40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Sorcy
    Ami késik......
  • Newfronter
    Ott még nem tartok hogy az SDK-val programozzak. :D
  • Sorcy
    na ja, de legalább egy kiinduló pont!!!
  • FLeK0
    sdk-val nem megy sokra :)
  • Sorcy
    Látogass el ide!!!!!!!!!!! http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1d7f16b3-d2d5-48f7-9494-6696117ee712&DisplayLang=en
  • FLeK0
    európairól jön 450 fölött most, közben játszom is
  • Newfronter
    Hát kár hogy én nem vagyok beta teszter, nem baj majd a Vienna-nál teszterkedek. :) Az odébb lesz még azthiszem. :)
  • bon
    Ha a warezt rám értetted én legálisan szedem.
  • Extraboy
    A gyors az tulzas :) de egy kis segitseg talan, hogy nekem amcsi serverrol jon leggyorsabban, erdemes nektek is meg az elejen az osszeset megnezni... amugy nekem most 60kbps :S
  • Zsoltika 007
    Tiszta release hangulat. :D
    Mint valami warez topik.
  • bon
    Bizony Holnap már szedem is. Hétvégén meg elvileg telepítem. Már ha addigra kész lesz a szobám felújítása és lesz áram is benne.
  • FLeK0
    jó hogy szóltál, most még jön gyorsan :)
  • Extraboy
    Kintvan az uj build !! 5472 :)
  • Sorcy
    Download Vista 5472 July CTP Windows Software Development Kit (SDK)
    By Jeff Rosado
    July 17, 2006

With many rumors floating around the net regarding the next release of Windows Vista - see our previous coverage HERE - Microsoft has officially let the cat out of the bag. Today on Microsoft.com, the July Windows SDK CTP was released for download. In the release notes, it specifically lists the targeted OS as Windows Vista Build 5472.

As to when this Build of Vista will actually be released, and whether or not it is the 'promised' update release for MSDN/Technet subscibers, we will have to wait and see. The download release notes state: " This CTP (Community Tech Preview) is for use with Windows Vista build 5472 and the .NET Framework 3.0 Runtime July CTP. This pre-release SDK contains updates for native Win32 developers, including improvements to documentation and samples."

There has of yet been no official date given by Microsoft for the next Vista release, but Beta Testers are looking forward to something beyond 5456. Of course, it is also possible that the Beta Testers may get an additional or later release, as it has been reported that later builds have been referenced by Microsoft in response to some bugs.

As always, PROnetworks will keep you up to date on the latest news, and as soon as a new build is released we will be posting screenshots and reviews for our members as well as providing support for all the Vista builds.
  • markastor
    Neked kevesebb?
    Nekem a build 5456 egy 25 gigás vinyón Office 207 beta-val együtt foglal 12 gigát.
  • Extraboy
    kevesebb, amugy hanyas builded van?
  • Garyskillz
    hát az az igazság nekem 1 elég régi buildem van, és nemártana frissiteni vmi ujabbra, csak ugye a netem lassusága miatt a letöltés is sok idő. na meg a másik h nemtudom h azóta változott e a gépigénye, mert ami nekem van még ahhoz még elég volt 10giga szabad hely, és kb olyan 6-7giga volt belőle a windows.
    azota több a helyigénye vagy kevesebb?
  • FLeK0
    smartbar xp, de van még sok ilyen.
  • Extraboy
    #3389 - Sehonnan, az a sidebar-on van rajta ami nem portolhato XP-re (elvileg), de van egy csomo custom sidebar ami majdnem pont ugyanigy nez ki, ird be szimplan google-be es valszeg megtalalod...

#3390 - msdn.microsoft.com
  • Newfronter
    Ha te anno megszerezted a beta 2-őt az MS oldaláról, kulcsal együtt,akkor a jövőben megjelenő RC1-es változatot is leszedheted. Ne kérdezd meg mikor lesz, várhatóan augusztusban.
  • Sorcy
    Közönséges halandó nem kerülhet közel Mr Gates birodalmához, kivéve ha van elég pénze az MS-előfizura!!!
  • Garyskillz
    hali all, valaki megtudja mondani h a microsoft oldalán hol lehet leszedni a legujabb buildet seriallal együtt?
    előre is thx!
  • gamerboy91
    Egy kicsit más tészta de azé ide kapcsolódik:
    A windows vista jobb oldalán levő óra az a nagy:
    Azt honnan tudnám megszerezni XP-re?
  • LeonSilver
    Én ezt ---> Microsoft Windows Vista Build 5456 32Bit DVD próáltam de telepítés közben ledöglik.
  • Extraboy
    Az az egy baj, hogy ebben a 66os buildben nincs benne az "uj" talca, es start menu :( csak az ujjitott basic theme.
  • Extraboy
    Mind2rol tudtam idaig :)
    Amugy az elsonek orulok nagyon, igen hasznos dolog :)
  • FLeK0
    mindent lehet
  • Newfronter
    Szerinted lehet ilyet tenni? Nem kernelközeli ez a funkció, vagy netán nem kapcsolódik hozzá valamilyen szinten?
  • TothLaci
    Ha meg nem lesz benne a véglegesbe, akkor majd kimásolják az egyik build-ból ezt a funkciót...
  • Newfronter
    Jó hírek. Az első hírt érintve szurkolok hogy az MS nyerjen. A Symantecnek amúgy is kapáltak.
  • r4pt0r
    Két érdekes és jó hír:

http://winportal.net/?id=322http://winportal.net/?id=321
  • Extraboy
    Mar lattam, de ez egy checkin build, nem main...
  • markastor
  • Extraboy
    En is alap szinnel, de en nem allitottam ezustre :) utalom az ilyen szar custom theme-ket. Amugy az tenyleg durva lesz amikor elkezdenek customokat gyartani aeroban :D
  • janos666 #3377
    Én ezüst színű alapskinnel tolom az XP-t is, csak a háttérképem egyedi...
  • Newfronter
    Aero még haggyá, de majd amikor beindul a skin cserélgetés Vista alatt, na az lesz a dúrva...
  • r4pt0r
    én szerintem biztos az aerot fogom használni, nekem nagyon tetszik
  • FLeK0
    mondjuk most hogy lett egy normális alap theme nem hiszem hogy néhány napnál tovább nézegetném az aerot
  • Extraboy
    Benne persze, az alap nekem is :) Aero nelkul nekem nemkell :D
  • FLeK0
    home premiumtol folfele van, az ujitasokrol mar volt szo/link lent-