40038
-
#3251 minkét verziót neroval. Az egyiket dvd-r-re a másikat dvd-rw-re,de az eredmény ugyanz. A telepítő simán felmásolja a fájlokat. Az viszont furcsa volt hogy amikor az expandod csinálta 20% után írta hogy most újra fog indúlni, de semmi hibát nem írt.Ez így ok? -
bepi #3250 Én pl Neroval,de megjegyzem,hogy igy a telepités nem indult el automatikusan.Bár lehet hogy én rontottam el valamit. -
#3249 Mivel irtad ki DVD-re? Nekem legutobb ilyen problemam akkor volt, amikor rosszul volt kiirva. -
#3248 igen, azt is próbáltam -
FLeK0 #3247 ures particiora probalod? -
#3246 Ja és a recovery sem tud vele mit kezdeni -
#3245 athlon64
asus a8n5x
1GB ram
160GB samsung 8mb,ata
Na megpróbáltam felrakni az x86 és az x64 verziót is, minden lehetséges módon de a teleptő első újraindítása után mindig ez a kép fogad:
-
FLeK0 #3244 mégsem lesz kibaszottul ronda a vista :) -
csoola #3243 hát akkor az egész ugrott mert nincs dvd irom:( -
#3242 #3240 - nem
#3241 - igen -
DjSylent #3241 ja és még egy kérdés szerintetek egy vistás gépet háloba lehet kötni egy xp-sel? -
DjSylent #3240 hello mindenkinek tudna nekem valaki dobni gyorsban vista beta2-hőz cd kulcsot? -
#3239 Hát, ha nem vagy tisztában a partícionálással inkább bele se kezdj! -
Newfronter #3238 Azt hittem hogy azért ilyet nem kérdezel. Warezt ne kérdezz!
Ennyit tudok segíteni: Lejön egy .iso kiterjesztésű fájl, azt kiírod egy DVD-re és úgy mint az XP-t telepíted, egyszerűbb még a telepítése is. Sok sikert! -
csoola #3237 nah, rászántam magam h annak érdekében h elinduljon a flatout 2 felteszem a vistát a vinyóm 1ik részére. 20 gigát megehet annyit kaphatna. viszont még nem telepitettem ilyesmit, ezért kéne segitség. elöször az kéne h hol találom a beta 2-öt, és hogyan telepitsem ugy h particio legyen, és h ha fent van mit kell majd frissiteni meg ilyenek. segitségeteket köszönöm. -
r4pt0r #3236 Most szedem az 5456ot, még 2 óra aztán megnézem a régi drivert.
Jók a Creative hangkarik, de hogy programozni nem tudnak az is biztos, még egy olyan drivert nem találtam ami ne lenne bugos, ás hogy nem csinálnak beat2 alá drivert az is komoly. Noh mind1. -
#3235 Régebbi xp-s driverral nekem ment a beta2. De csaka driver ragd fel, az egyébb sallangot ne tehát pl: vezérlőpult. Teszt hang nekem nem müködöt és most se megy az egyel későbbi bulidben sem. Sőt 5.1-ben se mükődik csak 2.0-ban -
#3234 Warez-al itt nem foglalkozunk legálisan meg nem lehetséges mostanában. -
r4pt0r #3233 Valaki tud drivert egy Audigy hangkártyához (ami a Creative oldalán fent van az semmit nem ér mert nem tudom a Beta 2re feltenni), mert a teszt hang nélkül nem az igazi. -
TeggLAsh #3232 sziasztok!
hogy tudom megszerezni a programot? (ha lehet 64bites verziot, de igazabol mind1 mert mar nagyon erdekelne) koszonom -
#3231 Akkor szopas van :S nem mintha nem lenne tul nehez illegalisan szerezni egy kulcsot... :] -
Newfronter #3230 Reménykedjenek... én úgy tudom hogy csak azoknak les RC1, akik beta 2-őt is teszteltek, de az MS megváltoztathatja döntését. -
#3229 Mostmar sajnos nem tudsz, majd talan RC1 kornyeken lehet ujra kodot igenyelni (uj emberekre ertve). -
#3228 Sajnos nincs más lehetőség (legális) a kód beszerzésére. -
Frenki37 #3227 Feltelepíteném a vista 5384.4-et de nem kértem telepítőkódot most pedig már nem lehet segítene valaki!! -
bepi #3226 Egyébként egy félóra alatt feltelepitettem,Két perc alatt bejön,nekem ATI9600Pro videokártyám van,van hozzá vistás Driver,a 2002-es F-1-et próbáltam,ami jól megy. -
bepi #3225 Sajnos minden próbálkozás hiábavaló.Végül is igy is jó,csak ha menüből inditom a telepitést nem tudom a lemezt formázni.Nem beszélve arról,hogyaz XP elfoglalja sok helyet a lemezen. -
FLeK0 #3224 pedig indul az ha dvdrol bootolsz.
akarmilyen cdiro programmal. -
bepi #3223 Helló!Letöltöttem a Vista2-Betat.Fel is van rakva.Agond az hogy előbb fel kellett rakni az XP-t,ugyanis a telepités nem indul el automatikusan.(mármint a vistáé).A kérdésem:hogyan és milyen programmal irjam a DVD-t? -
#3222 Jaa, ertem :) -
#3221 Ha admin-ra gondolsz igen az is vagyok, meg más is. -
#3220 tinyXP? Azis gyors :) sot...
#3216 - Akkor mi? Gazdi ? :)
1. x86: 2.54giga, x64-et nemtudom
2. Warezt nem tamogatjuk, sorry. -
bnv #3219 Hello!
1. Mekkora ennek az utolsó kiadásnak a mérete?
2. Honnan lehet leszední ezt a dolgot????? -
ent #3218 Hi all!
Raid0 rendszerre tette már fel vki a leguccsót? -
#3217 Jajj, az milyen jó volt mikor a kötelező gimnáziumi (idén már kijártam :D) számtekórák fele azzal ment el idén (minden évbe, csak most ez volt rá az ürügy:) hogy netezgettünk míg a tanár kereste mit hol talál, mert a rendszergazda felnyomott mindenből kicsit újabbat (Nt-ről XP-re, offcet is nemtomhányról az XP-sre...) és összebuzerálta a hálózati hozzáféréseket... -
#3216 nem Sőt nem is tanár vagyok (még szerencse) -
markastor #3215 De ugye nem nyelvtant tanítasz? Ugye nem? :) -
#3214 de ne offoljunk tovább. Hajrá Vista! -
#3213 Ezzel részben egyetértek. Én egy iskolában dolgozom és ott tanításra a korszerübb oprendszer választanám (ha birná mindegyik gépünk jó teljesítménynel). De iródára elég a win2000-es is (újonnan kapot gépekre alapból xp-t rakok sőt az van rajta) mivel kisebb a gépigény és nálunk egy dolog számít az office, abból meg fut a 2003-as is gond nélkül. -
#3212 "Jó ki oprendszer a win2000 de sajnos eljárt felette az idő." Így van! De azért nagyvállalatoknál pl Jucikának mi a francnak xp mikor az office ezen is eldöcög?(hát még vista) Otthonra egyértelmű a választás.