40038
-
#1090 jaja -
#1089 torrentVista Build 5070 Torrent -
#1088 csak teszteloknek engedelyezett leszedni -
#1087 Sokra nem mennél azzal a MS címmel mivel csak regisztrált tesztelők bírják leszendi az oldalról a vista teszt váltózatát. -
#1086 mondanál egy pontos címet mer nem találom légyszi -
#1085 bocs már tom mi az -
#1084 mi az az MS??pontosan??
-
#1083 nem kaptam hozza semmit, nem ertem a kerdesed, hogy "le birja torolni a fajlokat". Miert ne tudna? :D format aztan szevasz :D amugy egy kulon 14gigas vinyon tesztelek, tehat batran formazom barmikor, adatot nem fogok veszteni. -
#1082 en meg netrol :P -
Newfronter #1081 Én torrentről szedtem le. :P -
#1080 És te mivel törlöd le a régi buildeket? Fomázol vagy kapsz hozzá valami programot ami le bírja törölni a fileokat? -
#1079 En tesztelo vagyok, ergo ms-tol szedem.
ittvannak a hasznalhato buildek:
5112 - beta 1
5219 - szeptember CTP
5231 - oktober CTP
5270 - december CTP (szerintem ezt toltsd le) -
#1078 na és akkor honnan szeded le pls????
asszem valami 5112
valami ilyesmi
-
#1077 Ha megmondod hanyas verziot lehet onnan letolteni megmondom, amugy 5270 elvileg mar kiszivargott, gyakorlatilag torrenten kivul sehol nem lattam meg. En legalisan szedem le, szal nem tudok rola sokat :s -
#1076 mi a véleményetek arról a Vistaról amit a WANADOOról lehet leszedni melyikket szedjem le a kettő közül megéri feltenni vagy szétbassza a gépet
a 5270 buildet honnan tudom leszedni??????? -
#1075 Vista Beta-t ne kevered ide!
Amugy 5270 build tényleg egész jó! Szépen szalad... -
#1074 Tízszer stabilabb lesz a Windows Vista
A Microsoft olyan jelentős változtatást kíván végrehajtani következő generációs Windows rendszere felépítésében, amely állítása szerint egy tizedére csökkenti majd az abban bekövetkező végzetes jellegű elszállások számát. A pozitív változást a stabilitás terén az fogja biztosítani, hogy a Windows Vista-ban a grafikus felület nem az operációs rendszer magjának részeként, hanem gyakorlatilag alkalmazásként fog futni, így egy benne bekövetkező hiba nem fog teljes rendszerösszeomlást kiváltani.
A jelenlegi Windows-okban a grafikus felület és a hozzá kapcsolódó meghajtóprogramok a kernel részeként működnek, ahol teljes hozzáféréssel rendelkeznek a gép minden erőforrásához. Így egy rosszul megírt meghajtó miatt a grafikus megjelenítésben bekövetkező hiba jellemzően a teljes rendszer összeomlását, a rettegett Kék Halált váltja ki, amely közvetett módon adatok elvesztését vagy sérülését is okozhatja. A Microsoft statisztikái szerint az összes Windows-elszállások 89 százalékát ilyen, videomeghajtókra visszavezethető hibák okozzák, amelyekkel szemben a jelenlegi rendszerek képtelenek hatásosan védekezni.
Ezen fog változtatni a Windows Vista, amelynek grafikus rendszere, a Windows Presentation Foundation már nem a kernel részeként, hanem szinte közönséges alkalmazásként fog működni. Így a benne bekövetkező végzetes hibák már nem fogják az egész rendszert érinteni, hanem legrosszabb esetben is csak a grafikus felület összeomlását válthatják majd ki, amit a felhasználó annak újraindításával orvosolhat úgy, hogy közben addigi munkája eredményét nem fogja elveszíteni. -
#1073 Ez igy igaz. Most 5270es buildet hasznalok, az explorer es az osszes tobbi program is joval gyorsabb lett, es raktak bele egy kor alaku start menu gombot is ami baromira tetszik :) sztem jo build lett, remelem beta2 min el fogja erni ezt a szintet. -
#1072 Szerintem a legstabilabb Windows az újabbak közül a sima XP.
Régebben feltettem a Windows Vista Beta 1 (32 bit) Beta 1. operációs rendszert, de többször is elkábult, azaz elment a monitorról a kép, és még a wincseszter is újraindult a BIOS képernyőnél. Feltettem a 64 bites Windowst, azzal egy darabig nem volt semmi probléma, de amikor töltötte fel a hálókártya driverét, az is hasonló műveletett hajtott végre, mint a Vista. Úgyhogy maradok az XP-nél, mivel félek, hogy a Beta2 is még hasonlókat fog produkciózni. Remélem, már 1 év múlva a kifejlesztett Vista fog futni a gépemem, ami 100%-osan kompatibilis lesz a régebbi programokkal is. Ami nagyon tetszett benne, az a kinézete volt, és a gyors program futtatás. Remélem, a Exploreren csökkentenek majd, mivel az zabálta fel az egész rendszerem teljesítményét. Total Commandert kellett használnom :) -
#1071 Nem tudjátok véletlen, hogy a vistaban lévő internet explorer kezeli-e már rendesen a png képeket? Tehát pl. az átlátszóságot? -
ent #1070 Vki installált már fel vistát raid0 rendszerre? -
#1069 látom FTeR-t bannoltátok... gondolom ő is kritizálni mert valamit/valakit ésszerű döntés.. ha nem tetszik a pofája.. ekkor elhallgattatjuk... éljen a demokrácia!! -
#1068 Igen a #1066-os hozzászolás link-jét nézd meg ott meglehet találni. -
ent #1067 Új hátterek megvannak vkinek már??? -
#1066 további képáradat a legújabb 5270-buildból itt:
Winsupersite Vista
Az új Vista már teljes mértékben testre szabható.. 8 szinséma áll rendelkezésünkre, de a szinskála segítségével bármilyen szinárnyalatot elővarázsolhatunk.. Az átlátszóság mértékét is megadhatjuk.. akinek nem jön be az ki is kapcsolhatja.
-
#1065 hozzászólásaid értéke = 0!
Sorry, de eddig semmi normális infót nem tudtál közölni.
Most vagy te irsz rossz helyre, vagy a többieket nézed hülyének!
Az otthoni felhasználók 90%-a illegális szoftvereket használ, amit főként torrentekről tölt.
Ha te legálisan jutsz hozzá az a te szerencséd, de akkor másik fórumon kell hogy vitába szálj. -
#1064 gondolod? -
#1063 te még sokmindent nemértesz! -
Newfronter #1062 Sajnos nekem nincs más.... de ez is jó. -
#1061 Nem értem minek letötleni torrenten!
Ha nem lenne más, tuti nem görcsölnék ilyennel... -
Newfronter #1060 5270 build -
Newfronter #1059 Igen már tölthető az msdn előfizetőknek. Torrentre még várni kell. -
#1058 A Beta 2 az első negyedévben várható... de a héten is megjelenik egy CTP verzió valószinüleg 5270-es vagy 5276-os Build számmal...
A MS minden hónapban kiad egy technológiai előzetest:
szeptember 5219
oktober 5231
november 5259
december 5270 vagy 5276
ezek mind Pre-Beta 2 verziók... csak tesztelőknek, de Torrenten valószinüleg fenn
lesz a legújabb is... -
#1057 Természetesen, hogy támogatni fogja a játékokat mivel ez az op rendszer figja leváltani az XP-t. MEg amúgy mindegyik windows alatt lehet játszani még ha elvileg nem is arra készült. A teljes verzióra meg még várhatsz dögivel. -
FTeR #1056 ha bevolt kapcsolva a rendszer visszaállító, akkor nem kellett volna újra rakni.
#1055 úgy érted, h kompatibilis lesz-e a régi játékokkal, vagy h lesznek-e rá újak? -
#1055 Úgy értettem, majd az eredeti nem beta verzió... -
#1054 na kipróbáltam. működött. találtam a reshackben egy bugot: amikor 4.-re írtam át a feliratot, akkor compile közben biztosan csinált egy hibát az explorer.exe-ben. csak win reinstall segített. tehát 25% valószínűséggel tönkrevághatja a rendszert. gondoltam virtual pcben kéne tesztelgetnem, de onnan meg nem tudom kimásolni az explorer.exe-t a valós rendszerbe. -
FTeR #1053 ez a változat még nem használatra van. tesztelni lehet. -
FLeK0 #1052 jovore -
#1051 Sziazstok mikor jelenik meg a következő jelentösebb BETA????