40038
-
#2530 Igyvan, sajnos csak varni tudsz :) :(
Amugy egy jo tipp: Mindenki Windows Update-et azonnal frissitse, mert nekem pl MINDENHEZ (kiv a creative game port) talalt drivert, nagyon hasznos... az utan kell custom driverrel probalkozni, hogy ezt megnezted, mert nagy esely van ra, hogy talalsz sokmindenhez drivert :) -
saba30 #2529 sikerült nekem is beizítani az alaplapi realtek alc850-et 64-en, igaz csak analog outra, de az is valami. -
#2528 Majd az idő, ha lesz Vista driver. -
#2527 Sziasztok felraktam a Realtek drivert a gépre megy is csak nagyon recseg valami megoldás rá vagy majd az idő megoldja??? -
#2526 Lehet, én is letöltöttem már a torrentfilet, aztán holnap beröffentem ha úgy alszom ma este. -
#2525 szerintem egy torrent oldalról sokkal gyorsabban lejön, mint egy agyonterhelt weblapról :) -
Newfronter #2524 Nincs meghatározva időpont, csak annyi, hogy hetek vagy napok. :S -
#2523 Lehet hogy mégse május 29.-én lehet elkezdeni lehúzni a beta2-t az MS lapjáról? -
#2522 A Windows Vista "minden idők" legbiztonságosabb operációs rendszerének készül, így egy sor olyan biztonsági újítás található benne, mely nem csak a felhasználó által elkövetett véletlen módosításoktól, de a kívülről érkező veszélyekkel szemben is védi a rendszert. A beépített tűzfalon és spyware-szűrésen kívül, új megoldások születtek az operatív tár, azaz a memória védelmére is.
bővebben: Memóriavédelmi technológiák a Windows Vista-ban -
#2521 Sziasztok, megmondaná valaki hogy hol lehet az ideiglenes internet file-okat törölni mert úgy emlékszem, hogy valahol lehet!? -
#2520 Vistán mindenhez odaírják hogy manuálisan tedd fel a driver, ne az installerrel. -
markastor #2519 Huhh, bocs, hogy teleszemetelem a topicot a saját kommentjeimmel (ez lesz sorozatban a 4.), de szerkesztés gomb nincs, s találtam valamit, ami fontos lehet Audigy-seknek:
Creative Modded Driver (szerintem egy próbát megér, állítólag jobban működik, mint a többi driver).
Aki kipróbálta, azt írja, hogy az ő Audigy-jével akkor megy rendesen, ha a hangminőséget átállítja 16 bitről 24 bitre.
Esetleg meg lehet próbálni a Vistás driver manuális installálását is.
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=20 -
markastor #2518 Tudom, nem azért van 64 bites rendszered, hogy 32 bites oprendszert futtass rajta, de szerintem próbáldd meg felrakni a 32 bites Beta 2-őt, mivel nagyobb a driverellátottsága, mint a 64 bitesnek (pl. az ősrégi Sound Blaster Live!-emhez kapásból felrakta a drivert Windows Update-el).
Szerintem még egy fél (max. egy) évig mindenképp megéri 64 bites rendszeren is 32 bites Vistát futtatni. -
markastor #2517 Lehet, hogy az IMON a nyitja; én mindig kikapcsolom, mivel nálam már XP alatt is csak ette a procit. -
markastor #2516 Én speciel DivX6-al, mivel az XviD-del marhára kockásodik valamiért a kép, ha pedig bekapcsolom a deblocking-ot, akkor az egekbe szökik a proci kihasználtsága. -
saba30 #2515 Sajna én is nagyon hiányolom a hangot, szerintem ki is szúrtam magammal mert:
alaplap: Asus A8n-E (ultra)+ AMD 64 3700+
Vista 5384.4 64
alc850 a hang, SPDIF az out nálam:
van: nforce_vistax64beta2_english 2006.maj.24.
és a: realtek 6062_Vista_Beta 2006.maj.25.(64)
XP alatt a realtek megy.
semelyikkel se megy nekem, igaz modjuk, hogy először az nforce-sal próbálkoztam, és mostmár az istennek se tudom eltávolítani.
a realtek meg csak úgy ment fel, ha setup.exe xp sp2 comp-ra raktam. De meg se mukkan SPDIF-en keresztül.
-
#2514 Te aztán jól berendezkedtél már a Vista-n! :) -
radical #2513 Gondolom ki van kapcsolva nálad az IMON, azért megy rendesen.
Ti mivel játszátok le a divx filmeket? -
markastor #2512 Akkor visszavonom, bocs.
Nekem megy, azért csodálkoztam a híren.
-
radical #2511 Nekem meg a nod32 széjjelcseszte az egész vistát, 100%os prociterhelést okozva... A hivatalos fórumon is tudnak a problémáról. -
#2510 Akkor legalább az alaplapi hangkártyámmal elketyeg majd míg a Creative kidob egy normális Audigy drivet. -
markastor #2509 Ezen oldal szerint igen:
http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Build_5270_Hardware_Compatibility_List
nForce3 (Realtek ALC850) - drivers obtained from windows update. (32 Bit) -
markastor #2508 Köszi. Tetszetős. -
#2507 És Realtek alc850 hangkártya driver létezik hozzá??? -
Newfronter #2506 Windows gomb(Alt mellett) + Tab -
Newfronter #2505 Nekem tönkretette az oprendszert. -
#2504 Sajna nem de ha megmondanátok nagyon megköszönném... -
markastor #2503 Nem tudod, hogy a 3d-s ablakforgatást mivel lehet elérni? -
FLeK0 #2502 szerintem mar mindent tartalmaz -
markastor #2501 Idézet a hírből:
"azonban egészen eddig nem volt használható antivírus termék az új Windows-hoz"
Ez nem igaz, u.i. nekem a fél éves NOD32 gond nélkül felment a Beta 2-re. Mi mindenre nem képes egy cég a reklámért... :) -
#2500 Sziasztok milyen efektek érhetök már el az asztalon a legujabb verzióban??? -
saba30 #2499 látom van sysprep, ha működik gond letudva -
#2498 Jaja, 14 nap után miután betöltött a Windows, asztal helyet megjelenik egy kis ablak, hogy aktiváld a Windowst :) -
Newfronter #2497 Figy warezt nem tudsz aktiválni, ha az van. Nemsokára public beta és azt tudod aktiválni és az jó sokáig elég lesz, addigra lehet kijön a végleges is.
Sőt ha ügyes vagy, akkor a public beta megjelenésekor, csak a kulcsot kimásolod és kicseréled ami a mostaniban van, ott van egy gomb amivel ezt megteheted.
Így nem kell letöltened újra. -
#2496 Olvassatok!www.msblog.org/?p=692Explorer -
saba30 #2495 actíválta valaki már, vagy 14 nap és kampec? -
#2494 Virusirtó Vistahoz -
markastor #2493 Megoldódott: semmit sem változtattam meg, de most valamiért működik. Ki érti Microsoftékat? :) -
markastor #2492 MS oldalról származik, igen, és üres partícióra próbáltam telepíteni (kettőre is, két külön merevlemezen; egy 25 GB-os és egy 50 GB-osra). -
FLeK0 #2491 ures particiora probalod telepiteni? ms oldalarol toltotted le?