40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Mr Manson
    vége a letöltésnek
  • szakadek
    Sziasztok!!!
    Szeretnék kérni egy kis segítséget!
    Adott egy Widows Vista 5744-es (asszem ez az RC2). A microsoft oldaláról szedtem le, 3,52 GB a mérete és az XP winrar-nak látja, de iso formátum. Hogy kell ezt kiírni, hogy bootoljon róla a gép??
    Csak egy üress DVD-m van és nem akarom elszurni. XP alól nem lehet indítani, mert ugye ez 64bites.
    Köszi előre is a válaszokat!
    Üdv.
  • AnonymouS
    kicsit bonyolultabb volt, a net passportom is át kellett állítani, de sikerült, köszi!
  • FLeK0
    Állítsd egy rendes országra a területi beállításoknál a vistát, fel fog menni.
  • AnonymouS
    "Sorry, this beta isn't available in your region." Most hogyan? :(
  • FLeK0
    képek.
  • pedestrian
    bocs tévedtem. nem is települ az egész, mert nem kompatibilis a windows ezen verziójával.
  • pedestrian
    nekem van 3.0-ás nod32. csak az a baj hogy a nodfix-et nem lehet feltelepíteni. key2006 nevű fájlnak látja és nem települ.
  • soulhunter
    áááh, marad bármi más... 1x akarok legális winfost használni,akkor se megy... rohadt ms!!!
    hát skacok, én maradok az illegális XPnél,meguntam a rohadt letöltési problémákat...
  • soulhunter
    na,az egyéb link is behalt,mint az ms link... most nemtom mi van,de akárhol is keresek RC2es linket, mindig az RC1 akar lemászni...
    eddig tartott az RC2 letöltése?
  • Tomy Lee
    HI!RC2-es Vista alatt működnek a Force Feedback-es kormányok?Nem tudja valaki miképpen tudnám összehozni,hogy működjön a kormány vibrálása??
  • Imremagdi
    ez ki?
  • endiboy
    lááál
  • FLeK0
  • Imremagdi
    magyaritás? nem lesz hozzá? Remélem a véglegeshez hamar kiszivárog.. És nem kel rá hónapoat várni
  • saitek
    Megy

The BAT 3.86.02 Vista

Egyébként jók voltak a korábbi verziók is.
  • expander
    A "The Bat" levelezőprogi megy valakinek?
  • asysoft
    Nekem restartnál csak úgy tűnik, hogy nem csinál semmit, inkább azt mondanám, hogy irgalmatlanul lassan indul újra. Próbáld ki, hogy vársz pár percet, egyszer csak újraindul:) Lekapcsolásnál szintén...
  • asysoft
    Nekem is szokott ilyen ablakokat dobálni, úgy vettem észre, akkor jön ki, ha egy videókkal megrakott könyvtárba lépek, s valami gond van a codecekkel (ilyenkor az előző buildekben egyszerűen elszállt az explorer).
  • Newfronter
    Milyen új nod32? Van már 3.0? Mert addig tuti nem megy Vistán.
  • Garyskillz
    na igen az uj nod32-vel még nempróbáltam
    megnézem!
  • BaziJoe
    Ezt már én is felvetettem és örülnék is neki.
  • Imremagdi
    kellene egy FAQ, de olyan amit állandóan frissit az illetékes..nehéz ügy
  • Imremagdi
    legujabb nod32 se megy el rajta?
  • FLeK0
    Itt lehet jelentkezi az MS Windows Live OneCare 1.5 betájára, ez már Vista kombatibilis.
  • Garyskillz
    hi all!
    nah az a helyzet feldobtam a vista rc1-et, és tökéletesen fut, minden müködik rajta, egyedül vírusirtót keresek rá, ami jó és mégsem zabál sok memot, nod32-t nem sikerült felgyömöszölnöm rá, esetleg van vistás verzio is? bocsi ha már volt róla szó de kicsit sok hozzászólást kellene végigolvasnom még keresővel is:)
    előre is thx a helpet
  • ent
    szentem hardveres probléma
  • Zsoltika 007
    Azt értem. Csak nem tudom hogy mi okozhatja. Nem ad semmi infót. Azért kérdezem lehet másnak is volt ilyen és tudja mi okozza.
  • Pheaper
    firefox 2 rc 2
  • Imremagdi
    ekkor megprobálja kideritei az okát, és nem tudja, akkor elküldi a microsoft-nak.
    Nálam is előfordult párszor
  • Zsoltika 007
    Amúgy nekem Vista RC2 óta ilyeneket dobál. Általában mikor megnyitásra kattintok vagy mikor sajátgépben tallózok. Előtte nem láttam soha ilyet. Most meg elég gyakran belebotlok. Másnak is van ilyen?

• baca01
    mondom hogy nem fogok vitatkozni nem emlékszem már hogy mi volt azt tudom hogy előtte is már vagy 500an megkérdezték. ha nem a mui volt akkor nem. nem hazudok csak nem emlékszek rá ennyi :P
  • Pheaper
    ezért kéne ide egy házigazda!!!
  • expander
    Ezt talán nem itt kéne srácok.
  • Zsoltika 007
    Lol! Ne hazudj már itt nekem! Minden Windowsom angol nyelvű. Minek mui? Te nagyon el vagy tájolva hallod-e.
  • baca01
    dehogynem asszem még a mui-val akartál vmit.:P na mind1 ne vitatkozzunk bocsánatot kértem
  • Zsoltika 007
    Nem kérdeztem semmit... De sebaj biztos úgy van. Teljes mértékben tisztában voltam vele hogy a mostani nv driver koránt sem tökéletes viszont ha belegondolok hogy rc1 és rc2 között 2x a sebesség különbség lehet egyes játékokban akkor nem csak az nvidia tehet a dologról.
  • baca01
    jó ha lenne egy rendes faq akkor nem lenne ennyi hülye kérdés. énis válaszolgatok sokmindenkinek de amikor 2milliószor kérdezik meg uazt és utána jön még egy kétmillió egyedik akkor kiborul a bili boccs ha bunkó voltam.
  • Zsoltika 007
    Jah. Képzelem. Engem is csak le "fasz"oztál de sebaj. Biztos pártatlan leszel... (#5966)
    Ráadásul semmi olyat nem írtam ami sértő lett volna.
  • baca01
    elhiszem és tudom is ettől függetléenül elvállalnám és hiszem hogy normálisan tudnám végezni a dolgom ahogy egy moderátorhoz illő :P