40038
-
Newfronter #6089 Ja majd ha megjelenik a végleges verzió, akkor enyhén bepörög a topik, lásd: Windows XP-s topik is megy rendesen, pedig már 5 éves az oprendszer. :) -
#6088 itt sokan elvállalnák, én is , de kérdés hogy tudod-e állandóan figyelni a topikot -
#6087 okés azért kösze -
baca01 #6086 én lennék szívesen házigazda:) naponta látogatom az oldalt nem is kevésszer, hozzá is szólok, vista buildeket is próbálgatom és érdekel is komolyan szval szívesen elvállalnám. -
Dodo55 #6085 Legalább egy éves reg kell házigazdasághoz, tehát nem.
A másik dologra, amivel kapcsolatban írtál PÜ-t ugyanez a válaszom: még túl fiatal a reged. -
#6084 itt elválalhatom a házigazda jogot ??? -
#6083 beírom a kódot ahova kell aztán bejön egy ablak "this might take a few minutes" és aztán vissza tesz abba az ablakba hogy regisztrálni akarom e? -
#6082 Pedig működnie kellene. -
#6081 Fent van a vista rc2 de aktivációnál beírom az rc1-hez kért kúlcsot de nem fogadja el... Tud valaki segíteni? Kell új kúlcsot kérni? Ha igen akkor hol lehet? -
expander #6080 Nekem nem állt meg 80%-nál, végig 600K-val jött. -
#6079 sziasztok. realtek hangkártyát használ valaki? nekem csak annyi bajom van vele, hogy nem működik a mikrofon vele. a realtek honlapról letöltöttem egy beta drivert de nem jó úgy sem. help? -
#6078 Hali!
Milyen kulcsal lehet aktiváltatni az RC2-t? Mert -hiába irják máshol, amit a MS-tól kaptam az RC1-hez az nem jó. Azt irja ki hogy a kulcs használva van! -
#6077 nekem is ennyivel indul ms oldalárol
a 32es 80,a 64es 50%tol jön 1 kval,és hiába dugtam routerből a kábelt az én gépembe (nehogy albérlők elszivják a sávszélt),mindig ez van :(
köszi a linkeket, megprobálom -
Inquisitor #6076 Elküldtem priviben az amúgy halál nem titkos filefórumos linkeket.
Nem biztos, hogy nem az MS oldalára mutatnak :)
Amúgy utoljára a 3,6GB-s ISO 3 óra 25 perc alatt lejött. -
endiboy #6075 olyan lassan jön? én ms oldalárol huztam vagy 250-270-el a 64 bitest... -
#6074 valaki tudna adni 1 gyors forrást az RC2höz? mert nem birok várni még 298 órát,mig 1 kval letépi ms oldalárol!!!
nem hiszem el,h minden létező keresői találat az ms oldalára hivatkozik,és semmi alternativ szervert nem dob ki!!! (még az orosz oldalakrol is csak ms oldalra jutok)
azt se bánom,ha 60kval jön,de legalább ne 1 kval nöszörögjön!!!
pliiiiz vki dobjon meg 1 akármilyen rc2-es linkkel! (64bites előnyben) :)
ui:
miért van az,hogy más oldalakrol is,és MS által küldött levélben is tök ugyanazt a product key-t kaptam meg 4x is???
az egész világ 1 kulcsot használ,vagy mi? -
ent #6073 Úgy emlékszem, hogy mikor az instalnál (RC2) kéri a restartot, akkor sem akart újraindulni. -
#6072 Nekem megy a restart, gond nélkül. Régebben volt ilyen gondom azt egy nem megfelelő program okozta, Egyzserűen nem tudta bezárni a Vista és ezért nem nagyon akarózott újraindulni neki. -
ent #6071 Illetve nem az hogy nem kapcsol le, hanem nem indítja újból a rendszert. XP alatt és RC1 nél minden okés... RC2 nél van ez az új dolog. Szerintetek..? -
ent #6070 A restart egyáltalán nem működik, kijelentkezik de nem kapcsol le... Sőt, ha progik instal után restartot kérnek, akkor sem. RC1 el nem volt ilyen gond... Vki másnál? -
#6069 hrrr .... nvidia Go7600-re még mindig nem találok rendes drivert. Főleg nem 64bites-t. Fuuuuuuuuuu ............ -
#6068 Ez megy valakinek? Kaspersky Internet Security v.6.0.0.303en-hun -
#6067 Nektek normálisan visszajön készenléti állapotból a gépetek? Nekem elindulnak a ventillátorok, aztán kb 1 másodpercen belül teljesen lekapcsol a gép, előző build-el is ilyen volt már. Aztán lekapcsolni/újraindulni is elég lassan szokott...
OFF: milyen fura (és egyelőre lassú) ez az új SG-design:) lehet majd "áttervezni" a logót -
#6066 Úgy tudom van egy DX10, illetve a kompatibilitás megőrzése érdekében egy DX9L. -
#6065 10-es. Azt nem tudom, hogy beta e. -
Dodo55 #6064 Van ez a faq dolog, meg a 4-es az alcímben, meg hogy nincs a felhasználói programokban mod topic, meg hogy nem járnak erre felé a moderátorok...
Én szívesen lennék moderátor a felhasználói programok részben, de:
-Egyedül nem lennék elég, tehát kéne még 1-2 ember
-Nem úgy működik a dolog, hogy azt mondom, hogy szeretnék moderátor lenni, és a következő pillanatban az leszek.
Tehát ha lenne még 1-2 ember, aki vállalná, és moderátorokká tennének, akkor figyelnénk az itteni mod topicot(asszem van, csak nincs kiemelve), meg az új topicokat amik ide nyílnának, és cselekednénk, ha kérik/szükséges.
Jó lenne, ha lenne ebből a dologból valami, mert szerintem se jó, hogy kevés erre felé a moderátor. -
#6063 Egy hülye kérdés:
A VISTA-ban milyen directX van? Maradt a jó öreg 9.0c, vagy van valami 10 beta? -
applause #6062 A jó öreg msjava, az oké -
#6061 igen az kira
-
Newfronter #6060 Azzal alapból nem jó.
Java 6 beta 2 Runtime Ez a jó. -
#6059 Nektek haggya az rc1-es kóddal regisztrálni? -
#6058 5 update 9-et telepítettem de az nem jó. -
Newfronter #6057 6 -os javaval sem? -
#6056 Nektek se müxik az RC2-esen a java támogatás? -
#6055 nekem minden 5.5 felett volt, csak a winyó kapott 5.0 értéket
Amugy hhetetlen felesleges ez a pontozás, vagyis lehet ,de ne kötelezően.
pcv pro tunerkártyához 32 bit 64 bit alá valami használható driver van? 32 bit alá leszed az update valamit de a meia center nem ismeri fel -
#6054 Mi köze ennek a monitor színéhez. :D
Amúgy ehhez a konfighoz reális a pontszám. -
#6053 Csá én probáltam Lanpartin és a régabbi játoko mentek rajta rendesen Pl:Battlefield2,Quake4,Wolfi,Counterstrike Source.De például az uj Ghost Recon nagyon akadt visszavett garafikán is! A gépem Athlon 64 3500+ 1Gb ram Geforce 7600. -
bnv #6052 Ez jó a VISTÁRA PONTSZÁMNAK? -> 3,6
KONFIGOM:
--------
CPU: AMD Athlon(TM)XP 3000+
GPU: nVidia GeForce 6600GT
RAM: 2*512 MB (Samsung)
MONITOR:
-> TFT
-> 17"
-> Ezüst színű
Ez jó a VISTA-hoz? -
#6051 Farcry megy rajta ;) -
#6050 Valaki van itt akinek van raklap game mert tesztelhetne valaki csomo gamt hogy mennek -e és hogyan?!!