40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • zsanet
    innen 14óra alatt jött le
  • sasNAXO
    azt h, kellene?
    mármint az XP SP2 komp. modot?
  • kirol
    Azt én is gondolom, de akkor remélem csak ugyan az.
  • janos666 #2967
    Nekem azt a linket amit a tiéd fölötti hsz-ben van simán bevette a FlashGet, mást is töltöttem közben máshonnan így 3 nap alatt szedtem le vagy 6X megállítva és újrakezdve de sose szarakodott.
  • FLeK0
    ranezesre a kiadasanak idopontja
  • kirol
    Ez a verzió:
    http://download.windowsvista.com/dl/preview/beta2/en/x86/iso/vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso

Ez ugyanaz, ami mint ez:
    Windows Vista Beta 2 ISO, Build 5384.4 (32-bit x86)

Vagy ez mit takar: 060518-1455 ?
  • kirol
    Ne őrjíts már te is. Persze hogy nem.
    Amúgy alapból az elején lefoglalja.
  • FLeK0
    nem telt meg a vinyod? :)
  • kirol
    Ugyan itt állt meg tegnap. Hajszálra.
    Ha forgalmi díjas lenne a netem, már úgy bepereltem volna őket, mint a huzat.
  • kirol
    B@sszák meg tényleg, most megint 60%nál leállt, nem tud tölteni. Mi a franc lehet?
    Ezt nem hiszem el.
  • bon
    Kipróbálni mindenképpen megéri szerintem. De ha játszani akarsz esetleg alatta arra nem ajánlom, meg jó pár programmal lehetnek alatta gondok.
  • FLeK0
    ne flashgettel toltsd. Akkor toltsd inkabb innen, varj par masodpercet es letolti az MS download manageret, az normalisan letolti.
  • kirol
    Hát erről szedtem tegnapig, este meg már nem bírt csatlakozni.
    Na elkezdem harmadszor. Flashget-et használok amúgy.

Megér ennyi b@szakodást legalább?
  • FLeK0
    http://download.windowsvista.com/dl/preview/beta2/en/x86/iso/vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso
  • kirol
    Valaki valami közvetlen linked tudna adni?
    Ahonnan rendesen le lehet szedni?
    Ami valami ilyenre végződik: vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso
  • FLeK0
    gondolom emberek a helyi halon
  • sferrari
    valaki mondja miez a "people near me " a vistában?
    bejelentkeztem de nem tudom mia z értelme :)
  • kirol
    Nekem erre az az oldal jön be, hogy megrendelhető, meg letölthető, és a töltésre kattintva ez van:

Köszönjük, hogy érdeklődik a Microsoft Windows Vista Customer Preview Program iránt.

Ön megkapta a programban elérhető összes termékazonosító kulcsot.
    Megjegyzés: A Windows Vista Beta 2 egy termékazonosító kulccsal legfeljebb 10 számítógépen telepíthető és aktiválható.

Viszont semmi link.
  • FLeK0
    toltsetek az MS oldalarol, az Akamai download managerrel, azzal a legbiztosabb elvileg.
  • markastor
    Nekem ezt a címet küldték:
    http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx
  • kirol
    Valami hivatalos torrent címe nincs?
    Hát b@sszák meg magukat, minek kett törölni a szervert? Már leszedtem vagy 5 GB-os , és kezdjem előrről harmadszor?
  • kirol
    Miért ez nem Microsoft szerver? Hát ők küldték a linket.
    Nehogy már harmadszor kezdjem el szedni.
  • pcdeni
    JA, Hedic!
    Nézd meg az e-mailjaidat!
    megvagy!!!!!!!!!!!!!!
  • Hedic
    kosz a tippeket!!! ahogy elnezem jo sokba kerul ez mind,na mindegy amugy fogalmam singy hogy meg mi lesz mert mostanara ennyira fejlodik a tecnologia szinte minden teren hogy az nem igaz!!! de ez meg majd elvalik.....egyenlore csak osszagyujtok aztan meglatom,nem akarom elsijetni a kompim turbozasat....
    koszi a tippeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pcdeni
    Ki tud nekem segíteni, hogy mik kellenek a Microsoft Windows Vista full működéséhez, ha játékok is fognak futni rajta?
    Kirolnak üzenem, hogy igen, űjra kell, hogy kezdje a letöltést, de ajhánlom az eMule -ét ami cirka 4.5Mb és innen érhető el: http://vcheck.emule-project.net/en/version_check.php?version=1146&language=1038
    Ja, remélem, hogy Hedic még itt van!
  • markastor
    Kezdd el szedni Microsoft szerverről.
    Szerintem azt már nem tudod folytatni. :(
  • kirol
    Mivan? Miért?
    Akkor most hogy folytassam? Nem akarom újra kezdeni, mert már így is 2x szedem. Elsőre 70%-ig jutottam, most 60%-nál járok.
  • markastor
    Talán ezért:
    download.vista.com:
    "Site Removed

express has been removed from our system."
  • janos666 #2942
    Hát ez bonyolult kérdés. Vehetsz pl. 25-35000 küröl egy PCI-Ees AM2-es foglalatú alaplapot, bele egy 3800+ körüli procit 35-37000 körül (ez utóbbi saccra, nem tudom) 7600GT-t 40-45000 körül, mellé DDR2-es RAM-okból vagy 3db 512-eset, úgy nemistudom, 30-35000 körüli áron. Ezzel a géppel tuti mennifog a Vista, sőtt még minden mai játék is szépen fog rajta futni. Nameg nem ártana bele egy Audigy 4 vagy 2 13-18000 körül (vagy X-fi ha hangcuccod is van otthon 25000-ért). Dobj mellé egy 420W-os márkás tápot 15-20000 körül. Ha videót akarsz inkább tömöríteni, nem játszani, akkor meg Intel procit vegyél, sőtt 2 magosat (a VGA-n meg spórolj le egy használt 6600GT-re, kell az enyém? :)
    De ha tökéletesen Vista kompatibilis gépet akarsz akkor DX10-es VGA-t kell majd venned amit ma még nem adott ki senki, arra várhatunk még... Tényleg, a Gef8 DX10-es is lesz vagy csak a pipelineket egységesítik meg 2magoznak (ha egyesítik)?
  • FLeK0
    akkor maradj az xp-nel, oprendszer miatt nem kell uj gepet venni, ha meg masra kell akkor te tudod milyen, arlistat talalsz.
  • Hedic
    hát öszintén megmondva szar... a Ramom van 768,grafikus az dzsiforsz 4-es van egy 20 gb-nyi harddiszkem + 80 amit tavaly vettem bele,akkor a procim 1.66 ghz
    ez van!! körülbelül milyan gép kellen ahoz hogy a vista 100% mukodjonb rajta??
    persze ne csak dolgokat hanem azoknak az árát is mondjad ha tudod...meg ha kell még valami informácio a kompimrol akkor szolj!!!egyébként 2001-es kompi
  • kirol
    Bakker, hogy mi van. Nekem kemény 0,56 kb/s -al jön lefelé a a download.vista.com -ról. Miért, azt nem értem. Pedig 60%-ig tegnap még jött 80kb/s-al.
    Nektem jön rendesen?
  • sferrari
    nekem is
  • Papirzacsi
    Mondjuk nekem 10 gigásra ment fel egy szó nélkül...
  • FLeK0
    egyebkent nem ertem hogy miert nem irja ki az installeruk hogy 12 alatti particiokra nem megy fel, mint par builddel ezelott..
  • Dodo55
    Csináltam neki 15 gigásat. Sikerült, mostmár Vista alól írok.
  • FLeK0
    csinaljal egy legalabb 12GB-s particiot neki.
  • Dodo55
    Letöltöttem mégegyszer, és leellenőriztem az sfv fájllal, és az ellenőrzésen átmnet az iso-m tehát most jól jött le. Azonban most meg 57%-nál, 80070241 hibakóddal leáll a telepítés. A partíció amire fel akarom tenni csak 10 gigás. Azért nem csináltam nagyobbat, mert azt olvastam, hogy 7 giga megy fel. rákerestem a hibakódra, és a google egy csomó fórumot dobott ki találatnak ott olyanokat olvastam ezzel a hibakóddal kapcsolatban, hogy native módról compatibilityre kell állítani valami módot a biosban, a másik dolog amit olvastam, hogy az iso rosszult jött le, de ez kizárt, mert leellenőriztem az sfv fájllal. Nem is a dvd írással lesz a hiba, mert 2X is kiírtam először egy fujifilm dvd+r-re, aztán egy tdk dvd+rw-re. És minkét dvd-vel 57%-nál jön elő a hiba.

Olvastam olyat, hogy valaki xp alól, daemon tools-al telepítette fel, clean installként. Ez lehetséges? Mert akkor megpróbálom így, legalább nem kell szenvedni annyit, mintha dvd-ről bootolva telepíteném.

És egy SATA-s winchesterre akarom telepíteni. Szóval lehet, hogy az a gond, hogy native módban van valami sata-s beállítás a biosban, amiről olvastam.

És 2 partíció van a SATA-s winchesteremen, mindkettő primary, ez lehet gond? Mert úgy tudom, hogy nem egészséges 2 primary partíció 1 winchesteren.
  • asysoft
    Magaddal szúrsz ki, ha a 64 bites Vistát próbálod. Több memória kell neki, lassabb, valamint bugosabb. Bár az X64-es XP-t még nem néztem, de ha már 64bites Windowst akarsz használni, inkább azzal próbálkozz...
  • Magnum PI
    Nekem igazábol az történik hogy, az első bootlás után nem látja a dolgokat. Ki is írja hogy valami gáz van, nyomok egy entert és újra indul. Nem akarok 32bitest felrakni mert azért vettem athlon 64-et hogy 64bites legyen. Viszont most kellene nekm valami jó particionáló program mert szana szét szedtem a vinyót és 64bit alatt nem akar indulni a pq bootolásnál