40038
-
#3131 Kétféleképpen lehetsz betateszter, meghívásos alapon vagy pénzért... pl Extraboy ha jól tudom meghívóval lett betateszter :) -
Inquisitor #3130 Mi az hogy fizet? Kinek? Ha bétateszter, akkor INGYEN megkapja. Ha nem bétateszter, akkor letölti vagy megveszi 9 euroért a béta2-t, és frissíti, ha nem frissíti, akkor meg vár az RC1-re. -
markastor #3129 "ha le akarod tölteni a Vistat, akkor ott fel is ajánlja"
Igen, a Costumer Preview Program-os Beta 2-őt.
De mi van, ha valaki töbre vágyik, és az 5456-ot akarja használni? :)
Akkor vagy fizet, vagy warezol.... -
Inquisitor #3128 Megkérdeztem másik fórumon, ha van 15GB üres helyed a Vistás partición, akkor lehet frissíteni az új verzióra, csak sokaknak többet nem indult el a Vista utána :) -
#3127 Fizetni kell érte és akkor elvileg bárki lehet... de van itt aki ezt jobban tudja. :) -
Inquisitor #3126 Ha hivatalos teszterre gondolsz, akkor passz :) -
Inquisitor #3125 "Valaki nem tudja, hogy lehet valaki béta teszter?"
Szerintem kell regisztrálni egy Windows Live ID-t ...
Talán itt, ha lehet direktlinkelni.
De kérdésedet nem értem, mert ha le akarod tölteni a Vistat, akkor ott fel is ajánlja, mondjuk én honapokkal elöbb regisztráltam. Nemsokára tudtommal már nem lehet regisztrálni, mert "elegen" vannak a felhasználók.
(Egyébként ez az ID kell az Office 2007 bétához is, ha jól tudom.) -
baca01 #3124 zsanet! az mbr-t átírta a pista amikor felraktad...
my computer--->jobb klikk--->properties--->speciális--->indítás és helyreállítás... na itt lehet buherálni vmien szinten:P
a többit azért írtam magyarul mert nem jut eszembe hogy van angolul:P sok sikert:D
-
gadna #3123 Nekem is szarakodott az elején, nem ilyennel, de lefagyott, nekem driver problémák voltak, rábíztam, hogy a vista keresen magának drivert az interneten, azóta jó.
-
#3122 más ötlet? -
gadna #3121 Nekem is így van, de nekem adott automatikusan boot loadert. Próbáld meg mégegyszer. Én a Vista telepítesekor a D meghajtót jelöltem meg fő winchinek. És mikor a Vista megy a D-t látja C-nek. Az XP meg rendesen. -
#3120 Sziasztok.A következő probléma merült fel:adva van 2 winchester.Az elsőn XP,a másodikon vista oprendszer van.A vista később lett telepítve,és inditáskor csak a vistát hajlandó indítani. hogy lehet rávenni a gépet,hogy választható legyen bármelyik oprendszer? -
Brett Shaw #3119 Semmi baja a memóriának. Goldmemory szerint, ill. a Vista sajátját is lefutattam. -
#3118 Én nem sajnálom. Átverésnek vettem hogy filesystemnek emlegetik, pedig semmit nem tesz az NTFS helyére, de mellé se, simán csinál egy adatbázis a fileokhoz aztán örülj. -
FLeK0 #3117 lehet memoriaproblema, futtass teszteket -
péntek józsef #3116 Hát nem tudom nekem tökéletessen működik de viszont nekem nem nagyon tetszik!(ez saját vélemény)! -
Brett Shaw #3115 Sziasztok!
Ma raktam fel a hivatalos Vista Beta2-őt (build:5384) és máris van egy nagy gondom. Amikor beteszek egy CD-t vagy DVD-t és az olvasóhoz fordul a rendszer (bármelyikhez ld. aláírás) kék halállal elszáll.
Page_fault_in_non_paged_area. Ez a hibaüzenet.
Tapasztalat? Ötlet, segítség?
-
FLeK0 #3114 betanews, Microsoft Axes WinFS, Cancels Beta 2
The lead program manager for WinFS, Quentin Clark, has announced that his product is no more -- at least in its current form. Microsoft has decided not to continue development on the new file system, canceling Beta 2.
-
#3113 oks :) -
FLeK0 #3112 sikerult megcsinalni :)
A windowsban beallitottam, utana nyitottam meg a powerstripet es akkor a windowsos beallitast mar lehetett lockolni. -
FLeK0 #3111 Nem a futtatassal van gondom, hanem amikor a refreshrate allito ablakban 85 fole huznam csak egy windowsos kis hangot ad es nem allitja be.
pedig a windowsban be lehet allitani, ha ki van kapcsolva az account protection, csak az ugye nem marad meg ha vmi mast futtatok teljes kepernyon. -
#3110 Meg probald meg, hogy Xp kompatibilitasi mod. Talan segit :) -
FLeK0 #3109 Semmi mas ilyen nem mukodott eddig vistaban, b2-ben volt vegre jo az uj powerstrip, de most az is elveszett egy idore ugy tunik :( -
#3108 refreshlock? -
FLeK0 #3107 A powerstrip viszont megint nem mukodik, hello 85hz! :| -
#3106 Install meg rohadtgyors lett :) nalam 20 perc -
FLeK0 #3105 Valami oka csak van.. A beta1-ben jo volt, aztan jott ez az account protection cucc, sokaig recsegett (vagy volt amikor XP-s driverrel volt jo), most enyhitettek rajta es megint jo :)
Teny, hogy szar drivereket csinal a creative, de most ugy tunik nekem hogy itt vmi mas zavart be egy ideig.
A bootolas nekem egy picit (~15 masodperccel) lassabb lett mint a beta2-ben, igaz ott a home premiumot neztem, itt meg ultimatet. -
#3104 Nállam is így van, most jól szol az audigy 2-öm. De azért iylen merész megállapítást nem tennék, hgy még se a creative driver a rossz. -
FLeK0 #3103 meglepo modon a legujabb buildben tokeletesen szol az audigy 2-es kartyam a beta1-es driverekkel, pedig tobb valtozaton at csak recsegett. Akkor megsem csak a creative a hibas.- -
#3102 Javul a windows, de a bejelentkezés után még mindig elszütyőg. A Pontozás továbbra is sazr, bár változott. Én különbéséget láttam kinézetben a hangok beállításánál és a tűzfalnál is. -
#3101 Nekem is van 3,2 -es Quantum Fireball -om is. -
#3100 "A pontozása érdekes" - nem erdekes, hanem szimplan szar.
"De az, hogy az ablakok elfordatva térben látszódjanak a próbám alatt (kb 10 perc) nem sikerült megtapasztalnom" - Win key + TAB
"El is adom, csak nem tudom mennyit érhet egy 60 gb-os maxtor." - nekem meg van 3gigas quantum-om is :D:) es mukodik :) -
#3098 fel
#3096 - sehogy. -
#3097 Na megértem ezt is. Felraktam. Nagyon komolyan néz ki.
A pontozása érdekes, mert kb ilyen pontokat kaptam: 3,5 3,9 5 5,8 4 és ez neki összességében 3.
De az, hogy az ablakok elfordatva térben látszódjanak a próbám alatt (kb 10 perc) nem sikerült megtapasztalnom.
Viszont arra rájöttem, hogy mennyit fejlődött a technika, mert a régi winyómra raktam, ami annyira nem is öreg 3 éves lehet, de olyan visító hangja van, mint egy sugárhajtásos repülőnek felszálláskor, és kiakasztotta a fülemet az a frekvencia.
El is adom, csak nem tudom mennyit érhet egy 60 gb-os maxtor. -
markastor #3096 Valaki nem tudja, hogy lehet valaki béta teszter? :confused: -
#3095 Na én mindjárt telepítem fel, most irom kifelé. -
markastor #3094 Képek még -
markastor #3093 Képek -
#3092 Felraktad már? -
#3091 kuldenek, csak par nappal kesobb :D