40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Zsoltika 007
    Creative oldalán nem találtam meg a drivert. Linkelné valaki? Látom az x-fi már kint van. De nekem Audigy 2re kéne.
  • Garyskillz
    najo ez nekem kínai :D ide xp-ben sem mertem belenyulni tulságosan, esetleg tudsz mondani vmit amit nemigen használ az emberek nagytöbbsége meg a rendszernek sem létfontosságú?
  • Garyskillz
    ok megnézegetem mik vannak
    hátha találok vmi olyat ami nekem nem kell... de biztos van olyan
  • FLeK0
    Alapból több mint 60 szolgáltatás fut, gondolom ebből úgy 15 kellhet valójában. Remélem lesz nemsokára vmi jó guide ami leírja hogy mit lehet biztonsággal kikapcsolni.
    de akár kézzel is át lehetne menni rajta egyesével, de lusta vagyok ennyit végignézni.
  • Garyskillz
    Milyen felesleges szolgáltatások lehetnek amivel esetleg lehetne 1 kis memot memspórolni?
  • L2Goku
    pedig ezel szenvedek :) 15k az nemvalami sok :D 4 s es 800 l melet nemnagyon tok tolteni :D
  • FLeK0
    tényleg akármelyik torrent oldalon fent van, nem hiszem el hogy 2 napja szenvedsz ezzel
  • L2Goku
    Mert amig lejon 14 k val adig lepetezek
    :D
  • L2Goku
    Pano veletlen nemtudsz egy linket hogy honnan tolcsem le ?:D
  • Pano
    jó:)
  • Pano
    ha 64 bites procid van akor inkább azt.
  • L2Goku
    omg betolyok nemtom letolteni sehol nemtalalom meg:( edig csomo helyen megtalaltam most baszok megtalalni :D
  • FLeK0
    van a starforce oldalán patch a driverükhöz amivel megy vistán
  • Dodo55
    Igen jó neki.
  • L2Goku
    jah es cd kulcsot honan szerzek ? vagy amit rc1 be kaptam a microfostol az jo neki ?
  • L2Goku
    talaltam egy csomo 32 bites vista rc2 ot de annyival jobb a x64 hogy megerje keresnem tovabb?
  • baca01
    :S colinhoz sajna nincs crack, csak az 1.0-hoz, viszont hogy menjen vista x64-en fel kell rakni az 1.1 patchet meg vmi javítást, ahhoz meg gondolom má nem jó az 1.0 crack. :S
  • Dodo55
    Egy ideiglenes megoldást tudok: crack.
  • baca01
    vki tud megoldást a starforce-os gondomra?!
  • Pano
    különben én is úgy voltam amikor olvastam a vista rendszerköetelményeit, hoy jó lesz nekem még az xp 1-2 évig. Most már totál más véleményen vagyok (ha a memóriakezelést, erőforrás "zabálást" stb nézzük). Az XP sokkal többet megzabál a teljesítményből.
  • Pano
    lehet, hogy valamivel kevesebbet eszik az xp alapjáraton, de ha elindítasz pár progit egyből szarrá nyomatja a memóriát felesleges szarokkal és még be is lassul. Valamivel többet lefoglal a vista, de legalább gyors marad ha még fut egy rakat progi/művelet, akkor is.
  • Dodo55
    Nekem jelenleg 245 megát eszik az Xp.
  • Newfronter
    Nem sokat zavar a lébe, mert játék idejére kitakarodik a memóriából az a lefoglalt terület, és a Vista is hamarabb tér magához, nem úgy mint az XP.

Lehet nem minden ürül a memcsiből a játék idejére, de érezhetően jobb a memóriakezelése, mint az XP-nek.

A másik meg az, hogy ki lehet kapcsolni a felesleges szolgáltatásokat, így megint kapsz egy kis memória területet.

De majd igazán akkor tudunk véleményt mondani, ha kijön a végleges Vista verzió, na meg a driverek hozzá.
  • scorpeeon
    Aha. És az xp-jé mennyi? Csak hogy legyen hasonlítási alap. Ez a 400mega nagyon soknak tűnik, majdnem olyan mintha 1 giga ram helyett csak fél lenne a gépben. És az 512-esek mit szólnak hozzá? Marad 100 mega? Eléggé nevetségesnek hangzik. Márpedig ha ez így van, tuti h a játékok is 2szer olyan szarul mennek.. Ha ez tényleg így lesz, asszem maradok xpnél...
  • baca01
    szasztok. 64bites vistán lenne az a gondom, hogy nem megy a colin 2005. minden ok lenne, de a starforce driverével van a gáz, kiírja hogy nem kompatibilis, újraindul a gép és nem indul el a pista, hane elszáll hibaüzivel, rendszer visszaállítás megoldja, de a driver megint nincs fenn. :P
  • adsa
    és azt honnan tom leszedni?
  • Inquisitor
    http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List
    1 Works - VPN Clients - Hamachi v1.0 Beta (32 Bit)
    Hát nekem nem tiszta, de ez alapján kéne nki, nem?
  • Evogordon
    Valaki próbáálta már hogy jó e valamelyik hamachi a vista rc2-esen?
  • Inquisitor
    Most nézem másik fórumon van végre működő Audigy 2/4 driver is? :)
  • Inquisitor
    Creative Sound Blaster X-Fi series Vista Beta Driver 2.11.0000 (37.21 MB) 10 Oct 06
  • Inquisitor
    Mint ha ezt tettem volna fel, bár még nem volt időm tesztelni ...
    IMGburn
  • Inquisitor
    Lol. Kijött Creative X-Fi driver RC1 és RC2-höz, állítólag működik (?), de 64 bites változat csak sztereóban?
  • FLeK0
    ír magától, iso-hoz meg imgburn
  • Pano
    egy vista alatt működő dvd író progit tudtok mondani? Nero-t kivéve :D
  • Pano
    hopp, itt félreértés vol.. soundblaster 128 PCI, csak 16 bites, sorry :)
  • Pano
    ebben is van valami :)))
  • Pano
    nem-nem. Hanem beirom, hogy pl origo.hu vagy akármi mást és felülről mondjuk 200 pixeles téglalapban ugrál az oldal, mint a zselé amikor megnyomod :D
  • FLeK0
    inkább az iwiweseknek kéne az ~5 éves oldalukon frissíteni egyet :)
  • Pano
    viszont kiegészíteném egy hátrányal: eddig egy activex vezérlőt sem tudtam lefuttatni. Pl egyetemi neptun rendszeremet, vagy akármelyik antivirus on-line scannert. Lehet, hogy csak biztonsági gebasz, de majd megnézem jobban.
  • Newfronter
    Nekem az FF jól működik, ha arra gondolsz, hogy frissítésnél ugrál egyet az adott oldal, az szerintem természetes, hisz betölti a tartalmat, vagy nem erre gondoltál?