40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • FLeK0
    a creative meg egyetlen hangkartyagyarto letere tavaly november ota nem volt kepes egy hasznalhatobb vistas drivert csinalni..
  • Newfronter
    Figy, az ATI oldalán pl. van 32 bitre meg a 64 bitre is!
  • janos666 #2408
    Szerintetek amelyik gyrátó dobál majd Vista drivereket beta2-re az egyaránt dob ki 32 és 64 biteset is, vagy ebből már inkább a 32 bitest húzzam le ha használni si akarom fél óránál tovább?
  • Zsoltika 007
    Na végre valami innovatív és nem csak a csicsázás.
  • Newfronter
    Jaja már fennt csücsül a gépen! :)
  • Bandee1987
    Voltam ma technet szemináriumon, office 2007-ről volt szó. Érdekes funkciók lesznek benne, pl. LivePreview, ha pl. szeretnéd megnézni előre, hogy milyen lesz a kijelölt szöveg, akkor csak rámész egérrel az adott formázási módra, és átváltozik olyan formára a szöveg, de ez természetesen csak ideiglenes, ha lejössz a formázási mód gombjáról az egérrel, visszaváltozik az eredeti állapotba a szöveg. Ez csak egy a sok funkció közül.
    Ja, és tök más lesz az egész fej része pl. a wordnek, de az összesnek, készüljetek fel rá keményen :)
  • LesliePower
    Az alternatív megoldás qrva lassú, és még több hátulütője is van! Várjuk meg a public bétát, azt majd gyors szerverekről gyorsan le tudjuk húzni. Jogtisztán!
  • LesliePower
    Nem igazán értem tisztán mit is akarsz mondani, milyen boot-izé? Abszolút nem cseszegetjük egymást, -ennek ellenére mondom azt- hogy: szorítkozzunk a témára!
  • Tibor45
    kösz szépen a segitséget :)
  • Newfronter
    Sajnos még nincs publikus béta, hetek kérdése is lehet, bízzunk hogy ez csak pár nap lesz. Van alternatív megoldása, de itt abban nem segíthetünk.

Amúgy érdemes letölteni az új Office-t mert sok újdonság van benne, és sokat változott a beta1-hez képest!
  • Newfronter
    Nem akarom ide beidézni mit mondtál ott. Szétoffoltad a topikot, a témáról alig beszéltél. Aki csak úgy rányom az igen gombra, és törlődik a boot szektora, az ne lepődjön meg. Ott a jó kis SZTAKI szótár, és ki lehet bogozni, hogy mi a kérdés, meg ha már látsz olyat hogy delete, erase, remova, akkor lehet sejteni a kimenetelt.
    Na mind1 hagyjuk, inkább beszéljünk a Vistáról és ne cseszegessük egymást.

ON: Kíváncsi lennék, hogy ez mennyiben tér el az előző buildtől, tehát ez már sokkal jobban használhatóbb, mint a pre-beta változatok, vagy még mindig vannak vele nagyobb problémák? (remélem nincsenek)
  • Tibor45
    1 pár hozzászólással lejebb onnan másoltam ki és azt kérdezztem hogy azt a linket mivel nem tartalmazz http végzödést azért kérdezztem.én is kiakarom probálni a vistát.
  • LesliePower
    Neked ott mi a neved???
  • LesliePower
    Nem baj akkor is az SG a király!!!
  • LesliePower
    Ezt nem értem! Mi a kérdés?
  • Tibor45
    sziasztok ez a köv link vista_5384.4_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso, 3,200.15 MB ezt honnan lehet letölteni vagy hova kell bemásolni?
  • LesliePower
    Jó, ez is egy vélemény. Csak az a gond, -és ez nem demokratikus- hogy már 4x regisztráltam, és még mielőtt levegőt tudtam volna venni, már ki is tiltottak! Jó egy teljesen más néven meghúzva magam, biztosan elfórumozgathatnék ott, de qrvára nem érdekel a nagy okosságuk, és ezzel sztem sokan így vannak.
  • Newfronter
    Szerintem pont ellenkezőleg, csak egy kicsit szakmaibb...
    Nagyon jó fórum hidd el! Csak nem kellene egy 27 éves embernek 12 éves fejjel fórumoznia, hanem beismerni hogy téved és visszavonul. Nem cseszegetlek, hanem tippeket mondok, hogyan is kell egy topikban viselkedni. Amire meg nem válaszolnak, azt azért teszik, mert nem tudják, hidd el nincs annak értelme, hogy mindenki leírja, hogy nem tud. Ha nem válaszol valaki az egyenlő azzal hogy nem tudja, ennyi. Sorry ha egy kicsit OFF lett a mondandóm, de annál inkább tanító.
    ON
  • Newfronter
    Nekem még nincs meg. Majd lesz valaki nemsokára aki már futtatja...
  • LesliePower
    HWSW???
  • LesliePower
    Az a másik fórumot hagyjuk inkább, az egy magának való kis gittegylet. Tele van sok okossal.
  • LesliePower
    Kijavították benne a fél-óráig szürke képernyő induláskor-t???
  • LesliePower
    Nekem is ADSL-em van, az USB keresztül nem sikerült a kapcsolat, viszont a hálókártyán keresztül gyorsabban be birtam állítani a kapcsolatot, mint Xp alatt, csak egy felhasználó nevet és jelszót kért. Mint tudjuk ez Xp alatt minimum 4-5 ablak. Sajna nekem is ezek a tapasztalataim.
  • BiG G
    téktékték:>
  • Newfronter
    jaja
  • Mr Manson
    office free?
  • Newfronter
    Hogyha esetleg nem jönne közvetlenül az MS-től, akkor az SG Fórum oldalán az új témák között ott van az Office 2007, katt rá! Ott van egy működő szerver, valszeg legális.
  • Newfronter
    Bocsi! Én mindent elnézek!!
    Extraboynak is üzenem, hogy tekintse semlegesnek a pm-et, hiszen mégis tölthető az Office!

http://www.microsoft.com/office/preview/beta/getthebeta.mspx

Es "Office2000-ig visszamenőleg van compatibility pack az új XML formátumok beolvasásához":
    http://www.microsoft.com/office/preview/beta/converter.mspx
  • Mr Manson
    szedem én is... bár véletlenül "ship"-et is kértem
  • Newfronter
    Visszavonom a az Office-os kijelentésemet is :S
    Ez egy ilyen nap.
  • Newfronter
    Ehh akkor mégse. :(
    Akkor a másik fórumon miért mondják ezt. :S
    Na mind1, már visszavonták. (mármint azt hogy most publikus lesz...):(
  • Rasti
    Na végre akkor ez már a publikus Beta ?
  • janos666 #2378
    Jah.
    "Windows Vista Beta 2 (candidate build 5384.3), will be released on DVD to those attending the Windows Hardware Engineering Conference (WinHEC) on May 23rd, along with Office 2007 Beta 2. Vista Beta 2 will not be available publicly from Microsoft until May 27th."
  • Newfronter
    Hamarosan tölthető mindenki számára innen ingyen: http://www.microsoft.com/windowsvista/
  • janos666 #2376
    Én nem kaptam E-mailt. Nem fértem be vagy a TCP-s tesztelők előbb kapják, mi meg pénteken?
  • Newfronter
    Próbáltam utánanézni, hogy van-e már publikus elérhetősége, de sajnos a mezei msdn acc-ommal nem találtam meg, csak az Office 2007 beta 2-őt láttam.
  • Extraboy
    nekem mar csak 176
  • FLeK0
    lassú már most is, 250-350k között ugrál :(
  • FLeK0
    gyorsan rá kell ugrani, talán lejön a nagy roham/connectlehalás előtt.
  • Extraboy
    Thanks man... ha nem szolsz esku nemveszem eszre :D mert pentekre szamitottam :) thx meg1x :)