40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • vki
    OH YEAH! És még dupla réteg sem kell hozzá!
  • Newfronter
    Kinnt van connecten az 5384.4es build.

vista_5384.4_x64fre_client-LB2CxFRE_EN_DVD.iso, 4,109.73 MB
    vista_5384.4_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso, 3,200.15 MB

by 20Joe20 HWSW Fórum
  • FLeK0
    Van az uj buildhez uj ati driver, igy szemkiegetes nelkul egesz kellemes 5 perc utan is hasznalni :)
  • FLeK0
    device managerbol tedd fel
  • Sorcy
    Köszi az infót! Csak azért kérdeztem mert két hete kaptam egy TechNetes emilt amiben azt írták, hogy majd értesítenek de eddig semmi!
  • stormnet
    xp-hez van driverje, de amikor vistán instalálnám akkor "this os is not supported"...
  • Newfronter
    Én úgy tudom pénteken. Akkor le is lehet tölteni a Microsoft weboldaláról. Előbb csak azok kapják meg, akik ellátogatnak a WinHEC-re.
  • janos666 #2363
    Csak ha találsz hozzá Vistás, vagy esetleg XP-s driver.
    Az XP hogy ismeri fel ha nincs hozzá driver? Nekem se ismeri fel az USB-s kábelmodemet egyik se, de XP alá van driver, Vista alá meg nem kell, mert van a modemen UTP (vagy milyen) kimenet hálókártyához is, a hálókártyát meg natívan támogatja a Vista.
  • Sorcy
    Sziasztok, ugye ma jön ki a publikus béta?
  • stormnet
    Sziasztok !
    Meg lehet valahogyan oldani hogy az USB-s ADSL modemem mennyen vista alatt ?
    Driver nincs hozzá, és vista mintha felsem ismeri... nemvillog, meg semmi...
  • pedestrian
    Nem pont idevág a kérdés, de hogyan tudnám az XP-t rábírni, hogy azt a betűtípust használja amit a Vista?
  • Extraboy
    enis :D en mar csak ugy nezem, hogy keses / sietes, hogy GMT +-.
  • janos666 #2358
    Ponotosan nem számoltam ki, mert ezt a telefonomon szoktam nézni. Az meg le van adva mert kinyírtam itthon firmware flasheléskor. (pont akkor fagyott le a gép, nem is mikor csak játszom :D) Most egy Jar-box-al kínozzák, hátha életrekel. De ha 19-kor írom akkor is csak 10 óra van náluk, és lehet hogy nem 1-2 órával munkakezdés után kezdik kirakni...
  • FLeK0
    Naluk is boven 22-e volt mar amikor azt irtad, 9 ora elteres van redmondhoz kepest.
  • janos666 #2356
    Bocs, én is azt akartam kifelyezni azzal a féresikerült mondattal hogy "hátrébb járnak" hogy náluk még nem 22.-e van mint nálunk, hanem még csak 21.-e.
    Gyerekkor koromban (8 év körül, vagy nem is tudom) mindíg kevertem hogy vissza-, hátra-, vagy előre tekerem-e videót. Mert hát ha hátra tekerem akkor hátrafelé megy, de ugyanakkor a végéhez, azaz ahátához kellene érkeznie. HA meg előre tekerem akkor az elejéhez kéne érkeznie, de éppúgy előre, azaz a lejátszási iránynak megfelelően illene mozognia a szalagnak és akkor a végéhez kéne érkeznie mint mikor filmnézés közben is előre halad... Tipikusan mint mikor a Totál káosz vagy valami hasonló című filmben egy hülye ember megy a reptér felé és rángatja ide-oda a kormányt miközben töri a fejét, hogy: Érkezések/Indulások kaput válasszon-e, hisz ő érkezik a reptérre, de indul külföldre repülni.
  • Extraboy
    Nem penteken? *-)

Amugy idoben meg hatrebb tartanak de mind1.
  • FLeK0
    Ott meg csak delelott 10 ora van, de nem ma adjak ki, sose volt errol szo.
  • janos666 #2353
    Nem tudom, de ők egy nappal előrébb datálnak esetneként az időzónák miatt...
  • vki
    Cső!

Elvileg nem ma kellett volna kiadniuk a BETA2-t?
  • Newfronter
    Milyen fura, átszerkesztették a hírt!
  • Newfronter
    Thx!
  • Zsoltika 007
    Jah. Itt egészen másképpen írnak a dologról.
  • FLeK0
    Ne vard hogy nem 'remhir' stilusban irnak egy 10-12 eveseknek szolo lapon.
  • Zsoltika 007
    Peren kívül úgyis megegyeznek. Elintézik kis zsetonnal. Ezt a luxust nem engedhetik meg maguknak hogy késsenek vele. Oszt jó napot..
  • Newfronter
    ehhhh
  • FLeK0
    nem, de egy ideje tudom mekkora a kulonbseg, igy nem irhatok mast.
  • Newfronter
    Pénteken érkezik a beta 2.
    Beta 2 build release candidate (pénteken) - 5384.3
  • janos666 #2343
    Akkor 3-4 évvel ezelőtt mit használtál? Win98-at, vagy zsebbenyúltál már akkor is 1Gb RAM-ra?
  • FLeK0
    512-vel en xp-t se inditanek el igazabol, tobb kell annak ha nem csak notepad/calculatort akarok hasznalni.
  • bon
    Azért nekem a régebbi bulideket rendre sikerült megfektetni a creative Audigy 2 driverral. Szép kis kékhalált okzottt kilépéskor mindig.
  • LesliePower
    Igen, bár a Vista stabilitása sztem abban rejlik, hogy nem hagyja magát mindenféle szarságokkal megtölteni, illetve inkompatibilis driverekkel.
  • bon
    Igen, lesz olyan stabil sőt szerintem stabilabb lesz, már most is elég jó.
  • arsene
    uraim, egy Vista-t sosem látott laikus kérdezi:
    a következő win op.rendszer lesz-e legalább olyan stabil, és programok ugyanúgy futnak-e majd rajta, mint az XP-n? gondolok felhasználói és játékprogramokra egyaránt.
  • takraj
    Lehet hogy vékony, de épp azt akartam volna ezzel mondani, hogy MÉG ezen is elfut teljesen normális sebességgel. (kb. úgy mint az XP ugyanezen a konfigon) Szóval sztem az 512MB RAM minimum kicsit erős túlzás...
  • LesliePower
    Az én gyenge pontom a videókarim, de nekem ez nem gond, mer én nem jáccok pc-n. arra ott az xbox.
  • LesliePower
    azért a te configed elég vékony... nem mintha nekem erőgép lenne, de azért no.
  • LesliePower
    Nagyon coolos, csak az a baj hogy már csak 13 napom van hátra... Valaki nem tud valamilyen megoldást? Persze csak priviben.
  • Extraboy
    En nem paraztam :D jo is lenne ha egy OP RENDSZERNEK ennel tobb kene...
  • takraj
    Én nem paráztam, mert ha az eddigi béták mennek úgy nálam, mint az xp akkor nyílván a teljes, optimalizált verzió is fog. Mellesleg a minimum igény az szinte minden elemében magasabb, mint amilyen gépem van.
  • Newfronter
    Azok paráztak akik nem voltak képben, amúgy ez a minimális gépigény azt jelenti, hogy vígan mennek a játékok mellette, tehát nem azt jelenti itt, hogy csak azzal indul el.
    Jó neki egy Trio 3D is. :D