40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • kirol
    Vistahoz honnan lehet drivereket szermányolni?
    LAN-t nem tudja telepíteni, így meg nehéz aktiválni a Vistat, meg drivereket keresni.
    Az Intel® Chipset Software Installation Utility -nek sincs még véletlenül sem Vista verziója.
  • Garyskillz
    sikerült megoldani a problémát, azt nemtudom h hogy, de mostmár nem szakadok meg és hibaüzenet sincs :D , már csak annyi gondom van, h mikor inditom a vistat, bejelentkezés után a start menü gombja eltünik, és csak 1 fekete négyzet van a helyén, és csak utána áll vissza a rend miután restartolom az explorer.exe -t, ez szntetek miért van?
  • Garyskillz
    szépestét!
    felraktam a vista beta 2-es változatát, aránylag jól müködik, viszont vannak vele problémáim. Wireless internetem van, és valamiért a kapcsolatot folyton megszakítja, és folyamatosan kapok 1 ilyen hibaüzenetet:

ez mit jelent és mi lehet a gond? plz segitsgetek!
    thx
  • Garyskillz
    köszi a segítséget, letöltöttem a progit, mindent rendben talált, egyedül nincs elég helyem :( de majd csinálok akkor neki
  • Newfronter
    billentyűzet a Vistához. Persze nem a Vista miatt csinálták sztem, hanem egy hasznos, dizájnos billt akartak csinálni! Kivi leszek az árára! :D
    link
  • markastor
    Én úgy hallottam, hogy 1 méter*1 méter*1 méter a minimum. :D
  • FLeK0
    Itt ellenőrizheted, hogy a te géped megfelel-ea kívánt verzióhoz.
  • Garyskillz
    hi all!
    Felszeretném rakni a Windows Vista uj bétáját, kérdésem az lennne mekkora gép kell neki?
  • DrFantastikus
    A "Set Home or Small Office Network" mukodik mar vegre rendesen , vagy meg mindig wirelles network adapter't keres ?????????
    Meg nem tettem fel (csak majd del'utan, ma) es ket gep kozott akarom beallitani a Sharing -ot.
    Please, (aki mar probalta).
  • Mr Manson
    igy igy és eddig nagyon jó,
  • markastor
    Nekem meg megy. A DVD-ket is szépen megírja.
    A setupx.exe-t kell kompatibilis módba rakni, és nem a Nero.msi - t.
  • bon
    Nekem nem ment Kompatibilis módban a nero 7.
  • FLeK0
    tudok rola, az volt fent, ms connecten vagyok.-
  • markastor
    4 napja jelent meg egy újabb build, a 5456-os számú (a beta 2 5384.4 volt).
  • FLeK0
    b2 egy honapja volt-
  • markastor
    Legalább az 5456-ot törölted le? Vagy csak a Beta 2-őt?
  • FLeK0
    ha nem lenne tobb build, amiben javitjak az ilyen felresikerult dolgokat, akkor kar lenne, igy meg csak felre van rakva egy idore.
  • markastor
    Kár érte.
  • FLeK0
    keso, mar reg nincs sehol ez a vista.
  • markastor
    Ez a verzió nem common usereknek készült, szóval ne lepődj meg, ha kell egy kis "trükk" a Nero 7 Vista alatti futtatására.
    Jobb egérgomb a nero.exe - re, aztán Compatibility, végül pedig Windows XP Service Pack 2. Ezután egy OK, és máris telepyíthető a Nero. :)
    A végén, dobni fog egy error-t az install, de tökéletesen fog menni, csak az ikonokat neked kell megcsinálni.

Remélem segítettem.
  • akyyy
    mint multkorkértem, nekem nem ilyne képek kellenénke hanem oylan amit egy felhasnzáló csinál belőle...
  • bon
    Nekem eszembe se jutott, hogy kipróbáljam a beépített író programot (1x próbáltam meg idén kényszerűségből xp az eredmény egy kidobható lemez lett). Mivel más cég író progíja nem igazán megy így számomra marad az xp alati írás. egyedül az ImgBurn. a Legujabb nerot ne tudtam felrakni, Alcohol-t még nem próbáltam (másnak voltak gondok vele ha az emlékem nem csal)
  • FLeK0

most takaritom le a vistat a geprol
  • FLeK0
    az hihetetlen hogy gyakorlatilag megeszi a lemezt ez a szar, csak reset utan tudom kivenni.
    egy oraja nem tudok egy kibaszott dvdt megirni.
  • FLeK0
    FUCKMICROSOFT
  • FLeK0
    ez nevetseges.. rahuzok 2 filet, elkezdi minden kerdezes nelkul irni, szarrafagy tole az explorer, kivenni nem lehet a dvd-t, reboot utan meg ujra formazni akarja. Azt hiszem tobbet ezt sem probalgatom, nem mutat nagy elorelepest az xp fele cdirashoz kepest..
  • FLeK0
    dejo.. akrtam egy dvd-t irni a vistaval, letorlom, megnyitom a computerben, erre elkezd egy fel oras formazast.-
  • Inquisitor
    Hehehe, meg van egy összefoglalója az embernek, hogy mivel szívott, mióta feltette a Beta2-t. :)
  • Inquisitor
    Érdekes, itt a megjelenési lsitában a Halo2 for Vista mellé 2006 van írva ...
    Amúgy szépek a képek, meg van lista, hogy mi változott a Beta2-höz képest.
  • takraj
    vagy itt: http://www.winsupersite.com
  • bon
    Itt néz szét: winportal
  • akyyy
    képet azért valaki igazán küldhetne priviben vagymitomén :S:S:S
  • bon
    egyesével és több program nem fog menni rajta.
  • jobb
    Hello! Van olyan program csomag a vistához amibe főbb progik: virusírtó,alcohol, total commander benne van, vagy egyesével kell keresnem?
  • Newfronter
    Még a bootolást nem is néztem, a windows explorer xp szintű gyorsaságon van :) Végre... és minden más is, csak a programok telepítése kicsit lassú. Azthiszem elkezdődtek az igazi optimalizálások. :)
  • markastor
    Nálam kb. 5ször gyorsabban bootol be, mint a Beta 2. :)
  • Newfronter
    Az 5456-os build sebességben rengeteget fejlődött! Nincs is okom panaszra miatta, a villódzás megmaradt, de majd ezt is tuti javítsák.
  • bon
    Master boot record szerintem
  • zsanet
    mit értesz mbr alatt?
  • bon
    A fizetésen lehet érteni az MSDN előfizetést is, ott a sok máson kívül elvileg elérheteő a Vista beta váltózata is.