40038
-
#2890 Ma felraktam a 32 bites Vistát. Sokkal gyorsabb, mint amilyen az X64 volt, s rengeteg problémám megoldódott (pl mostmár hozzá tudok adni az indexeléshez könyvtárakat:)), a régebbi buildhez való Audigy driver megy normálisan. Viszont elég instabil az egész, csomószor lehalt a GUI (de utána visszajött), bár lehet, hogy ez a CA vírusírtó műve. Viszont kaptam egy kékhalált is, aminek az okát nem ismerem... Azt hiszem holnap alaposabban megnézem, de már eddig is találtam 1-2 hibát, mondjuk azok grafikai jellegűek. -
#2889 OK majd jelentkezem -
Newfronter #2888 Szerintem próbáld ki! -
#2887 volt a 5270-es vistához valami beta driver úgy emlékszem,az ehez abeta2-höz nem jó? -
#2886 hello hibát ir ki mind a kettőre valami olyasmit,hogy nem tudja el inditani a driver miatt -
#2885 ez azért körülménye megnem akarom pazarolni az dvdt :D
monjuk ahzogy én csináltam az is egy megoldás
ultra isoval kitömöritettem a képfájlt egy könytárba ! -
#2884 Írd ki őket újraírható CD/DVD-re és telepítsd úgy. -
#2883 Pedig ígyvan, a 3.33-as még régebbi fajta emulátor drivert használ ami nem nyírja ki a Vistát. De vagy mész velemire, vagy sem mert ez sok 1-2 évnél újabb képfile védelmét nem bírja rendesen betölteni és nem fog rendesen működni pl. a Safedisk nemtomhanyas játék. -
#2882 bocsi általába vissza szoktam !
De erről mémég nem is hallottam daemon 3.47 és daemon4.0 igen esetleg link is van a topicban? -
markastor #2881 Kb. 2 oldalt kellett volna visszaolvasnod. :(
De leírom most is: a legújabb képfájl-kezelő progi, ami megy Vista alatt az a Daemon Tools 3.33. -
#2880 Na szóval két napja használom a vistát minden szép és jó volt még eljutottam arra pontra hogy néhány progi csak képfájlba volt meg ! Xp-nél feldobtam egy daemontoolst és kész de itt sajnos nem engedi feltenni mert nem kompatibilis alcohol 120%-al se ! Esetleg valami ötlet? mert kéne az a pár program ! Tudtok valamit ajánlani? -
#2879 Én már válaszoltam egyszer privátban. -
Inquisitor #2878 Amúgy a bétában nincs benne az MS féle P2P program? :) -
Inquisitor #2877 "Van egy kis práblemem ezzel a legális Vista-val... Van valaki közületek itt, aki ATi 9600Pro-val használja? Milyen driverrel?"
Miért hány Vista drivert találtál hozzá Béta 2-höz? -
Inquisitor #2876 "Ha egy teljesen új gépet veszel a rági mellé akkor semmivel sem kerül többe PCI-E-set venni mint AGP-set"
Általában az alsókategóriás cuccokat leszámítva, még drágább is az AGP. -
Newfronter #2875 Hát ja a Bittorrent csak az elterjedést gyorsítaná. Kíváncsi lennék a seeder/leecher arányra és számra. Lehet megdőlne egy rekord, na ez lenne az igazi teszt a trackernek. :) -
#2874 Ha egy teljesen új gépet veszel a rági mellé akkor semmivel sem kerül többe PCI-E-set venni mint AGP-set (mert az alaplap+CPU a talán drágább az újfajta tokozás, stb. miatt pár1000-el, de annyival olcsóbb lehet a PCI-s változatú VGA kártya). Az igaz hogy ha AGP-s géped van alaplapot tuti kell cserélned, és ezzel együtt könnyen CPU-t is ha régi vagy netán akkor is ha régi fajta tokozású, és szar áron tudod eladni a használt cuccokat akkor sokba lessz amit nemigen ér meg. Ha megmondod az előbb említett topicban hogy milyen géped van tudok javasolni mit kkéne tenni... -
Hedic #2873 koszi 24 !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2872 Mekkora faszság már bekeverni egy ilyen kérdésbe a Bittorrent hálózatot. Az is hihetetlenül hangzik hogy a Vista letöltések sávszélessége túlterheli az egész internetet. De talán elhiszem ha már mondják. Viszont mit segíthetne ezen a Bittorrent? Attól hogy ha nem egy Microsoft FTP-ről, hanem egy másik otthoni felhasználó IP-jén működő torrentkliensről húzom lefelé attól az internetszolgáltatók központján ugyanakkora sávszélesség halad át. Sőtt, mekkora energiapazarlás lenne a peer-to-peer ha a Microsoftnak ponthogy a felhasználók zsebéből fizetve futja ekkora sávszélességű FTP-kre (is), mi a faszért pangassák őket, összességében még jobban is fogná magát a globális nethálót? -
#2871 Oprendszer helyett miért nem a Hardwer fórumban keresel egy topicot, pl. a SEGÍTSÉG!!!-et, ott egyrész nem kapsz büntetést, másrészt ha szerencséd van talán még bálaszolnak is. -
Hedic #2870 Mindenről egy árat szeretnék!
(aZT HALLOTTAM,HOGY EGY PCI-E KÁRTYÁHOZ SZÉT KELL SZEDNI A FÉL GÉPET!
mAGYARUL: a VÉGÉN TÖBBE KERÜL A KÁRTYÁHOZ VALÓ (ALAPAP STB,STB.) cucc mint a gép!?
Ez igaz? -
FLeK0 #2869 http://www.microsoft.com/hun/windowsvista/ -
Hedic #2868 tud valaki honlapokad adni a vistarol?????
marmint magyar oldalakat???? vagy valami informaciot vagy ilyersmit????
Koszi?? -
Newfronter #2867 Ez jó cikk. :)
Padlóra küldi az Internetet a Windows Vista
Szép kis érdeklődés van iránta, nem is csodálom...
A WinFX neve ezentúl .NET 3.0. Nem, nem új keretrendszer, csak a WinFX lett belefésűlve és ez a végleges Vistában benne lesz! Persze XP-re is jön!
.NET 3.0 -
Newfronter #2866 Mi a bajod velük? Nincs driver hozzá? Az windows update letöltött valamit? Esetleg a gyártók honalpján találtál valamit? -
Newfronter #2865 Mondjuk ez emlékeztet anno XP-s driveres gondokra.
Sajnos kifogytam az ötletekből, reinstal talán?? hmmm nem egy kellemes dolog -
#2864 Már ezt is próbáltam számtalanszor. Nekem olybá tűnik, hogy ha a Device Manager vagy mija zannyából uninstallom szabályosan, akkor csak a listából veszi ki, mert semmi "különlegeset" nem tapasztalni (pl. vinyó kerreg, gondolkozik valamin k*rvára, vagy bármi más), csak kidobja az 'restartolni akarsz te láma' üziablakot, egy tetszetős 'OK' gombbal az alján. :( Kezd a f*szom tele lenni már vele... :((((((((((((( A Program Files-be pedig nem rak semmit se, hogy esetleg onnan (is) ki tudjam szedni. -
#2863 Hello ATI Radeon 9600xt és Nvidia NForce 3 LAN-ra keresek megoldást Előre is köszönöm a segitséget. -
Newfronter #2862 Akkor töröld le a drivert, és nézd meg ha updatelsz és letölti hozzá a drivert, akkor jó lesz-e! -
#2861 Sajna ezt is próbáltam már, és így se jó... :(((((((((
Leszettem az ati.com-ról mind a két driver-verziót, de egyikkel sem műxik. :(((( -
Newfronter #2860 Eszközkezelőben(device manager): Jobb gomb a videókártyára, upgrade, 2. opció ott, és a könyvtárnak megadod ahova a drivert kicsomagoltad (letölthető a vistához a legújabb driver a www.ati.com -ról), szóval kicsomagolod egy könyvtárba, megadod neki, és tovább gombra nyomsz és elvileg így már működik az Aero is. Sok sikert hozzá! -
#2859 Sziasztok professzorok!
Van egy kis práblemem ezzel a legális Vista-val... Van valaki közületek itt, aki ATi 9600Pro-val használja? Milyen driverrel? Simán sikerült felraknia? Mert nekem sajna nem megyen...itt szívok már vele a második napja. Se uninstall, se reinstall, se letiltás, se update, semmisem segít, folyton egy 'Error Code 43' hibaüzivel felkiáltójelesre veszi a cuccost. Én már kifogytam az ötletekből, de hátha van itt valaki, aki csípőböl löki rá a megfejtést. Mert most így jelen pillanatban eléggé gáz az oprencer...jó lassú...bár érdekes, pár effekt így is műxik (árnyékolás betűk alatt, stb.), de akkor is gázos így használni. Szóval van valami ötletetek? -
Hedic #2858 bameg az sok pénz!! majdnem 1600 euro !!
azért kösz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
FLeK0 #2857 iden* -
FLeK0 #2856 olyan, amit ide ev vege fele lehet majd kapni 3-400ezer Ft korul. -
Hedic #2855 hali tuja e valaki hogy pontosan melyen erős kompi kellene ahoz hogy a Windovs Vista 100% os teljesitményt tudjon nyujtani??????
lehet akar honlapot is mondani....
Kosz -
#2854 Na de nem ettol 9k itthon es kulfodon az a szar. -
#2853 Hali mindenkinek!!!
Van 1 kis problémám:
felrakom a Vistát (beta2) a DVDről, restart--> semmit nem csinál utánna
(kb 10 perc után se)
ha van mellette XP akkor nem hozza be a BOOT menüt, ha nincs akkor se hoz be semmit; viszont ha utánna leformázom a partíciót akkor hiányolja az ntlrd -t, v.mit induláskor...
Tud vki segíteni?
aki tud az írjon plíz! -
Inquisitor #2852 Ez kb. olyan probléma, mint az, hogy kismillió műszert csak Soros portra tudsz kötni, hiába van 8-10 éve USB. :( -
#2851 Kismillio programozo azota nem dolgozik a programon, viszont a vallalatoknal nem akarnak valtani.
Sot van ahol nem is lehet, mert olyan ipari szarokat is lattam, ami tipikusan mashogy nem is futott volna.
Raadasul, a megszokott archivumokat hasznalnak, es ha nincs csak DOSos valtozat, akkor meg van love az egesz.
Raadasul titkarnok is ellenkeznek, ha uj a program es ismet betanulniuk kellene.
De talalkoztam foldmero programmal is ami csak DOSon fut, olyan a felepitese is.