40038
-
#3211 Off:
Tudom hogy elírtam a require-t de nem tudtam szerkeszteni mert az sg.hu time outolt. -
#3210 Én mindig is támógattam a programok legfrisebb verziójának használatát, mert sokszor jó, újdonságokat támógat. Én biztos átfogok rétni itthon és a munkahelyi gépemen a Vista-ra, ha megjelenik a végleges váltózat. A munkahelyem összes gépére felraknám ha elbírnák, de mivel brand gépek és ott minden agyon van integrálva így jelenleg egyik gépünk se teljesíti a Vista követelményei és mivel a gépeink 905-án win200 van még így még az ir7-est se fogom feltenni rájuk. Jó ki oprendszer a win2000 de sajnos eljárt felette az idő. -
#3209 Pedig rengetegszer ütköztem ebbe a falba hogy Requrire Windows Xp.
Ezután lett feltéve. És ez nem tegnap történt. -
#3208 Jahogy MS cuccok... Én igaz még sose raktam fel win2000-ret itthon, de bármit is töltök ha bennevan a leírásba mivel kompatibilis szinte kivétel nélkül Win2k/XP-t és nem XP-t olvasok. -
#3207 Meg rengeteg mai(és tegnapi) program is. -
#3206 Legújabb messenger, office 2007, IE7 -
#3205 Van olyan mostanság ami nem Win2K/XP hanem csak XP és egyáltalán nem fut Win2000-ren? -
#3204 Így jött ki neki a ritmus, vÁltAnÁk, de mi is ez? Metonímia, vagy hogy is nevezik a mássalhangzók sűrű ismétlődését egy szón belül? -
#3203 Én mai napig azt használnám ha nem rekesztették volna ki. Érdekes hogy sok újabb proginak min xp kell. Pedig semmi sem idnokolná ezt na mind1. -
markastor #3202 Tuti nemváltanák Vistára
Júúújjj. :( -
FLeK0 #3201 akkor hasznalj win2000-et ahhoz van dx9 es gyorsabb mint az xp d: -
#3200 Én azért az RC1-re is rápillantanék majd, 99% hogy lesz RC2 ius, de nem kötelező, megálhatnak RC1-nél is... -
#3199 Futni fognak... eleg sok fut most is... de ott a "Kompatibilitasi mod", ami XPben is benne van. -
#3198 Tuti nemváltanák Vistára csakhát a köcsögök ki nem adnák a DX10-et XP-re és emiatt Vistára váltok. -
#3197 A legújabbat még nem láttam. Legközelebb már csak rc2-re nézek rá. Akkor vonom le a következtetéseket. (Win 2000 és Xp esetében is így tettem) Eddig nem vagyok elájúlva attól amit láttam. De majd meglátjuk. -
FLeK0 #3196 szerintem kifejezetten jól, a legújabb buildben alig volt fps különbség sok játékban XPhez képest. -
#3195 Csak igen **arul.. -
FLeK0 #3194 már most is futnak 95%-ban. -
#3193 Lehet már tudni mennyire lesz visszafele kompatibilis értem a mostani gamek fognak futni Vistán mertha nem akkor kell a tökömnek?? -
#3192 Szerintem nincs, max windows components-nel uninstallald aztan rakd vissza, talan segit, bar nekem vistaba nem volt meg ilyen problemam. Szerintem magatol nem csinal ilyet. -
#3191 nah a kamot összehoztam, most olyan problemám van h meghalt az IE7... nemhasználom de bosszant h nem müködik, eccerüen kifagy, van vmi lehetöség h ujratelepitsem? -
#3190 thx a helpet megprobálom beüzemelni ;) -
#3189 jaja msnre kellene -
#3188 es az alkalmazasa minek kell? Szoftverbazisba beirod h webcam progi es majd az kezeli a képét, ha annyira akarod nezni, de gondolom MSNre akarod hasznalni. Nem a progi a lenyeg, hanem hogy mukodjon a hardware, onnantol a kepet mas szoftverekkel is megtudod nezni. -
#3187 feltelpitéssel nincsen probléma, feltelepiti a drivert, csak éppen az alkalmazásait nem inditja el... wireless karimmal is ígyjártam csak szerencse h a vista anélkül is kezeli -
#3186 Pontosan ezt akartam irni ill. probalj meg olyan drivert szedni, ami NEM exe-s. Ha megvan a telepito CD amit kaptal hozza, rakd be es manualon ezkozkezelobol frissitsd a drivert es add meg neki, hogy a CDrol is keressen. -
#3185 Kopatibilis mód XP-re? -
#3184 exe-s a driver -
#3183 nekem windows live messengernél van oan problémám h nemtom a partnerek webkamját megnézni, kiirja h kapcsolat létrejött és utána bezárja a kam ablakát -
#3182 Akkor szerintem sajnos nem sokat tudsz vele kezdeni. Exe-s a driver, vagy manual kell az ezkozkezelobol telepiteni? -
#3181 sry...
erről lenne szó -
#3180 erről lenne szó:
http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/HU/HU,CRID=1795,contentid=5385
ami xp-hez van driver az pedig nekem nem volt jó, nem volt hajlandó müködni -
markastor #3179 Nekem fel is telepíti a drivert, a gond az nálam, hogy semilyen progi nem tudja használni a webkamerámat. -
#3178 Ez lenne az?
+ itt egy "generale" cam driver lista: link -
#3177 Logitech Quickcam expresshez tudtok drivert? a windows update leszed hozzá vmit de azt nem tudja feltelepiteni... ötlet? -
#3176 elfogadta a LAN drivert, es azt irja, hogy rendesen mukodik? Plz checkold le. -
#3175 Hát megtaláltam, de nem tud csatlakozni a netre a Vista, csak nem tudom miért.
-
#3174 Videókártyádat ismernie kell a vistának. A chipkészleted jó részét fel kell ismernie, hálókártyád gyártóját nem tudod? Esetleg nincs ráirva a chip-re? Mert ha igen akkor lehet próbálkozni a gyártónál. Sőt lehet próbálkozni XP-s driverral. Az Audigy2-es hangkártyához meg a Creative oldalán lévő beta vista drivert tudom ajánlani a jelenlegi legfrissebb váltózatnál mükődik nekem. Régebbi bulideknél meg egy régi XP-s driver vált be nekem részben. -
#3173 Szedj le egy XP-s drivert, es ezkozkezelobol update driver-el probald meg telepiteni... az esetek nagy szazalekaban mukodik szerencsere. Onnantol a tobbi drivert probald meg Windows Update-n ill. Win auto. forrasabol beszerezni (amikor ezkoztelepitesnel rakerdez, hogy neten megnezze-e) -
markastor #3172 Szerinted honnan lehet? :S
Gyártó honlapjáről meg Windows Update-ről.