40038
-
#2370 OH YEAH! És még dupla réteg sem kell hozzá! -
Newfronter #2369 Kinnt van connecten az 5384.4es build.
vista_5384.4_x64fre_client-LB2CxFRE_EN_DVD.iso, 4,109.73 MB
vista_5384.4_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso, 3,200.15 MB
by 20Joe20 HWSW Fórum -
FLeK0 #2368 Van az uj buildhez uj ati driver, igy szemkiegetes nelkul egesz kellemes 5 perc utan is hasznalni :) -
FLeK0 #2367 device managerbol tedd fel -
#2366 Köszi az infót! Csak azért kérdeztem mert két hete kaptam egy TechNetes emilt amiben azt írták, hogy majd értesítenek de eddig semmi! -
stormnet #2365 xp-hez van driverje, de amikor vistán instalálnám akkor "this os is not supported"... -
Newfronter #2364 Én úgy tudom pénteken. Akkor le is lehet tölteni a Microsoft weboldaláról. Előbb csak azok kapják meg, akik ellátogatnak a WinHEC-re. -
#2363 Csak ha találsz hozzá Vistás, vagy esetleg XP-s driver.
Az XP hogy ismeri fel ha nincs hozzá driver? Nekem se ismeri fel az USB-s kábelmodemet egyik se, de XP alá van driver, Vista alá meg nem kell, mert van a modemen UTP (vagy milyen) kimenet hálókártyához is, a hálókártyát meg natívan támogatja a Vista. -
#2362 Sziasztok, ugye ma jön ki a publikus béta? -
stormnet #2361 Sziasztok !
Meg lehet valahogyan oldani hogy az USB-s ADSL modemem mennyen vista alatt ?
Driver nincs hozzá, és vista mintha felsem ismeri... nemvillog, meg semmi... -
#2360 Nem pont idevág a kérdés, de hogyan tudnám az XP-t rábírni, hogy azt a betűtípust használja amit a Vista? -
#2359 enis :D en mar csak ugy nezem, hogy keses / sietes, hogy GMT +-. -
#2358 Ponotosan nem számoltam ki, mert ezt a telefonomon szoktam nézni. Az meg le van adva mert kinyírtam itthon firmware flasheléskor. (pont akkor fagyott le a gép, nem is mikor csak játszom :D) Most egy Jar-box-al kínozzák, hátha életrekel. De ha 19-kor írom akkor is csak 10 óra van náluk, és lehet hogy nem 1-2 órával munkakezdés után kezdik kirakni... -
FLeK0 #2357 Naluk is boven 22-e volt mar amikor azt irtad, 9 ora elteres van redmondhoz kepest. -
#2356 Bocs, én is azt akartam kifelyezni azzal a féresikerült mondattal hogy "hátrébb járnak" hogy náluk még nem 22.-e van mint nálunk, hanem még csak 21.-e.
Gyerekkor koromban (8 év körül, vagy nem is tudom) mindíg kevertem hogy vissza-, hátra-, vagy előre tekerem-e videót. Mert hát ha hátra tekerem akkor hátrafelé megy, de ugyanakkor a végéhez, azaz ahátához kellene érkeznie. HA meg előre tekerem akkor az elejéhez kéne érkeznie, de éppúgy előre, azaz a lejátszási iránynak megfelelően illene mozognia a szalagnak és akkor a végéhez kéne érkeznie mint mikor filmnézés közben is előre halad... Tipikusan mint mikor a Totál káosz vagy valami hasonló című filmben egy hülye ember megy a reptér felé és rángatja ide-oda a kormányt miközben töri a fejét, hogy: Érkezések/Indulások kaput válasszon-e, hisz ő érkezik a reptérre, de indul külföldre repülni. -
#2355 Nem penteken? *-)
Amugy idoben meg hatrebb tartanak de mind1. -
FLeK0 #2354 Ott meg csak delelott 10 ora van, de nem ma adjak ki, sose volt errol szo. -
#2353 Nem tudom, de ők egy nappal előrébb datálnak esetneként az időzónák miatt... -
#2352 Cső!
Elvileg nem ma kellett volna kiadniuk a BETA2-t? -
Newfronter #2351 Milyen fura, átszerkesztették a hírt! -
Newfronter #2350 Thx! -
#2349 Jah. Itt egészen másképpen írnak a dologról. -
FLeK0 #2348 Ne vard hogy nem 'remhir' stilusban irnak egy 10-12 eveseknek szolo lapon. -
#2347 Peren kívül úgyis megegyeznek. Elintézik kis zsetonnal. Ezt a luxust nem engedhetik meg maguknak hogy késsenek vele. Oszt jó napot.. -
Newfronter #2346 ehhhh -
FLeK0 #2345 nem, de egy ideje tudom mekkora a kulonbseg, igy nem irhatok mast. -
Newfronter #2344 Pénteken érkezik a beta 2.
Beta 2 build release candidate (pénteken) - 5384.3 -
#2343 Akkor 3-4 évvel ezelőtt mit használtál? Win98-at, vagy zsebbenyúltál már akkor is 1Gb RAM-ra? -
FLeK0 #2342 512-vel en xp-t se inditanek el igazabol, tobb kell annak ha nem csak notepad/calculatort akarok hasznalni. -
#2341 Azért nekem a régebbi bulideket rendre sikerült megfektetni a creative Audigy 2 driverral. Szép kis kékhalált okzottt kilépéskor mindig. -
LesliePower #2340 Igen, bár a Vista stabilitása sztem abban rejlik, hogy nem hagyja magát mindenféle szarságokkal megtölteni, illetve inkompatibilis driverekkel. -
#2339 Igen, lesz olyan stabil sőt szerintem stabilabb lesz, már most is elég jó. -
#2338 uraim, egy Vista-t sosem látott laikus kérdezi:
a következő win op.rendszer lesz-e legalább olyan stabil, és programok ugyanúgy futnak-e majd rajta, mint az XP-n? gondolok felhasználói és játékprogramokra egyaránt.
-
#2337 Lehet hogy vékony, de épp azt akartam volna ezzel mondani, hogy MÉG ezen is elfut teljesen normális sebességgel. (kb. úgy mint az XP ugyanezen a konfigon) Szóval sztem az 512MB RAM minimum kicsit erős túlzás... -
LesliePower #2336 Az én gyenge pontom a videókarim, de nekem ez nem gond, mer én nem jáccok pc-n. arra ott az xbox. -
LesliePower #2335 azért a te configed elég vékony... nem mintha nekem erőgép lenne, de azért no. -
LesliePower #2334 Nagyon coolos, csak az a baj hogy már csak 13 napom van hátra... Valaki nem tud valamilyen megoldást? Persze csak priviben. -
#2333 En nem paraztam :D jo is lenne ha egy OP RENDSZERNEK ennel tobb kene... -
#2332 Én nem paráztam, mert ha az eddigi béták mennek úgy nálam, mint az xp akkor nyílván a teljes, optimalizált verzió is fog. Mellesleg a minimum igény az szinte minden elemében magasabb, mint amilyen gépem van. -
Newfronter #2331 Azok paráztak akik nem voltak képben, amúgy ez a minimális gépigény azt jelenti, hogy vígan mennek a játékok mellette, tehát nem azt jelenti itt, hogy csak azzal indul el.
Jó neki egy Trio 3D is. :D