40038
-
#730 uj NV-s beta driver -
Rasti #729 Sikerült végre nekem is telepiteni alaplapi hálókártyát,de sem a net se a hálózat nem elérhető :(
Nem találtam sehol hálózati varázslot ugy mint az XP-be.
Azért remélem sikerül a netet elinditani rajta.
Másik:nekem semilyen csilli villa ablakók,stb. nincsen :(
VGA kártyám 6600 GT ugyhogy az nem lehet gond,hogyan tudnám mégis elővarázsolni az új megjelenitést? -
#728 hasonló -
Newfronter #727 Igen -
Rasti #726 Alaplapi lan kártyád van ? -
Newfronter #725 Alig használtam, de van 1-2 bug máris... -
Newfronter #724 Ha láttad a PDC-t akkor tudod, ha nem láttad, akkor itt megnézheted: #695
De az az érzésem hogy több probléma lesz vele mint a beta1-el:(
-
#723 nekem volt ilyen még az előző beta1-esnél :CCCCC
reinstall. nem segített :|||
töröld le a meglévő internet kapcsolatokat, és tedd újra, meg restart
nekem így ment, de szoptam vele 4 napot, míg rájöttem -
#722 Pl. miben lett boostosabb? -
Newfronter #721 Volt most egy kis probléma: Az svchost.exe (task manager) előhozott egy ie7 ablakot, de nem tartalmazott semmit (?), vártam de nem történt semmi. Ezután 100%-os volt a procikihasználtságom és az svchost volt a ludas. Kilőttem és most már megszünt a gond. Ha valakinek ilyen gondja lesz tegye ezt! -
#720 biztosan lehet, lehetett az előző verzióknál is upgradelni -
Newfronter #719 Huh ez jó kérdés, én majdnem üres partícióra raktam.
Amúgy nem változott a telepítés hosszúsága:(
Viszont boost-osabb lett az Aero. -
#718 Lehet a Beta 1-ről erre frissíteni? -
Newfronter #717 vista -
Newfronter #716 Na feltettem, ez tényleg müxik
Nálam eddig nincs probléma, és jobban lett optimalizálva az tény.
Habár itt az SG-n a bejelntkezésnél a pop-up ablak elég furán néz ki:) -
Rasti #715 Nem probáltam egyenlőre.Ha nem sikerül hálókártyát beizitani akkor nem foglalkozom vele :( -
#714 Az audio kodekek (AC3) felmennek már rá? -
Rasti #713 Én feltettem ,de egyenlőre nem tudom telepiteni az Nforce4 alaplapon lévő lan kártyát :(
-
Newfronter #712 Na lejött, és tényleg az a verzió. Mostmár jöhet a telepítés -
Newfronter #711 Lesz mit tölteni
Nem baj, legalább aktív teszterek leszünk... -
Neophyte #710 "A vállalat a továbbiakban a Vista teljes fejlesztési ciklusa alatt havonta fogja kiadni a CTP verziókat"
Akkor ez azt jelenti hogy még legalább 10 verzió lesz a végleges elött... -
Newfronter #709 Itt az NFO-ja!!!
Proudly Presents: Windows Vista Ultimate Build 5219 DVD | |
| |____________________________________________________________________________| |
| | | |
| | ________________________________________________________________________ | |
| | | Release Information [-][±][×]| | |
| | |_______________________________________________________________________ | | |
| | | Release Date.....: 13 September, 2005 |^| | |
| | | Directory Name...: Windows.Vista.Ultimate.Build.5219.DVD-WinBeta |¯| | |
| | | Supplier.........: Microsoft | | | |
| | | Type.............: OS | | | |
| | | Format.......... : DVD - ISO (as supplied by MS) |-| | |
| | | Number of Discs..: 1 ||| | |
| | | Archives.........: 61 x 50 MB (2% rar recovery record) ||| | |
| | | Files............: Windows.Vista.Ultimate.Build.5219.DVD-WinBeta.rxx | | | |
| | | Protection.......: key/wpa | | | |
| | | Requirements.....: CPU: 1.5GHz+ / RAM: 512MB+ / HDD: 6gb+ | | | |
| | | Link.............: http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx|_| | |
| | |______________________________________________________________________|v| | |
| | | WB | | |
| | |________________________________________________________________________| | |
| | | | |
| | |________________________________________________________________________ | |
| | | Release Notes [-][±][×]| | |
| | |_______________________________________________________________________ | | |
| | | |^| | |
| | |Windows Vista codename Longhorn, the next generation OS from Microsoft|¯| | |
| | |This is Build 5219 from Microsoft's PD Conference currently underway | | | |
| | |in Los Angeles. Build compile date is 050830, not the 050824 | | | |
| | |build shown in recently leaked screenshots. (IBM leaking again?) | | | |
| | | | | | |
| | |There is 30 day activation protection. The key below works to install| | | |
| | |We were offered the antiwpa workaround which we declined as we do not | | | |
| | |provide cracks. The folks that offered antiwpa said they will make | | | |
| | |it available at the same time as this release in order to allow people| | | |
| | |the opportunity to enjoy Windows Vista Build 5219 for more than 30 | | | |
| | |days. Look out for their release if you wish to use it. | | | |
| | |We recommend you enter the beta program or join MSDN to get your own | | | |
| | |legit key which you will be able to activate. | | | |
| | | | | | |
| | | Nukers-This must remain an iso or it will not extract or boot. |-| | |
| | | ||| | |
| | | Enjoy Build 5219. This is an original untouched iso. |_| | |
| | |______________________________________________________________________|v| | |
| | | WB | | |
| | |________________________________________________________________________| | |
| | | | |
| | |________________________________________________________________________ | |
| | | Install Notes [-][±][×]| | |
| | | .Unpack. |^| | |
| | | .Burn to dvd or mount with an emulator |¯| | |
| | | .Install, Key is GKFV7-F2D9H-QKYXY-777P3-4M73W |_| | |
| | | WB | | |
| | | |
| |____________________________________________________________________________| |
| WinBeta - Always Here From The Beginning. |
|________________________________________________________________________________| -
Newfronter #708 Talán MSDN előfizető vagy? -
#707 Nekem nem kell, van jobb ut.. -
Newfronter #706 Előtte megnéztem az NFO-ját és ha láttam volna benne egy serialt, de ez még nem jelent semmit... majd ha lejött megmondom, hogy jó-e. -
#705 Szerial hozzá?
BetA teszterek se kapták még meg ... -
Rasti #704 Nekem éjszaka lejött,de este 18-ig dolgozm :(
Ha hazaértem feltolom 1 particiora,én is kiváncsi vagyok rá :) -
Newfronter #703 Igen azt töltöm, de nem kell 100%-osra venni hogy az, mert még szerintem senkinek sem jött le, de ha lejön akkor kiderül a fórumából...elméletileg még ki sem szabadott volna kerülnie netre, majd csak ma éjjel.
Eléggé izgat, hogy milyen lehet, mert a beta 1 nem igazán tudta kezelni a játékokat, és lefogta a gépet is erősen, meg néhány progi fel sem ment rá, elméletileg ez mérföldkövekkel más, és rengeteg újítás is van benne. De ha valakinek vannak pontosabb értesülései, az szóljon! -
Rasti #702 Ilyen van fent :
Windows_Vista_Ultimate_Build_5219_DVD-WinBeta.torrent -
Newfronter #701 Na én utánanézek ennek a torrentnek, max fake lesz, de ha nem tájékoztatlak titeket! -
ent #700 A kamut a törvény bünteti!!!!:D -
Rasti #699 Már kint van a béta 2 :)
Torenten -
#698 na ez jól néz ki kijöhetne már végre :) -
Newfronter #697 Szóval van pre-beta 2, csak még nincs a neten :)
Jó hosszú a PDC-s videó -
#696 Na, akkor csak van... :)
Rasti: Az 'amúgy' az a microsoftnál van ;) de azt akartam volna vele kifejezni, hogy ugye pénteken kapják meg a bétateszterek, de már vannak róla screenshotok, videók, tehát VAN. -
#695 Vista Build 5219 Screenshotok és kisvideók:
Képek, videók -
Newfronter #694 Tudomásom szerint nincs új build a beta 1 után, csak pénteken lesz, de hogy mikorra kerül ki warezra azt nem tudom. -
#693 Gondolom a Microsoft.com-on, csak nem nekünk... -
Rasti #692 hehe az amúgy van az merre található ? :) -
#691 elvileg pénteken várható, hogy kikerül(het) a netre, de amúgy van.