40038
-
bbccc #6169 De az egyik haverom is a Free Download Manager-rel töltötte le. De nekem megáll 75%-nál!!!:((:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
Dodo55 #6168 http://dodo55uw.hu/vistafaq/index.php
FAQ Frissítve, jó lenne, ha valaki végre betenné már.
A Mi Kellene az SG-nek topicba már írtam, hogy kénének felhasználói programok only moderátorok(bemásoltam azt a hszt, amit ide is írtam), de csak Punkertől kaptam választ, annyit, hogy kérdezzem újra 2 év múlva, és egy listát a felhasználói programok részben moderátor joggal rendelkező moderátorokról, akik mind full modok, de én meg arról beszéltem, hogy felhasználói programok only modok kénének, szerintem nem olvasta el/sietve olvasta el a hozzászólásomat, és kicsit félreértlemezte.
Más moderátor/admin nem válaszolt, gondolom azért, mert az új design miatt nagyon sok hsz érkezett a Mi Kellene az SG-nek topicba, emiatt az én hsz-emre nem figyeltek fel.
Én elég fontosnak tartom ezt a dolgot, mert még mindig nincs berakva a faq, és mindig ott az a 4-es, szóval jó lenne, ha lenne belőle valami, ezért jó lenne, ha 1-2 ember* összegyűlne, aki rajtam kívül vállalná a moderálást, és akkor együtt szólnánk valakinek a dologról.
*Olyanok, akik:
-Sokat járnak erre felé
-Általánosan jól értenek a programokhoz
-Több mint 1 éve regisztráltak
-Nem kaptak vagy csak 1-2 büntipontot kaptak eddig
-Megbízhatóak
-A cselekedeteiket átgondolják
-Meg tudják állni, hogy valami olyat tegyenek idegességből/dühből, amit később megbánnak -
Dodo55 #6167 http://dodo55uw.hu/vistafaq/index.php
FAQ Frissítve, jó lenne, ha valaki végre betenné már.
A Mi Kellene az SG-nek topicba már írtam, hogy kénének felhasználói programok only moderátorok(bemásoltam azt a hszt, amit ide is írtam), de csak Punkertől kaptam választ, annyit, hogy kérdezzem újra 2 év múlva, és egy listát a felhasználói programok részben moderátor joggal rendelkező moderátorokról, akik mind full modok, de én meg arról beszéltem, hogy felhasználói programok only modok kénének, szerintem nem olvasta el/sietve olvasta el a hozzászólásomat, és kicsit félreértlemezte.
Más moderátor/admin nem válaszolt, gondolom azért, mert az új design miatt nagyon sok hsz érkezett a Mi Kellene az SG-nek topicba, emiatt az én hsz-emre nem figyeltek fel.
Én elég fontosnak tartom ezt a dolgot, mert még mindig nincs berakva a faq, és mindig ott az a 4-es, szóval jó lenne, ha lenne belőle valami, ezért jó lenne, ha 1-2 ember* összegyűlne, aki rajtam kívül vállalná a moderálást, és akkor együtt szólnánk valakinek a dologról.
*Olyanok, akik:
-Sokat járnak erre felé
-Általánosan jól értenek a programokhoz
-Több mint 1 éve regisztráltak
-Nem kaptak vagy csak 1-2 büntipontot kaptak eddig
-Megbízhatóak
-A cselekedeteiket átgondolják
-Meg tudják állni, hogy valami olyat tegyenek idegességből/dühből, amit később megbánnak -
#6166 SPDT-t hogyan tudom letörölni ?(ugyanaz a probléma mint dodo55-nek) -
szakadek #6165 nem!
Az jobb? Működik valakinek? -
#6164 4.00 4.03 4.06 mindegyikkel? -
FLeK0 #6163 4essel biztos -
FLeK0 #6162 először a 96.33-ast nézted? -
#6161 SR7 1.2 milyen Deamon Tools verzióval működik? -
szakadek #6160 Próbáld meg más letöltésvezérlővel (flashget), nem kötelező a download manager-el tölteni. (mondjuk nekem ma hajnalban jött le azzal teljesen rendben) -
szakadek #6159 Most lestedtem a 88.61-es 64bites drivert, el is kezdte szépen felrakni, de egyszer csak fekete képernyő és bal fent villog a kuzor. A gép nem olyan mintha lefagyna de nem csinál semmit. Reset volt, próbáltam indítani a vistát normálisan de megint fekete képernyő és látszólag nem történik semmi. Ez miért lehet?
Kezdek belenyúlni a driver problémákba? -
bbccc #6158 Sziasztok!!!
Valaki Tudna segíteni???:(:(:(:( Felmegyek a Microsoft honlapjára és elkezdem a töltést Free Download Manager-rel. Csakhogy 75%-nál megáll és nem megy tovább a töltés. Pedig már 2-szer is ujra kezdtem de 75%-nál megáll. VALAKI TUDNA SEGÍTENI???????:(:( -
#6157 azért akarom az 3.47-t mer csak ezen a mükszik az SR7 1.0 érted? -
FLeK0 #6156 cs-vel sztem nem fogsz tudni élvezetesen játszani vistán egy ideig, semmilyen driverrel. :( -
FLeK0 #6155 talán ne a 2 éves verzióval próbálkozz hanem azzal amit ehhez az oprendszerhez írtak -
#6154 senki se tud segiteni nekem? :( -
szakadek #6153 Nekem is teljesen jól működik a Daemon 4.06!
Viszont a CounterStrike csak szoftveresen megy és így nagyon csúnya. Letöltöttem az Nvidia ForceWare 64bites változatát Vistához, telepíteném erre kiírja hogy az op-rendszer szerinte nem vista ezért leáll. Tud valaki valamilyen drivert 6600-as karihoz, ami működik a Vistán? -
#6152 ja most kapcsolok hogy nem nekem irtad :D -
#6151 ok megpróbálom tnx -
Dodo55 #6150 A Daemon fórumán sokaknak ugyanaz a problémája mint nekem, azoknak, akik upgradeltek RC1-ről RC2-re.
Elméletileg meg kell tisztítani a wint az sptd-től és akkor jó lesz. -
#6149 daemon 3.47 mükszik vkinek rc2-n? nekem kék halál lesz :( (SR7 1.0 csak ezt tudja rejteni) -
#6148 Nekem tökéletesen müxik az rc2-esen a daemon 4.06. Nem tom nálad miért nem jó. -
Dodo55 #6147 A Daemon 4.06-ot fel lehet valahogy tenni RC2-re?
Mert nekem az SPTD telepítésekor kilép, próbáltam felrakni külön az SPTD-t, akkor is kilép, miután leokézom a debuggeres figyelmeztetést. -
Inquisitor #6146 Az Aero az Xbox kezelői felületének egy továbbfejlesztett verziója?
(Mondjuk ha jól tévedek ott még Win2K szénnébutított kernelje ment és egy PixelShader-re kihegyezett grafikai felület.) -
Newfronter #6145 A Glass miatt kell, meg az egyébb effekt miatt, lásd: WindowBlinds 5, ennek a proginak is DX9 kell.
De a Vistának van több jó szolgáltatása, ami miatt fejlesztették, SuperFetch, .NET integrálás, biztonságos rendszer felépítés, szuper kereső, és kemény XML támogatás. És az ablakok, start menü működését is átszabták jó irányba. Pl. XP alatt útálom már a start menüt. :)
Amúgy ha megnézed és kicsit a jövőbe gondolsz, majd a székkel fogsz hátraesni, amikor meglátod hogy fejlesztik tovább az Aerot, pl. a Stardock csapat, döbbenetes milyen animációk, stílusok lesznek kb 1-2 év múlva. Ez a benne rejlő lehetőségek miatt van. De egy oprendszernél ez csak dizájn...
Ja és ha már a GUI-nál tartunk, sokkal jobb ha a videókártya kezeli, mint a CPU, mentesül a CPU az ablakok kirajzolása alól, a videókártya dolgozik helyette, ugyanis annak semmi tennivalója, amíg nem játszol. -
#6144 thx a parancsot, müxik ;) -
baca01 #6143 mit vártál tőle többet? ez egy oprendszer, ha fasza 3d-s effekteket akarsz akkor játszál és ne a vista aero-ra verd a farkad. :D -
#6142 Aero-tól többet vártam, nem igazán értem mit fejlesztettek ezen ennyi időn keresztül, és ehhez kell dx9.0 vga kártya? Nevetséges.. -
Newfronter #6141 Win key + TAB
De csak Aeroval megy. -
#6140 skacok hogy is lehet elöhozni a térben elforgatott ablakokat, elfelejtettem már a billentyüparancsot :D vagy az már nincs az RC kiadásban? -
csimpok #6139 Pont ma akartam nekiállni leszedni az RC2-t, mire látom, hogy már csak az rc1 elérhető... Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki tud esetleg olyan linket, ahol még elérhető? (nem torrent) -
ent #6138 Mit állítottál át, hogy beengedjen? -
#6137 file menüt oda lehet varázsolni... -
ent #6136 velkom in dö ríl vőrld. -
szakadek #6135 Köszi mindenkinek, Ent's a Bowler magyarázata alapján sikerült felrakni és úgy tünik még az XP is megmaradt :-) (most vistából netezek már)
Magától van hang, szép kép (WDDM), hálózat. Meg is lepődtem, mert azt hittem nekem kell ezeket telepítgetni, meg drivereket guberálni, de egyenlőre minden király! Csak még furcsa hogy hiányoznak a file menü meg ilyesmi. De elsőre tetszik a progi.
Üdv mindenkinek! -
#6134 Azért nyitotta meg a winrar mert alapértelmezésben telepítéskor hozzá rendeli magához az iso fileokat is. Nero-van simán ki tudod írni. Menüben recorder/burn image. Lehetőleg minél lassabban írd ki és ne felejtsd el bejelölni a finalize disc menüpontot különben nem fog bootolni. -
AnonymouS #6133 írtam hogy sikerült... -
szakadek #6132 A daemontools tökéletesen beolvassa. Innen tudom hogy iso, meg persze total commander is iso kiterjesztésenk látja.
Most nézem amit linkeltél -
ent #6131 Ha rákattintasz és persze van nerod, akkor megnyitja e automatikusan, hogy felírd? Vagy van e vmilyen képfájl kezelő progid (pl. PowerISO 3.3), ha be tudod mountingolni akkor jó a fájl, felírhatod ezzel...... -
szakadek #6130 Szia!
Nem tudnál nekem segíteni a lenti kérdésemben?