40038
-
Gazsi007 #3050 ?
-
Gazsi007 #3049 Hova van az a parancssor? -
#3048 beirod a parancssorba, hogy : format [meghajtó betűjele és kettőspont] pl: format d: Az adott particióról minden adatod törlődik. -
Gazsi007 #3047 Hogy kell leformázni? -
#3046 total Commander parancsirába beirdo azt amit lentebb irtak és jóna kell lennie -
moonman #3045 VistaBootPRO -
Gazsi007 #3044 Mi az hogy TC-ben alul? -
#3043 Á, annyira komoly hangcuccom nincs hogy 25-ért vegyek hozzá hangkártyát, meg amilyen szerencsém van nálam is tuti előjönne a recsegéses bug még az aktuális legújabb beta driverrel is ami elvileg javítja. Érdekes hogy tegnap jött meg a szervízbe a cseredarab a halott telefonom helyett, erre leégett egy hangkártyám. (bár a 90e Ft-s telefont jobban hiányoltam mint hogy most 1-2 hétig szar alaplapi cuccal kell hogy zajt keltsek itthon) -
Gazsi007 #3042 Mi az hogy TC-ben alul? -
#3041 Total commander / search file
amugy ha teljesen kulon particion van akkor en mindig leformazom... az a leg1xubb, meg szerintem ertelmetlen is maskepp csinalni egy beta rendszerrel. -
#3040 És ezt nem lehetett volna 1 hsz-ben?
fixntfs:[vistapartíciója]:\windows\boot\PCAT\ -
Gazsi007 #3039 Vagyis fixntfs.exe -
Gazsi007 #3038 A fixnts.exe fáljt. -
Gazsi007 #3037 Azt hol találom?
-
Gazsi007 #3036 Azt hogy kell? -
#3035 Szia! Ha XP mellé raktad, akkor XP alatt megkeresed a következő fájlt: fixntfs.exe. Majd TC-ben alul a parancssorban beirod: fixntfs -xp. Utána már csak az XP indul el. Remélem jól irtam le.:) -
FLeK0 #3034 format -
Gazsi007 #3033 Hello mindenkinek ki tudja hogy kell letörölni ezt a Vistát? -
FLeK0 #3032 x-fi-t vegyel sztem -
#3031 Nah, ez is meg fog oldódni, met meghalt ez a szar Audigy SE kártyám, most ha Isten is segít normális Audigyt (4-et vagy 2-t, melyik legyen?) kerítek helyette. -
Gazsi007 #3030 Hello mindenkinek ki tudja hogy kell letörölni ezt a Vistát?
-
#3029 Szarok bele, én inkább Vista alatt is működő Creative konzolt kérek, más gondom nem is lenne a beta2-vel. -
#3028 Egy "uj" Build ... Mar reszketek erte !!!!!! -
#3027 Az Isten beszéljen belőled!! :) -
#3026 En arra tippelek, hogy ma kapjuk... legutobbiakat is pentekenkent adtak ki. -
#3025 Is Windows Vista Interim Build 5456 coming to testers any moment?
by Larry Richman
June 20, 2006
Now that Windows Vista Beta 2 has been officially released to the public, members of the technical beta tester community are chomping at the bit for their next build. As was the case between Beta 1 and Beta 2, various groups of testers received interim builds of Windows Vista approximately once per month.
As Microsoft has now officially stated (see MS Announces Vista Builds Monthly), this once a month release schedule will continue through the RC (Release Candidate) period right up until RTM. If this is the case, then a new post-Beta 2 build should be out any day now. This would be the first build in the RC1 branch.
And so the speculation begins...and word is that Windows Vista Interim Build 5456.winmain_idx03 is on the way! The Hive's blogger Brandon LeBlanc tipped us off to this post by Utakz, whose blog is usually pretty accurate, as blogs go.
"Currently, Microsoft have been working on a new interim post-Beta 2 build of Vista to release to the Technical Beta testers within the next week or so, assuming all goes as planning over at Redmond,: according to Utakz. "The build to be released, 5456.winmain_idx03, is still currently being worked on internally and no actual rebuild has yet to be signed off yet. I should make it pretty clear that only the Technical Beta and TAP will be receiving this interim, so those of you with MSDN accounts (among others) will be missing out on this release."
-
#3024 Szóval itt szenvedtem a Vistával talán emlékeztek. Hibás volt a RAM az XP simán elment,mig a Vista nem, csak egy teszt után jöttem rá. -
#3023 na én inkább várok még -
#3022 1. Ugy tudod megcsinalni, hogy 2 particiot csinalsz, egyiken van az XP, masikon a Vista (Vistanak 12giga kell, de ajanlatos 14-15, ha par progit melle akarsz rakni). Ha ezt megcsinaltad, gepinditaskor auto feljon egy menu, hogy melyik rendszert szeretned elinditani, onnantol egyertelmu.
2. Fogg. sincs -
FLeK0 #3021 Vagy kulon particiora rakod, vagy frissited ra az XP-t, utobbi esetben formatalnod kell ha jon uj vista beta vagy ujra XP-t akarsz. 12gb hely kell neki 1 particion. -
#3020 Lenne 1-2 kérdésem ezzel a Vista beta 2-vel kapcsolatban :/
1. 2 vinyóm van, a 19 gb-sen van 10 giga hely, a másik 80 gigáson kb. 2 giga hely. Rátudom rakni a Vista-t arra a 10 gigára, a Win XP mellé?
2. A második, hogy mi lesz ezzel az opengl-el? Majd kifog jönni valami patch hogy jó legyen, vagy valmai megoldás, vagy majd ha kijön egy újabb beta akkor azt is lekell tölteni és azt feltenni amibe már bennelesz? :/
Vagy ezt a Windows Vista-t nem elhet így winxp mellé telepíteni? (cikkbe az van hogy hagyjuk meg korábbi rendeszerünket, de a microsoft.com -on ezt írja:
"Továbbá a Windows Vista Beta 2 (és RC1) telepítését követően nem térhet vissza a korábbi operációs rendszerre – tehát vagy be kell szereznie és telepítenie kell majd a Windows Vista végleges kiadását, vagy újra kell telepítenie a Windows korábbi kiadását. A Windows Vista Beta 2 telepítése előtt ne feledjen biztonsági másolatot készíteni az összes fájlról."
-
#3019 Igazad van benne, hogy lopott de ami jobb az akkor is jobb (sajat velemeny). Mielott vki felreerti, Mac-et is nagyon szeretem, de idaig winnel jobban elvoltam, viszont megertem azokat akik munka (pld.: 3d, filmvagas, photoshop...) miatt (is) azt hasznaljak, tenyleg jo rendszer. -
pcdeni #3018 É a vista jó, a vista szép, a vista ilyen, meg olyan. De ne nagyon szépítsünk rajta a Microsoft ötleteket lopott a Macintoshtól, jó az is igaz, hogy vannak saját elemek, de azért én nem sajnálom az ötletlopást, a mac is cool! -
#3017 Linket dobnál az nv driverhez? -
#3016 Én tökéletesen meglennék vele, az XtremG-s emberkék már rég kiadtak egy szinte XP-s driver szintjére tweakelt, Aero-t (LDDM) is támogató 88.61-es Vista drivert amivel a Vista is szépen viszi a játékokat. (igaz OpenGL-t nem próbáltam, csak D3D-set, de úgyis csak olyat használok)
Egyetlen gondom hogy a WIndows update is letölti tökugyanazt az XP Audigy drivert amit elfogad a Vista és szólnak a hangszórók, de nincs vele control panel. (CD-ről felerőltetve meg nem talál Creative hardvert az XP-s controlpaneljük) Így a Vista buziskodó eszközkezelőjéből meg nem lehet rendesen beállítani a hangot (5.1-re állítva csak 4 hangszóró szól, de ha 7.1-re rakom akkor a játékok is 7.1-es cuccnak látják és akkor azok szórják szét szarul ; nameg nincs bass redirect hogy ne legyen mozgássérült a mélynyomó) és játékok alatt szarul szól a hangosítás. -
Inquisitor #3015 Elolvastam, de más helyeken volt akinek ment a Quae valamelyik része alatta, akor még is csak meg lehet oldani az OpenGL "problémát", nem? -
#3014 Akik nem tudják lehet-e a beta2-t fő oprendszerként használni azok olvassák el EZT! -
Inquisitor #3013 Valahol (magyar vagy külföldi fórumokon), valaki talált már olyan Flash eszözt, amivel a Prefetch-et (jól írtam?) működésre lehet bírni, és nem találja a Vista túl lassúnak? -
#3012 ProGabe #3003-as hozzaszolasaban emlitett cikkbol idezek: "Információink szerint az RC1 a mostani Beta 2-höz képest tartogat majd némi újdonságot a szolgáltatások terén is."
Nos nem akarom elkiabalni, de szerintem bennelesz az Aero Diamond :) -
#3011 #3001 - nem akarlak elkeseriteni, lehet, hogy csak en tevedek, de szerintem RC1-re meg boven varhatunk :) szerintem meg lesz legalabb 2-3 CTP build mielott azt kiadjak.
#3007 - lehetett kerni "media"-n is (azaz CD-t is kapsz) de ezt nem kertem mert szerintem absz folosleges. Mire ideér mar majdnem uj buildet kapunk.
#3008 - na ez latod biztos :D ha nem adnak kozbe ki meg1et :D