40038
-
FLeK0 #3491 minek bármelyik is? -
markastor #3490 Nem, hanem nem települ fel egyik sem nálam. -
FLeK0 #3489 nem lassú eléggé? -
markastor #3488 Valaki tudna egy olyan vírusírtót mindani, ami megy az 5472-vel?
Nod32, Symantec Antivirus, Kaspersky kilőve. -
FLeK0 #3487 10 ezer Ft alatt biztos találsz megfelelő alsó kategóriás kártyát. -
Hedic #3486 ok arat tudnal montan??? -
FLeK0 #3485 megy midnenen amin más windows, de ha szép effekteket akarsz akkor dx9-es kártya kell. -
Hedic #3484 hali milyen eros videkartya kellene ehez az operacios rendszerhez???????????? -
#3483 Lehet, de valószinűtlen. Az aero DX9.0-ra épül, standard SM2.0-át használ, ezek a kártyák meg SM3.0-át is tudnak, nehogy már pont a Microsoft ne tudja rendesen kezelni a saját szabványait... -
#3482 Hmmm... Lehet, hogy Geforce 6-os széria miatt? [Nekem 6600GT van] -
#3481 Nekem csinálta az eslő beta2, de ez az Aero glass hibája, mert ha XP-s drivert tettem fel ami nem LDDM cimkés és kilőtte a DX9-es aerot akkor harmad annyi idő alatt bootolt (az üresjárat esett ki) a Vista. -
r4pt0r #3480 A fene, még mindig nincs fent torrenten a 64bites, a 32bitest is csak itthoni oldalon láttam, pedig már ki szeretném próbálni. -
#3479 Az lehet, mellesleg regen kerdeztetek jatekokat, en most probaltam ki GTA:SA ill. WoW-ot es mind2 tokjol futott. Amugy az uj Flip3d szerintem sokkal jobb :) legalabbis atlathatobb. -
#3478 Vagy az Intel procit, vagy SATA-s winyót jobban támogatja a Vista. -
#3477 Akkor amugy a hupekek alatt a win alap desktop szinet erted arra az esetre amikor nincs beallitva hatter. Mindig ez tolt be elobb es aztan a te hattered. -
#3476 Jah, ertem akkor, nekem idaig egy build be sem volt ilyen halisten :D:) -
Newfronter #3475 Nekem is az van.
Aki nem tudja: Eljut addig a bootolás, hogy éppen jelentkezik be az asztalra, de megáll a winchester töltés, és a váltó effekt (átmegy sötétbe, utána hozná be a start menüt, ikonokat stb.) után egy üres hátteret kapsz. Kb 40-50 másodpercig van ez, utána hírtelen észbekap és betölti a hiányzó elemeket. -
#3474 Az üdvözlő képernyő után... [AMD Athlon 64 3200+] -
FLeK0 #3473 nem, később. nem mindenkinél van, nekem is volt egy olyan build amikor valamiért nem volt az egyik home változatban. -
#3472 Arra a hupikékre gondolsz, ami nekem fekete és mennek a csíkok, mint az XP töltésénél, csak logó nélkül? -
#3471 Még most is? :(
Remélem, az RC1-es verzióban már nem így lesz... -
FLeK0 #3470 bootolásnál aminél semmit nem csinál x ideig. -
#3469 Milyen hupikek kepernyore gondolsz? -
markastor #3468 Ati Beta2-es driver megy. -
#3467 Nem hiszem el, hogy képtelenek +szüntetni ezt a hupikék képernyőt a bootolásnál!!! Pedig már kezdtem(volna)azt mondani, hogy na mi a manó de úgylátszik reménytelen! -
#3466 Ha nekem fenn van a beta 2 és az új buildre akarok frissíteni akkor az csak formattal megy vagy van valami emberibb út is? -
#3465 Köszi -
ent #3464 www.deviantart.com keress rá vista!!!! -
#3463 Én is. De merész voltam, felraktam másodszor is. De már töröltem, mert nem működött a "stílus"-t nem lehetett beállítani, viszont a hang ment.
A Vista Transformation Pack 4.0.exe -ből nem lehet valahogy kioperálni legalább a hangokat?
-
Newfronter #3462 Nagyon bugos, tönkreteheti a rendszered, én is megjártam vele. -
#3461 Hol van hozzá Vista theme?
Itt nem találok: http://www.stardock.com/products/windowblinds/ -
FLeK0 #3460 nem ajánlom, inkább szerezz windowblinds-ot, van hozzá vista theme. -
#3459 Használ valaki Vista Transformation Pack 4.0-át?
Hogy az XP Vistásan nézzen ki? -
#3458 Igen, latom :(
Mind1, legalabb lesz mit varni kov buildbe :) -
#3457 En is majdnem :D:) nekem ugyvolt, hogy tegnap letoltest beallit --> alszik --> reggel 8kor felkel --> 2ora van meg a downloadbol --> visszaalszik --> 10kor felkel --> irja DVDre :D most fejeztem be laptopomra is felraktam es ez a build mar vegre ott is tokeletesen megy :)
#3450 - ha jol tudom van, de msdn az fizetos...
#3455 - telleg gyors lett, viszont mar majdnem az asztalt utottem, hogy kep / video indexelesnel 3-4x bezarta magat a media center... most ugynezki megoldodott vegre. -
Newfronter #3456 Van 1-2 grafikai feaure, de nem sok. Nincs benne Extraboy várt újításai sajnos. :( -
Newfronter #3455 Igen észrevehető a gyorsulás. Végre kijavítottá kaz ATI-s bajomat. Viszont maradt indításnál a kék képernyő, igaz nem olyan hosszú ideig.
A beállításoknál megjelent a Windows Features, szépen ki lehet kapcsolni a szolgáltatásokat, egyszerűen és érthetően le van írva. Alapból sok minden ki van kapcsolva, még az Indexelő szolgáltatás is.
Nemtom fel merjem-e tenni a beta 2-höz szánt ATI drivert, aki feltette netán az szóljon hogy megy-e rendesen.
Daemon-Tools nem megy fel sajnos. És a Nero sem, xpsp2 komp. módban feltelepül, viszont hibát dob install közben, utána sem indítható el.
Viszont a rendszer teljesítménye gyors lett, és nincs sok töltés sem. -
Alblink #3454 A torrent fajlt valaki nem tudja atkuldeni?elore is thx.
[email protected] -
Alblink #3453 Az tok jo,ha mar eszreveheto a gyorsulas,akkor sokat javult. -
markastor #3452 Tényleg gyorsabb és kezesebb lett az 5472. Persze biztos az is sokat dob rajta, hogy még friss install.