40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • janos666 #3010
    Ok, legközelebb ha itt felmerül akkor ahelyett hogy rákérdezek itt inkább utánnanézek máshol hogy van-e új build.
  • bon
    Nincs új bulid, egyszerűen még korábban kértem dvd-n is a Vista-t és Longhorn server-t amit ma kaptam meg.
  • FLeK0
    ha lenne uj build arrol elobb tudnank minthogy kierkezik egy magyar cimre
  • janos666 #3007
    MEgrendelted a beta2-t vagy tényleg van új build MNDS-eseknek?
  • bon
    Nekem is ma hozott pár cd-t
  • Mr Manson
    jaja, bár ma hozott postás csomagot :D egyenes MStől
  • FLeK0
    Az majd jo negyed ev mulva, de attol meg johetnenek rendszeresebben uj buildek mint a beta2 elott.
  • ProGabe #3003
    Ingyenes Vista RC1 példány a Beta 2 felhasználóknak
  • Sorcy
    5456-RC1
  • Sorcy
    Ha minden igaz akkor meglesz! 5465-RC 1! Reméljük igaz amit írnak és egy héten belűl a " miénk lesz " !!!
  • Extraboy
    Jo lenne egy uj build :]
  • FLeK0
    szerintem a linux.comon!
  • gurgely
    hol?
  • janos666 #2997
    Kaphatsz ingyen sajátot.
  • gurgely
    vistához
  • gurgely
    Mondjatok már egy cd címkét a vitához.
  • Zsoltika 007
    Maradjunk annyiban hogy visszavonul. De attól még lemond..
  • Newfronter
    Hogy mondott volna már le? Csak majd idővel átadja a helyét az aktívabbaknak...
    Ne értelmezd félre már a hírt!
  • berlinboy6329
    Bill Gates tényleg lemondott?Lál,most tudtam meg.
  • Sorcy
    Is Windows Vista Interim Build 5456 coming to testers this week?
    by Larry Richman
    June 20, 2006

Now that Windows Vista Beta 2 has been officially released to the public, members of the technical beta tester community are chomping at the bit for their next build. As was the case between Beta 1 and Beta 2, various groups of testers received interim builds of Windows Vista approximately once per month.

Although Microsoft has not officially stated it, we expect this once a month release schedule to continue through the RC (Release Candidate) period. If this is the case, then a new post-Beta 2 build should be out within the week. This would be the first build in the RC1 branch.

And so the speculation begins...and word is that Windows Vista Interim Build 5456.winmain_idx03 is on the way! The Hive's blogger Brandon LeBlanc tipped us off to this post by Utakz, whose blog is usually pretty accurate, as blogs go.

"Currently, Microsoft have been working on a new interim post-Beta 2 build of Vista to release to the Technical Beta testers within the next week or so, assuming all goes as planning over at Redmond,: according to Utakz. "The build to be released, 5456.winmain_idx03, is still currently being worked on internally and no actual rebuild has yet to be signed off yet. I should make it pretty clear that only the Technical Beta and TAP will be receiving this interim, so those of you with MSDN accounts (among others) will be missing out on this release."
  • FLeK0
    vegulis minek tegyek jobba az internetezok 85%-anak az elmenyet.
  • Bankrupt #2989
    Sajnálom, ösztönös az MS ellenszenv :) Jah, nem muszáj használni, csak tudatni kéne az MS-al, hogy tök feleslegesen frissítik azt a progit :D
  • bon
    Én Cd-ről bootolható windows váltózattal indítom a rendszert és ott van nekem ERD Commander azza egy elkalom kivételével minden fájlt tudtam törölni. Ami meg fenmaradt abban a kivételes esetben azt saját tulajdonba vettem XP alatt adtam a felhasználómnak full jogot és a windows intéző letudta törölni.
  • Zsoltika 007
    Hát ez eléggé fél megoldás. De hogy hogy nem lehet törölni?? Pedig recovery console-nak illene tudnia.
  • apu
    Köszi lehet, hogy ez lessz a megoldás.
  • janos666 #2985
    Bootolsz Vista DVD-ről, kérsz Recovery console-t (system recovery vagy hasolnó menüben az install gomb alatt), beírod hogy del /?, megnézed melyik paraméterek kellenek hogy töröljön írásvédett filokat is és hogy ne kérdezzen rá külön minden filera (nem ugrik be, de talán del /s /q /r) és így letölröltetsz mindenVistás mappát. Eztuán hátramarad kb 6-8 mappa minek az össze helyfoglalása kb 4Mb, ezeket utánna szépen bemásolod egy ZZZZ nevű mappába ami nem nagyon fog zavarni. Legalább is én így csináltam eddig 3 buildel és most van egy 15Mb-os ZZZZ mappám.
  • apu
    Talán nem is ragozom tovább a lényeg az, hogy Tudtok e arra valamit arról, hogy lehet kitörölni, vagy/és az irásvédetséget feloldani más oprendszerben a Vista fájlokra? Ne legyen ott az a sok szemét már három partición. Természetesen formázás nélkül, mert azt nem kérdezném. Úgy könnyű:)
  • apu
    Szóval, ha nem érted elmondom mi történt. Ugyan nem egy egyszerü eset. Mind említettem két vinyón van 5 nagyobb partició ami szóba jöhet meg kettő, talán három kisebb ami a linux, stb és egyéb rendszerindítás. Az első telepítésnél mivel legalább 10 Giga kell neki az egyik vinyó 60 gb os particiójára raktam ami partició az XP dokumentumok mappája. Mert ugye az xp nem a saját meghajtón kezeli nálam a dokut. Namost ez Vista biznisz beta2 a 32 bites változata. A Vista nem ment fel ahogy említettem telepítés vége felé meghalta magát. Ujraindítottam, és a Vista indult, de nem töltődött be teljesen. Csökkentett módba bejött, elősször, majd ujraindítás után soha. Természetesen összekeverte a meghajtó betüjeleket, az XP. t nem tudtam indítani, kénytelen voltam a linuxal hejrehozni a boot ot, akkor már az xp is elindult, ugye a vista átirta ba meghajtók betüjelét, de a boot fájlt elfelejtette kijavítani az xp hez a megváltozott elérési utat . Ezért nem találta gondolom, az XP.t. Na. Rendbejött az xp azon kivül, hogy mineddig C volt, most meg I meghajtó. Sebaj. Gondoltam de a Dok meghajtó mappába bele kerültek a Vista fájlok, amiknek egy részét nem tudtam letörölni, mert nem engedte az XP nek letörölni.
    Folyt következik ez még az eleje az ügynek, mert utánna jött az a változat amikor egy üres particót csináltam neki és oda akartam felrakni. Ezt majd késöbb.
  • Extraboy
    Koszonjuk szepen az epito commentet :) tudod absz nem kotelezo azt hasznalni, de megjegyeznem, hogy nekem Vista ala meg 1 virus se futott be, sot XPhez sem (IE7el voltam).
  • Bankrupt #2981
    Ez igen! Az Internet Explorer 7-be már lapfülek is lesznek!

Ha így haladnak, az IE 19-be már lehet hogy feleannyi vírus fog észrevétlenül a windowsal barátkozni!
  • kirol
    Full nem értem, de biztos.

Egy új, üres, külön partícióra raktad fel. De nem indul le, ezért le akarod törölni, ugyanakkor meg nem is akarod törölni, mivel azt írod, hogy a particiót nem akarod törölni.
  • apu
    Külön particióra raktam egy üresre, 8 particó van a gépen letakarítottam neki egyet. Már a telepedés során valamikor ujraindítás után fagy le. Többször próbálkoztam. Két verzióval is. Mindkettővel ugyanaz a gond. Már feladtam a problémám most az, hogy nem tudom letakarítani. Természetesen a particiót nem akarom törölni.
  • neozed
    Sziasztok.
    Nekem idáig egyetlen problémám volt (van) a Vista-val, mégpedig az, hogy egy idő után (bármit is csinálok) kikapcsol a monitor, és semmire sem reagál.
    Az energiagazdálkodásban kikapcsoltam ezt a funkciót, tehát nem attól van.
    A Gépem:
    Abit IC7, Prescott 3.2GHz, 1GB Ram, Audigy2, Ati 9700Pro.
  • kirol
    Külön particióra kellett volna rakni. Élég merész egy beta-t felrakni rendes általad használt XP mellé.
  • apu
    Szevasztok.
    Nekem nem megy fel a Vista, szóval felmegy de nem indul el, két változatot is próbáltam de ugyanaz a helyzet, most az a gondom , hogy nem tudom letakarítani a maradék fájlokat mert az XP nom törli le, van valami ötlet, a formaton kivül ?
  • markastor
    Ja, az nem te voltál, akire gondoltam. Akkor bocsi.
  • kirol
    Nem! Ma a #2957 -es linkről szetdem, ami ugyan ez, amit írsz.
  • markastor
    Nyugodtan szedheted.
    Te a http://download.vista.com nem hivatalos, s mellesleg bezárt oldalról próbáltad leszedni, ez pedig a
    http://download.windowsvista.com hivatalos MS oldal.
  • kirol
    Köszi, de én onnan mégegyszer meg nem próbálom, az biztos. Háromszor elég volt.
  • zsanet
    Free Download Manager programmal