekem az integrált hang és háló kártyát nem engedi életre hívni és még a régi sb128am sem tetszik neki.
pedig a beta1-en még mentek (azokra találtam drivert). -
#1031 Beta2-hoz biztos, hogy lesz video driver, a tobbi meg ahogy eszrevettem, ha emulaljuk az XPt akkor megy. (kiveltel Alcohol 120%, valszeg a virtual drive amulalas akasztja ki) -
FTeR #1030 valszeg már a hivatalos beta2nél lesz minden driver, de a véglegeshez biztos. -
#1029 Nah. Így jártunk. Mindenesetre én már várom a végleges verziót. heh. de jó lesz, vajon mennyi idő alatt írnak hozzá driver-eket, meg mindent ami kell? -
FTeR #1028 az nem csúszott.
csak a béta ütemezését változtatták meg. -
#1027 Ehh ezt nem is hallottam. Akkor a végleges soha nem fog megjelenni :/ -
FTeR #1026 mindenre megtalálod a választ a topikban ;)
kicsit visszagörgetsz, még ezen az oldalon is van pár kép linkelve.
megjelenés meg 2006 vége.
nah, szemrevételeztem a 5259est. elég bejövős. a beállítot funkciókhoz képest gyors(nak tűnik). 768megából 800+t foglal :) ez kicsit gáz.
a desktopsearch indexelése folyamatosan kerregteti a winyót, de ki lehet kapcsolni, vagy reménykedni, h egyszer a végére ér.
bios után egyből 1024x768 a felbontás. ez kellemes meglepetés :)
be és kikapcsolás szabad szemmel nem érzékelhető. na jó, szal nagyon gyors.
bug csak akkor jön elő, ha vmi beállítást akarunk megváltoztatni és a beta nem szeretné, de ezt sima hibaüzenetben letudja. viszont a GUIt sokszor indokolatlanul újraindítja.
paranoiások nagy örömére, még adminként is minden "veszélyes" rendszerművelet előtt engedélyt kér.
alig találni olyan részt, ami xpre emlékeztet és valszeg azok is el fognak tűnni. minden állítani való új felületet kapott. vegyesek az érzelmeim, mert alapból sokkal többet lehet beállítani, viszont úgy van megoldva, h szép körmondatokban van leírva a beállítás és 1-1 állítást(szót) listboxból át lehet váltani.
megjelenés is elég jól testreszabható.
még a passiansot és az aknekeresőt is lecserélték ;)
kicsit felületes voltam, mert sietek, akinek nem tetszik, az így járt. -
Newfronter #1025 Bocsi, de a beta 2-őt eltolták április környékére! :(( -
#1024 A Beta 2 hivatalosan Dec. 16.-án fog megjelenni, ezt bárki letölthetni majd és kipróbálhatja.
A végleges pedig valamikor jövő év végén. -
hater #1023 Bocs ez a firefox topicba ment volna ,csak nyomtam véletlen egy visszát..De esetleg ha valaki tud rá valamit akkor irhat :) ...bocsesz -
#1022 Mikor jelenik meg?Mi a rendszerkövetelménye?Tudnak valaki képeket beilleszteni ide ? -
hater #1021 Segitsen már valaki!! Letöltöttem már vagy 4 skint a firefoxhoz és elvileg ugy e az eszközök / témáknál kellene váltani..A skinek(orbit 3+1 ,noia 2.0 ...) ott is vannak de a téma használatára nem lehet klikkelni...Valaki nem tudja esetleg miért,vagy hogy hogyan tudnám használni?? Mert ez igy elég sivár...
Kösz. -
FTeR #1020 keress vmi jó registry editort, abban vannak menüpontok és még vigyáz is rád.
ha lunát használod, akkor skinben kell lecserélni a képet, vannak arra is editorok, én csak 1x használtam ilyet, szal google a barátod.
ha a simát, akkor van rá bejegyzés, valahol a HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\, fejből nem vágom, google megint a bartátod ;)
a Mister XP oldalát ajánlom. A trükkök menüpontokban vannak a reges cuccok. Sajna nem lehet keresni (max kuglival...), de nagyon logikusan vannak kategórizálva. -
#1019 Jó, oké ott a reg, csak én helyette menüpontoknak jobban örülnék a kezelhetőség érdekében és a számítógép biztonsága érdekében is!
A reg-ben hol kell átírni a startgomb nevét? -
FTeR #1018 és mér zavar? nem kell használni. aztán ki lehet írtani regből és akkor még nem is lesz használható. vagy átírhatod a nevét/helyét. startmenütől függetlenül.
regedittel minden megoldható, vannak bővebb beszédű reg editorok, azok aztán még a szádba is rágják mi mire jó.
egésznek semmi köze a gyári beállításhoz. lehet olyan reg entryket használni, ami eredetileg egyáltalán nincs benne. vagy bármelyiket átírhatod.
a felügyeleti eszközök között meg alapból ott vannak a beállítási lehetőségek. még szép grafikus támogatást is kapsz hozzá.
a win themet/skint is le lehet úgy cserélni, h nem kell hozzá semilyen külső resident progi és még csak le sem kell terhelned magad a nagy munkával (2 reg entry, meg pár fájl másolás).
mondom akarni kell és nem rinyálni.
nincs olyan funkció/beállítás/property aminek nincs reg entryje, szted akkor van olyan amit nem lehet megváltoztatni (persze ésszel, függőségeket figyelembe vételével)? -
#1017 kicsit más: a Start gombot hogyan lehet más helyre tenni? Van erre vmi progi? Pl szeretném , hogy a tálcám így nézzen ki:(balról jobbra) gyorsindítás|systray|startgomb (középen)|minimized apps -
#1016 "a teljesség igénye nélkül 3 különböző módot is felkináltam." akár csak a Windows, amikor a tálca színét szeretnéd megváltoztatni! ha pedig pl. #fe0123 színt akarsz, akkor eheted a kefét :)
Lehetőségek tárháza :))))) -
#1015 a konfigolhatóságról meg annyit, hogy csak a gyári beállítások közül tudsz választani, szal akkor is meg van kötve a kezed. Ha kissé jobban személyre szeretnéd szabni az oprendszered, ahhoz már külső program használata szükséges, mind graph., mind perf. terén. -
#1014 nem a start menü felépítése zavart, hanem az, hogy még vannak olyan mappák, mint amilyeneket leírtam és semmi szükség ezekre -
FTeR #1013 sírt a szád, h zavar a start menü felépítése és nehezményezted, h nem lehet állítani.
a teljesség igénye nélkül 3 különböző módot is felkináltam.
bármilyen másik siralmad is van, arra is tuti van legalább 2 megoldás, de ha más nem marad, a registry még mindig átírható.
szal, lehet konfigolni xp-t, csak akrani kell. -
#1012 Arról van szó, hogy több beállítási lehetőséget kapjon a user. Sokkal többet. Ha pedig nem megy a hegy Mohamedhez, akkor várom az Windows-t 'kezemben' az nLite-al! ;)
-
#1011 pont azt vártam mikor fogsz már válaszolni