40038
-
r4pt0r #3291 a longhorn óta sok minden változott :D -
#3290 az aerora gondoltam, ja
viszont én kipróbáltam a longhorn próbaverzióját, abban pedig az aero is csak sima xp téma volt, egy-két új gombbal. Vistában biztos másképp van. -
#3289 WDDM :)
de a WDDM az egesz aero felulethez kell, nem a flip3d-hez, a flip3d csak benne van ebben az aero "csomagban". -
#3288 és mindehhez vmi LDDM driver is kell... -
#3287 Csak a Flip3d erejéig... ami 3D-s ablakvaltast takar. -
FLeK0 #3286 nem -
#3285 az igaz hogy térben el lehet forgatni az ablakokat? -
#3284 Szerintem kompatibilitas miatt, egyaltalan nem erdemes virusirtot felrakni Vistara, sot, megmondom neked, hogy az XPmen sincs egy darab sem, es egy szal virust nem szedtem vele ossze. -
#3283 Igen, ez a bug reportok szama... es ki tudja, hogy hanyszor kuldtek el egy bugot kulonbozo emberek? Mellesleg inkabb orulj neki... minel tobbet megtalalnak, annal jobb lesz. -
FLeK0 #3282 szedd le az osszes ilyen vedelmi programot, nincs ra szuksege egy otthoni usernek. -
#3281 És több milliót még nem találtak meg... -
#3280 Egy érdekesség: 27.000-nél is több hibát találtak már a Vista-ban -
Csono #3279 Feltettem a Vista 5456-os verziót! Végre sikerült a netet is összehoznom, de a csatlakozás után, néhány percen belül kifagy és resettel kell újraindítanom!
Tűzfal bekapcsolva és XP alatt Pc-Cillin internet security, míg Vista alatt az új Avast felel a biztonságért!
Szerintetek vírus, külső támadás vagy valami compatibilitási probléma?
Lefuttattam egy memoria testet és apró hibákat jelzett, de nem visított, hogy nagy a gond. Esetleg egy jó testert ha mondanátok és ezzel kapcsolatos vélemény se ártana.
Kösz mindenkinek!
-
#3278 Format. Másik megoldás ha nem kivitelezhető a format, hogy xp cd berak be boot majd helyreállítást kérsz és ott fixboot(álltalában elég ez), fixmbr parancsot használod. Ezután egy windows live cd-vel (cd-ről futtatható windows) indítod a rendszert és törlöd a könyvtárokat. Amit nem tudsz azt meg az xp felrakása után kisajátítod és törölöd az intézőben. -
#3277 Az ugyanaz. -
#3276 Visszarakni XP-re -
#3275 Mármint eltávolítanni a gépről? -
#3274 Ja és a verziója:5384 -
#3273 Hi mindenki. Lehet hgy hülye kérdés, de hogy kell leszedni a vistát? :D -
TeggLAsh #3272 :D:D -
#3271 Ajaj Geri visszatért. -
#3270 sehonnan, es plz olvass 3-4 sort mielott megint elkezdesz itt hulyéket kerdezni, mint 1-2 honapja. -
#3269 Trial verziot honan tölthetek le ? -
Csono #3268 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudnék az internetre csatlakozni. Vista(5456). Minden beállítás után, az internet csatlakozási teszt lefut, de miután ténylegesen connectálni akarok, hibát ír ki, mely a DNS-sel kapcsolatos, pegig ADSL kapcsolatom van, mely Dinamikus IP-vel működik. Az XP is még fenn van, újraindítás után XP-vel tökéletesen működik. -
#3267 Delutan egyik srac irt nekem MSN-en, hogy a Daemon Tools nem akar felmenni, mert baja van a "pirivleges"-el azaz a jogkezelessel. Ha valakinek ilyen gondja tamadna, akkor a megoldas az, hogy kapcsolja ki az UAC-ot, vagy "run as administrator"-kent inditsa a setupot (utobbit nem testeltuk de majdnem 100 vagyok benne, hogy az is mukodik) - remelem nem irtak mar elottem, nem akarok folos commenteket csinalni :). -
markastor #3266 SPTD -
markastor #3265 Az új build-del (5456) semmilyen körülmények között nem megy a Daemon Tools 4, se új STPD driver-rel, se semmivel (egyelőre). A javított driver csak a Beta 2-nél oldja meg a problémákat. -
#3264 Mint az alcoholtol is :( -
#3263 Ohh, kösz, még nem is láttam. Majd lehúzom már az új buildet is mert ehhez a hangkártyához már lesz normális driver és onnantól minden napos tevékenydégem életképessé válik ott is... -
Newfronter #3262 Nem. kijött egy javított SPTD driver, ami tökéletesen megy 5384.4 alatt.
Szal itt másféle gond van.
DT -
#3261 az jó. azt viszont nem értem ,hogy akkor másoknak miért müködik?
-
#3260 Az hogy ha fel is tudnád tenni akkor is meghalna az egész Vista a daemon toolstól. -
#3259 az uj daemmon4.03x86 telepitéskor hibát jelez(SPTD)vmi kernelek kellenének neki
mi lehet a gond? -
#3258 Nem ok egyaltalan :( a Copy-t nalam a legujabb build kb 10mp alatt elintezi (azaz csak siman tulugrik rajta) aztan az expandnak teljesen vegig kell mennie es aztan jon a restart. -
#3257 Pld lattam mar olyat, hogy DVD decrypterrel kiirtak a Vista ISO-t es szar volt. Nalam csak szimplan olyan volt, hogy hiaba vegzett nem irta ki a progi az OK-ot DVD iras utan, aztan 20 perc utan kivettem a CD-t es tesztbol megneztem, hogy csak a program hibazott a vegen, vagy tenyleg elvolt-e cseszve. (persze nem mukodott :)) -
#3256 Microcom USB-s WLAN. Amúgy a publikus BETA nem kezelte, a Microcom meg még nem csinált hozzá drivert. -
markastor #3255 Egy válasz:
Attól függ, melyiket. -
#3254 Egy kérdés:
A Vista x64 mostmár képes felismerni a WLAN adaptereket?
-
#3253 Hogy lehet rosszul kiírni egy ISO-t? Kicsomagoltad winrar-al és áthúztad fileokként? (egyszer majdnem megcsináltam játéknál mikor darabokban volt a release és úgy emlékeztem még nem csomagoltam ki a rar-okból, a winrar meg valamiért rátette a kezét az ISO-ra...) -
#3252 Ilyen gondod volt, vagy pont ezt írta ki?