40038
-
Alblink #3451 Koszi,visszaolvasok.
Majd adj egy pontos linket hozza,mert en se talaltam. -
#3450 Ezen az oldalon van ilyen: Microsoft Windows Vista Build 5472 x86 DVD ENG?
Mert akkor keresem tovább. -
FLeK0 #3449 hát elaludtam install közben :)
és nem sikerült neki. xp-ről frissítettem volna, de teljesen behalt egy custom nforce driver miatt, pedig install előtt pár dologről már eldöntötte (audigy2, nero, java runtime) hogy az nem lesz jó, és azokat kihagyta-. viszont egész jól helyre tudta állítani az xp-t, csak az egér driveremet tűntette el, de 5 perc alatt megoldódott. -
#3448 #3446 - audigy kartyarol sokszor volt szo, kerlek olvass vissza.
#3447 - msdn.microsoft.com -
#3447 Hivatalos oldalról honnan lehet tölteni? -
Alblink #3446 Hi all,valaki tudja hogy honnan tudnam leszedni,nem magyar torrent oldalrol?mert oda nincs accom.
Nekem az elozo verzio is bejott,csak nem tudtam hangot varazsolni ezert letoroltem.Van valami driver amivel mukodne a sb audigy 2 hangkartya? -
#3445 Most neztem rola prtscrn-eket, hat se az uj start menu se a taskbar nincs benne :( igazabol szerintem max performance-ben haladtak (remelem, hogy legalabb az sikerult). -
FLeK0 #3444 ugyanaz, mint most. -
markastor #3443 Csak félő, hogy mi van akkor, ha valamelyik béta-teszter kiadja a saját passkey-ével a torrent file-t. -
FLeK0 #3442 jobb rendszer, a microsoft fogyatékos geci hogy nem használja. -
markastor #3441 A végén még kiderül, hogy torrentről hamarabb lejön, mint connect-ről. :) -
#3440 [ irigy ] :) -
FLeK0 #3439 nekem is most ért le, picit később megnézem. -
markastor #3438 ohóó. Egy magyar torrent-oldalon már fent van az x86 5472. :) -
FLeK0 #3437 jó ez reklámszöveg, biztos a notepad elindítása javul nagyon, a többi meg nemannyiranagyon. -
markastor #3436 Pont ez a lényeg: "A fejlesztők ígérete szerint a következő kiadás a korábbiaknál jóval kevesebb erőforrást köt le, valamint a rendszer sebessége és válaszkészsége is nagyban javul."
De ne menjünk szerintem tovább bele, mert szétoffoljuk a topicot. :) -
FLeK0 #3435 nem jóval, csak annyival mint eddig is, ha megnézel 10 buildet mindig látsz gyorsulást ilyen vagy olyan téren. Nekik csak hátrányuk származna abból, ha egy nyílvános változat nem a lehető leggyorsabban futna az akkori lehetőségekhez képest. -
#3434 Egyetertek, ha benne lettek volna akkor telj. biztos megmutattak volna, mivel a userek lenyugozese a cel. Az uj start menunek orulok :D foton szep volt nagyon. Kar, hogy a "vectorized glass"-t vegul nem rakjak bele :S -
markastor #3433 Ahogy én sem abban, hogy 3 hét alatt jóval gyorsabbá tudták tenni a Vistát, amit már 5 éve fejlesztenek. -
FLeK0 #3432 nem látok logikát benne -
markastor #3431 Én ezt valami fórumban olvastam, most ez vagy igaz vagy nem. Ugyanúgy, ahogy te sem tudhatod biztosan. -
markastor #3430 Az új tálca tutira benne van, start menüről még nem találtam infót. -
FLeK0 #3429 ha benne lettek volna, akkor a beta2ben megmutatták volna, mivel ez fontos a sok átlagusernek aki letölti. átalában a nagy optimalizás a fejlesztés vége felé van, amikor már nem tesznek vele keresztbe a saját rendszerüknek. -
markastor #3428 Azt hallottam, hogy ezek az optimalizációk már réges-régen benne vannak, most csak aktiválják őket. -
r4pt0r #3427 De lassan dolgoznak a torrentes srácok még nem lelem sehol. -
#3426 Gyér dolog hogy optimalizálják a teljesítményét és kevesebb erőforrást eszik majd? -
Newfronter #3425 Hát figyelj, jelentősebb sebességnövekedést ígértek, meg néhány vizuális fejlesztést, na meg gondolom rengeteg bugjavítás is van benne.
Szerintem ennyi elég is.
Extraboy: Ha majd ezt a buildet is megnézem és még mindig benne lesz a megszokott ATI-s bugom, akkor elküldenéd nekik feedbackel? -
markastor #3424 Semmit.
Csak írtam, hogy ha annyi a változás, mint amiről az elmúlt pár napban szó volt itt, akkor az sokkal kisebb ugrás, mint 5384->5456. -
FLeK0 #3423 mit szeretnél? -
markastor #3422 Akkor elég gyér. :( -
#3421 Remelem az "uj" start menu / taskbar bennelesz :) nemcsak az uj basic theme. -
FLeK0 #3420 volt róla szó az elmúlt pár napban -
#3419 Ha vigasztal rendes serverrol en se sokkal tobbel szedem :D -
markastor #3418 Changelog-ot tud valaki? -
#3417 Jah, ahonnan szedni szoktam ott beígérték a következő 24 órára. De mire külföldi trackerről lehúzom 20k-val... -
#3416 yup, reggelre mindenhol fent lesz!!! -
FLeK0 #3415 ja, de sztem jó lehet hozzá a b2 cdkey. -
#3414 Akkor ezt csak a CTP teszterek kapják meg, én meg húzhatom le megint torrentről, mi? -
#3413 Azigen :D fo az, hogy mindenki egyenlo sebesseggel tolthessen :D
50 vs. 450 :D na kosz :) -
Newfronter #3412 The Windows SDK contains pre-release documentation, samples, and tools designed to help you develop Windows applications and libraries using both Win32® and .NET Framework 3.0 technologies targeting Windows Vista.
hmm... szóval progikat tudok készíteni a Vistára VS-el. Na de ez tartalmazza a .NET 3-at ? Ha jól veszem ki belőle.
Amúgy C#-ot tanulok VS-ben...