40038
-
#810 egy ujabb jó vista nap
vajon miért is? -
Newfronter #809 Kipróbáltam az újabb verziót. A netet nem tudom összehozni, a felhasználóneves DSL kapcsolatot nem engedi bejelölni. Csak az állandó Internetkapcsolat jelölőnégyzet az elfogadott, pedig szívesen kipróbáltam volna, hogyan is muzsikál az újabb IE.
Végre a Meida Center részt el tudom érni, már nincs BSOD. A hálózati kapcsolatoknál ha bezártam az ablakot, akkor az explorer elszállt, de újratöltötte a gép, tehát valszeg ezzel már nem lesz akkora gond mint az XP-ben (persze meg is őrűlnék ha a full verzióban ilyet csinálna, de mondjuk lehet olyan progi ami ezt ereményezi és így nem fagyasztja le a win-t hanem restartolja az explorert).
A telepítésnél több effektet is beleraktak, sőt újraindítás után a folyamatcsík már működik is, mostmár a valós folyamatot mutatja. Van új Media Player...
Gyorsítottak megint egy kicsit az ablakkezelésen, de természetesen maradt még rengeteg optimalizálni való..
Látni hogy sokat fejlesztettek a hálózati részen, de nem tudom megnézni, mert mint mondtam valami oknál kifolyólag nem lehet ADSL-t telepíteni. XP-s drivernél meg hibát ír ki úgyhogy majd a béta 2-ben lesz ez fullos.
Sok olyan eszköz van, ami nagyon hasznos lehet, remélem nem szedik ki és belekerül a teljesbe. Még nem teszteltem sokat az oprendszert, de majd még belenézek... -
#808 Neki biztos van egy eredeti XP Home Windowsa, mert valami kedvezményprogramban kapott a géphez és most arra veri. De átlagban hány (és most nem nemzetellenesség mint sokaknál, helyi példa;ismert környék...) magyar átlagfelhasználónak van eredti MS cucca? -
#807 mert? -
FLeK0 #806 msconfig, boot.ini -
Rasti #805 Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne,hogy feltettem még az előző béta verziot egy másik particióra.Szeretném leszedni de ugy ,hogy ne kelljen a másik windowst is törölni,miképpen tudom a boot menüt eltüntetni,hogy csak a sima Win XP maradjon ? -
abonyitomz #804 mekkora wareztopic ez... -
Newfronter #803 Super!
De ez is csak egy pre-beta2 változat, azért kíváncsi vagyok mit változtattak benne. -
#802 Itt a legújabb Vista Build:
Windows Vista Build 5231
A méret ne tévesszen meg senkit kicsomagolva 2.8 giga(már ha hihetünk az info-nak:D)
-
#801 Az Alcohol Virtuális meghajtója, vagy a Deamon-Tools megy rajta? -
fischadi88 #800 Mondjuk lehet tényleg érdemes várni...
Azért köszi szépen... -
#799 várd meg Beta2 őt
hidd el -
#798 jaja, torrent, vagy dc
-
Newfronter #797 Torrentről vadászd le! -
fischadi88 #796 De wanadoon a beta 1 van fent. Nekem meg a Windows Vista pre-beta 2 build 5219-es kéne.... -
#795 http://wanadoo.atw.hu/ -
#794 ms.com ??? -
fischadi88 #793 Hali!
Megtudná valaki mondani, hogy jelenleg honnan lehet leszedni a Windows Vista 5219-es buildet???
Előre is köszi... -
#792 Sikeresen feltelepitettem szinte az összes programot amit xp alatt is használok(macromedia studio 8, összes adobe termék amit csak találtam - photoshop,illustrator cs2)
Eddig egyedül az ACDSee 7-es nem futott.....
Filmekkel sem volt gond.Játékot nem próbáltam feltelepíteni.
Buffer/swap szempontjából nem veszek észre különbséget xp és vista között...
Szép az Aero.
Remélem a következő verzióban csomó grafikai hibát kijavitanak... -
#791 Hali!
Nem tud valaki egy parancsot, hogy hogyan lehet egy exet elinditani "ablakos modban" ? Media centert akarom elinditani ugy, hogy ne teljes kepernyo legyen.
Elore is koszi -
#790 Én már egy teljes kodekpackot is felhúztam a legújabb buildra lejátszókkal együtt, ami a beta1-nél még nem sikerült, tehát megy minden ami kellhet. Nagyobb gondom viszont hogy egyszerűen nem eszi meg a hivatalos nvidia, beta vagy moddolt VGA drivereket csakis ezt a 77.05-öst a DVD-ről vagy a 75.03-as Vistás alpha LDDM drivert. Az előző build mindent befogadott. -
#789 Holnap lesz idom és kipróbálom mit (nem)tud!
Pl. a 2 monitoros megjelenitésnél gáz van.Néha(kb 20 percenként) befeketedik a másodlagos monitor.Elöször azt hittem lekapcsolt a monitor, de amint áthúztam egy ablakot, leradirozhattam vele a sötétséget.
.....
:) -
#788 Hát ha felbirod rakni egyálltalán. Elég nagy váltóztatásoka vannak a Vista-ban tehát sok program nem fog megfelelően futni vagy lehet, hogy semennyire sem. -
#787 Köszi.A hang is megy mostmár.Soundmax.
Erre magamtol is rájöhettem volna, de amikor elöször betettem a telepito cd-t azt irta ki hogy, nem kompatibilis ezzel az oprendszerrel, ezért nem is eröltettem.
Még1x kösz a gyors infóért.
Különben a bug-oktol eltekintve tetszik a viszta. Szép,elegáns és jóval gyorsabb mint az XP.
Kiváncsi vagyok hogy fog viselkedni ha minden olyan programot felrakok ami most is fut a gépemen. -
#786 Internetet megoldottam. Belső hálózat továbbra sincs habár az SMC-t felismeri, de más gépet nem lát? Arra gondolok hogy csak Vista-s gépek látják egymást...
Hang továbbra sincs...... -
#785 Az Soundmax hangkártya lesz mint nekem is, csak az enyém 5.1. Az eszközkezelőben rányomod hogy magad adod meg a helyet, majd a hangkártya driverénél megkeresed az ...\SMAXWDM\W2K_XP mappát, rányomsz az inf-re és telepíted. -
#784 Sziasztok.Szükségem lenne pár infóra.
Felraktam az 5219-es Vista-t.Boot-olt simán, de driverek hiányoznak.
A Control Panel-ben csak a hangnál mutat hibát, a LAN-t felismerte, de nem műxik.
Nem megy sem a hang, sem a hálózat + van egy 6-in-1 kártyaleolvasó a gépben ami szintén gáz, de ez nem lényeges. Fontos hogy a netet és a hangot előcsalogassam valahogy!
Erre telepitettem: ASUS P4(P4P800 SE)-integrált hang(asszem inteles) és LAN(Realtek), 3GHz proci(SSE2), 1Gb RAM, Ati Radeon 9600(pro).
Ha valaki tud segiteni lécci írjon.Előre is köszi. -
Newfronter #783 Ja az lehet, de nem a Vistát használom, mert van egy néhány kritikus hiba ebben a verzióban... ami természetes. Majd a béta 2 lehet olyan, ami esetleg fennt lehet addig, amíg kijön egy stabilabb verzió is, esetleg azt használnám fő oprendszernek. -
#782 Nekem szépen futnak a játékok XP-s driverekkel, csak úgy meg Aero nincs. -
Newfronter #781 Lehet hogy ígértek, de még játék sem indul el alatta, legalábbis nálam. Itt még válogatni nem lehet. Szerintem várjuk meg a dec. 7-et és akkor a béta 2 kiderül, hogy mennyire lesz jó. Előtte azthiszem jön még egy pre-béta 2... -
#780 Látom kipakolt a telepítő a build mappába a windows vista verzióineveit viselő mappákat. Most alapból Ultimateként települ fel? Hogy kell váltogatni a verziók közt? Ha jól emlékszem az ultimatehez ígértek valami játékokra optimalizáló funkciót is, ezek elérhetőek ebben a per-beta 2-ben? -
#779 Hali! Valaki help plz. Ha elinditom a media center reszt akkor mintha masodpercenkent hertzet valtana a monitor, olyan lesz, es egyszeruen nem latom a kepet mert mindig sotet emiatt. Mit tudok tenni? -
#778 ???
ezt ide? -
csacsa16 #777 Nem Tudja Valaki Hogy Hogy Lehet Regisztráltatni A Dance eJay 3-t? -
Newfronter #776 Nekem ilyen gondom nem volt. Csak én nem tudom eltávolítani a Vistát törléssel az XP-ből. Szóval muszály formáznom a partíciót, hogy minden eltűnjön róla.
Igazából a partíciómon majd a béta 2 lesz fennt hosszabb ideig, mert az elméletileg már nagyon jó lesz... -
Rain1 #775 Találkozott már valaki ezzel a hibával?:
Amóta felraktam a 5219 buildot, azóta hosszabb idő utána újraindul az XP. (kb 1óra után)
A Vista külön partición van.
Lehet, hogy nem is a Vista miatt van, csak pont akkor jöt elő ez a hiba az XPben, amikor felraktam a Vistat? -
ent #774 Raid 0 ra installált már vki? -
#773 Bazz pedig abba tok yo kis kepnezegeto van :'(
Valahogy meg kene oldanom :]
Amugy van meg egy videoban lattam, hogy a csavo behozott egy progit vista alatt, az volt a lenyege, hogy egy fekete hatter, es tok jol attekinthetoen lehetett "prewieveket" nezni az ablakokbol. (majd nyomok prtscreent mert igy szerintem netudjatok mirol beszelek :-( )
Ha valaki megis tudja, azt az exet hol talalom? -
Newfronter #772 Húúú, hát a media center-t én ki sem tudom próbálni, azonnal kék halál jön be és kész:( -
#771 Valaki help lecci!
Felraktam az 5219-et, mukodik rendesen, csak ha a Media Centerre megyek, akkor elindul, megy is, csak folyamatosan valtogatja a monitor Hz-et, es igy nem lehet latni a kepet (neha 1mp-re felvillan). Valakinek volt ilyesmi problemaja?
Elore is koszi