40038
-
FLeK0 #3090 Title Legacy Drivers for Beta 2 and Up
Release Date 6/21/2006
Files in Download:
NetSDPx86.zip, 59.69 MB
NetSDPx64.zip, 2.52 MB
:D
ez is sokat elarul :) -
FLeK0 #3089 most latom hogy mar 23-a ota ott van connecten az uj build.. olyan jo lenne ha tudnanak egy kibaszott mailt kuldeni idoben amikor kiraknak vmit. -
#3088 Uj build, az announcements-ben nezzetek meg a linket hozza. Dear testers... jo toltogetest :) -
#3087 nyugii.... nem basztatasbol irtam... velem is volt mar ilyen, sot idegesitobb is :D aero bennevan, hogyne lenne... de mar miota bentvan. Csak az aero diamond nincs. -
#3086 Köszi. Veled még nem volt ilyen, hogy véletlenül az egér mozgatása közben kattintottál? Ráadásul szar is az egerem, gondol egyet 1 helyett kettőt kattint.
Az progi meg azért rákérdezhetett volna, hogy tényleg törölni akarom e.
Na mindegy, már kiírtam DVD-re. Holnap felrakom a régi vinyómra.
Az aero ebben ugye még nincs benne? -
#3085 Sajnos nem tehetünk be engedély nélkül képeket. Így kénytelen vagy a neten fellelhetőekkel megelégedni. -
#3084 Tudtommal se lehet képet közzétenni az engedélyük nélkül. -
#3083 "én véletlenül kattintottam a keresztre" - grat :) -
#3082 Ha jol tudom, nem lehet kepet kiadni, csak microsoft engedelyevel ( bar ebbe nemvagyok telj biztos ), szoval tolem ne varj :( :) -
#3081 vki szurjon bár me pz egy jó kis képet! tudom h lehetne neten keresni meg itt az sg-n is van, de nekem egy mezei átlagos usertől kell kép, ésnem egy nagyválalati cég gépéről mert abban semmi jó nincs -
#3080 Rohadt Vista. Nagyon nem akarja, hogy feltelepítsem. Már negyedszer, vagy ötödször szedem, és most én véletlenül kattintottam a keresztre, ami az eltávolítás.
Hát azt hittem, felkötöm magam, mert már most is 80%-nál járt.
De sikerült visszahoznom. Huh, remélem most lejön 100%-ig. -
#3079 #3076 - Az a forum kicsit arrebb van :]
#3077 - Ebben igazad van, jo megoldas, csak en mindig ugy nezem, hogy ha lehet, ne tegyek fel emiatt plus programot (igaz ennyi erovel grafikara paintet is hasznalhatnék... :D).
#3078 - Koszi a linket, meg nem hallottam rola, de kivancsi leszek :) -
#3078 Ajánlom mindenkinek a Total Commander 6.55 beta1-et most már támógatja a vista-t. végre normálisan néz ki. link -
#3077 A Boot Configuration Data szerkesztése grafikus felületen
Ezt már tegnap is linkelték a #3045-ben. -
#3076 Bocsi, de én XP-hez gondoltam. -
#3075 Javitsatok, ha tevednek... de Vistaban a bcdedit.exe-t hasznaljuk boot szerkesztesre. Ha gondolod, privibe irj egy mail cimet, es elkuldok egy fajlt, amiben le van irva hogy hasznald. -
#3074 Az msconfig -of futtatva ott van a SYSTEM.INI, WIN.INI és a BOOT.INI.
Jobb esetben, de az ismerősömén nincs ott alapból a BOOT.INI. Ezt hogy lehet előhozni?
Mert mindig egy olyan partícióról akar bootolni, ami már nincs is. A BOOT.ini-ben meg lehet ellenőriztetni, hogy elérhetőek e a partíciók, de boot.ini hiányában nehéz. -
#3073 IE7-ben miutan hozzaadtad az rrs-t (subscribe), rakattintasz a sidebar-os rrs olvason az options-ra es kivalasztod amelyikre feliratkoztal. -
Dodo55 #3072 Extraboy! az rss topicban írtad, hogy a vista sidebart használod rss olvasónak. Meg tudnád mondani, hogy hogyan lehet beállítani, hogy ne csak azt a 2 darab Microsoftos rss-t tudja kezelni? Szóval hogy lehet egyéb rss-t hozzáadni? -
#3071 Gazsi007:
a) Ha ENNYIRE nem vagy tisztaban semmivel, mi a szarnak kell felraknod BETA operacios rendszert??
b) Ha nem tudsz angolul, miert kell ANGOL rendszert felraknod?
c) Ha mar olyan "okos" voltal, hogy az elozo 2 ellenere felraktad, akkor legalabb ne irjal mar ennyire rohadtul zavaro dolgokat olyan forumba, ahol olyanok vannak akik ennel egy "kicsit" jobban ertenek hozza.
d) Mire van a Microsoft forrodrot? Hatha azok el tudjak viselni ezt a sok f*ssagot, vagy pedig microsoft.com, rakeresel vistara, biztos lesz segitseg.
e) vegul meg kerlek, ne irj 1db uzenetet 600 commentbe.
Todá! (kösz) -
#3070 Használd az XP telepítő CD-t. -
Gazsi007 #3069 De ez a szar csak a vistába lép be mert ha az xp-be lépek nem indul el. -
#3068 XP alatt. kéne beirnod. Ha nincs fent xp akkor beraksz egy xp telepít cd-t és azzal gyalultatod a particiót. Reszemről ez volt az utolsó segítség, mert ez már zavaró nagyon. Mivel ez már nem nagyon tartozik a Vistahoz. -
Dodo55 #3067 Felraksz egy angol OS-t(Operációs Rendszert, mielőtt megkérdeznéd, hogy mi az az OS), úgy, hogy nem tudsz angolul? -
#3066 Egyébként merész vagy ha ennyire kevés informatiaki ismeret mellett felraksz egy beta oprendszert. -
Gazsi007 #3065 Ilyen nincs a Vistán. -
#3064 Enter-t se felejtsd ki, mer amilyen okos, megint ir egy commentet, hogy hiaba irta be, csak a szoveg mogott villog a kurzor es ennyi. -
Gazsi007 #3063 Mi Angolul hogy futtatás? -
Dodo55 #3062 Start menü->Run, beírod, hogy cmd.exe és bejön! -
#3061 start menü futtatás és beirod, hogy cmd -
Gazsi007 #3060 De az hol van? -
#3059 Anyááám segits... -
Dodo55 #3058 A parancssor -
Gazsi007 #3057 Az mi? -
Dodo55 #3056 cmd.exe -
Gazsi007 #3055 Akkor tudod hol van? -
Gazsi007 #3054 Kiváncsi voltam. -
#3053 Ha ilyet nem tudsz, mi a szarnak kellett felraknod a Vistat? -
Dodo55 #3052 Nyugi már! Várd meg amíg válaszolnak, ne irogass fél percenként! -