40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Zsoltika 007
    Off:
    Tudom hogy elírtam a require-t de nem tudtam szerkeszteni mert az sg.hu time outolt.
  • bon
    Én mindig is támógattam a programok legfrisebb verziójának használatát, mert sokszor jó, újdonságokat támógat. Én biztos átfogok rétni itthon és a munkahelyi gépemen a Vista-ra, ha megjelenik a végleges váltózat. A munkahelyem összes gépére felraknám ha elbírnák, de mivel brand gépek és ott minden agyon van integrálva így jelenleg egyik gépünk se teljesíti a Vista követelményei és mivel a gépeink 905-án win200 van még így még az ir7-est se fogom feltenni rájuk. Jó ki oprendszer a win2000 de sajnos eljárt felette az idő.
  • Zsoltika 007
    Pedig rengetegszer ütköztem ebbe a falba hogy Requrire Windows Xp.
    Ezután lett feltéve. És ez nem tegnap történt.
  • janos666 #3208
    Jahogy MS cuccok... Én igaz még sose raktam fel win2000-ret itthon, de bármit is töltök ha bennevan a leírásba mivel kompatibilis szinte kivétel nélkül Win2k/XP-t és nem XP-t olvasok.
  • Zsoltika 007
    Meg rengeteg mai(és tegnapi) program is.
  • bon
    Legújabb messenger, office 2007, IE7
  • janos666 #3205
    Van olyan mostanság ami nem Win2K/XP hanem csak XP és egyáltalán nem fut Win2000-ren?
  • janos666 #3204
    Így jött ki neki a ritmus, vÁltAnÁk, de mi is ez? Metonímia, vagy hogy is nevezik a mássalhangzók sűrű ismétlődését egy szón belül?
  • Zsoltika 007
    Én mai napig azt használnám ha nem rekesztették volna ki. Érdekes hogy sok újabb proginak min xp kell. Pedig semmi sem idnokolná ezt na mind1.
  • markastor
    Tuti nemváltanák Vistára

Júúújjj. :(
  • FLeK0
    akkor hasznalj win2000-et ahhoz van dx9 es gyorsabb mint az xp d:
  • janos666 #3200
    Én azért az RC1-re is rápillantanék majd, 99% hogy lesz RC2 ius, de nem kötelező, megálhatnak RC1-nél is...
  • Extraboy
    Futni fognak... eleg sok fut most is... de ott a "Kompatibilitasi mod", ami XPben is benne van.
  • grebber
    Tuti nemváltanák Vistára csakhát a köcsögök ki nem adnák a DX10-et XP-re és emiatt Vistára váltok.
  • Zsoltika 007
    A legújabbat még nem láttam. Legközelebb már csak rc2-re nézek rá. Akkor vonom le a következtetéseket. (Win 2000 és Xp esetében is így tettem) Eddig nem vagyok elájúlva attól amit láttam. De majd meglátjuk.
  • FLeK0
    szerintem kifejezetten jól, a legújabb buildben alig volt fps különbség sok játékban XPhez képest.
  • Zsoltika 007
    Csak igen **arul..
  • FLeK0
    már most is futnak 95%-ban.
  • grebber
    Lehet már tudni mennyire lesz visszafele kompatibilis értem a mostani gamek fognak futni Vistán mertha nem akkor kell a tökömnek??
  • Extraboy
    Szerintem nincs, max windows components-nel uninstallald aztan rakd vissza, talan segit, bar nekem vistaba nem volt meg ilyen problemam. Szerintem magatol nem csinal ilyet.
  • Garyskillz
    nah a kamot összehoztam, most olyan problemám van h meghalt az IE7... nemhasználom de bosszant h nem müködik, eccerüen kifagy, van vmi lehetöség h ujratelepitsem?
  • Garyskillz
    thx a helpet megprobálom beüzemelni ;)
  • Garyskillz
    jaja msnre kellene
  • Extraboy
    es az alkalmazasa minek kell? Szoftverbazisba beirod h webcam progi es majd az kezeli a képét, ha annyira akarod nezni, de gondolom MSNre akarod hasznalni. Nem a progi a lenyeg, hanem hogy mukodjon a hardware, onnantol a kepet mas szoftverekkel is megtudod nezni.
  • Garyskillz
    feltelpitéssel nincsen probléma, feltelepiti a drivert, csak éppen az alkalmazásait nem inditja el... wireless karimmal is ígyjártam csak szerencse h a vista anélkül is kezeli
  • Extraboy
    Pontosan ezt akartam irni ill. probalj meg olyan drivert szedni, ami NEM exe-s. Ha megvan a telepito CD amit kaptal hozza, rakd be es manualon ezkozkezelobol frissitsd a drivert es add meg neki, hogy a CDrol is keressen.
  • janos666 #3185
    Kopatibilis mód XP-re?
  • Garyskillz
    exe-s a driver
  • Garyskillz
    nekem windows live messengernél van oan problémám h nemtom a partnerek webkamját megnézni, kiirja h kapcsolat létrejött és utána bezárja a kam ablakát
  • Extraboy
    Akkor szerintem sajnos nem sokat tudsz vele kezdeni. Exe-s a driver, vagy manual kell az ezkozkezelobol telepiteni?
  • Garyskillz
    sry...
    erről lenne szó
  • Garyskillz
    erről lenne szó:
    http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/HU/HU,CRID=1795,contentid=5385

ami xp-hez van driver az pedig nekem nem volt jó, nem volt hajlandó müködni
  • markastor
    Nekem fel is telepíti a drivert, a gond az nálam, hogy semilyen progi nem tudja használni a webkamerámat.
  • Extraboy
    Ez lenne az?

+ itt egy "generale" cam driver lista: link
  • Garyskillz
    Logitech Quickcam expresshez tudtok drivert? a windows update leszed hozzá vmit de azt nem tudja feltelepiteni... ötlet?
  • Extraboy
    elfogadta a LAN drivert, es azt irja, hogy rendesen mukodik? Plz checkold le.
  • kirol
    Hát megtaláltam, de nem tud csatlakozni a netre a Vista, csak nem tudom miért.
  • bon
    Videókártyádat ismernie kell a vistának. A chipkészleted jó részét fel kell ismernie, hálókártyád gyártóját nem tudod? Esetleg nincs ráirva a chip-re? Mert ha igen akkor lehet próbálkozni a gyártónál. Sőt lehet próbálkozni XP-s driverral. Az Audigy2-es hangkártyához meg a Creative oldalán lévő beta vista drivert tudom ajánlani a jelenlegi legfrissebb váltózatnál mükődik nekem. Régebbi bulideknél meg egy régi XP-s driver vált be nekem részben.
  • Extraboy
    Szedj le egy XP-s drivert, es ezkozkezelobol update driver-el probald meg telepiteni... az esetek nagy szazalekaban mukodik szerencsere. Onnantol a tobbi drivert probald meg Windows Update-n ill. Win auto. forrasabol beszerezni (amikor ezkoztelepitesnel rakerdez, hogy neten megnezze-e)
  • markastor
    Szerinted honnan lehet? :S
    Gyártó honlapjáről meg Windows Update-ről.