40038
-
#2330 lol most néztem meg a hivatalos gépigényt ezért parázott mindenki?
-
#2329 de csak akkor átlátszo az ablak ha húzod az egérrel
alapbol nem -
#2328 Váúú, sokkal simábban lehet görgetni az Internet Explorert ha sok kép van egy lapon mikor engedélyezve van a desktop manager. Manapság miér van ez letiltva alapértelmezésben? Szerintem régen enableddel települt fel. -
#2327 Meg is néztem neked:
Desktop Management/Effects itt van 2 Transparant szót tartalmazó bepipálható menü. Az első a kijelölt ablakokat, a másik a tálcát teszi áttetszővé. Beállítható százalékban a mérték is... (akkor nyitható le a fül ha Enabledet nyomsz a Desktop Manager lapon. -
Newfronter #2326 OFF:
uTorrent-et javaslom...
ON -
#2325 Mert az Azureus jobb (nekem mostanában az van)? Java, .NET 2.0 is kell neki hogy egyáltalán elinduljon. Igaz utánna tényleg gyönyörűen konfigolható és szémélyreszabható.
Dzsó, az Nvidia driver control panelébnen találsz olyan lenyitható fület hogy Desktop Management, ott Enabel, utánna lenyitod, és valamelyik fülben beállíthatók az áttűnő ablakok is. MAjdnem olyan lesz mind a Vista, főleg ha felraksz egy Vista feelinges témát. (én nem használom :) -
FLeK0 #2324 bitcomet is bad -
#2323 ja és ezt mindenféle progi nélkül
semmilyen "stylexp" és társai -
#2322 xp-n hogy lehet megcsinállni hogy az ablakok átlátszoak legyenek?
valamilyen szinten megcsinálltam a stilust vistára
-
#2321 Hehe. A legközelebbi Tesco 70 Km. -
#2320 Abba viszont nem köt bele hogy nincs kétrétegű DVD íróm, pedig az komoly gondnak bizonyult nálam a Staged virziók kapcsán -
#2319 Ez azt mondja hogy csak drivereket kell keresnem. Mellesleg ez is érdekes, mert sok olyan hardwerre is azt mondja hogy "contakt to manufacturer" amit már a 64-bites TCP buildek is natívan támogatnak. -
Newfronter #2318 bolt
pl. itt is...
Ilyen Tescokban ne keress! :D -
#2317 Még csak a szabványát fogadták el a DVD+RW DL-nek hír: dvd+rw dl -
#2316 Hopsz, ezt elnéztem -
#2315 Úgy legyen. Amúgy sem akartam leszedni már a 5381-t, mert mire lejönne, addig megjelenik a BETA2. -
#2314 Itt lehet link -
FLeK0 #2313 vard meg inkabb a beta2t az szerintem fel fog ferni sima dvdre is. -
#2312 Ja. Azért gondolkodtam a RAM-ba, mivel ilyet még nem találtam, hogy DVD9 +/- RW. Lehet valahol ilyet kapni? -
Newfronter #2311 jaaa, de azt csak 2 rétegű DVD-re lehet kiírni... -
#2310 Az a baj, hogy eddig még nem nagyon találtam Újraírható duplarétegű DVD-t, ugyanis nekem a 64 bit-es verzió kellene. -
Newfronter #2309 1. A DVD-RAM-ot annyira nem ismerem, de szerintem próbáld meg, nem vesztesz vele semmit, ha nem menne, akkor javaslom még az RW-t, utoljára az R-t.
2. Eddig is ment az Aero a bétákban, ezzel gondom nincs. -
#2308 Akkor már csak két kérdés:
1, Ha DVD-RAM-ra írom ki, akkor is be fog mountolni? Vagy DVD+/-R kell neki?
2, Az aláírásomban szereplő videokarin menni fog az Aero? -
Newfronter #2307 A felületnek a neve az Aero.
Avalon felel a felület grafikájáért.
De ha nincs erős kártyád, akkor megkapod az XP stílusát. -
#2306 Csá!
Olvastam itt az SG-n a Vistával kapcsolatban valami Aero motor. Az mit takarna pontosan? -
#2305 Ezt én is olvastam annak idején. Nem tudom megvalósul(t)-e. -
Newfronter #2304 Régebben hallottam egy működési elvet a Vistáról.
Az oprendszer elvileg úgy fog viszonyulni egy játékhoz, hogy a memóriából kiveszi azon folyamatokat, amik túl nagy erőforrást igényelnek, és azt a játék kapja meg. A többi folyamatot egy háttér cache-ben tárolja.
Úgy hasonlították a dolgot, mintha egy DOS-ból indítanád a játékot, annyi erőforrást használ az oprendszer az idő alatt, amikor megy a játék.
Ez nagyon megdobogtatta a szívem annak idején, és nem tudom, hogy ez igaz-e, vagy ezt a Microsoft dobta teljesen... -
#2303 Ahham, tenyleg, most nezem en is, szerintem sajna lehet, hogy gyenge lesz az a config Vista-hoz :S -
Newfronter #2302 Hát az aláírásában látható konfiggal ezen nem csodálkozom. Vagy valamit félreértettem volna? -
#2301 "Csakhát se glass, se mediacenter" - azt hogy ? :S Egy printscreent esetleg tudnal E-mailben kuldeni? ([email protected]), es akkor megprobalok segiteni (ha tudok :)) -
#2300 Nekem megbukott a teszten rendesen! :D Pedig mostanában nem szándékozok fejleszteni a gépemen.... max veszek egy TFT moncsit ócsóért ;) Mind1, a béták futnak kellő sebességgel nálam. Csakhát se glass, se mediacenter..... :) Na mind1, majd lesz valami. -
Newfronter #2299 Volt néhány eszköz amit nem ismert(pl. cFos miniport), de amúgy tökéletesnek találta a gépet. -
FLeK0 #2298 Microsoft Windows Vista Upgrade Advisor Beta 1 Release Build 1.0.0.18 -
Newfronter #2297 Nemtom nem próbáltam, majd egyszer kerítek rá sort. -
#2296 ISmerem azt a programot, használtam is régebben hogy az XP legyen alapértelmezett OS? és csak 5mp-t számoljon vissza. De nem ez a progi nyírta ki a Vistát, mert utánna még ment, és nem is a bootmanager halt meg, mert egyrészt reinstaláltam azt is (boot mappa törlése, fileok törlése, fixboot, fixmbr XP CD-ről, reinstall Vista) másrészt az XP-t életrekelti. -
#2295 Az Audigy 2 nekem elfogadta e gyári cd-n lévő régi xp-s drivert, de nem 100%-os megoldás. -
#2294 Újratelepítéssel -
Newfronter #2293 Bocs de nem tudom így...
Ha valaki jobban ért hozzá, akkor majd ír ide.
Annyit tudok segíteni, hogy ha azzal a progival nem tudod, akkor a Vista lemezén van valami startup recovery szerűség, remélem megtalálod, ha ki nem vették belőle.
De vigyázz, mert ez el is cseszheti az XP-s boot-odat!
-
LesliePower #2292 Ne erről beszélj, hanem arról hogy tudom visszahozni a Vistát!!! -
Newfronter #2291 Érdemes olvasgatni!
Hardverkövetelmény
Amit megemlítenek videókártya követelményeket, az a grafikus felületet érinti, és nem azt, hogy pl. DirectX 8-as karin el sem indul a Vista. Sokan azt hiszik, de ez csak az Avalon effektjeire vonatkozik.
A rendszermemória is úgy értendő, hogy 512MB RAM mellett kényelmesen lehet futtatni programokat, 256MB is elég neki, de az mellett már nehézkes programokat futtatni.