40038
-
#6289 nekem nero 7 ultra van és müxik gond nélkül -
AnonymouS #6288 Újraraktam a drivert (ami mondjuk poénos volt, mivel az add/remove programsban nem volt benne és amikor a device managerben rányomtam a driver uninstallra elment a képem és resetelnem kellett :D) és a legnagyonbb meglepetésemre eltűntek a hibák, alap driverrel is ugyanaz a kép szétesés volt, megjegyzem. Szóval vannak még csodák :) -
Newfronter #6287 Nero 7 Lite (7.5x)
itt -
#6286 feltettem egy régit és megy. egyébként próba cseresznye... -
expander #6285 Halihó! Melyik Nero megy gond nélkül a RC2-n? -
#6284 Nincs értelme mert bukod a 3d gyorsítást. Akkor meg ennyi erővel xp-t is futtathatsz. -
#6283 Valaki próbála már valamilyen virtuál pc programmal?
szerintetek menne?
3ghz proc
512 ram
int. vga -
FLeK0 #6282 nekem rc1 alatt esett szét abban a kép (atival) :D
ebben még nem néztem -
AnonymouS #6281 a legfurább az az, hogy a böngészés néha szinte megáll akármit csinálok, ugyanígy a letöltés, aztán hirtelen megint 700Kb/s ahogy szokott, szal lol, asszem csinálok egy modem és gép resetet.
Más: felraktam egy régebbi gémet, a Dawn of Wart, előző Vista verzióval játszottunk vele és hibátlanul futott, RC2-n szétesik a kép. Ha az op upgrade után nem frissítettem az nvidia drivert (mivel elvileg ott van minden, ahol kell), akkor egy újratelepítés megoldja vagy szerintetek az RC2-n egyszerűen nem fut ez a game? -
FLeK0 #6280 nekem most sincs gondom a kettővel együtt (szintén chellos), és xp-n se volt amikor hónapokig használtam. de ez beta, bármi előfordulhat, szedd le és kiderül :) -
#6279 valaki használja vista alatt a ram Idle nevü progit? Nekem akár 300mb memóriát is felszabadít, és ha nem is sokkal, de érezhetően gyorsabb lesz tőle a vista, nemintha amugy sem lenne az :)) -
FLeK0 #6278 nekem jól megy onecare mellett most a chello+, xp-n is használtam pár hónapig ott sem tapasztaltam semmi ilyet. -
AnonymouS #6277 nem erre gondolok, állandóan lassú, csiga lassúságú a chello plus és ha kikapcsolom a progit, akkor gyorsabb, bár lehet hogy totál máshol van a baj és a upc-t kéne hívnom :) csak tudod két dolog egyszerre történik és ilyenkor az ember összefüggést lát -
FLeK0 #6276 legfeljebb frissítéseket tölt, de az csak pár másodperc. -
AnonymouS #6275 Lehetséges hogy a Live One-Care szabályozza a sávszélességemet? Vagy hogy egyszerre csak egy helyről szedhetek le pl? Mert valamiért nagyon lassú lett a netem :S -
Newfronter #6274 350MB körül eszik a memóriából, de viszont a progikat gyorsabban indítja, mint az XP, a rendszer is gyorsan áll fel, de az nem gyorsabb az XP-nél.
A játékok nem mennek olyan szinten, mint XP-n, mert nincs hozzá működő ATi driver, legalábbis nálam nem működik. Amúgy játékon kívűl mindenre kiváló, viszont RC2-nél nem tudtam feltenni codec-et, de lehet hogy a jogok miatt volt, viszont az 5728-as buildnél felmentek.
Várd meg a véglegest, kb 3 hét és akár "elérhető" lesz.
Bár a drivereket nem hiszem, hogy kidobják még ilyenkor. -
FLeK0 #6273 jövőre megmondjuk. -
Kabuki #6272 a memóriaigénye 350-400 mega körül van.... mármint maga a rendszer ennyit
eszik, nálam vista basic felület ven beállítva. -
#6271 És még1 kérdés: DX10 milyen?? -
#6270 Látom, ittmár egypáran használnak RC2 változatot, lenne 1 kérdésem: mennyire zabálja a gépet xp-hez képest? Mert mindha azt hallottam volna h megzabálja rendesen az egész gépet így minden játék is lassabban megy rajta. Amíg ki nem jön a végleges változat, eszem ágában sincs feltenni, de ha tényleg igaz amit írtam akkor utána se teszem fel szerintem. Egy béta windows-t inkább kihagynék, ha a 400.javítócsomagos "extrakiforrott" változat is hemzseg a hibáktól... -
Kabuki #6269 valaki tudna küldeni privibe egy Vista RC2 aktiváló kódot?
előre is köszönöm! -
Dodo55 #6268 codec -
FLeK0 #6267 ffdshow -
adsa #6266 vki tudna segíteni, a windows media player 11-ben egy avi filenak csak a hangja megy a kép nem. -
#6265 sry a nyelvtani hibákért :P -
#6264 Nekem is néha ezt dobja ki az AVG , ugy kábé mindegyik második inditásnál, de a vista nem jelzi hogy nemmüködne rendesen a virusirtó -
expander #6263 Halihó! Melyik Nero megy gond nélkül a RC2-n? -
#6262 Ez nem csoda ez a minimum. Ahogyan xp-n is futott a win98-as progik többsége itt is elvárható. -
Newfronter #6261 Szerintem csoda hogy így mennek Vistán az XP-s programok, szóval tuti oprendszer ez, nincs benne semmi rossz. Pl. Firefox, Winamp sokkal hamarabb betölt mint az XP-n. -
#6260 nah 7.5ös müxik vistával is ^^ -
ent #6259 Nemtom vkinél futott e, de Scarface nálam egyáltalán nem fut. -
#6258 vagy mégsem.. kompatibilitási hiba... meik megy fel vistára? -
#6257 nemá pont most akarom telepiteni az AVG-t :D -
ent #6256 Vki érti? AVg csinálja most két napja.
-
#6255 Itt most nem a dual core proci a lényeges szerintem. Mert ugyanezt eljátszotta a 64 bites xp egy 3000+ Athlon 64-es konfigon is. Úgyhogy nyugodtan vegyél csak 2 magos procit ezt nem az okozza. Amúgy jelenleg rc2-re alapozva az xp teljesítményben még mindíg jobb. De ez nagyban változhat mikor kijön a végleges. Majd meglátjuk. -
ent #6254 Nálam az RC2 3szor volt telepítve x2_4400+ procinál 1 gb rammal. Első instalnál semmi ilyen élményben nem volt részem, viszon egy progit feltelepítettem és nem tudtam leszedni, rendszer csere. Másodjára ua. ezek a problémák fenn álltak mint most nálad. Harmadjára megint eltüntek ezek a problémák.
Hozzáteszem, hogy xp (ami jogtiszta campus) alatt sem volt 2 egyforma telepítés. (ua a konfigon) -
#6253 hát én tegnap csináltam azt h ment az ie7, winamp meg az office2007 telepítése, és nem akadt a winamp, ma pedig winamp mellett need for speedet is telepítettem, és ugyanoda telepített ahol a zenék is vannak :\ az nem létezik h az én szar gépemen müködik dual procison meg szenved:\ -
Tomy Lee #6252 Nah pont erre akartam kitérni(rákérdezni).Holnap jön meg az új Notebookom dual core proci-val és nem tudom,hogy a Vista kezelné e jobban vagy az xp a duplamagos processzort. -
#6251 A másik meg hogy mikor valami olyan progi megy a háttérben ami tekeri a vinyót pl telepítés. Teljesen lehal a rendszer. Egy sima winampot nem tud akadás nélkül kihozni magából. Pedig másik vinyón van a zene mint amire másol. Ilyet egyébként a 64 bites windows-nál láttam. Ott is hasonló volt a dolog. Pedig ezért xp alatt ez röhögve ment. Főleg hogy dual core proci van. Eléggé érdekes. -
Tomy Lee #6250 Jogos!Ha a gépednek jobban tetszik a Vista és nincsenek azok a hibák amik xp-alatt voltak akkor használd is ki!Sajnos nekem az alant felsorolt főbb problémáim miatt nem akarom még egyenlőre használni.