40038
-
Mindíg az elsődleges partíción van a boot cucc, ha először csak C-n volt XP-d és mellétetted akkor ottvan. De miután letörlöd a Vistát be kell bootolni XP-s CD-ről, Recovery consolet kérni, és fixboot, fixmrb-ket csinálni. De letörölni se tudod teljesen formázás nélkül, kb 60Mb file megmarad ami törölhetetlenül épül rá a partícióra. -
HI!
Adott 4 partíció (C,D,E,K). Ebből a C-n a Windows XP, a K-n a Vista BETA 2 van. Hogy tudom a Vista-t letakarítani, hogy minden úgy legyen, mint régen? A válaszokat előre is kösz! (Ha a kérdés nagyon béna, akkor bocs. Tudom, hogy le kellene formázni a K-t, de akkor mi lesz az oprendszerválasztóval? Az is megy, vagy az a C-n van?) -
Néhány álltaálam felrakot program mükődésével (nem mükődésével) akadt már gondom, de ez nem a ms hibája, majd orvosolják a program fejlesztői -
Nagyon stabil és jól használható bulid ez. Komoly gondom még nem volt vele. telepítéssel még soha egyik bulidnél se volt gondom. -
Próbáltad már tesztelni a RAM-okat a telepítőbe építet memtesttel? A recovery lehetőségeknél van, 3-4 perc alatt lefut. -
markastor #2565 SFV rendben, a DVD 100%-osan visszaolvasható. -
Szar a DVD amire írtad? Vagy az ISO-t se sfv-zted letöltés után? -
markastor #2563 Na. Fejlődik a helyzet. Bebootolva a DVD-ről dobott egy 80070017-es hibát (CRC error). Hurrá. -
Külföldi forumokat is olvasgattam és ott is hasonló hibákról számoltak be! Mindenesetre érdekes, hogy az előző buildeknél nem jelentkeztek ezek és az ehhez hasonló hibák, ezért írtam azt hogy a publikus béta remélhetőleg nem lesz tele ezekkel a hibákkal de ha igaz, hogy az 5384.4-est változtatás nélkül adják majd ki publikus bétaként akkor sok emberke fog hasonlókat tapasztalni mint pl. az alább felsorolt hibák! -
markastor #2561 De legalább írna hibakódot, akkor tudnám, hogy mi a baj. De ez a hibaüzenet eléggé szűkszavú. 4 éve fejlesztik, s egyeseknél fel sm települ. :(
Amúgy, amikor ment, akkor nem volt semmi bajom vele, de ez marhára b@szt@t. -
Newfronter #2560 Amit leírtál az nálam nem tapasztalható egyáltalán. Érdekes... ezt kell mondanom.
Neked is ua mondom, hogy jelentsd az MS-nek ezt! -
Newfronter #2559 Furcsa ez...
Nálam eddig amit próbáltam bétát, mind1ik szépen felmászott.
De ha eljön a publikus béta időszaka, akkor jelenthetnéd ezt az MS-nek mindenképpen, és már tuti hogy az RC1-ben ilyen nem lenne. -
Úgy tettem fel ahogy azt írtad, de kissé zavart hogy a képernyőfelbontást manuálisan kell beállítani miközben az előző buildeknél ezt automatikusan megtette, ezenkívűl baromira zavart hogy a TC-t nem lehet normálisan feltelepíteni de említhetnék több progit is! Ja, és minden egyes indításkor a képernyőfelbontást újra+újra be kell állítani! Mindegy, nekem ez a véleményem! -
markastor #2557 Abszolút szűz partícióra. Leformáztam, bad sector sincs rajta.
Master Boot Record visszaállítva az XP-sre, minden vistás telepítő fájl (amiket nem törölt le a rollback után) eltávolítva.
Most próbálom beszerezni az 5381-et meg az 5365-öt, csak lassan jön sajna.
Ja, a hivatalos fórumról meg elhajtottak azzal, hogy iratkozzak fel newsgroup-ra. Akkor mi értelme a fórumnak? -
Newfronter #2556 Szűz partícióra telepíted?
Amúgy nagyon szépen működik a rendszervisszaállítás benne, mert a nero imagedrive-kor kék halált kaptam ami nem meglepő. És a telepítőlemez behelyezésével szépen vissza tudtam állítani az előző állapotba. -
Newfronter #2555 Egyáltalán nem, nagyon jól megy az oprendszer. Vannak benne dolgok amik gyorsabbak, mint az XP-ben. De ne várd azt, hogy erős driverek hiányában atomstabil lesz!
Szerintem egy üres partícióra rakd fel a Vistát, mindenképpen formázd előtte.
És fel fog menni nagyon szépen. Csak ne rakf fel instabil programokat.
Mondjuk nekem a nero, winamp, totalc, firefox, cfos, visual studio 2005, macromedia studio 8 hibamentesen és jól működik. -
markastor #2554 Elég érdekes verzió ez az 5384.4-es. Semmit sem változtattam meg, egyszer működött a telepítő, azóta meg nem. :S -
Ha ez tényleg így van akkor szomorú dolog ez!!! -
Newfronter #2552 Moldova György(Microsoft, Vista csoport) megmondta hogy az lesz a publikus béta, az 5384.4-es! -
Na ja, szerintem a publikus béta nem az 5384.4-es lesz! -
Newfronter #2550 A cél az hogy feedbackeljenek sokan. -
Szerintem lesznek olyan bölcsek és a visszajelzések alapján sok hibát kijavítva adják ki mert ha nem akkor óriási hibát követnek el és a visszájára fordul(hat)ez a nagy érdeklődés ami már-már mond6tó vista-hisztériának is! Tény, ha elkészűl akkor sokat kaszál majd vele ismét Mr Gates, de én úgy gondolom hogy a project még nincs olyan állapotban, hogy a nagyközönség elé tárják! hangsúlyozom, hogy ez a saját véleményem amit a saját tapasztalataimra alapozok! -
Newfronter #2548 Szerintem meg pont fordítva, stabilabb mint a többi. Pl cFos felmegy gond nélkül.
A publikus béta ugyanez. -
markastor #2547 A publikus béta ugyanez, csak mindenki letöltheti. Vagy nem? -
Én +mondtam, hogy ez még rosszabb mint az előző build! Senki nem hitt nekem! Talán a publikus bétát már lehet használni mert ez idáig katasztrófális! -
markastor #2545 Szerintem ebben a Vistában van egy beépített rendszer-elrontó szoftver, ugyanis eddig nem bírta nálam két napnál tovább. :)
Újabb hiba, rögtön azután, miután először újraindult az install (expanding files (27%)-nál): "an error occured while laying down images".
Ezután újraindítja magát a telepítő, majd bejön a windows setup rollback, s mindent visszaállít.
Akinek bármilyen ötlete van, hogy ez mitől lehet, az ne tartsa magában, írjon bátran, hátha a végén még fel is tudom telepíteni Vista-t normálisan. :) -
Newfronter #2544 Akkor az ATI driverrel lesz a gond. :S -
Lehet hogy inkább VGA driver hiba, ha hardweres overlayben használod a WMP-t. -
Newfronter #2542 Nálatok van olyan bug, hogy a WMP-vel elkezdetek lejátszani egy videót és ha teljes képernyőre rakjátok, akkor becsíkozza a képet, és utána már csíkosak lesznek az ablakok. Refresh-el egy része eltűnik. Ez az Aero egyik hibája lehet, nem tudom, hogy ti tapasztaltatok-e ilyet.
Ha publikussá válik a béta, akkor feedbackelem is rögtön. -
markastor #2541 Lehet, hogy én vagyok láma, de a policyknél sehol sem találom azt, hogy hol kell beállítani azt, hogy ki jogosult megnyitni a Users\All Users mappát.
Köszi -
Newfronter #2540 Gyártó honlapján nincs semmi infó? Bocs de nem vagyok wlan driver témában otthon... -
Cső!
Megint van egy kis problémám. Van nekem egy Microcom USB-s WLAN adapterem, de sehol sem találtam drivert. Frissíteném én a netről, de mivel a gép a wlan-on keresztül csatlakozik, így nem nagyon megy. Szal az lenne a kérdésem, hogy létezik-e valami generic vagy milyen WLAN driver Vista-hoz? A válaszokat előre is köszi. -
XP alatt próbálgatom ezt az Advisort
Nem akar menni, mert továbbra is kiakad azzal, hogy nem bírja elindítani a winsat-ot.
Amúgy ha manuálisan elindítom cmd-ből, vagy Total Commander prompt-ból, akkor ez a winsat látszólag megy. Sőt, ha így indítom : winsat aurora, akkor még egész jól is néz ki :) -
Költözés alatt vagyok, pakolás közben próbaképpen indítottam XP alatt telepített játékokat Vista alatt.:) De hogy válaszoljak. Szerintem gyorsabb volt. Meg úgy általában a programok telepítése is annak tünt számomra. Igazi tesztelést majd talán hétvégén tudok végezni, de addig itt úgyis ki lesz már tárgyalva a béta 2-es...:)
-
Most gyorsabbnak tűnt vagy gyorsabb volt? -
Heroes IV, NFS:Most wanted, meg még volt egy autós játék, ami simán elindult. És ami furcsa volt, hogy gyorsabbnak tünt mind az indítás, mind a játék, mint XP alatt. -
Newfronter #2534 Próbáljon már ki valaki egy SF3-as játékot, hogy a védelem fel tud-e települni rá!
Erre nagyon kivi vagyok, mert elméletileg az SF egy rootkit. -
markastor #2533 Half Life 1-et. :) -
Egyébként játékot probáltmár valaki,mert én egy régebbin elinditottam a Wolfit??? -
markastor #2531 Amihez nekem hiányzik a driver.
Logitech Quickcam webkamera
Canon CanoScan Lide 30 szkenner
Creative Game Port
Ha valaki tud valamelyikről, szóljon.
Köszi